-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 04:56 PM
[b] ניתאי
"כן, כל זה נהדר, אבל לא לימדו אותך ילד לא להתעסק בעיניינים של מבוגרים?! מה עבר לך בראש כשהלכת לבד לנסות לתקן תחנת כח, הא? אתה בוודאי הוזה. תגיד לי, מה עבר לך בראש?" הוא אומר וצוחק מעט. [/b][/quote]
"פשוט רציתי כל כך את התג הזה" אגיד ואנסה להשמע כמה שיותר תמים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 05:56 PM
[b] תמיר
"הם מדברים שטויות. כל האנשים האלה שלובשים שחור, הם חלק מארגון כלשהו. הם אף פעם לא אמרו איך קוראים להם, אז נתנו להם שם. הם כל הזמן גנבו מנופים, ודברים להרמת משקל כבד. לכן נתנו להם את השם גנבי המשקל. אבל, הם מדברים שטויות. הם כל הזמן מזכירים את הפרעה הזה, ושהם צריכים לעלות אי, אבל יותר מזה הם לא מספרים. אבל אף כמות של מנופים בעולם לא יכולה להרים אי. זה לא הגיוני. בכל אופן, הנה המדרגות. עוד מעט נגיע לחדר הראשי" הוא אומר, ואתם מגיעים למדרגות. הוא מתחיל לרדת. [/b][/quote]
בלית ברירה,זה לא שיש לי משהו אחר לעשות,אני הולך אחריו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 04:56 PM
[b] ירין
התבלבלת במשחק? מה זה הפצת ריח? אם אני לא מבין מה משתמע מההתקפה, איך נידורן יכול לדעת? אחרי הכל אני נידורן בין היתר.
--
"לא אתה לא!" אומר האיש, ובועט ממך את הפוכדור של נידורן, ונידורן לא יצא. אז הוא דוחף אותך על קיר, ועדיין תופס אותך. "תענה לי, מי אתה?! שוטר סמוי, FBI, רק תגיד! את אלה שאיתך אני מזהה, נעלתי אותם במבנה הזה שלהם.
[/b][/quote]
"שלחו אותי כדי לבדוק למה התחנת כוח הפסיקה לעבוד.." אני אומר
-
ניתאי
"אין לי זמן לשטויות האלה.." הוא אומר ודוחף אותך על קיר, ואז ברגע מהאדמה יוצאים שני גולמים שתוקפים את האנשים שמחזיקים את מטספי ההרים. אז האיש בשחור מוציא אקדח ומכוון אליך, אבל אחד ממטפסי הרים מוציא יתד של טיפוס הרים ופוצע לו את היד, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז האנשים בשחור האחרים מוציאים אקדח ומכוונים אליו, והמטפס השני מוציא שני יתדות ומאיים אליהם, כך שנוצר תיקו מקסיקני. אז לפתע נשמע קול ממכשיר הקשר של אחד האנשים השחור.
"משטרה!".
"אוי לעזאזל" הוא אומר, ואז מרים את האקדח, יורה בגולם. גולם מפנה לרגע את הכניסה לבור, ואז הוא נכנס לבור שגולם יצר. אז האנשים האחרים נכנסים לבור אחריו.
תמיר
תמיד יש ברירה, אולי רצית לשאול אותו משהו, או משהו...
--
אתם הולכים עוד קצת, ואז הוא עוצר לרגע.
"אוקיי, אנחנו כמעט שם. זה בדיוק מעבר לפינה יש את המסדרון, ובסופו החדר שבו הצוללות המוכנות." הוא אומר, וממשיך. אתה עוקב אחריו, ואז אתה רואה מישהו עם בגד שחור עומד בהמשך המסדרון.
"זוהי דרך ללא מוצא" הוא אומר.
"שיט, תברח, לפינה!" אומר אנדרסן ומתחיל לקפוץ הצידה, אנדרסן יורה וגם האיש יורה.
