חזרתי
Printable View
חזרתי
משחק גרינאדה חדש נפתח.
כתבתי את פרק ואת 14 13 בסיפור שלי מי רוצה את הפרק הבא שאני אפרסם
טוב.
אני עומר
יש חיה קשה בחידון שלי.
[quote=שלושה מחוזות 2;921184]אני עומר[/quote]
לא,אתה ליאור אני עומר,אבל בשבילך אני אתן רק את האירועים המיוחדים של הפרק ואת השם שלו:
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אירועים מיוחדים[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]זואי מתכוננת לתחרות העיר ג'ובילייף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]זואי עולה לשלב הראשון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]זואי נתנה הופעה מרשימה עם הסקווירטל שלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]השופטים חושבים ומתלבטים מי יעלה לשלב הקרב.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פרק שתיים עשר-התחרות הראשונה,זואי בהתגלמות היופי,הקרב והכישרון-חלק א':[/COLOR][/FONT]
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921194]לא,אתה ליאור אני עומר,אבל בשבילך אני אתן רק את האירועים המיוחדים של הפרק ואת השם שלו:
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אירועים מיוחדים[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]זואי מתכוננת לתחרות העיר ג'ובילייף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]זואי עולה לשלב הראשון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]זואי נתנה הופעה מרשימה עם הסקווירטל שלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]השופטים חושבים ומתלבטים מי יעלה לשלב הקרב.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]פרק שתיים עשר-התחרות הראשונה,זואי בהתגלמות היופי,הקרב והכישרון-חלק א':[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מגניב אני רק בפרק 9
תגיבו לי בחידון
[quote=the Nugget Man;921200]תגיבו לי בחידון[/quote]
זה קשה
חזרתי
הי תומר
מזל טוב לי, השגתי ביצת כוכב.
מה אתה רוצה גלואה?
שומם פה