-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 11:40 AM
[b] ירין+ניתאי
"אנחנו נבוא איתכם, יש קיצור דרך דרך ההרים.... אבל אתם לא מטפסי הרים... נו טוב.. הפוקימונים שלנו יעזרו לכם, כעת בואו נצא החוצה ותעקבו אחרינו!" אחד מהם אומר ומוציא שני מאצ'מפים. הם יוצאים מהמקום הזה ומתקרבים להר. "תטפסו על מאצ'מפ". [/b][/quote]
"בסדר..." אגיד בספקנות ואעלה על המאצ'מפ שלי
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 26 2009, 11:46 AM
[b] ירין+ניתאי
"אנחנו נבוא איתכם, יש קיצור דרך דרך ההרים.... אבל אתם לא מטפסי הרים... נו טוב.. הפוקימונים שלנו יעזרו לכם, כעת בואו נצא החוצה ותעקבו אחרינו!" אחד מהם אומר ומוציא שני מאצ'מפים. הם יוצאים מהמקום הזה ומתקרבים להר. "תטפסו על מאצ'מפ". [/b][/quote]
[quote][b]
"בסדר..." אגיד בספקנות ואעלה על המאצ'מפ שלי[/b][/quote]
"קדימה!" אני אומר ועולה על המצ'ופ
-
דודי
אתה יורה, אך אתה לא שולט טוב באקדח, ולכן אתה מחטיא לרוב, וכשאתה פוגע לא קורה כלום. בינתיים אחד מהם יורה בך עם הרובה המוזר, אבל אתה לא נפצע, אלא רק מופל. בינתיים ג'ן יורה בשאר ומעיפה מהם את האקדחים.
"איך זה יכול להיות..." אומר אחד מהם
"היא אחרי הכל... " אומר השני
"רק אנושית" אומר השלישי
"לא משנה, נמשיך" אומר הרביעי. העיניים של כל ה4 זוהרות מאחורי משקפי השמש, ומופיעים מולכם שמונה פוקימונים:
מיסדרווס, קרוקנאו, טדיאורסה, גלום, קורפיש, אקנס, קרניביין, וגליימיאו.
"צאו, סלוברו, קווגסייר!" אומרת ג'ן ומוציאה את שניהם.
ירין+ניתאי
אתה מטפסים מעט, ואז מגיעים למקום שיש בו שיחה, ואתם רואים מולכם את תחנת הכח, ויש שני אנשים לובשים בשחור שנמצאים בכניסה.
"איך אנחנו נעבור אותם? הם חמושים" אומר אחד המטפסים.
"גם אנחנו, יש לנו יתדות!" אומר השני. "חכו כאן" הם הולכים. כעבור מספר רגעים אתם רואים יתד נזרקת לעבר אחד מהם, ואז גולם יוצא מהאדמה ותוקף את השני. אז שני המטפסים רצים וקופצים על השומרים. ואז הם מסמנים לכם ולשני המטפסים האחרים לבוא.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 01:44 PM
[b] דודי
אתה יורה, אך אתה לא שולט טוב באקדח, ולכן אתה מחטיא לרוב, וכשאתה פוגע לא קורה כלום. בינתיים אחד מהם יורה בך עם הרובה המוזר, אבל אתה לא נפצע, אלא רק מופל. בינתיים ג'ן יורה בשאר ומעיפה מהם את האקדחים.
"איך זה יכול להיות..." אומר אחד מהם
"היא אחרי הכל... " אומר השני
"רק אנושית" אומר השלישי
"לא משנה, נמשיך" אומר הרביעי. העיניים של כל ה4 זוהרות מאחורי משקפי השמש, ומופיעים מולכם שמונה פוקימונים:
מיסדרווס, קרוקנאו, טדיאורסה, גלום, קורפיש, אקנס, קרניביין, וגליימיאו.