ירין
"תגיד לי... מי אתה!" הוא אומר ומוציא אקדח. אז דרך החלון נכנסים שני מאצ'מפים, שדוחפים את אלה ששומרים על המטפסים. אז האיש עוזב אותך ומכוון אליך אקדח, אבל אחד המטפסים מוציא יטד ושורט את היד שלו, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז שני האנשים האחרים מאיימים עם אקדח על המטפס, ואז המטפס השני מוציא את הידות ומאיים על שניהם, כך שנוצר מצב של תיקו מקסיקני. אז בחוץ יש אור כחול. "שיט, משטרה..." הוא אומר וקופץ החוצה מהחלון, ואז שני האנשים האחרים מתלווים אליו וקופצים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:58 PM
[b]
ירין
"תגיד לי... מי אתה!" הוא אומר ומוציא אקדח. אז דרך החלון נכנסים שני מאצ'מפים, שדוחפים את אלה ששומרים על המטפסים. אז האיש עוזב אותך ומכוון אליך אקדח, אבל אחד המטפסים מוציא יטד ושורט את היד שלו, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז שני האנשים האחרים מאיימים עם אקדח על המטפס, ואז המטפס השני מוציא את הידות ומאיים על שניהם, כך שנוצר מצב של תיקו מקסיקני. אז בחוץ יש אור כחול. "שיט, משטרה..." הוא אומר וקופץ החוצה מהחלון, ואז שני האנשים האחרים מתלווים אליו וקופצים. [/b][/quote]
אני לוקח לעצמי אקדח אחד ומאיים עליהם:" תסגירו את עצמכם או שאני יורה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:58 PM
[b] ניתאי
"אין לי זמן לשטויות האלה.." הוא אומר ודוחף אותך על קיר, ואז ברגע מהאדמה יוצאים שני גולמים שתוקפים את האנשים שמחזיקים את מטספי ההרים. אז האיש בשחור מוציא אקדח ומכוון אליך, אבל אחד ממטפסי הרים מוציא יתד של טיפוס הרים ופוצע לו את היד, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז האנשים בשחור האחרים מוציאים אקדח ומכוונים אליו, והמטפס השני מוציא שני יתדות ומאיים אליהם, כך שנוצר תיקו מקסיקני. אז לפתע נשמע קול ממכשיר הקשר של אחד האנשים השחור.
"משטרה!".
"אוי לעזאזל" הוא אומר, ואז מרים את האקדח, יורה בגולם. גולם מפנה לרגע את הכניסה לבור, ואז הוא נכנס לבור שגולם יצר. אז האנשים האחרים נכנסים לבור אחריו. [/b][/quote]
ההייקרים נכנסו?
אם כן:אני עומד ומחכה שהמשטרה תגיע
אם לא:"מגבי צא!" אני אומר ומוציא את מגבי "להביור לתוך הבור הזה!"
-
ירין
לא הבנת, הם כבר ברחו. אין לך על מי לאיים. בכל אופן, כעבור כמה זמן נכנסים השוטרים.
"עצרו! הורידו כל כלי נשק שיש לכם ושימו את הידים במקום שבו אנחנו יכולים לראות אותם. צאו החוצה, ולכו אחרינו!" הוא אומר.
ניתאי
ההייקרים היו כל הזמן בפנים. האנשים הרעים ברחו. לאחר כמה זמן נכנס שוטר.
"עצרו! הורידו כל כלי נשק שיש לכם, ושימו את הידים במקום שבו אנחנו יכולים לראות אותם. צאו אחוצה ולכו אחרינו!" הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 09:34 PM
[b] ניתאי
ההייקרים היו כל הזמן בפנים. האנשים הרעים ברחו. לאחר כמה זמן נכנס שוטר.
"עצרו! הורידו כל כלי נשק שיש לכם, ושימו את הידים במקום שבו אנחנו יכולים לראות אותם. צאו אחוצה ולכו אחרינו!" הוא אומר. [/b][/quote]
אה,טעות שלי
------------------
"היו כאן שלושה אנשים בבגדים שחורים,הם עשו את הכל!" אגיד להם ואציית לפקודותיהם בלי וויכוחים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 09:34 PM
[b] ירין
לא הבנת, הם כבר ברחו. אין לך על מי לאיים. בכל אופן, כעבור כמה זמן נכנסים השוטרים.
"עצרו! הורידו כל כלי נשק שיש לכם ושימו את הידים במקום שבו אנחנו יכולים לראות אותם. צאו החוצה, ולכו אחרינו!" הוא אומר.
[/b][/quote]
"שמעו אני הייתי בקרב מכון ואז הופסק החשמל ושלחו אותי כדי לבדוק מה קורה, היו כאן 3 אנשים שאימו עלינו באקדח ואז הם ברחו מהחלון" אני אומר
-
ירין
"תוכל להגיד את כל זה בתחנה! אמרו לי להביא את כל מי שנמצא כאן לתחנת השמטרה, וזה מה שאני מתכוון לעשות!" הוא אומר.
ניתאי
"תוכל להגיד את כל זה בתחנה! אמרו לי להביא את כל מי שנמצא כאן לתחנת השמטרה, וזה מה שאני מתכוון לעשות!" הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 29 2009, 05:33 PM
[b] ניתאי
"תוכל להגיד את כל זה בתחנה! אמרו לי להביא את כל מי שנמצא כאן לתחנת השמטרה, וזה מה שאני מתכוון לעשות!" הוא אומר. [/b][/quote]
"בסדר,אני אבוא איתך לתחנת "השמטרה" " אגיד לו ואצחק על טעותו של האיש
--------------
עשיתה לי את אותו הדבר עם קלפייבל O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 29 2009, 05:33 PM
[b] ירין
[/b][/quote]
"אני אבוא איתך.." אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 09:58 PM
[b]
תמיר
תמיד יש ברירה, אולי רצית לשאול אותו משהו, או משהו...
