-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 09:50 PM
[b]
תמיר
הוא כבר יצא, אם לא הסברתי את זה טוב.
--
"כשאמרתי שמותר לך לעשות כל רק ובדיוק מה שאני אומר, לא התכוונתי שלא תחשוב בלי פקודה שלי. אנחנו נמצאים במפעל לצוללות כי פרצו אליו. מה גונבים במפעל לצוללות? פסטה? אנחנו מן הסתם רוצים למנוע מהם לקחת את הצוללות. ולפי הלבוש שלהם, נראה לי שאני מכיר אותם. כעת בוא נראה" הוא אומר ומוציא שוב את המחשב הנייד "החדר עם הצוללות המוכנות נמצא בדיוק... שם. בשביל זה אנחנו צריכים ללכת במסדרון הזה, לפנות הצידה, לרדת במדרגות, ולהכנס לשם..." הוא מבציע על כל זה במחשב הנייד, ואז מסתכל סביבו, אני מניח שזה המסדרון, קדימה בוא. ולגבי הרובה, אתה לא צריך. אני לקחתי את השוטגן שלי כי אני נהנה מלהרגיש את המתכת הקרה על היד שלי." הוא אומר, סוגר את המחשב הנייד, מחזיר לתיק, ומתחיל ללכת לאט ובשקט לכיוון המסדרון הזה. [/b][/quote]
"אני יודע מה הם רוצים לגנוב,אבל רציתי לדעת מה תוכנית הפעולה שלך" אני כועס על שחשב שאני כזה טיפש.
אני לוקח את הפוכדור של גיבל לידי,והולך אחריו,נותן לו להוביל אותי לחדר בו מיוצרות הצוללות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 08:50 PM
[b]
ירין
על השלטים כתוב:
"אתה נמצא בקומת קרקע: חדר אבטחה וחדר מכונות
קומה 1-: חדר בקרה מרכזי, גנרטוט.
קומה 1: חדר טורבינה."
אתה פונה שמאלה, ואתה רואה מדרגות למטה, ועוד דלת. שני מטיילים הלכו איתך.
[/b][/quote]
"יופי הלכנו למקום הנכון, בוא נרד" אני אומר
-
ניתאי
אתה עולה במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משתי צדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון.
ירין
אתה יורד במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משני הצדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון.
תמיר
"אין לי תכנית פעולה. כל תכניות הפעולה לא שורדות את המפגש עם האוייב, מישהו חכם יותר ממני אמר את זה. " הוא אומר ואתם הולכים, ואז הוא עוצר פתאום "שש... מישהו בא, מהר לחדר הזה!" הוא אומר ומבציע על חדר במרחק 3 מטרים ממך, והוא מתחיל לרוץ לחדר הזה בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 27 2009, 08:00 AM
[b]
ירין
אתה יורד במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משני הצדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון.
[/b][/quote]
אני אלך לדלת האמצעית
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 27 2009, 08:00 AM
[b] ניתאי
אתה עולה במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משתי צדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון. [/b][/quote]
אני הולך דרך הדלת האמצעית
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 27 2009, 09:00 AM
[b]
תמיר
"אין לי תכנית פעולה. כל תכניות הפעולה לא שורדות את המפגש עם האוייב, מישהו חכם יותר ממני אמר את זה. " הוא אומר ואתם הולכים, ואז הוא עוצר פתאום "שש... מישהו בא, מהר לחדר הזה!" הוא אומר ומבציע על חדר במרחק 3 מטרים ממך, והוא מתחיל לרוץ לחדר הזה בשקט. [/b][/quote]
אני ממהר אחריו בשקט,נזהר מדברים על הרצפה כדי שלא אפול ואשמיע רעש,ונכנס אחריו לחדר וסוגר את הדלת בשקט,ומציץ דרך המנעול.
-
ירין
אתה נכנס, ואתה רואה מישהו בבגדים שחורים עם אקדח שלוף.
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הגנרטור, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הטורבינה צריכה להסתובב למעלה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה טוב." הוא אומר לך.
ניתאי
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הטורבינה, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הגנרטור צריך להסתובב למטה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה היטב." הוא אומר לך.
תמיר
ברגע שאתם נכנסים, אנדרסן מושך אותך אחורה מהמנעול.
"מה אתה חי בסרט מצויר? אף פעם לא מסתכלים דרך המנעול. שומעים את הנשימות שלך. הרבה יותר בטיחותי זה להקשיב." הוא לוחש, ואז נעצר להקשיב
"...לפיצוץ הזה, נכון?" קול 1
"אני מתערב איתך שזה עב"ם" קול 2
"אתה אידיוט" קול 1
"נכון, אבל עדיין, מה אם כן?" קול 2
"אוקיי הנה זה... זה מוזר... מה גרם לזה" קול 1, ואז אתה מבחין שאנדרסן מכין גליל קטן ביד
"21... 22..." הוא לוחש, פותח את הדלת, זורק את הגליל וסוגר את הדלת. אז הוא סופר עוד קצת, ואז נשמע קול נפץ קטן. אנדרסן רץ מהחדר, וכעבור כמה זמן הוא חוזר, כששניהם בידיים שלו, והרגליים והידיים של כל אחד מהם קשורות כך שהם לא יכולים לזוז. (קשורות במובן שיד אחת קשורה עם היד שניה, בלי חבל, אם ראית את הזוהאן יוקל לך להבין מה אני מתכוון.)
