-
[QUOTE=Akainu;795807][B][COLOR="Green"]שון
תום מגיש לך את תג האדמה.הוא אומר לך"הנה תג האדמה זה אומר שניצחת במכון האדמה שלי.כול הכבוד לך בהצלחה בהבסת שאר המכונים שיש לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
אתה מוציא לקרב את באגון שלך.אנה מוציאה מהפוכדור שלה בידריל.באגון מתחיל לפחד מהבידריל של אנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' תוקף במתקפת פתע שחל חםירה על פאצ'יריסו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמר מהמתקפה של טראפינץ' ונפגע קשה.טראפינץ' יוצר סופת חול שגורמת לפאצ'יריסו לא לראות כלום ולא לתקוף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו משתמש בחפירה ומצכין חורים בזירה וכך גם מתחמק מהקרב הצמוד של סטארפטוןר.לאחר שסיים.מונפרו משתמש בלהביור על אחד החורים.וללפתע מכל החורים יוצאים להביורים.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סטארפטור משתמש באס אוירי על מונפרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר באלבאזור
באלבאזור רץ וחובט בסטריו.סטריו נפגע מהמכה של באלבאזור.סטריו משתמש באקדח מים קטן על באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]יגאל
ספיל מתחמק מהאבנים החדות של ספיל.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל.ונפגע קשה אך עדין יכול להמשיך בקרב.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בבלהביור על ספיל"רידון יורה להביור על ספיל
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר לו בשמחה ומחליט ללכת משם למרכז הפוקימונים.
-
[quote=Akainu;795807][B][COLOR=olive]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מוציא לקרב את באגון שלך.אנה מוציאה מהפוכדור שלה בידריל.באגון מתחיל לפחד מהבידריל של אנה[/COLOR][/B][/quote]
"אל תפחד באגון" אני אומר לו "תתקוף בראשייה את בידריל!"
-
[QUOTE=Akainu;795807][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' תוקף במתקפת פתע שחל חםירה על פאצ'יריסו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמר מהמתקפה של טראפינץ' ונפגע קשה.טראפינץ' יוצר סופת חול שגורמת לפאצ'יריסו לא לראות כלום ולא לתקוף[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מכת חול ואז סופת חול !!"
-
[quote]לוקאס
מונפרו משתמש בחפירה ומצכין חורים בזירה וכך גם מתחמק מהקרב הצמוד של סטארפטוןר.לאחר שסיים.מונפרו משתמש בלהביור על אחד החורים.וללפתע מכל החורים יוצאים להביורים.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סטארפטור משתמש באס אוירי על מונפרו[/quote]
"מונפרנו תשתמש בלהביור התנגדות כדי לפגוע באס אווירי שלו ואז תעשה עוד גייזרים של אש!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו משתמש במגן היתנגדות להביור על סטארפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמצק מזה ונפגע קשה מאוד.מונפרונו משתמש בגזיר אש שוב.הפעם סטארפטור עף גבוה ובאויר וההשילוב א פוגע בו.סטרפטרור משתמש באס אוירי על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' משתמש במכת חול על פאצריסיו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמק ונפגע.טראפינץ' יוצר עוד ספות חול.פאצ'ריסיו נלכד בשני ספותו חול ונפגע מהן.סופות חול עדין בזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
באגון לוקח אומץ וץ בראשיה אל בידריל.בידריל עף גבוה לאויר ומתחמק מהראשיה של באגון.בידריל משתמש בנעיצת רעל על באגון שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה יוצא מהמכון והולך אל מרכז הפוקימוננים.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו והאחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שחר
באלבאזור קופץ לאויר וכך מתחמק מאקדח המים של סטאריו.באלבאזור חובט חזק בסטאריו.סטאריו סופג נזק רב.סטאריו תוקף בבועות על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמר מהניב חשמל של לאסרי.גרוטל משתמש בעלי טער כפולים על לאסרי.לאקסרי מתחמק מעלים הטער הכפולים של גרוטל.גרוטל רץ ומשתמש בבלימה על לאסקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקסרי משתמש ברעם על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
טורטרה משתמש בטיפוס סלעים על הכדור הג'ירו.טורטרה מתנגש בכדור ג'ירו ונפגע קשה.מגנזון משתמש בבראש ברזל על טורטרה
[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;796496][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באגון לוקח אומץ וץ בראשיה אל בידריל.בידריל עף גבוה לאויר ומתחמק מהראשיה של באגון.בידריל משתמש בנעיצת רעל על באגון שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"ראשיית זן!" אני מורה לו
