-
[quote]ניר
השיקיג'קה לא מבינים על מה אתה מדבר ומסתלקים מן המקום.אתה ממשיך ללכת במחוז עשב האופל בחיפושאחר מעבדה נטשוה.אתה הולך והולך עד שאתה רואה מעבדה לא נטושה.ליד המעבדה יש שלט שכתוב עליו"המעבדה של סון.אין כניסה למעבדה רק לסון ולמי שהוא מרשה.מי שיכנס למעבדה לא יוכל לצאת מן המעבדה לעולם ויגיע לעולם הבא שהוא גינהום.אז יום נעים שהיה לכם"[/quote]
"יש!" בשמחה אגיד "ישר לגהינום, איזה כיף!" אכנס מהר למעבדה ואחפש שם רוטום עשב.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022851][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]
תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה ומצליח להתחמק מהלהביור ששולחים אליו.צ'אריזארד מפתיע את הצ'ארירד האחרים באגרוף חשמל.הם לא מצליחים להתחמק מן אגרוף החשמל של צ'אריזארד ונפגעים מזה. ויבל תוקף בכדורי צל את פוקימוני האש.הוא מצליח לפגוע בכמה פוקימוני האש והצ'אריארדים מתחמקים מזה.הצ'אריזארדים תוקפים בקרן על חזקה במיוחד אותך,ויבל ,צ'רוס וצ'ארידרז[/B][/COLOR][/QUOTE]
"ויבל תשתמש בכדור צל וגם בשיסוע לילה על המתקפות,צ'רוס תהיה מאחורי הצ'אריזארדים ותקוף אותם במתקפה מהירה וכנף ברזל וצ'יאריזארד תעשה כמו צ'רוס רק עם אגרוף חשמל ולהביור עוצמתי!"אצעק לעבר צ'אריזארד,ויבל ולצ'רוס ובאותו זמן גם התחמק מהקרני על במהירות.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022593][B][COLOR="Green"]בר
האיש אומר לך"טוב אם תרצה לדעתי את שמי אז אגיד לך את השם שלי.השם שלי הוא ליאו.אני לא רוצה קרב זוגות אבל תוכל להשתמש בשני פוקימונים על פוקימון 1.במלא תפסיד לו.אי אפשר להביס תפוקימון שלי.הוא בלתי מנוצח.אז תכונן להפסד שלך".אתה זורק 2 פוכדורים החוצה ומהם יוצאים טרטויג וטארפינץ' לקרב.ליאו אומר"פוקימונים עלובים צא כראודנט לקרב".ליאו זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/342.png[/IMG] קרודאנ שלו[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
" בוא נראה אותך מנצח אותי קדימה טרטוייג תעלה על טראפינץ' ותחזיר חזק, טראפניץ' תשתמש בחפירה ותיצור בור גדול שטרטוייג יכנס איתך" אגיד לשניהם.
-
[quote]ברוס
לוקריו מייצר כדור הילה חזק ואז הוא תוקף באמצעות כדור הילה החזק לו את סאידמיוט. סאימיטוד מפעיל שוב מגן מים.מגן המים מגן על סאימיטוד מפני כדור הילה של לוקריו.כדור הילה מוחר לעבר לוקריו.לוקריו מחזיר את כדור הילה לעבר מגן המים.נוצרים סדקים במגן המים.מגן המים מחזיר את כדור הילה לעבר לוקריו.כך לוקריו ומגן המים משחקים פינג פונג ככשלפתע כדור הילה נעלם ומגן המים נעלם יחד איתו.[/quote]
"עכשיו לוקאריו תשתמש מהר בכדור הילה פעם נוספת!" אומר ללוקאריו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022796][B][COLOR="Red"]תומר
לאחר שצ'רוס התחזק הוא מיד יוצא להתקפת פתע על הצ'אריזארדים.הוא תוקף בהתקפה מהירה וכנף ברזל על צ'אריזארדים.הצ'אריזארדגים לא מצליחים להתחמק ונפגעים קשה אך עדיין ממשיכים להילחם.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על צ'אריזארדים.הצ'אריזארדים לא מצלחים להתחמק ונפגעים קשה.הצ'אריזרדים תוקפים בקרן על.אתה חושב שלא יכול להיות יותר גרוע ושני הצ'אריזארד ששיתקת יוצאים מהשיתק וגם הם תוקפים בקרן על.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