"ראין, תעזור לי לבדוק אם יש עליהם מכשירי האזנה" הוא אומר ומתחיל לבדוק אחד מהם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:12 AM
[b] ירין
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הגנרטור, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הטורבינה צריכה להסתובב למעלה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה טוב." הוא אומר לך.
[/b][/quote]
"סליחה טעות בחדר.." אני אומר ויוצא משם
-----
"מנקי צא! תחפור למעלה ותן לניתאי תדף הזה-בדף כתוד:"ניתאי הגלגנרטור תתכב יהיה בלשליטתי, נסה להשתלט על הטורבינה ותפעיל אותה!" אני שולח תמכתב וצחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 09:12 AM
[b]
תמיר
ברגע שאתם נכנסים, אנדרסן מושך אותך אחורה מהמנעול.
"מה אתה חי בסרט מצויר? אף פעם לא מסתכלים דרך המנעול. שומעים את הנשימות שלך. הרבה יותר בטיחותי זה להקשיב." הוא לוחש, ואז נעצר להקשיב
"...לפיצוץ הזה, נכון?" קול 1
"אני מתערב איתך שזה עב"ם" קול 2
"אתה אידיוט" קול 1
"נכון, אבל עדיין, מה אם כן?" קול 2
"אוקיי הנה זה... זה מוזר... מה גרם לזה" קול 1, ואז אתה מבחין שאנדרסן מכין גליל קטן ביד
"21... 22..." הוא לוחש, פותח את הדלת, זורק את הגליל וסוגר את הדלת. אז הוא סופר עוד קצת, ואז נשמע קול נפץ קטן. אנדרסן רץ מהחדר, וכעבור כמה זמן הוא חוזר, כששניהם בידיים שלו, והרגליים והידיים של כל אחד מהם קשורות כך שהם לא יכולים לזוז. (קשורות במובן שיד אחת קשורה עם היד שניה, בלי חבל, אם ראית את הזוהאן יוקל לך להבין מה אני מתכוון.)
"ראין, תעזור לי לבדוק אם יש עליהם מכשירי האזנה" הוא אומר ומתחיל לבדוק אחד מהם. [/b][/quote]
אני בזהירות עושה כמוהו,ומחפש אם יש עליו מכשיר האזנה,ואז עונה לו תשובה כן או לא לפי תוצאות החיפוש שלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:12 AM
[b] ניתאי
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הטורבינה, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הגנרטור צריך להסתובב למטה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה היטב." הוא אומר לך. [/b][/quote]
"בסדר"אני אומר ומרים ידיים ואז מתרחק לאט לאט מהאיש,בלי להפנות מבט ממנו,אחרי שאני כבר חזרה במדרגות אני מוציא את וורמפל "תקשור את האיש ותקח לו את האקדח,תן לי סימן אחרי שגמרתה"
-
ירין
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר ותופס אותך, ואז הוא מסמן, ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את את המטיילים. "אפשר לדעת, מה לעזאזל אתם עושים פה?" הוא אומר
ניתאי
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר, ותופס אותך, ואז הוא מסמן ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את המטיילים. "אפשר לדעת, מה ילד ושני מטפסי הרים עושים בתחנת כח?" הוא אומר
תמיר
אנדרסן ואתה מוצאים מכשיר קשר, באותו מקום אצל כל אחד. הוא מסמן לך לשתוק. הוא מתסכל על מכשיר הקשר שהוא מצא, ואז על שלך.
"אוקיי, למזלנו שני מכשירי הקשר היו במצב קבלה ולא במצב שליחה, ולכן הם לא שמעו מילה מזה. אני אכבה אותם כעת באופן מוחלט" אומר אדנרסן, ומוציא את הסוללות מהמכשיר, ושם בתיק שלו.
"אוקיי חברה, אולי תגידו לנו, מה גנבי המשקל עושים כאן?" שואל אנדרסן.
"היי, חזיר, כבר אמרנו לכם במשטרה הרבה, לא קוראים לנו גנבי המשקל. פרעה שונא את זה!" אומר אחד מהם.
"אל תזבל לי בשכל עם מצרים העתיקה שלך, למה לעזאזל אתם תוקפים מפעל צוללות?! אין לכם אתרי בנייה לתקוף, כדי לגנוב מנופים?!" שואל אנדרסן ומכה בו.
"מנופים לא יעזרו לנו אם אנחנו לא יוכלים להגיע לקרקעית הים. אנחנו חייבים להרים את האי" אומר השני.
