-
[quote]ברוס
לוקריו קופץ אל האוויר וכך מתחמק מן רידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שוברת כמעט את כול הזירה וזה לא נותן ללוקריו ולסאימיטוד כמעט לזוז בזירה.לוקריו משתמש בכדור הילה חזק ומעיף אותו לעבר סאימיטוד.סאימיטוד מרים חלק שבור מהזירה ומשתמש בו בתור מגן מכדור הילה.כדור הילה מנפץ את המגן של סאימיטוד ונעלם.סאימיטוד משתמש בבכוח אדמה על לוקריו. [/quote]
"תקפוץ שוב ותנחת עליו במהירות עם התקפה מהירה!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו קופץ לאוויר ומצליח להתחמק מן כוח האדמה של סאימיטוד.לוקריו נוחת במהירות ליד סאמיטוד.כשהוא קרוב לסאמיטוד הוא תוקף אותו בהתקפה מהירה.סאימיטוד לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהתקפה של לוקריו.לכן הוא נפגע מן התקפה קשה.ודא אומר"זאת הזדמנות שלך.גמור אותו בפעימת מים טלנית".סאמיטוד מנצל את זה שלוקריו קרוב אליו והוא תוקף את לוקריו בפעימת מים.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023234][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בשיסוע לילה ובכדורי צל על קרני העל של צ'אריזארדים.הכדורי הצל מצליחים להביס את קרני העל.אך קרן על אחת פוגעת בויבל שלך.צ'רוס נהיה מאחורי הצ'אריזארד ותוקף אותם בהתפה מהירה וכנף ברזל שפוגעים קשה בצ'אריזארדים.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל ובאגרוף אש מלאוכתי על הצזאריזרדים.הצאריזארדים מציליחים להתחמק מן המהלכים של צ'אריזארד.צ'אריזארד שלך נהיה תשוש.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד אתה יכול להילחם!אני מאמין בך תשתמש באגרוף חשמל על הצ'אריזארדים!"אומר לצ'אריזארד שלי.
-
[quote]ברוס
לוקריו קופץ לאוויר ומצליח להתחמק מן כוח האדמה של סאימיטוד.לוקריו נוחת במהירות ליד סאמיטוד.כשהוא קרוב לסאמיטוד הוא תוקף אותו בהתקפה מהירה.סאימיטוד לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהתקפה של לוקריו.לכן הוא נפגע מן התקפה קשה.ודא אומר"זאת הזדמנות שלך.גמור אותו בפעימת מים טלנית".סאמיטוד מנצל את זה שלוקריו קרוב אליו והוא תוקף את לוקריו בפעימת מים.[/quote]
"מהר!תתחמק במהירות של התקפה מהירה ותתקוף מאחוריו עם שבירת לבנים!" אומר ללוקאריו.
-
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריו משתמש בהתקפה מהירה וזז במהירות.למרות זאת לוקריו לא מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאמיטוד.לוקריו נפגע קשה מן פעימת המים וכמעט מפסידבקרב.לוקריו אוגר כוחות כדי שימשיך להילחם נגד סאימיטוד.לוקריו קופץ מעל סאמיטוד ומנחית עליו שבירת לבנים.סאמיטוד לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של לוקריו ונפגע.סאמיטוד מפעיל צונאמי חזק ביותר על לוקריו. [/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
צ'אריזרד עף לעבר הצ'אריזארדים באגרוף חשמל.האגרוף החשמל מצליח להביס עוד צ'אריזרד.לפתע הצ'אריזארד שלך מתעלף והוא נופל על האדמה."משאבת הידרו כול פוקימוני האש האלו".אתה שומע מישהו אומר לפוקימון שלו.אתתה רואה משאבת הידרו ענקית פוגעת בכול פוקימוני האש ומביסה אותם אחד אחד.מולך מופיע [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex007.png[/IMG] ולידו מופיע [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/350.png[/IMG] המילוטיק שלו.הוא אומר לך"שמי ואלאס.אני מקוה שאתה בסדר.תרצה לעזור לי במשהו?"[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה מתפאל מן הניסוי שנערך בחדר הזה.אתה משתמש בכוחות החשמל שלך ומכבה את החשמל שבחדר.חוץ מן החשמל של המחנות ולח הבקרה שלהם.אתה ניגש אל לוח הבקרה של הניסוי.אתה רואה שבלוח הבקרה נמצאים הרבה כפתורים בצבע אדום.אתה מתחיל ללחוץ על כול הכפתורים ולח הבקרה נשבר.המחנות גם הם נשברות והאנשים שנמצאו בהם הופכים למונטנטים.המוטנטים נעמדים 5 מטר מלפניך כשהעינים שלהם בצבע אדום[/quote]