--
אתם הולכים עוד קצת, ואז הוא עוצר לרגע.
"אוקיי, אנחנו כמעט שם. זה בדיוק מעבר לפינה יש את המסדרון, ובסופו החדר שבו הצוללות המוכנות." הוא אומר, וממשיך. אתה עוקב אחריו, ואז אתה רואה מישהו עם בגד שחור עומד בהמשך המסדרון.
"זוהי דרך ללא מוצא" הוא אומר.
"שיט, תברח, לפינה!" אומר אנדרסן ומתחיל לקפוץ הצידה, אנדרסן יורה וגם האיש יורה. [/b][/quote]
החל ממחר אני לא אגיב,אולי בבוקר,אבל לא נראה לי יותר מזה.
אני אגיב כנראה רק ביום שלישי בערב.
--
אני בורח להיכן שהוא אומר לי להתחבא,ומוציא את סקיפלום בשקט
"תשתמש בכדור אנרגיה על האיש הזה,אבל אל תצא עד שהכדור יהיה מוכן לגמרי ורק כשאתה רואה שהוא לא מתרכז בך"
-
ניתאי+ירין
ניתאי: על מה אתה מדבר?
--
כולכם יוצאים ואז אתם נכנסים לניידות, ונוסעים לזאוגוויל. בינתיים אתם שומעים בקשר בניידת
"הטכניפ החזירו את החשמל. משימה הושלמה". לאחר מכן אתם מובלים לחדרים נפרדים, וכעבור כמה זמן נכנס שוטר לכל חדר.
"שם מלא בבקשה" הוא אומר
תמיר
אנדרסן תופס את השוטר וזורק אותו על האדמה.
"אתה יצאת מדעתך?! זוכר מה שאמרתי לך?! רק, כל ובדיוק מה שאני אומר! שלא תעז לעשות טעות כזאת שוב! אם סקיפלום היה יוצא לשם, הוא היה הורג אותו. כדור מהיר יותר מכדור אנרגיה. כעת תן לי לטפל בזה" הוא אומר, ומחליף את השוטגן לעוזי.
"היי, חזיר! אתה נראה לי מוכר. לא עצרת חצי מהפוקדים שלי פעם?" אומר האיש עם האקדח.
"יכול להיות. אם הייתי זוכר כל קצין שלכם, גנבי המשקל, שהייתי עוצר חצי מהפוקדים שלו, לא הייתי יכול לזכור שום דבר אחר. אולי נעיף עוד מבט?" אנדרסן עונה.
"בטח!" אומר האיש. אנדרסן קופץ ונשמעות יריות וגם אנדרסן יורה, ואנדרסן מתגלגל לצד השני של המסדרון, והוא לא נפגע.
"אוקיי, עכשיו נזכרתי! נראה לי שדיברתי עם הבת שלי בטלפון אז, זה היה מעניין. היא אמרה לי שהילדים מגבעת נפולאיון היא סדרה טובה יותר מפוקימון, והיא כמעט שכנעה אותי, רק שהיא שחכה שהילדים מגבעת נפולאיון הדרדרו ב3 עונות הרבה יותר ממה שפוקימון התדרדרה עד כה. אז בקיצור... פוקימון טובה יותר." אומר אנדרסן. לפתע האורות מתחילים להדלק
"החשמל חוזר.." אומר האיש
"האבטחה חוזרת" אומר אנדרסן. אתה שומע קולות של צעדים, ואז דלת זזה, ואז האור נדלק בחלק שבו אתם עומדים.
"שיט!" אומר אנדרסן, ורץ לדלת. הוא פוגע בדלת, אבל לא קורה לה דבר. הוא יורה בדלת והיא לא נשברת. "לעזאזל, דלת חסינת כדורים!! ראין! בוא לפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 29 2009, 08:55 PM
[b] ניתאי+ירין
ניתאי: על מה אתה מדבר?
--
כולכם יוצאים ואז אתם נכנסים לניידות, ונוסעים לזאוגוויל. בינתיים אתם שומעים בקשר בניידת
"הטכניפ החזירו את החשמל. משימה הושלמה". לאחר מכן אתם מובלים לחדרים נפרדים, וכעבור כמה זמן נכנס שוטר לכל חדר.
"שם מלא בבקשה" הוא אומר
[/b][/quote]
"ירין הנקן" אני עונה לו