-
[b]אדוארד וג'ק ~
*הערה לשניכם ,אתם לובשים את השריונים ואמורים להיכנס למבצר כדי לשמור עליה אתם אמורים להחליף את השומרים ששומרים עליה בחדר שלה מפני אויבים , איזה מסר בידיוק אתה אמור להעביר ? אתה רק אמור לשמור עליה !
-------
אדוארד , אתה לוקח את השריון ורואה שמישהו מנסה לעקב אתכם אתה שומע אותו צועק על ג'ק "כבר שכחת ממני דרייק ? אחרי כל הזמן שהיינו ביחד ? איזה מן חבר אתה ?" העניין ניראה מוזר וג'ק מפוחד ולא יודע מה הבחור רוצה ממנו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 12:50 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
*הערה לשניכם ,אתם לובשים את השריונים ואמורים להיכנס למבצר כדי לשמור עליה אתם אמורים להחליף את השומרים ששומרים עליה בחדר שלה מפני אויבים , איזה מסר בידיוק אתה אמור להעביר ? אתה רק אמור לשמור עליה !
-------
אדוארד , אתה לוקח את השריון ורואה שמישהו מנסה לעקב אתכם אתה שומע אותו צועק על ג'ק "כבר שכחת ממני דרייק ? אחרי כל הזמן שהיינו ביחד ? איזה מן חבר אתה ?" העניין ניראה מוזר וג'ק מפוחד ולא יודע מה הבחור רוצה ממנו .[/b] [/b][/quote]
"שמע אני לא יודע מי אתה. אז תזדהה.יש לי מחלה כזאת שלפעמים אני שוכח אנשים. אז תזכיר לי מי אתה!" אפנה אליו בתקיפות.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 12:50 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
-------
אדוארד , אתה לוקח את השריון ורואה שמישהו מנסה לעקב אתכם אתה שומע אותו צועק על ג'ק "כבר שכחת ממני דרייק ? אחרי כל הזמן שהיינו ביחד ? איזה מן חבר אתה ?" העניין ניראה מוזר וג'ק מפוחד ולא יודע מה הבחור רוצה ממנו .[/b] [/b][/quote]
''מה אתה רוצה מדרייק?!'' אומר ואפנה אל החייל ביחד עם ג'ק בתקיפות.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אם יהיה רצף נסיים היום את המשחק בע"ה .
-------------------------------------------
אדוארד פונה אל האדם בתקיפות והאדם מוריד פרופיל ועוזב אותכם
אתם לוקחים את השריונים וחובשים אותם , בתוך הארון הייתה תעודת זהות של כל אחד מהאנשים האלה , לקחתם אותה איתכם ליתר ביטחון , אתם נכנסים למבנה והשומר הראשי שניראה מאוד מפותח וקשוח שואל "שלום דרייק וטרייסי הראו לי את תעודות הזהות שלכם ליתר ביטחון וכנסו לחדר של ג'ודי." [/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 21 2010, 05:22 PM
[b]
אנטו ~
"אנטו , אתה מדבר שטויות , אתה יכול להודיע לכל הממלכות שזאת המלחמה המכריעה וכולם יגיעו לעזור לך !!" אומר ג'סיקה בפאניקה .[/b] [/b][/quote]
אומר לה "אני אומר לך את ועוד 50 חילים תנסו להגיעה לממלך של גורדן".
אלבש את השריון ואוסיף "תודיעו לכול תושבי הממלך שזה המלחמה הגורלית ביותר והחשובה ביותר כולם צריחים לעזור" וארוץ לכיוון השער המרכזי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 03:17 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אתם לוקחים את השריונים וחובשים אותם , בתוך הארון הייתה תעודת זהות של כל אחד מהאנשים האלה , לקחתם אותה איתכם ליתר ביטחון , אתם נכנסים למבנה והשומר הראשי שניראה מאוד מפותח וקשוח שואל "שלום דרייק וטרייסי הראו לי את תעודות הזהות שלכם ליתר ביטחון וכנסו לחדר של ג'ודי." [/b] [/b][/quote]
"שלום הנה התעודת זהות שלי." אגיד ואראה לו את התעודה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 03:17 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אתם לוקחים את השריונים וחובשים אותם , בתוך הארון הייתה תעודת זהות של כל אחד מהאנשים האלה , לקחתם אותה איתכם ליתר ביטחון , אתם נכנסים למבנה והשומר הראשי שניראה מאוד מפותח וקשוח שואל "שלום דרייק וטרייסי הראו לי את תעודות הזהות שלכם ליתר ביטחון וכנסו לחדר של ג'ודי." [/b] [/b][/quote]
''שלום לך, הנה התעודת זהות שלי.'' אומר ואראה לו את התעודה שלי.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם מראים לשומר את תעודת הזהות , הוא מחייך ואומר שהוא סומך עליכם , אתם מבינים שהאנשים שאתם נמצאים בתוכם הם אנשים חשובים לממלכה ושכולם סומכים עליהם , אף אחד לא יודע שאתם רק פליטים .. אתם נכנסים ורואים מבצר ענק , כמו בית מלון ואתם נמצאים בלובי של בית המלון בקומת המרכזיה , אתם לא יודעים איפה החדר של ג'ודי . אבל לפי מה שהבנתם זה מבצר האימונים ומקום המסתור של ג'ודי .