"צאו, סלוברו, קווגסייר!" אומרת ג'ן ומוציאה את שניהם. [/b][/quote]
"צאו גרוטל שינקס כדור עשב ומכת ברק!"
-
[b]
ירין+ניתאי
אתה מטפסים מעט, ואז מגיעים למקום שיש בו שיחה, ואתם רואים מולכם את תחנת הכח, ויש שני אנשים לובשים בשחור שנמצאים בכניסה.
"גם אנחנו, יש לנו יתדות!" אומר השני. "חכו כאן" הם הולכים. כעבור מספר רגעים אתם רואים יתד נזרקת לעבר אחד מהם, ואז גולם יוצא מהאדמה ותוקף את השני. אז שני המטפסים רצים וקופצים על השומרים. ואז הם מסמנים לכם ולשני המטפסים האחרים לבוא. [/b][/quote]
"מהר!" אני אומר ומתחיל לעלות ולרוץ לשם
-
[b] ירין+ניתאי
"גם אנחנו, יש לנו יתדות!" אומר השני. "חכו כאן" הם הולכים. כעבור מספר רגעים אתם רואים יתד נזרקת לעבר אחד מהם, ואז גולם יוצא מהאדמה ותוקף את השני. אז שני המטפסים רצים וקופצים על השומרים. ואז הם מסמנים לכם ולשני המטפסים האחרים לבוא. [/b][/quote]
"צא! וורמפל! יריית חוט על האנשים בשחור!" אצעק ואוציא את וורמפל בעוד אני עולה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 26 2009, 02:07 PM
[b] "צא! וורמפל! יריית חוט על האנשים בשחור!" אצעק ואוציא את וורמפל בעוד אני עולה [/b][/quote]
מותר לי נכון..?
----
"ניתאי בוא נמשיך הם יטפלו בהם!" אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 12:40 PM
[b] תמיר
"סמל ראשון פיטרס צא!" אומר אנדרסון ומוציא היפואדון. "סמל ראשון, הנה מפה של זאוגוויל. אנחנו כאן. הנה מפה של המפעל לצוללות. אנחנו צריכים להגיע לאולם הגדול הזה" הוא מראה להיפואדון מספר תמונות במחשב הנייד "יש לך 15 שניות ללמוד את זה, סמל ראשון". היפואדון נוהם בהסכמה ומתבונן בזה.
"אתה, אנחנו עומדים לחפור למפעל. יותר נכון סמל ראשון פיטרס יעשה את זה בשבילנו. אנחנו נמשיך משם. תלבש את המסכה הזאת כדי לא להפגע מחול ואדמה" הוא מושיט לך מסכה כזאת שמגנה על הפנים. [/b][/quote]
"אין בעיה" אני אומר ומנסה ללבוש אותה נכון עד כמה שאני יכול
"ואז,מה אנחנו עושים?"
-
דודי
נגד 8 פוקימונים אתה מוציא 2? לך יש 6, לה יש 2, ביחד זה 8...
--
"סלוברו, על חושי על גלום, קווגסייר, מכת בוץ על אקנס!" אומרת ג'ן. סלוברו וקווגסייר מתחילים להלחם בגלום ואקנס. הפוקימונים שלך לא יודעים את מי לתקוף, שכן לא הגדרת מטרה. את שינקס תוקפים: גליימיאו בדחיפה קרניביין בעלי תער קורפיש בפטיש שרטן.
את גרוטל תוקפים: מידרווס בצל לילה, קרוקאנו באקדח מים, וטדיאורסה בחבטת גוף.
ירין+ניתאי
בטח, עד 3 תגובות לכל אחד מותר.
--
אתם רצים וחולפים על פני המטפסים, שגוררים את האנשים בבגדים השחורים לאיזה שיח. בתוך תחנת הכח יש מסדרון, שפונה ימינה ושמאלה. כמו כן יש שלט בכל צד.
