-
[quote=Akainu;797636][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא מהפוכדור את באלבאוזור שלך.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי מתחמקת מהשוטי הגפן בניתור גבוה.מקס אומר לבונירי"תשתמשי בקרן קרח על באלבאזור שלו"בונירי משתמשת בקרן קרח על באלבאזור[/COLOR][/B][/quote]
" באלבזור תתחמק ושלח שוב שוטי גפן כאשר היא באוויר ותפיל אותה על הרצפה ואז תקפוץ לאוויר ותחבוט בה מלעמלה! " אני אומר ומקוהו שהמהלך יצליח
-
[quote=Akainu;797565][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]למה פעמים הגבת?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]
[B][COLOR=blue]אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]שון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון[/COLOR][/B]
[/quote]
"שוב ראשיית זן!" אני מורה לו "תיקח תנופה ותסתער!"
-
[quote=Akainu;797706][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רג'איס עונה לך"רג'אייס רג'אייס"אתה מבין שזה אומר בשפתו בסדר גמור[/COLOR][/B]
[/quote]
"אין בעיה ידידי העיקר שאתה בסדר" אגיד בחיוך
אני אחזיר את טרטוויג לפוכדור שלו יסתובב ויתחיל ללכת ליציאה
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר את רטויג לפוכדור שלו והולך אל כיון היציאה של המקדש.אתה יוצא מהמקדש של רג'אייס.לאן תלך עכשיו?למרכז הפוקימונים.או להמשיך במסע שלך בדרך 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
באגון מתחמק מהמספרי האיקס של בידריל.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.בידריל עף גובה באויר.ובאגון לא מצליח להגיע לגבוה של בידריל ולפגוע בו.בידריל תוקף מהגובה הוא נמצא בו במספרי איקס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שחר
באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של באנירי.באלבאזור שולח שוטי גפן על באנירי כשהיא בעודה באויר.ומכה באדמה.באלבאזור קופץ לאויר וממעלה מכה את באנירי עם שוטי הגפןו שלו שוב.באנירי נפגעת מזה.באנירי משתמשת בסטירה כפולה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו שלך מתחיל להור באור לבן.אתה מבין שבעוד מס' רגעים היה לך איינפרימפ חזק מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה מחפש מקום מיסתור מפני שני האנשים שמתקדמים אליך.אתה רואה 2 קופסאות גדולות שעומדות מולך,ארון גדול מאוד שעומד ליד הקופסאות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מהניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפםוס סלעים על לאקסרי.לקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מזה.אתה מבחחין שגרוטל ולאקסרי עיפים כבר מהקרב ביניהם.לאקסרי תוקף במהירות למרות שהוא עיייף בניב אש[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798384][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באגון מתחמק מהמספרי האיקס של בידריל.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.בידריל עף גובה באויר.ובאגון לא מצליח להגיע לגבוה של בידריל ולפגוע בו.בידריל תוקף מהגובה הוא נמצא בו במספרי איקס[/COLOR][/B][/quote]
תפגע עם הראשיית זן!" אני מורה לבאגון כאשר הבידריל במרחק מטרים ספורים ממנו
-
[quote=Akainu;798384][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחזיר את רטויג לפוכדור שלו והולך אל כיון היציאה של המקדש.אתה יוצא מהמקדש של רג'אייס.לאן תלך עכשיו?למרכז הפוקימונים.או להמשיך במסע שלך בדרך 2[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני חושב שאני ימשיך לדרך מס' 2,אני חייב להתקדם במסע שלי' אחשוב
ואני יצא לדרכי לעבר דרך מס' 2
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה נכנכס לדרך 2 וממשיך ללכת בדרך זו.כעבור מס' רגעים.נשקף אליך באופק מבנה מוזר מאוד וענק מאוד.שנמצא באמצע דרך 2.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
בידריל עף אל באגון במספרי איקס.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.שני המתקפות מתנגשות וגם שני הפוקימונים נפגעים מהמכה של הפוקימון היריב.בידריל מתאושש מהר ומשתמש בנעיצת רעל על באגון שלך.באגון עוד לא התאושש[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798402][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בידריל עף אל באגון במספרי איקס.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.שני המתקפות מתנגשות וגם שני הפוקימונים נפגעים מהמכה של הפוקימון היריב.בידריל מתאושש מהר ומשתמש בנעיצת רעל על באגון שלך.באגון עוד לא התאושש[/COLOR][/B][/quote]
תחמוק וראשיה!" אני מורה לו בלחץ
-
[quote=Akainu;798402][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה נכנכס לדרך 2 וממשיך ללכת בדרך זו.כעבור מס' רגעים.נשקף אליך באופק מבנה מוזר מאוד וענק מאוד.שנמצא באמצע דרך 2.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"היי מעניין מה זה?" אלחש
וארוץ לעבר המבנה המוזר
-
[quote=Akainu;798384][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]גרוטל לא מצליח להתחמק מהניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפםוס סלעים על לאקסרי.לקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מזה.אתה מבחחין שגרוטל ולאקסרי עיפים כבר מהקרב ביניהם.לאקסרי תוקף במהירות למרות שהוא עיייף בניב אש[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהניב האש שלו ואז בכל הכוח כדי לסיים את הקרב הזה תשתמש בטיפוס סלעים פעמיים".
