עדכנתי
Printable View
עדכנתי
[QUOTE=roi857;672008][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
קינגלר לא מוכן לעזוב את סקווירטל
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את דסקל ואומר לו" צל לילה על הקינלגר הזה ונסה שלא תפגע בסקרויטל"
[quote=roi857;672008][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]האיש מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/454.png[/IMG] נראה שהוא מוכן לקרב, הוא אומר: "אף אחד לא מפריע לגניבה של צוות רוקט!"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/quote]
"טורטה תתכונן לרב,צא ותשתמש בסופת עלים!"אני אומר ומוציא את טורטה.
[QUOTE=roi857;672008][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור מסמן שכן ביאוש
[COLOR=Blue]
"חזור" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך לאחר שהיא ריפאה את הפוקימונים להתקשר לפרופסור אלן
[COLOR=Blue]סמיט:
טורטרה היה כבר עייף, הוא ירה סופת עלים, טוקסיקרוק קפץ בקלות לגובה אדיר וזינק למטה במהירות, הוא פגע בטורטרה עם אגרוף דינמי בעל כוח בלתי יאמן, טורטרה שגם מסוג אדמה מאוד התקשה לספוג את האגרוף הדינמי והובס
[COLOR=Sienna]ליאור:
הצל לילה לא כל כך משפיע על קינגלר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;684169][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
הצל לילה לא כל כך משפיע על קינגלר
אני אומר לדסקל"ראית הנולד והשבטה על קינגלר"
[QUOTE=roi857;684169][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך לאחר שהיא ריפאה את הפוקימונים להתקשר לפרופסור אלן
"כן" אומר לה ואוציא את הפוקיג'יר שלי ואתקשר אליו "הלו"
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אין במשחק פוקיג'אר
------------------------------------
אתה מתקשר בוידיאו פון שנמצא במרכז הפוקימונים אל פרופסור אלן ורואה במסך את פניו של פרופסור אלן מחייך
[COLOR=Sienna]ליאור:
לפני שדאסקל תוקף אותו קינגלר צולל לתוך המים עם סקווירטל איתו, לאחר כמה שניות הוא יוצא עם סקווירטל בידו ויורה כוח עתיק על דאסקל, כדור הכוח העתיק מביס את דאסקל
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;684457][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אין במשחק פוקיג'אר
------------------------------------
אתה מתקשר בוידיאו פון שנמצא במרכז הפוקימונים אל פרופסור אלן ורואה במסך את פניו של פרופסור אלן מחייך
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"כן אלן שמעתי שאתה היית צריך שאתקשר אליך,מה העניין?"אומר לו בחיוך
[quote=roi857;684169][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]טורטרה היה כבר עייף, הוא ירה סופת עלים, טוקסיקרוק קפץ בקלות לגובה אדיר וזינק למטה במהירות, הוא פגע בטורטרה עם אגרוף דינמי בעל כוח בלתי יאמן, טורטרה שגם מסוג אדמה מאוד התקשה לספוג את האגרוף הדינמי והובס[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"איינרייפ תשתמש גם אתה באגרוף ממוקד ואחרי המכה שתמש ב'קרב צמוד בהצלחה!"אני אומר לו.
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפרופסור אומר: "שמעתי שזכית בתג הראשון שלך"
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ קופץ לאוויר כדי לנסות ליצור אגרוף ממוקד, אבל זה נכשל והוא מאבד שיווי משקל, טוקסיקרוק מביס אותו עם דופק אפל
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;685557][CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפרופסור אומר: "שמעתי שזכית בתג הראשון שלך"
[COLOR=Blue]
היית יכול לפרט קצת יותר...
"כן זה נכון ותפסתי גם הרבה פוקימונים חדשים תפסתי פוניטה,טרפינץ' ובלבזור" אומר לו בחיוך
[QUOTE=roi857;684457][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
לפני שדאסקל תוקף אותו קינגלר צולל לתוך המים עם סקווירטל איתו, לאחר כמה שניות הוא יוצא עם סקווירטל בידו ויורה כוח עתיק על דאסקל, כדור הכוח העתיק מביס את דאסקל
אני מתעצבן ומחזיר את דסקל ומוציא את פרינפלאפ ואומר לו"טפר מתכת וניקור על קינגלר"
[quote=roi857;685557][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]אינפרנייפ קופץ לאוויר כדי לנסות ליצור אגרוף ממוקד, אבל זה נכשל והוא מאבד שיווי משקל, טוקסיקרוק מביס אותו עם דופק אפל[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"זה אומר שרק מתקיפ נשאר...מתקיפ תשתמש בקרן קרח בכל הכוח!"אני אומר למתקיפ ומחזיר את אינפרייפ וטורטה.
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ נכנס לשדה הקרב במהירות ומלא אנרגיה, הוא יורה קרן קרח בכל הכוח, אבל הקרן קטנה מאוד, טוקסיקרוק פשוט שולח יד שהודפת את הקרן קרח, הוא מזנק למאדקיפ ופוצע אותו קשות
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ מזנק למים ושוחה במהירות אל קינגלר, אבל קינגלר מביס אותו בקלות עם צבט מתכת, הוא מתחיל לצבוט את השיריון של סקווירטל שמתחיל לבכות, נראה שהוא מתכנן ארוחה
[COLOR=Teal]סם:
הפרופסור נראה די מופתע ואמר: "זה מה שעבודה קשה מביאה, תגיד חשבת ללכת למערות גראודון? זה ממש קרוב"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]