-
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה ואז מעיף אותתו לעבר הוצונאמי של סאמיטוד.כדור הילה לא מצליח להביס את הצונאמי ונעלם.הצונאמי פוגע בלוקריו שלך ואף מביס אותו 2 1 לך.לוקריו מעולף על הזירה.ודא אומר לך"נו מי הפוקימון הבא שלך?.זה גרבלר שבקושי נשאר לו כוח לחימה או פוקימון שעוד לא השתמשת בקרב?.אני רק רוצה להגידשהלוקריו שלך הפתיע אותי.הוא הצליח לשרוד הרבה מכות חזקות ועדיין המשיך להילחם."[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ניר
דאקראי אומר לך"אתה לא תצליח להשתלט על העולם.אלהאם כן תתחבר למנהיג צוות ניוטק שהוא לון.ואם תהיה איתו תצליח להשתלט על העולם.אף אחד מן הנבחרים לאי כול להביס אותו ואת בן הברית שלו.אז אתם הנבחרים עדיף שתור על להציל את 3 המחוזות.בן אנוש לא יצליח לשלוט בכוח שלי.אפילו בטיפה הכי קטנה שלו.כשאני אתן לך תכוח שלי אתה תמות ותגיע לעולם הבא.אז עוד שאלות?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023409][COLOR=Navy][B][COLOR=Red][B]תומר
צ'אריזרד עף לעבר הצ'אריזארדים באגרוף חשמל.האגרוף החשמל מצליח להביס עוד צ'אריזרד.לפתע הצ'אריזארד שלך מתעלף והוא נופל על האדמה."משאבת הידרו כול פוקימוני האש האלו".אתה שומע מישהו אומר לפוקימון שלו.אתתה רואה משאבת הידרו ענקית פוגעת בכול פוקימוני האש ומביסה אותם אחד אחד.מולך מופיע [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex007.png[/IMG] ולידו מופיע [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/350.png[/IMG] המילוטיק שלו.הוא אומר לך"שמי ואלאס.אני מקוה שאתה בסדר.תרצה לעזור לי במשהו?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה ובמה אתה צריך עזרה ואלאס?"אשאל את ואלאס ובאותו זמן אחזיר את צ'אריזארד,צ'רוס ואת ויבל לפוקדור שלהם.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מחזיר את צ'אריזארד,צ'רוסוויבל לפוכדורים שלהם שינוחו שם.וואלס מחזיר את מילוטיק לפוכדור שלו ואומר לך"לפני שאסביר לך במה אני צריך עזרה.תוכל להגיד לי את שמך?.אני כמו שאמרתי שמי וואלאס ואני מאמאן פוקימוני מים.ואלוף ליגת מחוז המים כלומר מאמן המים הכי חזק במחוז המים.טוב תשמע צצות ניוטק מתכננים להעיר אגדי מסוג אש מן הר געש שלידנו.כדי להעיר אותו הם נעזרים בפוקימוני האש שחיים בהר הגעש.אם לא נעצור אותם בזמן הם יצליחו לשלוט בעוד אגדי וזה היה רע.אז תעזור לי? אני ארפא לך תפוקימונים"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023574][COLOR=Red][B]תומר
אתה מחזיר את צ'אריזארד,צ'רוסוויבל לפוכדורים שלהם שינוחו שם.וואלס מחזיר את מילוטיק לפוכדור שלו ואומר לך"לפני שאסביר לך במה אני צריך עזרה.תוכל להגיד לי את שמך?.אני כמו שאמרתי שמי וואלאס ואני מאמאן פוקימוני מים.ואלוף ליגת מחוז המים כלומר מאמן המים הכי חזק במחוז המים.טוב תשמע צצות ניוטק מתכננים להעיר אגדי מסוג אש מן הר געש שלידנו.כדי להעיר אותו הם נעזרים בפוקימוני האש שחיים בהר הגעש.אם לא נעצור אותם בזמן הם יצליחו לשלוט בעוד אגדי וזה היה רע.אז תעזור לי? אני ארפא לך תפוקימונים"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כן אני צריך ריפוי לפוקימונים שלי וקראים לי תומר נעים להכיר אותך מאסטר!"אומר לוואלס בכבוד ואגיש לו את הפוקדורים שלי.
-
[quote]ברוס
לוקריו מכין כדור הילה ואז מעיף אותתו לעבר הוצונאמי של סאמיטוד.כדור הילה לא מצליח להביס את הצונאמי ונעלם.הצונאמי פוגע בלוקריו שלך ואף מביס אותו 2 1 לך.לוקריו מעולף על הזירה.ודא אומר לך"נו מי הפוקימון הבא שלך?.זה גרבלר שבקושי נשאר לו כוח לחימה או פוקימון שעוד לא השתמשת בקרב?.אני רק רוצה להגידשהלוקריו שלך הפתיע אותי.הוא הצליח לשרוד הרבה מכות חזקות ועדיין המשיך להילחם."[/quote]
"הוא לא יהיה הפתעה," אומר, ואחזיר את לוקאריו לפוכדור.
