-
זה כלום, אבל לא בהקשר של התחלה או לא כי גם לא אמורים להיות לך הרבה כלים על ההתחלה, עם הזמן יהיו לך חיילים וטנקים שהם החשובים ביותר[ביחד עם מסוקים לפי דעתי], בנתיים צריך לקנות הרבה יהלומים בשביל כסף ולהשקיע אותו בחוכמה, לא להתחיל לשים על מחקר ופיתוח כי זה לא לרמתנו, לפחות לעת עתה.
-
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 06:28 PM
[b] זה כלום, אבל לא בהקשר של התחלה או לא כי גם לא אמורים להיות לך הרבה כלים על ההתחלה, עם הזמן יהיו לך חיילים וטנקים שהם החשובים ביותר[ביחד עם מסוקים לפי דעתי], בנתיים צריך לקנות הרבה יהלומים בשביל כסף ולהשקיע אותו בחוכמה, לא להתחיל לשים על מחקר ופיתוח כי זה לא לרמתנו, לפחות לעת עתה. [/b][/quote]
בסדר.
ולא ממש הבנתי מה זה אדמות.
הבנתי פחות או יותר אבל אני לא בטוח שהבנתי את זה כמו שצריך.
-
אתה מוכרח אדמות בשביל מפעלים לדוגמא, אם אין לך מספיק אדמה לא תוכל לשים עוד מפעלים...לכן תצטרך לתקוף אויב או להרוס קיימים בשביל לפנות מקום\להרוויח מקום
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 06:31 PM
[b] אתה מוכרח אדמות בשביל מפעלים לדוגמא, אם אין לך מספיק אדמה לא תוכל לשים עוד מפעלים...לכן תצטרך לתקוף אויב או להרוס קיימים בשביל לפנות מקום\להרוויח מקום [/b][/quote]
אני יודע.
איך יודעים כמה אדמה כל מפעל דורש?
עריכה: יש לי מפעל צבאי אחד מכל סוג, ו2 מטנקים (בטעות קניתי עוד אחד, לא נורא, זה אומר עוד טנקים)
עכשיו להתחיל לקנות מפעלי יהלומים ולהפציץ בכסף נכון?
-
האמת שאני לא יודע ם:
אבל כשנתחיל לתקוף זו לא תהיה בעיה, וזו לא בעיה, יש לי 86 מפעלים ו290 ומשהו אדמה פנויה...הלכתי להתקלח
---
כן להפציץ, בנתיים זה מה שאנחנו עושים, לקראת היום השביעי שבו תיגמר ההגנה, נקנה מפעלים צבאיים, כי אז יוכלו לגנוב לנו תכסף ולתקוף אותנו, ונצטרך להיות מכונים
-
-
-
אלכס אל תיקנא ללחץ החברתי ם:
עדיף כבר לשחק באיקרים>>
-
נמחק לי המשתמש!@#!@$@#!$@#$
-
אילן רעב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[quote][i]Originally posted by Safta[/i]@Apr 4 2010, 04:21 PM
[b] נמחק לי המשתמש!@#!@$@#!$@#$ [/b][/quote]