אני משתק את האנשים ובודק מה מיוחד אצלם.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה משתמש בכוחות החשמל שלך ושולח כוחות חשמל לעבר המוטנטים.אתה מצליח לשתק אותם בעזרת הכוחות שלך.המטונטים קופאים במקום.אתה מתחיל לבדוק אותם מה מיוחד בהם כול כך.אתה רואה שכוח הפיזי שלהם ענק ביותר.כוח הישרדות שלהם גדול משל בן אדם רגיל.הגובה שלהם גדול מן בן אדם רגיל.לפתע לחדר נכנס איש עם חלוק שאומר לך"תעזוב תמוטנטים שלי בשקט.הם רק שלי ולא שלך""[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה משתמש בכוחות החשמל שלך ושולח כוחות חשמל לעבר המוטנטים.אתה מצליח לשתק אותם בעזרת הכוחות שלך.המטונטים קופאים במקום.אתה מתחיל לבדוק אותם מה מיוחד בהם כול כך.אתה רואה שכוח הפיזי שלהם ענק ביותר.כוח הישרדות שלהם גדול משל בן אדם רגיל.הגובה שלהם גדול מן בן אדם רגיל.לפתע לחדר נכנס איש עם חלוק שאומר לך"תעזוב תמוטנטים שלי בשקט.הם רק שלי ולא שלך""[/quote]
אני יורה בכל המוטנטים שלו, לוקח עוד חומר ירוק ומשגר עליו.. לאחר מכן אני בורח
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה יורה עם הרובה שלך בכול המוטנטים של האיש.הרובה שלך הורג את כול המוטנטים של האיש.האיש מתעצבן מזה שהרגת לו תמונטנטים.אתה לוקח חומר ירוק ואז בורח מן החדר הזה.האיש אומר לך"הי אתה .אתה עומד לשלם על כול החומר הירוק שגנבת לי ועל מי שהרגת.מכשפות תפסו אותו ותביאו לי אותו חי". 3 מכשפות באו ומתחילו לרדוף אחריך כשהם על כדור בדולח מרחף.[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה יורה עם הרובה שלך בכול המוטנטים של האיש.הרובה שלך הורג את כול המוטנטים של האיש.האיש מתעצבן מזה שהרגת לו תמונטנטים.אתה לוקח חומר ירוק ואז בורח מן החדר הזה.האיש אומר לך"הי אתה .אתה עומד לשלם על כול החומר הירוק שגנבת לי ועל מי שהרגת.מכשפות תפסו אותו ותביאו לי אותו חי". 3 מכשפות באו ומתחילו לרדוף אחריך כשהם על כדור בדולח מרחף. [/quote]
אני יורה ביריות מהירות על הכדורי בדולח, הופך לרוח ובורח מהבניין
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה ביריות על כדורי הדולח של המכשפות.כדורי הבדולח שלהם מתנפוצות והם מתנגשות בקיר ומתעלפות .אתה מצליח לברוח מן המכשפות שרדפו אחריך.אתה כבר לא רואה סימנים למכשפות שהבסת.אתה מגיע לחדר 50 ונכנס אליו.שם אתה יוצא מן המעבדה של המוטנטים.אתה הופך לרוח ומתחיל לרוץ במחוז עשב האופל.אתה מגיע למקום ענק שבו נמצא אגם ענק מימידים.אתה רואה שם דארקאי נלחם נגד אנשי זאב[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה ביריות על כדורי הדולח של המכשפות.כדורי הבדולח שלהם מתנפוצות והם מתנגשות בקיר ומתעלפות .אתה מצליח לברוח מן המכשפות שרדפו אחריך.אתה כבר לא רואה סימנים למכשפות שהבסת.אתה מגיע לחדר 50 ונכנס אליו.שם אתה יוצא מן המעבדה של המוטנטים.אתה הופך לרוח ומתחיל לרוץ במחוז עשב האופל.אתה מגיע למקום ענק שבו נמצא אגם ענק מימידים.אתה רואה שם דארקאי נלחם נגד אנשי זאב [/quote]
אני מסתכל אם לדארקראי יש נתינים ואז על הקרב, ואז אני מוציא את דרפיון ואומר לו: "טיל סיכות על דארקראי."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מסתכל עם ליד דארקאי יש נתינים.אתה רואה שלא והוא נלחם לבד נגד 3 אנשי זאב.דאקראי משתמש בכדורי צל ומעיף אותם לעבר אנשי הזאב.אנשי הזאב נפגעים מכדורי הצל ונופלים לתוך האגם.אתה מוציא את דראפיון החוצה.דראפיון יוצא החוצה ומשתמש בטיל סיכות על דארקאי.דאקראי סופג את טיל הסיכות ובקושי נפגע מזה.דארקאי אומר לך"שוב אתה?מה אתה רוצה מימני שוב הפעם?תגיד לי?"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מסתכל עם ליד דארקאי יש נתינים.אתה רואה שלא והוא נלחם לבד נגד 3 אנשי זאב.דאקראי משתמש בכדורי צל ומעיף אותם לעבר אנשי הזאב.אנשי הזאב נפגעים מכדורי הצל ונופלים לתוך האגם.אתה מוציא את דראפיון החוצה.דראפיון יוצא החוצה ומשתמש בטיל סיכות על דארקאי.דאקראי סופג את טיל הסיכות ובקושי נפגע מזה.דארקאי אומר לך"שוב אתה?מה אתה רוצה מימני שוב הפעם?תגיד לי?" [/quote]
אני אומר לו: "אני רוצה קצת מכוחך, ממש טיפה מזערית, וגם להשתלט על העולם."
-
[quote]ברוס
לוקריו משתמש בהתקפה מהירה וזז במהירות.למרות זאת לוקריו לא מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאמיטוד.לוקריו נפגע קשה מן פעימת המים וכמעט מפסידבקרב.לוקריו אוגר כוחות כדי שימשיך להילחם נגד סאימיטוד.לוקריו קופץ מעל סאמיטוד ומנחית עליו שבירת לבנים.סאמיטוד לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של לוקריו ונפגע.סאמיטוד מפעיל צונאמי חזק ביותר על לוקריו. [/quote]
"לוקאריו!תשבור את הצונאמי עם כדור הילה ותתקיף עם עוד אחד את סאימטוד!" אומר ללוקאריו בדאגה עם הוא ישרוד בקרב.