אנטו ~
מיד כל הממלכות מגיעות והצבא של ג'רוד מתחיל לתקוף , חיילי מים בכל מקום , צבא הקרח עדיין לא הגיע והממלכה שלך מתקשה להילחם בצבא המים , צבא האש בא לעזור לך אבל הם חסרי תועלת , צבא החשמל מתעקב , צבא האופל נחרב ואתה בבעיה גדולה , איך תתקוף ומה תעשה ?[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:28 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם מראים לשומר את תעודת הזהות , הוא מחייך ואומר שהוא סומך עליכם , אתם מבינים שהאנשים שאתם נמצאים בתוכם הם אנשים חשובים לממלכה ושכולם סומכים עליהם , אף אחד לא יודע שאתם רק פליטים .. אתם נכנסים ורואים מבצר ענק , כמו בית מלון ואתם נמצאים בלובי של בית המלון בקומת המרכזיה , אתם לא יודעים איפה החדר של ג'ודי . אבל לפי מה שהבנתם זה מבצר האימונים ומקום המסתור של ג'ודי .
אנטו ~
מיד כל הממלכות מגיעות והצבא של ג'רוד מתחיל לתקוף , חיילי מים בכל מקום , צבא הקרח עדיין לא הגיע והממלכה שלך מתקשה להילחם בצבא המים , צבא האש בא לעזור לך אבל הם חסרי תועלת , צבא החשמל מתעקב , צבא האופל נחרב ואתה בבעיה גדולה , איך תתקוף ומה תעשה ?[/b] [/b][/quote]
אני אפנה אל המרכזייה, ''שלום, אני טרייסי אחד משומרי הראש של ג'ודי, אולי אפשר לדעת איפה החדר שלה? קיבלתי מכה חזקה בראש ואני קצת מפוזר היום.'' אומר בחיוך.
-
[b]אדוארד ~
"כן אדוני רק תראה לי את תעודת הזהות שלך שאוכל לדעת שאתה לא מסכן אותנו ותוריד את הקסדה כדי שאוכל לראות זיהוי " המזכירה אומרת (היא זקנה מאוד) .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:37 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן אדוני רק תראה לי את תעודת הזהות שלך שאוכל לדעת שאתה לא מסכן אותנו ותוריד את הקסדה כדי שאוכל לראות זיהוי " המזכירה אומרת (היא זקנה מאוד) .[/b] [/b][/quote]
ברשותך אגיב לזה.
-------------------------------
"היי אני דרייק,וגם אני שומר של ג'ודי ואני צריך לעבור."אגיד ואראה לה את התעודת זהות שלי. "הקסדות שלנו? חל איסור חמור מאוד של ג'רוד שהוא נתן לנו שאסור לנו להוריד את הקסדה,לא נוכל להוריד את הקסדה,מצטער,אלה הוראות של ג'רוד.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:37 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן אדוני רק תראה לי את תעודת הזהות שלך שאוכל לדעת שאתה לא מסכן אותנו ותוריד את הקסדה כדי שאוכל לראות זיהוי " המזכירה אומרת (היא זקנה מאוד) .[/b] [/b][/quote]
אני מראה לה את תעודת הזהות, ומהנהן למה שדרייק אמר.
''נו? אני צריך להגיע במהירות לג'ודי.'' אומר בקול עצבני ורם.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שני טמבלים !!!
אני כתבתי לכם שאתם בתוך הגוף שלכם אז מה אתם מתביישים XD ?[/b]
-
טוב טוב קרציה /=
אני מגיש לה את תעודת הזהות שלי ומוריד את הקסדה שעל פניי.
''נו גברת? אנחנו חייבים ללכת לג'ודי.'' אומר בכעס.
-
[b]אדוארד ~
"כן כמובן , קומה שלישית דלת מס' 142 , הקוד הוא 1232 בדלת הראשונה
בדלת השנייה הקוד הוא 1222 .
בהצלחה לך " אתה מנסה לזכור את הקוד ואין לך בעיה עם זה כעת תצטרך להוביל את ג'ק , זה ייראה חשוד ששניים לא זוכרים את הקוד .[/b]