לאחר מכן אומר:"גרבלר-צא!" ואוציא את גרבלר מהפוכדור ואומר לו:"השתמש עכשיו במהירות בגלגול על סאימטוד!"
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחזיר את לוקריו המעולף שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא את הפוכדור של גרבלר החוצה.גרבלר יוצא החוצה להילחם נגד סאמיטוד.גרבלר מיד משתמש בגלגול על סאמיטוד.מכייון שהזירה מלאה בסדקים.הסקים מפראים לגרבלר להתגלגל לעבר סאמיטוד כך גרבלר לא תוקף את סאמיטוד.ודא אומר"משאבת הידרו שתגמור אותו".סאמיטוד יורה משאבת הידרו חזקה ביותר לעבר גרבלר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
אתה מביא את 6 הפוכדורים שלך לעבר וואלאס.וואלאס לוקח את הפוכדורים שלך ואז מוציא מכשיר ריפואי .הוא מתיז על הפוכדורים את המכשיר הריפואי ואז הוא מחזיר לך תפוכדורים.אתה לוקח אותם ושם בתיק שלך.וואלאס אומר לך"ריפאתי לך אותם.נעים להכיר אותך תומר.אתה לא צריך לקרוא לי מאסטר קרא לי ואלאס כמו שכולם קוראים לי.אז נלך להר געש לעצור את צוות ניוטק?"[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
אתה מחזיר את לוקריו המעולף שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא את הפוכדור של גרבלר החוצה.גרבלר יוצא החוצה להילחם נגד סאמיטוד.גרבלר מיד משתמש בגלגול על סאמיטוד.מכייון שהזירה מלאה בסדקים.הסקים מפראים לגרבלר להתגלגל לעבר סאמיטוד כך גרבלר לא תוקף את סאמיטוד.ודא אומר"משאבת הידרו שתגמור אותו".סאמיטוד יורה משאבת הידרו חזקה ביותר לעבר גרבלר.[/quote]
"גרבלר!תתחמק ותשתמש בסופת חול על סאימטוד!" אומר לגרבלר.
-
[quote]ניר
דאקראי אומר לך"אתה לא תצליח להשתלט על העולם.אלהאם כן תתחבר למנהיג צוות ניוטק שהוא לון.ואם תהיה איתו תצליח להשתלט על העולם.אף אחד מן הנבחרים לאי כול להביס אותו ואת בן הברית שלו.אז אתם הנבחרים עדיף שתור על להציל את 3 המחוזות.בן אנוש לא יצליח לשלוט בכוח שלי.אפילו בטיפה הכי קטנה שלו.כשאני אתן לך תכוח שלי אתה תמות ותגיע לעולם הבא.אז עוד שאלות?" [/quote]
אני אומר לדארקראי: "תביא כבר כוחות!" ואחכה בזעם
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023612][B][COLOR="Navy"][B][COLOR="Red"]
תומר
אתה מביא את 6 הפוכדורים שלך לעבר וואלאס.וואלאס לוקח את הפוכדורים שלך ואז מוציא מכשיר ריפואי .הוא מתיז על הפוכדורים את המכשיר הריפואי ואז הוא מחזיר לך תפוכדורים.אתה לוקח אותם ושם בתיק שלך.וואלאס אומר לך"ריפאתי לך אותם.נעים להכיר אותך תומר.אתה לא צריך לקרוא לי מאסטר קרא לי ואלאס כמו שכולם קוראים לי.אז נלך להר געש לעצור את צוות ניוטק?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן ברור ואם אפשר טובה ואלאס אז תוכל ללמד את צ'אריזארד שלי מתקפות?"אשאל את ואלאס ובאותו זמן אלך עם ואלאס להר הגעש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023234]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג עולה על הגב של טראפינץ' ואז מחזיק חזק בגבו.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ענק ואז הוא נכנס לבור שהוא חפר עם טרטויג שעל גבו.ליאו אומר לקראודנט"קראודנט דופק אפל שיוציאו אותם מהבור שלהם".קראודנט יורה דופק אפל לעבר הבור של טארפינץ'.הדופק האפל גורם לכך שטראפינץ' וטרטויג יצאו מהבור של טראפיץ'.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה חברים לא נורא, אתם תנצחו אותו, עכשיו טרטוייג תשתמש בעלי תער ואתה טראפינץ' תשתמש בסופץ חול מה שיצור סופת חול עם עלי תער קטלנית שתפגע קשה מאוד בקרואדנט" אגיד לשניהם בעידוד.