הונצ'קרו מכין הרבה כדורי צל ומעיף אותם לעבר מגן המים עד שהואא ישבר.זה נמשך מס' דקות עד שהונצ'קרו מצליח לשבור את מגן המים של סאימיטוד.סאימיטוד עכשיו חשוף לפגיעות ישירות.הונצ'קרו מיד תוקף בדופק האפל.לולאה סגולה יוצאת מהונצ'קרו לעבר סאימיטוד.סאימיטוד מצליח להתחמק מן דופק האפל של הונצ'קרו.סאימיטוד משמש ברעידת אדמה.רעידת האדמה מרעידה תזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין קורע את העלי הטער של נזליף עם הניבים שלו.אינריימפ משתמש בגלגל להבה משולב עם לוקריו.דרפיון תוקף בניב אש את נזליף.נזליף מצליח להתחמק כך שהוא קופץ.דרפיון מצליח לפ]גוע בנזליף עם ניב הקרח שלו.לאחר מכן הוא תופס את נזליף עם הזנב שלו ומעביר את התקפה לאיינריימפ ולוקריו.לוקריו משתמש במכת עצם על אינריימפ.איינריימפ עף בגלגל להבה לעבר נזליף.גלגל הלהבה פוגע בנזליף קשות.אתה מעיף פוכדור על נזליף.נזליף מצליח לקום ומעיף בחזרה אליך את הפוכדור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''הונצ'קרו רעידת האדמה לא משפיע עלך תתקוף בדופק אבל ואז אס אווירי בכל הכוח'' אני צועק לו
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
הונצ'קרו מתחיל להתעופף מעל הזירה ורעידת האדמה לא משפיעה עליו בכלל.רעידת האדמה פותחת סדק קטן במרכז זירת הקרב.הונצ'קרו תוקף בדופק אפל את סאימיטוד.לולאות סגולות עפות לעבר סאימיטוד.סאימיטוד זז במהירות ומצליח להתחמק מדופק האפל של הונצ'קרו.הונצ'קרו תוקף באס אויירי את סאימיטוד.סאימיטוד מצליח גם מזה להתחמק.הוא תוקף במשאבתת הידרו את הונצ'קרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה גדול וחזק ביותר.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הילה שהוא מכין על סאימיטוד.סאמיטוד זז במהירות ומצליח להתחמק מכדור ההילה שלוקריו שולח לעברו.ודא אומר לסאימיטוד"תיצור את הוצנאמי הכי גדול שלך שיגמור את לוקריו המעצבן הזה".סאימיטוד מכין גל צונאמי ענק.הצונאמי שהוא מכין מתקרב במהירות לעבר וקריו שלך.הוא עומד לפגוע בלוקריו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג עולה על הגב של טראפינץ' ואז מחזיק חזק בגבו.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ענק ואז הוא נכנס לבור שהוא חפר עם טרטויג שעל גבו.ליאו אומר לקראודנט"קראודנט דופק אפל שיוציאו אותם מהבור שלהם".קראודנט יורה דופק אפל לעבר הבור של טארפינץ'.הדופק האפל גורם לכך שטראפינץ' וטרטויג יצאו מהבור של טראפיץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בשיסוע לילה ובכדורי צל על קרני העל של צ'אריזארדים.הכדורי הצל מצליחים להביס את קרני העל.אך קרן על אחת פוגעת בויבל שלך.צ'רוס נהיה מאחורי הצ'אריזארד ותוקף אותם בהתפה מהירה וכנף ברזל שפוגעים קשה בצ'אריזארדים.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל ובאגרוף אש מלאוכתי על הצזאריזרדים.הצאריזארדים מציליחים להתחמק מן המהלכים של צ'אריזארד.