-
[QUOTE=Akainu;794110][B][COLOR="DarkGreen"]שחר
בירץ' ניגש אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח אותו והולך אל המגירות.בירץ' פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם:5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש את הפוכדור של באלבאזור,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם.הוא אומר לך"בהצלחה במסע שחר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר משתמשת במפולת אבנים.המפולת האבנים מגנה על לרביטר וצ'רמננדאר מהתוחת חשמל של רג'אייס.צ'רמנדאר ולרבטיר מעיפים אבמנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהם.רג'אייס משתמש בקרן על על צ'רמנדאר ולרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו יוצא לקרב.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את סטארפטור.אנה אומרת לך"תקוף ראשון "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על פצצת הבוץ של דיגלט.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצות והדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים.גרוויל במהירות תוקף את דיגלט בחבטהנ חזקה.דיגלט לא מספיק להגיב ונפגע קשה.אתה רואה שדיגלט תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה מהפוכדור שלך את טראפינץ'.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/417.png[/IMG]פאצ'יריסו החמוד.אנה אומרת לך"את תוקפת ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל כדור החשמל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זה בזה ויצרות הדף חזק.ספיל ורידון נפגעים מהדף.רידון תוקף באבנים חדות את ספיל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
חתימה
--------
לרביטר מפולת אבנים על הקיר, צ'ארמדר קפוץ על זה ו"גחלת מטאור"
-
[quote=Akainu;798384]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של באנירי.באלבאזור שולח שוטי גפן על באנירי כשהיא בעודה באויר.ומכה באדמה.באלבאזור קופץ לאויר וממעלה מכה את באנירי עם שוטי הגפןו שלו שוב.באנירי נפגעת מזה.באנירי משתמשת בסטירה כפולה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[/quote]
ליאור רק עצה קטנה , תראה גם אחרי כמה מהיריב שהפוקימון כבר מוטש , כואב לו זה נראה כאילו הוא יכול להלחם לנצח , תפתח את הקרב
---------------------------------------------------
" כל הכבוד חבר , אתה ממש טוב היא נראת כבר ממש טשושה אבל אל תיהיה פזיז , רוץ אליה ותעשה כאילו אתה בא לנשוך אותה תקפוץ לאוויר ותחבוט בה "
-
[QUOTE=Akainu;797565][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב ,מכת חול ואז תרוץ מהר מסביבו !"
-
[quote]לוקאס
לפתע מונפרנו שלך מתחיל להור באור לבן.אתה מבין שבעוד מס' רגעים היה לך איינפרימפ חזק מאוד[/quote]
"עכשיו שיש לי כוח וג םפוקימונים כאלה חזקים אף אחד לא יוכל לעצור אותי!"
