-
[QUOTE=roi857;686194][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ מזנק למים ושוחה במהירות אל קינגלר, אבל קינגלר מביס אותו בקלות עם צבט מתכת, הוא מתחיל לצבוט את השיריון של סקווירטל שמתחיל לבכות, נראה שהוא מתכנן ארוחה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
[B]אני זורק פוכדור על סקרויטל בתקוה שיכנס וצועק" הצילו מישהו יש פה שומר פוקימונים בסביה!"[/B]
-
[QUOTE=roi857;686194][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
הפרופסור נראה די מופתע ואמר: "זה מה שעבודה קשה מביאה, תגיד חשבת ללכת למערות גראודון? זה ממש קרוב"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"מה זה איזה מערה זאת?" אתפלא ואשאל אותו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפרופסור מתחיל להסביר על המערה: "ביציאה מהעיר גנג'ה בדרך 19 כשממשיכים ללכת אפשר לראות קיר אבן שבממרומיו יש צוק, בתחתית יש כניסה למערה, המערה מתפרסת לאלפי מערות ענקיות, המון עבדו בה, גם אני עבדתי ובעזרת פידג'יוט שלי מצאנו איכשהו יציאה, יש האומרים שזה מבוך שבסופו יש בריכת לבה שבה מתגורר גראודון, אם אתה הולך אתה חייב להיזהר יש שם פוקימונים מאוד חזקים"
[COLOR=Sienna]ליאור:
הפוקדור מחמיץ, לפתע קינגלר נפגע ועף אחורה במים, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/9.png[/IMG] ענקי יוצא מהמיים ומחסל את קינגלר עם תותח הבזק הרסני
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;686247][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
הפוקדור מחמיץ, לפתע קינגלר נפגע ועף אחורה במים, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/9.png[/IMG] ענקי יוצא מהמיים ומחסל את קינגלר עם תותח הבזק הרסני
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לבלסטויז"תודה לך" וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=roi857;686247][CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפרופסור מתחיל להסביר על המערה: "ביציאה מהעיר גנג'ה בדרך 19 כשממשיכים ללכת אפשר לראות קיר אבן שבממרומיו יש צוק, בתחתית יש כניסה למערה, המערה מתפרסת לאלפי מערות ענקיות, המון עבדו בה, גם אני עבדתי ובעזרת פידג'יוט שלי מצאנו איכשהו יציאה, יש האומרים שזה מבוך שבסופו יש בריכת לבה שבה מתגורר גראודון, אם אתה הולך אתה חייב להיזהר יש שם פוקימונים מאוד חזקים"
[COLOR=Sienna]
"אני לא חושב שכדאי שאלך לשם,אני אנסה להתאמן קודם ולזכות בשאר התגים ואני התחלתי להיות מתאם אבל אני חושב שאוותר על זה,מה אתה חושב?" אשאל אותו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
פרופסור אלן נראה מופתע ודי מצוברח, הוא שאל בתמיהה "מתאם? אתה רוצה לבייש את אביך?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה יוצא מאזור האגם ולפתע שומע רשרוש של תזוזה בין השיחים
-
[QUOTE=roi857;686341][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה יוצא מאזור האגם ולפתע שומע רשרוש של תזוזה בין השיחים
אני הולך אל השיחים ואומר" מי שם צא החוצה"
-
[QUOTE=roi857;686341][CENTER][COLOR=Teal]סם:
פרופסור אלן נראה מופתע ודי מצוברח, הוא שאל בתמיהה "מתאם? אתה רוצה לבייש את אביך?"
[COLOR=Sienna]
"למה? ולמה אתה חושב ככה? תעננתי להיות גם מאמן וגם מתאם ואתה יודע מה? אני ממש מתבייש בשבילך שככה אתה חושב,כל אדם יעשה מה שטוב לו ואני עדייןלא בטוח בזה אבל אני אמשיך להיות מאמן" אומר לו במבט כועס
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפרופסור ענה לך במבט שלא מתלהב ממה שאמרת "אבא שלך היה לוחם גדול מאוד, הוא הצליח להבריח את דארקראי! מהעיר שלנו, אביך שם את גאוותו באימון הפוקימונים, אתה רוצה לגזול אותה?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה ניגש לשיחים ושומע צליל של זבוב, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/123.png[/IMG] יוצא מהשיחים
-
[QUOTE=roi857;686431][CENTER][COLOR=Teal]סם:
הפרופסור ענה לך במבט שלא מתלהב ממה שאמרת "אבא שלך היה לוחם גדול מאוד, הוא הצליח להבריח את דארקראי! מהעיר שלנו, אביך שם את גאוותו באימון הפוקימונים, אתה רוצה לגזול אותה?"
[COLOR=Sienna]
"טוב חבל... כנראה אני אוותר על זה" אומר לו ואשאל "איפה קרב המכון הבא שלי? השגתי את תג הכוורת" אומר לו
-
[QUOTE=roi857;686431][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה ניגש לשיחים ושומע צליל של זבוב, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/123.png[/IMG] יוצא מהשיחים
אני אומר לסייטר" למה אתה מפחיד אותי"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
סייטר לא נראה שהולך להסביר, הוא רוצה קרב
[COLOR=Teal]סם:
הפרופסור אומר: "אתה יודע, בדרך כלל לוקחים את מכון ג'נג'ה כהאחרון, כי הוא קרוב לליגת הפוקימונים, אחרי שמשיגים 9 תגים הולכים לשדה התעופה של העיר ארופטיון לעיר ג'נג'ה, נלחמים במכון העשירי ומשם ממשיכים לנמל אג'ר שקרוב לג'נג'ה, משם ישר לליגת הפוקימונים, אני ממליץ לך ללכת לנמל אג'ר ומשם לשוט לאיזשהי עיר ברצועה מרובת המכונים, ברצועה של דרך 16 יש רק מכון אחד
-
[QUOTE=roi857;686528][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
סייטר לא נראה שהולך להסביר, הוא רוצה קרב
אני מוציא את מנפרו" אגרופי מאך וגלגל להבה על סייטר"
-
[QUOTE=roi857;686528][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
הפרופסור אומר: "אתה יודע, בדרך כלל לוקחים את מכון ג'נג'ה כהאחרון, כי הוא קרוב לליגת הפוקימונים, אחרי שמשיגים 9 תגים הולכים לשדה התעופה של העיר ארופטיון לעיר ג'נג'ה, נלחמים במכון העשירי ומשם ממשיכים לנמל אג'ר שקרוב לג'נג'ה, משם ישר לליגת הפוקימונים, אני ממליץ לך ללכת לנמל אג'ר ומשם לשוט לאיזשהי עיר ברצועה מרובת המכונים, ברצועה של דרך 16 יש רק מכון אחד
"טוב תודה" אומר ואני אנתק את השיחה איתו 'אני לא אוותר כל כך מהר על להיות מתאם' אחשוב לעצמי ואשכור חדר ללילה ואלך לישון
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר ושואלת אותך: "אתה באמת הבן של ג'וי?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
סייטר מתחמק בקלות מהאגרופי מאך ולפני שמונפרנו יוצא לגלגל להבה הוא פוגע בו עם אס אווירי