-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:52 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן כמובן , קומה שלישית דלת מס' 142 , הקוד הוא 1232 בדלת הראשונה
בדלת השנייה הקוד הוא 1222 .
בהצלחה לך " אתה מנסה לזכור את הקוד ואין לך בעיה עם זה כעת תצטרך להוביל את ג'ק , זה ייראה חשוד ששניים לא זוכרים את הקוד .[/b] [/b][/quote]
''תודה רבה גברת.'' אומר ואקח את ג'ק איתי, אלך איתו אל הקומה השלישית, בדלת מס' 142, אקיש את הקוד 1232 בדלת הראשונה ואת הקוד 1222 בדלת השניה יחד עם ג'ק.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:52 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן כמובן , קומה שלישית דלת מס' 142 , הקוד הוא 1232 בדלת הראשונה
בדלת השנייה הקוד הוא 1222 .
בהצלחה לך " אתה מנסה לזכור את הקוד ואין לך בעיה עם זה כעת תצטרך להוביל את ג'ק , זה ייראה חשוד ששניים לא זוכרים את הקוד .[/b] [/b][/quote]
אני שמעתי את הקוד אז אין בעיה.
אני הולך אל קומה שלישית חדר 142,בדלת הראשונה אני מפעיל את הקוד 1232
בדלת השניה את הקוד 1222 ואז אני נכנס.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מדבר עם המזכירה שנותנת לו את הפרטים לדלת הכניסה של החדר של ג'ודי , המזכירה קצת חושדת בג'ק ומבקשת לראות את פניו ואת תעודת הזהות שלו , אך הדבר לא מפריע והיא רואה שהכל בסדר , היא מחייכת ונותנת לכם ללכת , אתם נכנסים לקומה , נכנסים לחדר אחרי הקשת הקודים ועוברי במסדרון הארוך שורר השומרים , שוב נכנסים לחדר האחרון אחרי בדיקה וזיהוי ואתם מגיעים לחדר של ג'ודי סוף סוף .
"כל הכבוד" אתם שומעים את קולו של קרו .
"איחרתם , מזל שהגעתם אני מאחר לחתונה של דודתי שרה" אומר אחד השומרים ומגיש לכם את הכידון שלו , השומר השני גם הוא מגיש את הכידון והם יוצאים החוצה . מולכם עומדת פצצת על עם גוף שלא ניתן לתאר ." היי דרייק , היי טרייסי" היא אומרת ומחייכת במבט חושני . " מה שלומכם ?" מוסיפה בסקסיות .
בנוסף , אתם רואים גם שיש יציאה אחורית .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:02 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מדבר עם המזכירה שנותנת לו את הפרטים לדלת הכניסה של החדר של ג'ודי , המזכירה קצת חושדת בג'ק ומבקשת לראות את פניו ואת תעודת הזהות שלו , אך הדבר לא מפריע והיא רואה שהכל בסדר , היא מחייכת ונותנת לכם ללכת , אתם נכנסים לקומה , נכנסים לחדר אחרי הקשת הקודים ועוברי במסדרון הארוך שורר השומרים , שוב נכנסים לחדר האחרון אחרי בדיקה וזיהוי ואתם מגיעים לחדר של ג'ודי סוף סוף .
"איחרתם , מזל שהגעתם אני מאחר לחתונה של דודתי שרה" אומר אחד השומרים ומגיש לכם את הכידון שלו , השומר השני גם הוא מגיש את הכידון והם יוצאים החוצה . מולכם עומדת פצצת על עם גוף שלא ניתן לתאר ." היי דרייק , היי טרייסי" היא אומרת ומחייכת במבט חושני . " מה שלומכם ?" מוסיפה בסקסיות .
בנוסף , אתם רואים גם שיש יציאה אחורית .[/b] [/b][/quote]
''אני ממש מצויין, שלום גם לך...ג'ודי.'' אומר במבט חושני ואלטף מעט את האיבר שלי.
אסגור את הדלת ואומר לה, אתקרב אליה מעט ואומר לה, ''אולי תרצי לעשות איתי מעט פעילות, מלכתי?'' אומר בקול סקסי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:02 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
בנוסף , אתם רואים גם שיש יציאה אחורית .[/b] [/b][/quote]
"שלום מלכתי.. חיכית לנו הרבה זמן?" אשאל
-
[b]אדוארד וג'ק ~
"כמובן שארצה שנפעל טרייסי , כמו בפעם הקודמת ? אני מתכוונת - בתורות .
או שתרצה הפעם שניכם ביחד ?" היא שואלת ומורידה את החולצה שלך ומוודאת שהדלת אכן נעולה .
היא מורידה גם את החזייה ואתם נדהמים מגודלו ויופיו של החזה שלה .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:17 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
או שתרצה הפעם שניכם ביחד ?" היא שואלת ומורידה את החולצה שלך ומוודאת שהדלת אכן נעולה .
היא מורידה גם את החזייה ואתם נדהמים מגודלו ויופיו של החזה שלה .[/b] [/b][/quote]
"שיהיה בתורות... אני אלך לפטרל על הדלת. תגידו לי כשתסיימו.." אגיד במעט אכזבה. לאחר שאצא מהדלת אחשוב לעצמי:'למה אני עושה את זה? המשימה הזאת קשה מדי,אולי כדאי שאעצור.'
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:17 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
היא מורידה גם את החזייה ואתם נדהמים מגודלו ויופיו של החזה שלה .[/b] [/b][/quote]
''אין בעיה.'' אומר ואגש אליה, אנשק אותה ואלטף את החזה שלה, לאחר-מכן אגיש לה את הצינור שלי ואקרב אותו אל הפה שלה.
