-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 12 2009, 03:44 PM
[b]
עומר-
"אני רוצה להיות מתאם, אך החברים צוחקים עלי" הוא אומר "הם אומרים שלהיות מתאם זה לבנות, אבל אני אוהב את זה" [/b][/quote]
"אל תתיחס אליהם אם אתה רוצה להיות מתאם תיהיה מתאם! ויש המון מתאמים בנים!" אני אומר לו בשביל לעודד אותו " אז אולי נראה מה אתה שווה?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 12 2009, 03:44 PM
[b] ארתור-
"הדרך נפתחת רק לדקה" אומר האיש "וחוץ מזה אתה תיהיה מערה ולא תדע מתי תיהיה שקיעה"
עומר-
"אני רוצה להיות מתאם, אך החברים צוחקים עלי" הוא אומר "הם אומרים שלהיות מתאם זה לבנות, אבל אני אוהב את זה"
לורן-
שחכת את ספירוו
------------------------
"נעים הכיר ילד. אתה יודע שאני מחזיקה בפוקימון החזק בעולם?" היא אומרת בשמחה
מיכה-
ספויינק מצביע בבהלה להמשך הדרך-יכול להיות שהוא אבוד? [/b][/quote]
אני ירים אותו בידים ואקח אותו לכיוון שהוא הצביע
-
מיכה-
אתם מתקדמים לקצה דרך שלוש והוא מצביע לריצפה
עומר-
"יש לי איווי, ואני ייפתח אותו עם אבן הירח-כדאי לי?" שואל הילד
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 01:40 PM
[b] ניב-
"אני מכירה את המהלך" אומרת טורה "תעלה לאוויר ובעזרת תעופה תפוצץ את המהלך". אלקיד מגיע לשלב הבועה וגולבט באוויר, גולבט נוחת אליה בתעופה ומפוצץ אותה בצורה מרהיבה-השופטים מתלהבים.
אלקיד-85%
גולבט-100% [/b][/quote]
"את טובה, כנראה שזה לא התחום שלי, תחרויות סרט.
אין טעם שאתעקב כאן, אני כבר מקום שני, כך שאני אקבל את מה שאני רוצה.
אם חושבים על זה, אני די ממהר, וזה קרב אבוד. אני פורש בשיא, ומסתפק במקום השני"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:00 PM
[b]
עומר-
"יש לי איווי, ואני ייפתח אותו עם אבן הירח-כדאי לי?" שואל הילד [/b][/quote]
"אם אני לא טועה הוא יתפתח לאמבריון, ונראה לי שכן למרות שלאיווי לדעתי יש התפתחויות יותר יפות" אני אומר לו "אבל זאת רק דעתי אם אתה רוצה אמבריון לך על זה!"
-
[quote][b]לורן-
שחכת את ספירוו
------------------------
"נעים הכיר ילד. אתה יודע שאני מחזיקה בפוקימון החזק בעולם?" היא אומרת בשמחה[/b][/quote]"ומי הוא?" אני שואל מחויך, שמח גם, מלטף את ארון
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:00 PM
[b] מיכה-
אתם מתקדמים לקצה דרך שלוש והוא מצביע לריצפה
עומר-
"יש לי איווי, ואני ייפתח אותו עם אבן הירח-כדאי לי?" שואל הילד [/b][/quote]
אני יבדוק מה יש על הריצפה
-
עומר-
אבן ירח לא מפתחת את איווי לכלום
----------------------------------
"טוב אז אני יעשה את זה" אומר הילד "צא איב" הוא מוציא איווי-[img]http://i43.tinypic.com/316ud1i.png[/img], הילד שם עליו את האבן ומחכה-ולא קורה כלום. "למה זה לא פועל?" שואל הילד
לורן-
"אם תילחם נגדי תראה. מסכים?" שואלת הסבתא
ניב-
"אם אתה פורש אין פרסים" אומר השופט
מיכה-
אתה מסתכל על הריצפה ואין כלום, ספויינק מנסה לפתוח את האדמה לשניים-לא ברור למה
-
[quote][b]לורן-
"אם תילחם נגדי תראה. מסכים?" שואלת הסבתא[/b][/quote]"טוב צא ארון" אני צוחק ושולח את ארון (שולח כי הוא בחוץ זוכר שאמרתי שאני מלטף אותו? :huh: )
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:15 PM
[b] עומר-
"טוב אז אני יעשה את זה" אומר הילד "צא איב" הוא מוציא איווי-[img]http://i43.tinypic.com/316ud1i.png[/img], הילד שם עליו את האבן ומחכה-ולא קורה כלום. "למה זה לא פועל?" שואל הילד
[/b][/quote]
אני יודע פשוט בחלק מהמשחקים ראיתי שאם הניחו על איווי אבן שמש או ירח הוא יתפתח לאספיאון או לאמבריאון..
_____
"אוי כנראה היתבלבלתי הוא צריך להתפתח בשמחה בלילה! תנסה אולי לאמן אותו בלילה זה יעזור."
____
ד"א אהבתי את הכינוי! אין על גרי D:
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:15 PM
[b] עומר-
לורן-
"אם תילחם נגדי תראה. מסכים?" שואלת הסבתא
ניב-
מיכה-
אתה מסתכל על הריצפה ואין כלום, ספויינק מנסה לפתוח את האדמה לשניים-לא ברור למה [/b][/quote]
"אני יוציא את אייס ואעזור לו בבלימה על האדמה"
-
[b] ניב-
[/b][/quote]
"טוב, אז כנראה שהקרב נמשך.
אלקיד לייזר ואז מכת ברק"
-
עומר-
אושר גדול! אושר גדול!
------------------------------
"אוף! אבל ככה איווי לא חזק כל כך, ואין לי עוד פוקימונים" אומר הילד
מיכה-
פתאום מגיע בחור ודוחף אותך, "תגיד לי! אתה דפוק?!" הוא אומר בעם
לורן-
"ארון שלך לא יצליח לנצח אותי" אומרת הסבתא "צא שינג'י", היא מוציאה שיפטרי-[img]http://i42.tinypic.com/awmfl.png[/img] מהפוכדור
ניב-
"תעופה בטי" אומרת טורה. אלקיד משתמש בלייזר, גולבט פורץ אליו וגורר בתעופה איתו את אלקיד-גולבט משאיר אחריו שובל אור
אלקיד-75%
גולבט-100%
-
[quote][b]לורן-
"ארון שלך לא יצליח לנצח אותי" אומרת הסבתא "צא שינג'י", היא מוציאה שיפטרי- מהפוכדור [/b][/quote]"קדימה ארון ראשיה בכל הכוח"
הוא לא אמור ללמוד זנב ברזל?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 03:44 PM
[b] ארתור-
"הדרך נפתחת רק לדקה" אומר האיש "וחוץ מזה אתה תיהיה מערה ולא תדע מתי תיהיה שקיעה" [/b][/quote]
אז אני מחכה עד שקיעת החמה