"איזה אי?! תפסיק לדבר שטויות. אף אחד מעולם לא הרים אי, זה לא אפשרי. ביום שבו מישהו ירים אי כלשהו ממעקי הים, אני אותקף על ידי 20000 רובוטים חיזריים. כעת תשארו כאן ותשתקו" הוא אומר, וקושר להם את הפה "בוא ראין, יש לנו עינינים חשובים יותר" הוא אומר ומתכוון לצאת מהחדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 02:17 PM
[b] ירין
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר ותופס אותך, ואז הוא מסמן, ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את את המטיילים. "אפשר לדעת, מה לעזאזל אתם עושים פה?" הוא אומר
[/b][/quote]
"נידורן צא מהר הפצת ריח!" אני לוחש וסותם את אפי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 02:17 PM
[b] ניתאי
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר, ותופס אותך, ואז הוא מסמן ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את המטיילים. "אפשר לדעת, מה ילד ושני מטפסי הרים עושים בתחנת כח?" הוא אומר [/b][/quote]
"הייתי באמצע קרב מכון ולפתע הייתה הפסקת חשמל,אז הלכתי לראות למה,ועכשיו כשאני יודע למה,אני מניח שאני אחכה עד שתגמרו את מה שאתם עושים" אגיד בתקווה שזה ישכנע אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 03:17 PM
[b]
תמיר
אנדרסן ואתה מוצאים מכשיר קשר, באותו מקום אצל כל אחד. הוא מסמן לך לשתוק. הוא מתסכל על מכשיר הקשר שהוא מצא, ואז על שלך.
"אוקיי, למזלנו שני מכשירי הקשר היו במצב קבלה ולא במצב שליחה, ולכן הם לא שמעו מילה מזה. אני אכבה אותם כעת באופן מוחלט" אומר אדנרסן, ומוציא את הסוללות מהמכשיר, ושם בתיק שלו.
"אוקיי חברה, אולי תגידו לנו, מה גנבי המשקל עושים כאן?" שואל אנדרסן.
"היי, חזיר, כבר אמרנו לכם במשטרה הרבה, לא קוראים לנו גנבי המשקל. פרעה שונא את זה!" אומר אחד מהם.
"אל תזבל לי בשכל עם מצרים העתיקה שלך, למה לעזאזל אתם תוקפים מפעל צוללות?! אין לכם אתרי בנייה לתקוף, כדי לגנוב מנופים?!" שואל אנדרסן ומכה בו.
"מנופים לא יעזרו לנו אם אנחנו לא יוכלים להגיע לקרקעית הים. אנחנו חייבים להרים את האי" אומר השני.
"איזה אי?! תפסיק לדבר שטויות. אף אחד מעולם לא הרים אי, זה לא אפשרי. ביום שבו מישהו ירים אי כלשהו ממעקי הים, אני אותקף על ידי 20000 רובוטים חיזריים. כעת תשארו כאן ותשתקו" הוא אומר, וקושר להם את הפה "בוא ראין, יש לנו עינינים חשובים יותר" הוא אומר ומתכוון לצאת מהחדר. [/b][/quote]
אני מהנהן בראשי ויוצא אחריו.
"אוקיי...עכשיו אולי תספר לי מי זה ה'פרעה' הזה,ואיזה אי הם רוצים להעלות...
הם חושבים שאטלנטיס קיימת או משהו?אבל מה זה קשור לפרעה?" אני שואל כל מה שיושב לי בראש בלחש,מצפה לתשובה משונה אך מעניינית
-
ירין
התבלבלת במשחק? מה זה הפצת ריח? אם אני לא מבין מה משתמע מההתקפה, איך נידורן יכול לדעת? אחרי הכל אני נידורן בין היתר.
--
"לא אתה לא!" אומר האיש, ובועט ממך את הפוכדור של נידורן, ונידורן לא יצא. אז הוא דוחף אותך על קיר, ועדיין תופס אותך. "תענה לי, מי אתה?! שוטר סמוי, FBI, רק תגיד! את אלה שאיתך אני מזהה, נעלתי אותם במבנה הזה שלהם.
ניתאי
"כן, כל זה נהדר, אבל לא לימדו אותך ילד לא להתעסק בעיניינים של מבוגרים?! מה עבר לך בראש כשהלכת לבד לנסות לתקן תחנת כח, הא? אתה בוודאי הוזה. תגיד לי, מה עבר לך בראש?" הוא אומר וצוחק מעט.
תמיר
"הם מדברים שטויות. כל האנשים האלה שלובשים שחור, הם חלק מארגון כלשהו. הם אף פעם לא אמרו איך קוראים להם, אז נתנו להם שם. הם כל הזמן גנבו מנופים, ודברים להרמת משקל כבד. לכן נתנו להם את השם גנבי המשקל. אבל, הם מדברים שטויות. הם כל הזמן מזכירים את הפרעה הזה, ושהם צריכים לעלות אי, אבל יותר מזה הם לא מספרים. אבל אף כמות של מנופים בעולם לא יכולה להרים אי. זה לא הגיוני. בכל אופן, הנה המדרגות. עוד מעט נגיע לחדר הראשי" הוא אומר, ואתם מגיעים למדרגות. הוא מתחיל לרדת.