-
[QUOTE=Akainu;796496][B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו משתמש במגן היתנגדות להביור על סטארפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמצק מזה ונפגע קשה מאוד.מונפרונו משתמש בגזיר אש שוב.הפעם סטארפטור עף גבוה ובאויר וההשילוב א פוגע בו.סטרפטרור משתמש באס אוירי על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' משתמש במכת חול על פאצריסיו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמק ונפגע.טראפינץ' יוצר עוד ספות חול.פאצ'ריסיו נלכד בשני ספותו חול ונפגע מהן.סופות חול עדין בזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
באגון לוקח אומץ וץ בראשיה אל בידריל.בידריל עף גבוה לאויר ומתחמק מהראשיה של באגון.בידריל משתמש בנעיצת רעל על באגון שלך[/COLOR][/B]
אתה יוצא מהמכון והולך אל מרכז הפוקימוננים.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו והאחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שחר
באלבאזור קופץ לאויר וכך מתחמק מאקדח המים של סטאריו.באלבאזור חובט חזק בסטאריו.סטאריו סופג נזק רב.סטאריו תוקף בבועות על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמר מהניב חשמל של לאסרי.גרוטל משתמש בעלי טער כפולים על לאסרי.לאקסרי מתחמק מעלים הטער הכפולים של גרוטל.גרוטל רץ ומשתמש בבלימה על לאסקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקסרי משתמש ברעם על גרוטל[/COLOR][/B]
טורטרה משתמש בטיפוס סלעים על הכדור הג'ירו.טורטרה מתנגש בכדור ג'ירו ונפגע קשה.מגנזון משתמש בבראש ברזל על טורטרה
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלום,אני צריך לרפא את הפוקימונים שלי".
'אחריי זה אני אעביר את בידיריל למעבדת הפרופסור' אני חושב לעצמי
-
[quote]לוקאס
מונפרו משתמש במגן היתנגדות להביור על סטארפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמצק מזה ונפגע קשה מאוד.מונפרונו משתמש בגזיר אש שוב.הפעם סטארפטור עף גבוה ובאויר וההשילוב א פוגע בו.סטרפטרור משתמש באס אוירי על מונפרנו[/quote]
" אוקיי מונפרנו טוב עכשיו אני צריך שתעשה משהו שיהיה לך די קשה אבל אני בטוח שתצליח תנסה להוציא אש דרך הזנב שלך ותתקע אותו באדמה ככה שאבנים יעופו לאוויר ויפגעו בו ואז קפוץ לשמיים ותתגלגל עליו עם זנב ברזל!"
-
[quote=Akainu;796496][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל מתחמר מהניב חשמל של לאסרי.גרוטל משתמש בעלי טער כפולים על לאסרי.לאקסרי מתחמק מעלים הטער הכפולים של גרוטל.גרוטל רץ ומשתמש בבלימה על לאסקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקסרי משתמש ברעם על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהרעם של לאקסרי ואז תשתמש בבלימה ואז בעלי טער כפולים הכי חזקים שלך כדי לנצח".
-
[QUOTE=Akainu;796496][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Navy"]מרי
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Olive"]שחר
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לחמוק ואחר כך לתקוף בעלי טער
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מתחמק מראש הברזל של מגנזון.טרטורה משתמש בעלי טער על מגנזון.מגנזון לא מצליח להתחמק מעלי הטער של טורטרה ונפגע קשה.מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מהרעם של לאקסרי ונפגע.גרוטל משתמש בבלימה על לקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאסקרי.לאקברי לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.לאסקרי משתמש בניב רעם שוב על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו מחזק את האש שבזנב שלו וגורם לאבנים לעוף ולנסות לפגוע בסטראפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מונפרנו משתמש בזנב ברזל על סטארפטור.סטארפטור מתחמק ומשתמש בקרב צמוד על מונפרנו[/COLOR][/B]
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר "היא מעבירה את בידריל לנעבדה של הפרופסור ומרפא לך את הפוקימונים שלך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;796570][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B][/quote]
"חבטה!" אני מורה לו ומקווה שיצליח
-
[quote]לוקאס
מונפרנו מחזק את האש שבזנב שלו וגורם לאבנים לעוף ולנסות לפגוע בסטראפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מונפרנו משתמש בזנב ברזל על סטארפטור.סטארפטור מתחמק ומשתמש בקרב צמוד על מונפרנו[/quote]
מונפרנו תפוס לו את שתי הכנפיים ואז תשתמש בלהביור ישר לפנים שלו
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/color][/b][/quote]כשהספינה תעגון ארד לאי..