צ'אריזארד שלך נהיה תשוש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נכנס למעבדה ואז אתה מתחיל לחפש רוטום עשב.אתה רואה שיש הרבה חדרים ועל כול חדר יש מס'.יש בסך הכול 50 חדרים.אתה נכנס לחדר 1 ולא מוצא שם כלום רק חפצים שבורים.אתה יוצא מהחדר ואז נכנס לחדר 2 ומתחיל לחפש שם רוטום עשב.אתה לא מוצא שם כלום.מן האפלה יוצא משם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr010.png[/IMG] אישה דמוי מכשפה שאומרת לך"לא ראית שאין כניסה למעבדה ?ילד.אם נכנסת בוא תילחם נגדי"[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה גדול וחזק ביותר.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הילה שהוא מכין על סאימיטוד.סאמיטוד זז במהירות ומצליח להתחמק מכדור ההילה שלוקריו שולח לעברו.ודא אומר לסאימיטוד"תיצור את הוצנאמי הכי גדול שלך שיגמור את לוקריו המעצבן הזה".סאימיטוד מכין גל צונאמי ענק.הצונאמי שהוא מכין מתקרב במהירות לעבר וקריו שלך.הוא עומד לפגוע בלוקריו.[/quote]
"לוקאריו-תזרוק כדור הילה גדול שישבור את הצונאמי ואח"כ תתקוף את סאימטוד בציפורן צל חזקה במיוחד!" אומר ללוקאריו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023234][B][COLOR="Blue"]איתי
הונצ'קרו מתחיל להתעופף מעל הזירה ורעידת האדמה לא משפיעה עליו בכלל.רעידת האדמה פותחת סדק קטן במרכז זירת הקרב.הונצ'קרו תוקף בדופק אפל את סאימיטוד.לולאות סגולות עפות לעבר סאימיטוד.סאימיטוד זז במהירות ומצליח להתחמק מדופק האפל של הונצ'קרו.הונצ'קרו תוקף באס אויירי את סאימיטוד.סאימיטוד מצליח גם מזה להתחמק.הוא תוקף במשאבתת הידרו את הונצ'קרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה גדול וחזק ביותר.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הילה שהוא מכין על סאימיטוד.סאמיטוד זז במהירות ומצליח להתחמק מכדור ההילה שלוקריו שולח לעברו.ודא אומר לסאימיטוד"תיצור את הוצנאמי הכי גדול שלך שיגמור את לוקריו המעצבן הזה".סאימיטוד מכין גל צונאמי ענק.הצונאמי שהוא מכין מתקרב במהירות לעבר וקריו שלך.הוא עומד לפגוע בלוקריו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג עולה על הגב של טראפינץ' ואז מחזיק חזק בגבו.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ענק ואז הוא נכנס לבור שהוא חפר עם טרטויג שעל גבו.ליאו אומר לקראודנט"קראודנט דופק אפל שיוציאו אותם מהבור שלהם".קראודנט יורה דופק אפל לעבר הבור של טארפינץ'.הדופק האפל גורם לכך שטראפינץ' וטרטויג יצאו מהבור של טראפיץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בשיסוע לילה ובכדורי צל על קרני העל של צ'אריזארדים.הכדורי הצל מצליחים להביס את קרני העל.אך קרן על אחת פוגעת בויבל שלך.צ'רוס נהיה מאחורי הצ'אריזארד ותוקף אותם בהתפה מהירה וכנף ברזל שפוגעים קשה בצ'אריזארדים.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל ובאגרוף אש מלאוכתי על הצזאריזרדים.הצאריזארדים מציליחים להתחמק מן המהלכים של צ'אריזארד.צ'אריזארד שלך נהיה תשוש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נכנס למעבדה ואז אתה מתחיל לחפש רוטום עשב.אתה רואה שיש הרבה חדרים ועל כול חדר יש מס'.יש בסך הכול 50 חדרים.