תמיר
"עכשיו ניתן לסמל ראשון פיטרס לעבוד" הוא אומר, לובש גם מסיכה כזאת. אז הוא לוקח את המחשב מהיפואדון ושם בתיק. הוא מוציא שני סרטים כאלה וקושר אותם מסביב להיפואדון. שב, והחזק את האחורי, זה כדי שלא תיפול בדרך. אני מניח שאתה מתיישב, ותקן אותי אם אני טועה, ואז גם הוא מתיישב וטופס בסרט השני. "סמל ראשון, עכשיו!". היפואדון מתחיל לחפור, ואתם נעים במהירות מתחת לאדמה, ואז היפואדון מגיע למשהו ודוחף את ראש שלו, וזה נשמע קשיח.
"זה זה, סמל ראשון? הגענו?" שואל אנדרסן. היפואדון מהנהן. אנדרסן מוציא חבילה ומצמיד אותה דבק סלוטייפ לדבר הקשיח. "תנסוג מעט" היפואדון חוזר אחורה. אנדרסון מוציא שוטגן, ועוד שלט רחוק, ואז הוא מפוצץ את החבילה. "יפה עשית. כעת חזור סמל ראשון" הוא מחזיר את היפואדון, ומתקם לכיוון, המקום שהוא פוצץ. הוא מסתכל לצדדים "כנס, השטח נקי" הוא אומר, ומפנה את הכניסה ומוריד את המסכה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 06:46 PM
[b] ירין+ניתאי
--
אתם רצים וחולפים על פני המטפסים, שגוררים את האנשים בבגדים השחורים לאיזה שיח. בתוך תחנת הכח יש מסדרון, שפונה ימינה ושמאלה. כמו כן יש שלט בכל צד. [/b][/quote]
"נתפצל?" אני שואל את ירין ואם הוא עונה בחיוב אני לוקח את המסדרון הימני
-
[b] דודי
נגד 8 פוקימונים אתה מוציא 2? לך יש 6, לה יש 2, ביחד זה 8...
--
"סלוברו, על חושי על גלום, קווגסייר, מכת בוץ על אקנס!" אומרת ג'ן. סלוברו וקווגסייר מתחילים להלחם בגלום ואקנס. הפוקימונים שלך לא יודעים את מי לתקוף, שכן לא הגדרת מטרה. את שינקס תוקפים: גליימיאו בדחיפה קרניביין בעלי תער קורפיש בפטיש שרטן.
את גרוטל תוקפים: מידרווס בצל לילה, קרוקאנו באקדח מים, וטדיאורסה בחבטת גוף.
[/b][/quote]
"צאו כולם!" אני אומר וזורק את כול הפוקימונים שלי
-
[b]
ירין+ניתאי
--
אתם רצים וחולפים על פני המטפסים, שגוררים את האנשים בבגדים השחורים לאיזה שיח. בתוך תחנת הכח יש מסדרון, שפונה ימינה ושמאלה. כמו כן יש שלט בכל צד.
[/b][/quote]
[quote][b]נתפצל?" אני שואל את ירין ואם הוא עונה בחיוב אני לוקח את המסדרון הימני [/b][/quote]
"טוב!" אני אומר וקורא מה כתוב על השלטים ורץ למסדרון השמלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 07:46 PM
[b] תמיר
"עכשיו ניתן לסמל ראשון פיטרס לעבוד" הוא אומר, לובש גם מסיכה כזאת. אז הוא לוקח את המחשב מהיפואדון ושם בתיק. הוא מוציא שני סרטים כאלה וקושר אותם מסביב להיפואדון. שב, והחזק את האחורי, זה כדי שלא תיפול בדרך. אני מניח שאתה מתיישב, ותקן אותי אם אני טועה, ואז גם הוא מתיישב וטופס בסרט השני. "סמל ראשון, עכשיו!". היפואדון מתחיל לחפור, ואתם נעים במהירות מתחת לאדמה, ואז היפואדון מגיע למשהו ודוחף את ראש שלו, וזה נשמע קשיח.