- - - - -- - - - -
מצטער שלא הגבתי אתמול פשוט הייתי במשחק כדורסל
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מעודד את טראפינץ' ואת טרטויג.טרטויג משתמש בעלי טער ומעיף אותם.טראפינץ' משתמש בסופת חול.שניהם משלבים את שני המתקפות שלהם לאחד.לסופת חול עלי טער.סופת חול העלי הטער עפה לעבר קראודנט.קראודנט לא מצליח להתחמק מסופת עלי הטער ונפגע קצת.קראודנט מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא משתמש בדופק אפל על טראפינץ' וטארטויג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
וואלאס אומר לך"לא אני לא מלמד פוקימונים מתקפות ובמיוחד לא מאמן פוקמוני אש.תלמד את צ'ארירד שלך מתקפות במלמד התקפות שאחרי ההר גגעש.אני אלמד רק פוקימוני מים."אתה וואלאס מתחילים ללכת לעבר הר הגעש.כעבור 5דקות אתם מצליחים להגיע לפסגת ההר הגעש ומתחיל להיות חם.אך יש לך חליפת מונעת אש.לפתע מולכם נעמדים 5 חילי ניוטק עם הגולבאטים שלהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
דארקאי אומר לך"אני לא אתן לך אפילו קמצוץ מהכוחות שלי.אולי רק בגלל שאתה הנבחר תצליח לשלוט על הכוחות שאתן לך.אבל אני לא מסתכן.אני חושב שיש משהו שיעניין אותך.באי החשכה תוכל אולי להשיג משהו שיחזק אותך משמעותית.אי החשכה נמצא צפונית למחוז עשה האופל.אז תרצה ללכת לאי החשיכה כדי להתחזק עוד יותר?.אם כן אביא לך מפה לאי החשיכה" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
גרבלר מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאמיטוד.לאחר שגרבלר מתחמק מן התקפה של סאמיטוד הוא משתמש בסופת חול.את סופת החול שהוא מייצר הוא מעיף לעבר סאמיטוד.סופת החול מגיעה אל סאימטוד ולוכדת אותו בסופה.סופת החול מונעת מן סאמיטוד להתחמק,לתקוף את גרבלר.סאמיטוד חסר אונים בסופת החול.סופת החול התחליה להשפיע והיא פוגעת בסאמיטוד."[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
גרבלר מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאמיטוד.לאחר שגרבלר מתחמק מן התקפה של סאמיטוד הוא משתמש בסופת חול.את סופת החול שהוא מייצר הוא מעיף לעבר סאמיטוד.סופת החול מגיעה אל סאימטוד ולוכדת אותו בסופה.סופת החול מונעת מן סאמיטוד להתחמק,לתקוף את גרבלר.סאמיטוד חסר אונים בסופת החול.סופת החול התחליה להשפיע והיא פוגעת בסאמיטוד."[/quote]
"קדימה גרבלר-תתקוף את סאימטוד בכדור ג'יירו חזק במיוחד על סאימטוד!" אומר לגרבלר.
-
[quote]ניר
דארקאי אומר לך"אני לא אתן לך אפילו קמצוץ מהכוחות שלי.אולי רק בגלל שאתה הנבחר תצליח לשלוט על הכוחות שאתן לך.אבל אני לא מסתכן.אני חושב שיש משהו שיעניין אותך.באי החשכה תוכל אולי להשיג משהו שיחזק אותך משמעותית.אי החשכה נמצא צפונית למחוז עשה האופל.אז תרצה ללכת לאי החשיכה כדי להתחזק עוד יותר?.אם כן אביא לך מפה לאי החשיכה" [/quote]
"בוא איתי ואז אתן לך כוחות שלא יתוארו, שאפילו המוח שלך לא יכול לקלוט" אגיד ואחכה שדארקראי יגיד כן ואלך איתו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023726][B][COLOR="Green"]בר
אתה מעודד את טראפינץ' ואת טרטויג.טרטויג משתמש בעלי טער ומעיף אותם.טראפינץ' משתמש בסופת חול.שניהם משלבים את שני המתקפות שלהם לאחד.לסופת חול עלי טער.סופת חול העלי הטער עפה לעבר קראודנט.קראודנט לא מצליח להתחמק מסופת עלי הטער ונפגע קצת.קראודנט מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא משתמש בדופק אפל על טראפינץ' וטארטויג.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה חברים עכשיו משהו יפה קדימה טרטוייג תקפוץ על טראפיץ' ותעוף גבוהה תחמוק מהדופק אפל ואתה טראפינץ' חפירה! תעשו זאת בו זמנית, לאחר מכן טרטוייג תשתמש בעלי תער פגיעה ישריה" אגיד להם בעידוד רב נוסף
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1023726][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
וואלאס אומר לך"לא אני לא מלמד פוקימונים מתקפות ובמיוחד לא מאמן פוקמוני אש.תלמד את צ'ארירד שלך מתקפות במלמד התקפות שאחרי ההר גגעש.אני אלמד רק פוקימוני מים."אתה וואלאס מתחילים ללכת לעבר הר הגעש.כעבור 5דקות אתם מצליחים להגיע לפסגת ההר הגעש ומתחיל להיות חם.אך יש לך חליפת מונעת אש.לפתע מולכם נעמדים 5 חילי ניוטק עם הגולבאטים שלהם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ארה על כולם יריות בעזרת האקדח שלי ואז אקח את הפוקדור של אחד הגולבאטים ואחזיר אותו לפוקדור ואגנוב אותו.