-
[QUOTE=Akainu;798384][B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר את רטויג לפוכדור שלו והולך אל כיון היציאה של המקדש.אתה יוצא מהמקדש של רג'אייס.לאן תלך עכשיו?למרכז הפוקימונים.או להמשיך במסע שלך בדרך 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
באגון מתחמק מהמספרי האיקס של בידריל.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.בידריל עף גובה באויר.ובאגון לא מצליח להגיע לגבוה של בידריל ולפגוע בו.בידריל תוקף מהגובה הוא נמצא בו במספרי איקס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שחר
באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של באנירי.באלבאזור שולח שוטי גפן על באנירי כשהיא בעודה באויר.ומכה באדמה.באלבאזור קופץ לאויר וממעלה מכה את באנירי עם שוטי הגפןו שלו שוב.באנירי נפגעת מזה.באנירי משתמשת בסטירה כפולה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו שלך מתחיל להור באור לבן.אתה מבין שבעוד מס' רגעים היה לך איינפרימפ חזק מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה מחפש מקום מיסתור מפני שני האנשים שמתקדמים אליך.אתה רואה 2 קופסאות גדולות שעומדות מולך,ארון גדול מאוד שעומד ליד הקופסאות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מהניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפםוס סלעים על לאקסרי.לקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מזה.אתה מבחחין שגרוטל ולאקסרי עיפים כבר מהקרב ביניהם.לאקסרי תוקף במהירות למרות שהוא עיייף בניב אש[/COLOR][/B][/QUOTE]
בלי שום היסוס ומרוב פחד שמשתלט עליי אני נכנס לארון הגדול.
-
[QUOTE][COLOR=#0000ff][B]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[/B]
[B]אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/B][/COLOR]
[/QUOTE]הייתי בטוח שהגבתי אבל לא מצאתי תתגובה..
אלך אל דשא קרוב כדי להתאמן קצת.
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שון
אתה נכנס לארון הגדול.וסוגר את שני דלותיות וניה בשקט.שני החילים מגיעים לאיפה שאתה נמצא.והם ממשיכים לכיון שבו הלכת.הם לא ראו אותך.עכשיו אתה יכול לצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו נעלם מהמקום שהיה ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/392.png[/IMG] איינפרימפ חזק ועוצמתי.איינפרימפ למד התלקחות[/COLOR][/B]
טראפינץ' תוקף במכת חול את פאצ'יריסו.טראפינץ' מעיף עליו חול.פאצ'יריסו נפגע מזה.לפתע את רואה שפאצ'יריסו מתעלף על הזירה.אנה מחזירה את פאצ'יריסו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
לאויטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים.צ'רמנדאר קופץ על זה ומתחמק מהקרן העל של רג'אייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת מטאור על רג'אייס.רג'אייס לא מצליח הלתחמק מגחלת המטאור של צ'רמנדאר ונפגע קצת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798981][B][COLOR=olive]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תודה על הקרב שנתת, עכשיו תנוח", אני אומר לסטיבן: "תודה סטיבן, גם אתה, מי הפוקימון הבא שלך?".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"רק להזכיר לך נותרו לך 3פוקימונים ולי 2.אז אתה מוביל כרגע בקרב.אבל הכל יכול להשתנות.בקשר לפוקימון הבא שלי אתה תגלה בעוד מס' שניות.אז צא סוופרמפט שלי לקרב."סטיבן שולף פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] סורמפט ענק וחזק[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798996][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"רק להזכיר לך נותרו לך 3פוקימונים ולי 2.אז אתה מוביל כרגע בקרב.אבל הכל יכול להשתנות.בקשר לפוקימון הבא שלי אתה תגלה בעוד מס' שניות.אז צא סוופרמפט שלי לקרב."סטיבן שולף פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] סורמפט ענק וחזק[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "קבל את הפוקימון הכי חזק שלי, צא הרקרוס, תשתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה שולף פוכדור מכיסך וממנו יוצא הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש באס אורי על סורמפט.סורמפט מתחמק בקלות מההאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק מקלות.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בגלישה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש בגלישה על הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798999][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שולף פוכדור מכיסך וממנו יוצא הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש באס אורי על סורמפט.סורמפט מתחמק בקלות מההאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק מקלות.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בגלישה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש בגלישה על הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהר מהגלישה שלו ואז תשתמש במכת קרן ואז בשבירת לבנים בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק בזריזות מהגלישה של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגע קצת.