"זה זה, סמל ראשון? הגענו?" שואל אנדרסן. היפואדון מהנהן. אנדרסן מוציא חבילה ומצמיד אותה דבק סלוטייפ לדבר הקשיח. "תנסוג מעט" היפואדון חוזר אחורה. אנדרסון מוציא שוטגן, ועוד שלט רחוק, ואז הוא מפוצץ את החבילה. "יפה עשית. כעת חזור סמל ראשון" הוא מחזיר את היפואדון, ומתקם לכיוון, המקום שהוא פוצץ. הוא מסתכל לצדדים "כנס, השטח נקי" הוא אומר, ומפנה את הכניסה ומוריד את המסכה. [/b][/quote]
"אין בעיה" אני לוחש,והולך לעבר הפתח.
אני מוציא את ראשי,בודק שאין אף אח,ומרים את ידי לצידי החור,ובעזרתם מושך את עצי למעלה.
אח"כ אני עוזר לו לעלות גם
"עכשיו אתה מוכן לענות לי סוף סוף מה התוכנית שלך???" אני שואל אותו בלחישה קולנית מעט
"והכי חשוב:גם אני רוצה רובה" אני אומר בקול ילדותי
-
ניתאי
על אתה הולך למסדרון הימני ואתה רואה דלת בצד, ומדרגות שעולות למעלה. שתיים מהמטיילים באים איתך.
ירין
על השלטים כתוב:
"אתה נמצא בקומת קרקע: חדר אבטחה וחדר מכונות
קומה 1-: חדר בקרה מרכזי, גנרטוט.
קומה 1: חדר טורבינה."
אתה פונה שמאלה, ואתה רואה מדרגות למטה, ועוד דלת. שני מטיילים הלכו איתך.
דודי
כן, ו..?
גליימיאו תוקף את שינקס, קרניביין דוחף את ריולו, קרופיש תוקף את בויזל עם פטיש שרטן, את גרוטל תוקף מיסדרווס בצל לילה, את סטארלי תוקף קרוקנאו בנשיכה, ואת וונונט תוקף טדיאורסה באגרוף ממוקד.
אתה יכול להגדיר לכל פוקימון את המטרה שלו פעם אחת, וזו תהיה המטרה שלו עד שתציין אחרת.
תמיר
הוא כבר יצא, אם לא הסברתי את זה טוב.
--
"כשאמרתי שמותר לך לעשות כל רק ובדיוק מה שאני אומר, לא התכוונתי שלא תחשוב בלי פקודה שלי. אנחנו נמצאים במפעל לצוללות כי פרצו אליו. מה גונבים במפעל לצוללות? פסטה? אנחנו מן הסתם רוצים למנוע מהם לקחת את הצוללות. ולפי הלבוש שלהם, נראה לי שאני מכיר אותם. כעת בוא נראה" הוא אומר ומוציא שוב את המחשב הנייד "החדר עם הצוללות המוכנות נמצא בדיוק... שם. בשביל זה אנחנו צריכים ללכת במסדרון הזה, לפנות הצידה, לרדת במדרגות, ולהכנס לשם..." הוא מבציע על כל זה במחשב הנייד, ואז מסתכל סביבו, אני מניח שזה המסדרון, קדימה בוא. ולגבי הרובה, אתה לא צריך. אני לקחתי את השוטגן שלי כי אני נהנה מלהרגיש את המתכת הקרה על היד שלי." הוא אומר, סוגר את המחשב הנייד, מחזיר לתיק, ומתחיל ללכת לאט ובשקט לכיוון המסדרון הזה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 08:50 PM
[b] ניתאי
על אתה הולך למסדרון הימני ואתה רואה דלת בצד, ומדרגות שעולות למעלה. שתיים מהמטיילים באים איתך. [/b][/quote]
אני עולה במדרגות,מחפש עוד אנשים בשחור