מה זה בליץ׳?!
Printable View
מה זה בליץ׳?!
אני מת על האמיצים האלה שקוראים לך "יהודון" מאחורי מסך, כשלרוב הם שמאלנים עם כינים בביצים שחשים את עצמם גברים ועברייני מקלדת. לך תמצא חיים -_-'
אגב ליאור, יצאת גבר.
מה עיניינים אדם?
[QUOTE=עולה אושאוט;1327310]מה זה בליץ׳?![/QUOTE]
אנימה.
Bleach.
תסתכל באתר האנימה יש פרטים.
[quote=The Charmander;1327311]אני מת על האמיצים האלה שקוראים לך "יהודון" מאחורי מסך, כשלרוב הם שמאלנים עם כינים בביצים שחשים את עצמם גברים ועברייני מקלדת. לך תמצא חיים -_-'
אגב ליאור, יצאת גבר.[/quote]
אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
ואם יש משהו שאני בחיים לא אבין זה למה 3 הדתות הגדולות בעולם הן הדתות המפגרות ביותר.
כאילו וואט דא פאק, יהדות? יום אחד בשבוע אתה מנותק מהעולם+כל האיסורים הדביליים.
נצרות מתווכים בין לבין ה' ? עוד מעט יתחילו למכור לך דירות בגן עדן מראש.
ואני לא ידבר על האיסלם כי כולם יודעים למה היא דת מפגרת.
[QUOTE=Pooh;1327309]בשביל מה לפתוח פורום בליץ'?
אם אתה רוצה תפתח נושא לדיון בפורום אנימה או משהו...[/QUOTE]
אני מדבר על משהו אחר. על מה הייתם רוצים פורום?
[QUOTE=עולה אושאוט;1327308]מה זה בליץ׳?[/QUOTE]
[QUOTE=עולה אושאוט;1327310]מה זה בליץ׳?![/QUOTE]
תקשיב לדוב(מצטער)
[quote=מאסטר ליאון;1327316]אני מדבר על משהו אחר. על מה הייתם רוצים פורום?
תקשיב לדוב(מצטער)[/quote]
תפסיק לדבר שטויות באמת שסבלתי אותך במשך התקופה האחרונה, אבל זה מתחיל להימאס כבר.
[QUOTE=The Sir;1327315]אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
ואם יש משהו שאני בחיים לא אבין זה למה 3 הדתות הגדולות בעולם הן הדתות המפגרות ביותר.
ואני לא ידבר על האיסלם כי כולם יודעים למה היא דת מפגרת.[/QUOTE]
סבבה לא אוהב, מקובל עלי. זכותך.
אבל אלה שתופסים ביצים לפתוח ת'פה מבלי להכיר כלום או לנסות לחקור, אלה מרגיזים אותי.
אל תחקור בשביל להיות דתי, תחקור בשביל לא לרדת על דתיים. תאמין לי שתמצא נקודות מעניינות.
[QUOTE=The Sir;1327315]אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
יש הרבה הגיון מאחורי כל אחת משלושת הדתות..ושל היהדות בעיקר,פשוט צריך להקשיב ולהבין.
רומה אני מבקש מכל הלב בבקשה בבקשה בבקשה לא להתחיל לדבר על השקפה דתית כי בפעם האחרונה שזה קרה אז הייתה מריבה גדולה וזה מה שחסר עכשיו בפורום.. בבקשה תתחשב [:
אגב, אני אגנוסטיקן..
מישהו ראה אתמול הישרדות?
[quote=אלבזון;1327320]יש הרבה הגיון מאחורי כל אחת משלושת הדתות..ושל היהדות בעיקר,פשוט צריך להקשיב ולהבין.[/quote]
אני לא רואה שום הגיון.
[quote=עולה אושאוט;1327310]מה זה בליץ׳?![/quote]
באנגלית-אקונומיקה.
באנימה-אנימה נחמדה.
לא חסרות מכירות של דברים כאלה גם ביהדות, שתדע לך שהרב אמנון יצחק סחף אחריו אנשים לקנות מלגות לגן עדן..
[QUOTE=The Charmander;1327318]סבבה לא אוהב, מקובל עלי. זכותך.
אבל אלה שתופסים ביצים לפתוח ת'פה מבלי להכיר כלום או לנסות לחקור, אלה מרגיזים אותי.
אל תחקור בשביל להיות דתי, תחקור בשביל לא לרדת על דתיים. תאמין לי שתמצא נקודות מעניינות.[/QUOTE]
ואותי מעצבן דתיים שבאותה מידה לא חוקרים ולאו פיסה אחת של מידע..
אתה דתי? סבבה. אתה דתי שלא מבין מהחיים שלו? אז יש לי בעיה..
לא הייתה לי בעיה עם דתיים עד שגיליתי שחלק מהם אוכלי חינם, שלא מתגייסים לצבא ושהם חיים על התחת של המדינה הזאת כמו עלוקות.