[QUOTE=roi857;686573][CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר ושואלת אותך: "אתה באמת הבן של ג'וי?"
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"כן זה אני" אומר לה "יש בעיה?"
Printable View
[QUOTE=roi857;686573][CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר ושואלת אותך: "אתה באמת הבן של ג'וי?"
[COLOR=Sienna]
"כן זה אני" אומר לה "יש בעיה?"
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי אומרת בחיוך: "לא, פשוט אבא שלך נורא מפורסם"
[/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;686606][CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי אומרת בחיוך: "לא, פשוט אבא שלך נורא מפורסם"
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"אהה טוב לילה טוב" אומר לך ואלך לחדר לישון
[QUOTE=roi857;686573][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
סייטר מתחמק בקלות מהאגרופי מאך ולפני שמונפרנו יוצא לגלגל להבה הוא פוגע בו עם אס אווירי
אני אומר למונפרו" תשתמש בחפירה ואז תפתיע אותו בגלגל להבה"
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו מתחיל לחפור באדמה, אבל סייטר עולה לאוויר, כשמונפרנו יוצא מהאדמה בגלגל להבה אדיר סייטר באוויר כבר, מונפרנו מנסה להגיע אליו ולא מצליח
[COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע לחדר שלך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;688956][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו מתחיל לחפור באדמה, אבל סייטר עולה לאוויר, כשמונפרנו יוצא מהאדמה בגלגל להבה אדיר סייטר באוויר כבר, מונפרנו מנסה להגיע אליו ולא מצליח
אני אומר למונפרו" תשתמש באגרופי מאך על האדמה שינו לך תנופה לאוויר ואז הטלה ססמית על סיטר"
[quote=roi857;688956][CENTER][CENTER][COLOR=sienna][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][COLOR=teal]סם:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה מגיע לחדר שלך[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אפשר לשאול מה זה ההמשכים האלה? אמרתי לך מה אני עושה שאני מגיע לחדר וגם חוץ מזה זה המשך קצר מאוד וכרכה גם רוב הקודמים
"הגיע הזמן לישון" אמלמל לעצמי ואשכב על המיטה ואנסה להירדם
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה נשכב לישון אחרי יום קשה מאוד, לפתע אתה רואה משהו מבצבץ בטלוויזיה השחורה והישנה
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו קופץ לאוויר ומשתמש באגרופי מאך, הוא מצליח לעלות לאוויר ותופס את סייטר, סייטר עולה לאוויר ומונפרנו מחזיק את הרגל של סייטר חזק עם שני הידיים כדי לא ליפול
[QUOTE=roi857;689927][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו קופץ לאוויר ומשתמש באגרופי מאך, הוא מצליח לעלות לאוויר ותופס את סייטר, סייטר עולה לאוויר ומונפרנו מחזיק את הרגל של סייטר חזק עם שני הידיים כדי לא ליפול
אני אומר למונפרו" יופי עכשיו תבצע הטלה ססמית על סייטר אלה גו"
[QUOTE=roi857;689927][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה נשכב לישון אחרי יום קשה מאוד, לפתע אתה רואה משהו מבצבץ בטלוויזיה השחורה והישנה
[COLOR=Sienna]
"נראה מה זה יכול להיות" אלמל לעצמי ואצפה הטלוויזיה בעודי משפשף את עיניי
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה צופה בטלוויזיה, התמונה מתחילה להתבהר, ואז אתה רואה איש שרירי עם שיער חום, ידיו קשורות לאחור, הוא מאוד פצוע, הוא מסתכל למצלמה ואומר: "סם יקר שלי, המון זמן לא ראיתי אותך, אני מצטער שפתאום אני חוזר ומבקש עזרה, אבל אני חייב את עזרתך במיידי, צוות ריקווי כלאו אותו במערות גראודון", לפתע התמונה מתחילה להטשטש והוא ממשיך לדבר אבל אתה מצליח לשמוע "אני הוא אביך! הצל אותי", והטלוויזיה נכבתה
[COLOR=Sienna]ליאור:
למונפרנו אין די כוח, הוא מנסה להפיל את סייטר אך מתחיל להחליק
[QUOTE=roi857;690194][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה צופה בטלוויזיה, התמונה מתחילה להתבהר, ואז אתה רואה איש שרירי עם שיער חום, ידיו קשורות לאחור, הוא מאוד פצוע, הוא מסתכל למצלמה ואומר: "סם יקר שלי, המון זמן לא ראיתי אותך, אני מצטער שפתאום אני חוזר ומבקש עזרה, אבל אני חייב את עזרתך במיידי, צוות ריקווי כלאו אותו במערות גראודון", לפתע התמונה מתחילה להטשטש והוא ממשיך לדבר אבל אתה מצליח לשמוע "אני הוא אביך! הצל אותי", והטלוויזיה נכבתה
[COLOR=Sienna]
"אוי נו באמת!" אצעק בכל רם ואתארגן כמה שיותר מהר ואלך למערת גראודון!
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה אור זהב יורד מהשמיים, אתה מביט למעלה ומבין ב[/COLOR][COLOR=DarkRed][B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/18.png[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Teal]יפהפה טס במעגלים בשמיים מעליך[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;690194][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
למונפרנו אין די כוח, הוא מנסה להפיל את סייטר אך מתחיל להחליק
אני אומ לומנפרו" קדימה אני מאמין שאתה יכול הפלה ססמית אז תנסה בשבילי"
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו לא מצליח ונופל מסייטר, סייטר תוקף אותו באס אווירי, ההתנגשות הייתה אדירה, מונפרנו הובס
[/COLOR][/CENTER]