-
[QUOTE=Akainu;796570][B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מתחמק מראש הברזל של מגנזון.טרטורה משתמש בעלי טער על מגנזון.מגנזון לא מצליח להתחמק מעלי הטער של טורטרה ונפגע קשה.מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מהרעם של לאקסרי ונפגע.גרוטל משתמש בבלימה על לקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאסקרי.לאקברי לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.לאסקרי משתמש בניב רעם שוב על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו מחזק את האש שבזנב שלו וגורם לאבנים לעוף ולנסות לפגוע בסטראפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מונפרנו משתמש בזנב ברזל על סטארפטור.סטארפטור מתחמק ומשתמש בקרב צמוד על מונפרנו[/COLOR][/B]
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר "היא מעבירה את בידריל לנעבדה של הפרופסור ומרפא לך את הפוקימונים שלך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה" אני אומר לה ויוצא מן המרכז.
"הגיע הזמן להמשיך בדרכי" אני אומר לעצמי בגאווה ונחת לאחר נצחון המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=Akainu;796496][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Navy"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חפירה ואז מכת חול !"
-
[QUOTE=Akainu;796570][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לחמוק ואחרי זה לתקוף אותו בטיפוס סלעים
-
[quote=Akainu;796570][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל לא מצליח להתחמק מהרעם של לאקסרי ונפגע.גרוטל משתמש בבלימה על לקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאסקרי.לאקברי לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.לאסקרי משתמש בניב רעם שוב על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהר מניב רעם ואז תשתמש בעלי טער ואז בטיפוס סלעים הכי חזקים שלך כדי לנצח".
-
[quote=Akainu;794110][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[/quote]
'אני חייב לנתק את הכלוב מתקרת המערה' אחשוב
'יש לי רעיון!'
"טרטוויג צא החוצה! תשתמש בעלי טער כדי להפיל את הכלוב הזה!" אצעק
ואני יתרחק כדי שהכלוב לא יפגע בי
-
[quote=Akainu;796496]
[B][COLOR=olive]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]באלבאזור קופץ לאויר וכך מתחמק מאקדח המים של סטאריו.באלבאזור חובט חזק בסטאריו.סטאריו סופג נזק רב.סטאריו תוקף בבועות על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown][/COLOR][/B]
[/quote]
" תתחמק באלבזור " , " כל הכבוד חבר , עכשיו תקשיב אני רוצה שתפגע באזור העגול שלו במכה ישירה של חבטה! " אני אומר ומכין את הפוקדור
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/color][/b][/quote]ארד מהספינה כשהיא תעגון באי..
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[B][COLOR="Blue"]
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון
[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797565]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהזנב הברזל שלו ואז תשתמש בטיפוס סלעים פעמיים בכל הכוח שלך כדי לנצח את הקרב הזה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח לההתחמק מזנב הברזל של לאקסרי ונפגע קשה מאוד.גרוטל משתמש בטיפפוס סלעים כפול על לקסרי.לקסרי בזריזות מתחמק מהטיפוס הסלעים של גרוטל.סטיבן אומר לקסרי שלו"תשתמש בזנב ברזל על גרוטל שלו"לאקסרי משתמש בזנב ברזל על גרוטל[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797595][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל לא מצליח לההתחמק מזנב הברזל של לאקסרי ונפגע קשה מאוד.גרוטל משתמש בטיפפוס סלעים כפול על לקסרי.לקסרי בזריזות מתחמק מהטיפוס הסלעים של גרוטל.סטיבן אומר לקסרי שלו"תשתמש בזנב ברזל על גרוטל שלו"לאקסרי משתמש בזנב ברזל על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהזנב ברזל שלו ואז תשתמש בעלי טער ואז בטיפוס סלעים הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמק הפעם מהזנב ברזל של לאקסרי.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאקסרי.לאקסרי גם מזה מצליח להתחמק בקלותך.סטיבן אומר ללקססרי"תשתמש בניב אש על גרוטל.זה יגמור אותו"לאקסרי משתמש בניב אש על גרוטל [/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797565]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/B]
[/quote]
" כל הכבוד באלבזור חבר עכשיו הכל שלי " , צא פוקדור אני משחרר ומקווה שאני אלכוד את הסטריו החמוד והקטן הזה.