-
[b]אדוארד ~
ג'ק יצא החוצה , היא זורמת איתך ומתחילה לגנוח בלי סיבה
היא מלקקת את איבר מינך בחוזקה וברגש ! וצועקת "או טרייסי אתה אדייייר היום" (יש לו קטן משום מה)
היא מורידה גם את המכנסיים אבל לא מוכנה שתרכוב עליה עד שתפרפר אותה חזק חזק !!
היא ממשיכה למצוץ לך וזה כל כך כיף שלא בא לך להפסיק !
*עוד הודעה אחת כזאתי וזהו , חוזרים למלחמה*
ג'ק ~
אתה יוצא החוצה ותוהה למה אתה עושה את זה , אתה לא שוכח מג'ני שנמצאת עכשיו בבית , ויודע שאדוארד אוהב לבגוד בהינאמורי , אתה חושב לעצמך 'האם גם אני רוצה להיות כזה ?' בזמן שאתה מחכה שהם יסיימו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:33 PM
[b] [b]אדוארד ~
היא מלקקת את איבר מינך בחוזקה וברגש ! וצועקת "או טרייסי אתה אדייייר היום" (יש לו קטן משום מה)
ג'ק ~
אתה יוצא החוצה ותוהה למה אתה עושה את זה , אתה לא שוכח מג'ני שנמצאת עכשיו בבית , ויודע שאדוארד אוהב לבגוד בהינאמורי , אתה חושב לעצמך 'האם גם אני רוצה להיות כזה ?' בזמן שאתה מחכה שהם יסיימו .[/b] [/b][/quote]
*סבבה.*
''אוי ג'ודי, את ממש מלכה.'' אומר בעונג ואפרפר אותך חזק, לאחר-מכן אתן לה לרכוב עליי ואז אתקע את הצינור שלי באחוריים שלה, ואז אגמור.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:33 PM
[b] [b]אדוארד ~
ג'ק ~
אתה יוצא החוצה ותוהה למה אתה עושה את זה , אתה לא שוכח מג'ני שנמצאת עכשיו בבית , ויודע שאדוארד אוהב לבגוד בהינאמורי , אתה חושב לעצמך 'האם גם אני רוצה להיות כזה ?' בזמן שאתה מחכה שהם יסיימו .[/b] [/b][/quote]
'אני לא רוצה לבגוד באשתי,אני זוכר משפט שאבי לימד אותי:"אדם אשר יבגוד באשתו אם הוא יהיה מלך הוא יבגוד בממלכה שלו. אין מצב שאני בוגד בג'ני.'
אחשוב ואשב לי ליד הדלת. 'האדם הזה,אני לא סומך יותר על אדוארד,הוא לא יציב והוא עוד ישכח את המשימה שלו. זה לא מתאים לי.' אמשיך לחשוב על העיניין.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מסיים עם זה מהר כי ניזכר שיש עליו להשלים משימה , עם זאת הוא נהנה מכל רגע ומשפריץ לג'ודי ישר על הפנים , היא לא מספיקה לנגב כלום ומחכה שג'ק ייכנס , ג'ק נכנס כולו עצבני וג'ודי מסתכלת ואומרת "בוא ג'קי , בוא והראה לי מה אתה יודע לעשות עם הכידון הגדול והיפה שלך" (היא מדברת על איבר המין שלך אבל אל תשכח שיש לך כידון אמיתי ביד" .
אדוארד , אני מציע שתיתן לג'ק לעשות את העבודה , אתה נהנית והוא לא בוחר לבגוד באישתו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:41 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מסיים עם זה מהר כי ניזכר שיש עליו להשלים משימה , עם זאת הוא נהנה מכל רגע ומשפריץ לג'ודי ישר על הפנים , היא לא מספיקה לנגב כלום ומחכה שג'ק ייכנס , ג'ק נכנס כולו עצבני וג'ודי מסתכלת ואומרת "בוא ג'קי , בוא והראה לי מה אתה יודע לעשות עם הכידון הגדול והיפה שלך" (היא מדברת על איבר המין שלך אבל אל תשכח שיש לך כידון אמיתי ביד" .
אדוארד , אני מציע שתיתן לג'ק לעשות את העבודה , אתה נהנית והוא לא בוחר לבגוד באישתו .[/b] [/b][/quote]
''אין מצב, זה העונג שלי עד הסוף.'' אומר ואשלוף את החרב שלי, ''בואי אני אראה לך מה החרב שלי יכולה לעשות, המלכה ג'ודי!'' אומר ואדקור אותה עם החרב בליבה, אכניס את החרב ואז אחתוך אותה לחתיכות, לאחר-מכן אחזיר את החרב לנדן.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:41 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד , אני מציע שתיתן לג'ק לעשות את העבודה , אתה נהנית והוא לא בוחר לבגוד באישתו .[/b] [/b][/quote]
"את רוצה כידון? קדימה!" אגיד ואדקור אותה עם הכידון שלי ישר בראש.
מיד לפני שהוא חותך אותה אעצור ואגיד:"אדוארד אנחנו חייבים להשאיר אותה שלמה אסור לך לחתוך אותה!" אגיד ואתפוס את ידו
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד במהירות לוקח את החרב ולא רוצה שג'ק יהרוג אותה , בבהלה חושבת שמשהו קרה ביניכם אבל אז אדוארד וג'ק שניהם תוקעים את הסכינים שלהם בג'ודי , היא מתה בלי לצרוח בכלל , אדוארד מתכוון להמשיך לחתוך אותה אבל ג'ק עוצר אותו לטובת המשימה , ג'ק פותח את הכניסה האחורית וצועק לאדוארד להביא אותה , האזעקה מצלצלת , אדוארד מרים את ג'ודי וכמעט ונופל על בגדיה , בגדיה נופלים על הרצפה ומהם יוצא קמע כסוף , זה שקרו דיבר עליו .[/b]