אתה נכנס לחדר 1 ולא מוצא שם כלום רק חפצים שבורים.אתה יוצא מהחדר ואז נכנס לחדר 2 ומתחיל לחפש שם רוטום עשב.אתה לא מוצא שם כלום.מן האפלה יוצא משם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr010.png[/IMG] אישה דמוי מכשפה שאומרת לך"לא ראית שאין כניסה למעבדה ?ילד.אם נכנסת בוא תילחם נגדי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''הונצ'קרו לא נורא תתחמק ואז תתקוף באס אווירי ואז אחרי שאתה מתקיף ואתה קרוב אליו תתקוף אותו בדופק אפל'' ואני חושב ''זה בטוח יעשה נזק לו''
-
[quote]
ניר
אתה נכנס למעבדה ואז אתה מתחיל לחפש רוטום עשב.אתה רואה שיש הרבה חדרים ועל כול חדר יש מס'.יש בסך הכול 50 חדרים.אתה נכנס לחדר 1 ולא מוצא שם כלום רק חפצים שבורים.אתה יוצא מהחדר ואז נכנס לחדר 2 ומתחיל לחפש שם רוטום עשב.אתה לא מוצא שם כלום.מן האפלה יוצא משם אישה דמוי מכשפה שאומרת לך"לא ראית שאין כניסה למעבדה ?ילד.אם נכנסת בוא תילחם נגדי" [/quote]
אני אומר לה: "לא רוצה" ויורה בה כמה יריות, ואז ממשיך בחדרים גם אם היא מונעת ממני אם היא עדיין בחיים
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מסרב להצעה של המכשפה.אתה יורה בה כמה יריות מן הרובה שלך לעבר המכשפה.המכשפה נפגעת מן היריות אך לא נהרגת מן היריות רק מתעלפת על הרצפה.אתה יוצא מן חדר 2 ומחפש בחדר 3 רוטום עשבאך גם שם אין כלום.אתהיוצא מחדר 3 ונכנס אל חדר 4 ומחפש רוטום עשב.אך גם שם אין כלום.אתה יוצא מחדר 4 ונכנס אל חדר 5 ומחפש רוטום עשב.שם גם אין רוטם עשב אך יש בחדר הזה מבחנות גדולות מלאות נוזל ירוק.בחלקמן המבחנות נמצאים בני אדם.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
הונצ'קרו עף גבוה לעבר תקרת הזירה וכך הוא מתחמק ממשאבת הידרו של סאימיטוד.הונצ'קרו עף לעבר סאימיטוד באס אוירי חזק ביותר.סאימיטוד שוב מפעיל מגן מים שמגן עליו מהאס האוירי של הונצ'קרו.הונצ'קרו נפגע מן התקפה של עצמו.מגן המים מבוטל.הונצ'קרו מנצל זאת ובמהירות תוקף בדופק אפל את סאימיטוד .סאמיטוד לא מצליח להתחמק מן דופק אפל ונפגע קשה.סאימיטוד תוקף בפעימת מים את הונצ'קרו.[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה ענק וחזק ביותר .הוא מעיף את כדור ההילה שהוא מכין על הוצונאמי של סאימיטוד.כדור ההילה של לוקריו מצליח לשבור את הוצונאמי של סאימיטוד.לוקריו רץ לעבר סאימיטוד בציפורן צל חזקה.היד שלו הופכת לציפורן צל גדולה.ציפורן הצל פוגעת קשה בסאימיטוד.ודא אומר"סאימי וד סיים את לוקריו ברעידת אדמה".סאימיטוד מפעיל רעידת אדמה שמרעידה את הזירה לגמרי.[/B][/COLOR]
-
ניר
[quote]אתה מסרב להצעה של המכשפה.אתה יורה בה כמה יריות מן הרובה שלך לעבר המכשפה.המכשפה נפגעת מן היריות אך לא נהרגת מן היריות רק מתעלפת על הרצפה.אתה יוצא מן חדר 2 ומחפש בחדר 3 רוטום עשבאך גם שם אין כלום.אתהיוצא מחדר 3 ונכנס אל חדר 4 ומחפש רוטום עשב.אך גם שם אין כלום.אתה יוצא מחדר 4 ונכנס אל חדר 5 ומחפש רוטום עשב.שם גם אין רוטם עשב אך יש בחדר הזה מבחנות גדולות מלאות נוזל ירוק.בחלקמן המבחנות נמצאים בני אדם.[/quote]