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתתה זורק את הפוכדור שבידך על סטריו.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שלוכד בתוכו את סטריו.הפוכדור נסגר ומתחיל לזזוז ימינה ושמאלה ושוב.ובהפעם השלישית נעצר.לכדת סטריו יעודכן[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797604][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתתה זורק את הפוכדור שבידך על סטריו.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שלוכד בתוכו את סטריו.הפוכדור נסגר ומתחיל לזזוז ימינה ושמאלה ושוב.ובהפעם השלישית נעצר.לכדת סטריו יעודכן[/COLOR][/B][/quote]
" ישש! לכדתי סטריו פוקימון מים מצוין! " , " תודה רבה על העבודה באלבזור כל הכבוד קח מנוחה. "
אמשיך עכשיו בדרכי ואחפש להתאמן עם הפוקימונים.
-
[B][COLOR="Green"]שחר
בדרכך אל עבר העיר הבאה אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] הוא ניגש אליך ואומר לך"שלום שמי מקס ואני מאמן תרצה קרב בינינו 1 על 1 או 2 על 2 בקרבות יחידים תחליט אני לא ממהר"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797621][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בדרכך אל עבר העיר הבאה אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] הוא ניגש אליך ואומר לך"שלום שמי מקס ואני מאמן תרצה קרב בינינו 1 על 1 או 2 על 2 בקרבות יחידים תחליט אני לא ממהר"[/COLOR][/B][/quote]
' סטריו נראה לי תשוש , אז אשתמש רק בבאלבזור '
" אני ארצה בבקשה קרב אחד על אחד , שיהיה בהצלחה "
-
[B][COLOR="Green"]שחר
מקס אומר לך"אוקי 1 על 1.ביקשת רצית.צאי בונירי לקרב." תום מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/427.png[/IMG]*בונירי קטנה וחמודה.מקס אומר לך"תוציא את הפוקימון שלך ותקוף ראשון.ששהטוב מביניו ינצח"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797630][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מקס אומר לך"אוקי 1 על 1.ביקשת רצית.צאי בונירי לקרב." תום מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/427.png[/IMG]*בונירי קטנה וחמודה.מקס אומר לך"תוציא את הפוקימון שלך ותקוף ראשון.ששהטוב מביניו ינצח"[/COLOR][/B][/quote]
" וואו בונירי ממש חמודה "
" אוקיי באלבזור צא לשם סומך עליך ! מהר הצלפת גפן "
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מוציא מהפוכדור את באלבאוזור שלך.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי מתחמקת מהשוטי הגפן בניתור גבוה.מקס אומר לבונירי"תשתמשי בקרן קרח על באלבאזור שלו"בונירי משתמשת בקרן קרח על באלבאזור[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;797565][B][COLOR="Blue"]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[B][COLOR="Blue"]
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אחריי נצחון במכון הרארשון אני חושב שיש לי קצת זמן לדברים אחרים חוץ מהמסע שלי' אני חושב לעצמי ומיד הולך אל עבר הבניין ללא היסוס.
-
[quote=Akainu;797565][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[/quote]
"היי רג'יאייס אתה בסדר?" אשאל בחיוך
ואתרחק טיפה אחורה
-
[B][COLOR="Red"]אדם
רג'איס עונה לך"רג'אייס רג'אייס"אתה מבין שזה אומר בשפתו בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]שון
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797597][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל מתחמק הפעם מהזנב ברזל של לאקסרי.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאקסרי.לאקסרי גם מזה מצליח להתחמק בקלותך.סטיבן אומר ללקססרי"תשתמש בניב אש על גרוטל.זה יגמור אותו"לאקסרי משתמש בניב אש על גרוטל [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהניב האש של לאקסרי ואז תשתמש בטיפוס סלעים ואז בעלי טער הכי חזקים שלך".
-
[QUOTE=Akainu;797706][B][COLOR="Red"]אדם
רג'איס עונה לך"רג'אייס רג'אייס"אתה מבין שזה אומר בשפתו בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]שון
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
'מה אני אעשה?' אני חושב לעצמי.
'הם לא נשמעים כמו נחמדים כל כך' מוחי ממשיך להריץ מחשבות של דברים שיקרו ואני מחליטל נסות להסתתר במקום הראשון שיזדמן לי.
-
[quote]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/quote]
"יופי מונפרנו אתה פוקימון חזק מאוד!"