אני מפעיל את כוחות החשמל שלי כדי להדליק את האור בחדר, אני ממשיך בחדר ובודק את המבחנות ובני האדם. אני מוציא את מאנצ'לקס ושופך עליו את הנוזל, אם הוא נהיה ירוק וגוסס אני שמח בצהלה ואם הוא מתחזק אנ מחזיר אותו ומוציא את שאר השישיה ושם עליהם את הנוזל... לאחר מכן אני מחפש את לוח הבקרה של המבחנות הגדולות ע"י זרימת חשמל ומשם אני הולך לשם ומנסה לבדוק מה הניסוי הזה.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה משתמש בכוחות החשמל שלך ומפעיל בעזרתם את האור והחשמל שבחדר מס' 5.אתה ממשיך ללכת בחד ורואה עוד הרבה מחבנות שבהם נמצאים אנשים.אתה שובר את אחת המחבנות הריקות עם הנוזל הירוק.הנוזל הירוק יוצא מן המבחנה ששברת.אתה מוציא את מנצ'לקאס החוצה.מנצל'קאס יוצא החוצה וטועם את הנוזל.לא קורה לו כלום.הוא לא מתחזק ולא נחלש.אתה מחזיר אותו לפכדור שלו.אתה רואה מין פיסת נייר שכתוב עליו"ניסוי 265 בן אם מוטנתי.האנשים שנמצאים פה הופכים לאחר יום למוטנטים.זה ניסוי חיי מאת דק' פדריק"[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה משתמש בכוחות החשמל שלך ומפעיל בעזרתם את האור והחשמל שבחדר מס' 5.אתה ממשיך ללכת בחד ורואה עוד הרבה מחבנות שבהם נמצאים אנשים.אתה שובר את אחת המחבנות הריקות עם הנוזל הירוק.הנוזל הירוק יוצא מן המבחנה ששברת.אתה מוציא את מנצ'לקאס החוצה.מנצל'קאס יוצא החוצה וטועם את הנוזל.לא קורה לו כלום.הוא לא מתחזק ולא נחלש.אתה מחזיר אותו לפכדור שלו.אתה רואה מין פיסת נייר שכתוב עליו"ניסוי 265 בן אם מוטנתי.האנשים שנמצאים פה הופכים לאחר יום למוטנטים.זה ניסוי חיי מאת דק' פדריק" [/quote]
"חיחי, איזה מגניב!" אגיד ואלך לתוך אחד התאים ואכבה את כל החשמל חוץ מהתאים, אלך למערכת הבקרה ואנסה לעשות שחוץ ממוטנטים הם היו נתינים שלי
-
[quote]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה ענק וחזק ביותר .הוא מעיף את כדור ההילה שהוא מכין על הוצונאמי של סאימיטוד.כדור ההילה של לוקריו מצליח לשבור את הוצונאמי של סאימיטוד.לוקריו רץ לעבר סאימיטוד בציפורן צל חזקה.היד שלו הופכת לציפורן צל גדולה.ציפורן הצל פוגעת קשה בסאימיטוד.ודא אומר"סאימי וד סיים את לוקריו ברעידת אדמה".סאימיטוד מפעיל רעידת אדמה שמרעידה את הזירה לגמרי.[/quote]
"לוקאריו-קפוץ ותשתמש בכדור הילה חזק במיוחד על סאימטוד!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו קופץ אל האוויר וכך מתחמק מן רידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שוברת כמעט את כול הזירה וזה לא נותן ללוקריו ולסאימיטוד כמעט לזוז בזירה.לוקריו משתמש בכדור הילה חזק ומעיף אותו לעבר סאימיטוד.סאימיטוד מרים חלק שבור מהזירה ומשתמש בו בתור מגן מכדור הילה.כדור הילה מנפץ את המגן של סאימיטוד ונעלם.סאימיטוד משתמש בבכוח אדמה על לוקריו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתפאל מן הניסוי שנערך בחדר הזה.אתה משתמש בכוחות החשמל שלך ומכבה את החשמל שבחדר.חוץ מן החשמל של המחנות ולח הבקרה שלהם.אתה ניגש אל לוח הבקרה של הניסוי.אתה רואה שבלוח הבקרה נמצאים הרבה כפתורים בצבע אדום.אתה מתחיל ללחוץ על כול הכפתורים ולח הבקרה נשבר.המחנות גם הם נשברות והאנשים שנמצאו בהם הופכים למונטנטים.המוטנטים נעמדים 5 מטר מלפניך כשהעינים שלהם בצבע אדום[/COLOR][/B]