הררוס משתמש בשבירת לבנים על סורנמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות רבה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בפצצת בוץ על הרקרוס שלו"סורמפט משגר פצצת בוץ אל הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;799004][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק בזריזות מהגלישה של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגע קצת.הררוס משתמש בשבירת לבנים על סורנמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות רבה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בפצצת בוץ על הרקרוס שלו"סורמפט משגר פצצת בוץ אל הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהפצצת בוץ שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה בכל הכוח שלך כדי לנצח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על סורמפט.סורמפט מתחמק משבירת הלבנים הכפולה על הרקרוס.סטיבן אומר לסורמפט שלו"תשתמש ברעידת אדנמה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה ויוצר רעידת אדמה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;798981][B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שון
אתה נכנס לארון הגדול.וסוגר את שני דלותיות וניה בשקט.שני החילים מגיעים לאיפה שאתה נמצא.והם ממשיכים לכיון שבו הלכת.הם לא ראו אותך.עכשיו אתה יכול לצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו נעלם מהמקום שהיה ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/392.png[/IMG] איינפרימפ חזק ועוצמתי.איינפרימפ למד התלקחות[/COLOR][/B]
טראפינץ' תוקף במכת חול את פאצ'יריסו.טראפינץ' מעיף עליו חול.פאצ'יריסו נפגע מזה.לפתע את רואה שפאצ'יריסו מתעלף על הזירה.אנה מחזירה את פאצ'יריסו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
לאויטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים.צ'רמנדאר קופץ על זה ומתחמק מהקרן העל של רג'אייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת מטאור על רג'אייס.רג'אייס לא מצליח הלתחמק מגחלת המטאור של צ'רמנדאר ונפגע קצת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'רמנדר תקפוץ גבוהה ואז גחלת,לרביטר במקרה שרג'יאייס מתחמק,תפעילי הגנת ברזל על הגחלת שהיה לך הגנת אש
במקרה שרג'יאייס לא מתחמק,דחיפה.
-
[quote=Akainu;799014][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על סורמפט.סורמפט מתחמק משבירת הלבנים הכפולה על הרקרוס.סטיבן אומר לסורמפט שלו"תשתמש ברעידת אדנמה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה ויוצר רעידת אדמה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מרעידת האדמה שלו ואז תשתמש במכת קרן כפולה הכל הכוח שלך כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק צרעידת אדמה של סורמפט ונפגע קשה.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש שוב ברעידת אדמה עליו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה שוב על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מתותח החשמל של רג'אייס ומובס בקרב.לרויטר דוחפת את רג'אייס אך הוא מתחמק.רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרויטר שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;799031][B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק צרעידת אדמה של סורמפט ונפגע קשה.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש שוב ברעידת אדמה עליו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה שוב על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מתותח החשמל של רג'אייס ומובס בקרב.לרויטר דוחפת את רג'אייס אך הוא מתחמק.רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרויטר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פינסר צא!" אני צועק, לרביטר הגנת ברזל כדי ליצור מגן קרח,פינסר תקפוץ ותשאר באויר.
-
[QUOTE=Akainu;798981][B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Teal"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תחזור אינפרייפ" אני אומר ואז הולך למרכז הפוקימונים כדי לקחת חדר
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את אינפרימפ לפוכדור שלו.אתה יוצמא מן הטירה והלך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 2 דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
פינסיר לא יכול להישאר באויר
אתה מוציא את פינסיר לקרב.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצרת הגנת קרח.רג'אייס משתמש בקרן על לרביטר שלך ופינסיר[/COLOR][/B]
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני. [/color][/b][/quote]אמשיך לחפש פוקימונים מעניינים.
-
[quote=Akainu;798981][B][COLOR=darkred]אדם [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
[/quote]
'הם בטח מדברים על המאמן עם הדרטיני' אחשוב
'אני חושב שאני נמצא במפקדה שלהם'
ואני ירוץ להתחבא ויחכה שהם יעברו
'מה אני עושה עכשיו חאן אני אלך?' אחשוב בדאגה
-
[quote]לוקאס
אתה מחזיר את אינפרימפ לפוכדור שלו.אתה יוצמא מן הטירה והלך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 2 דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"[/quote]
" שלום! אני ארצה שתרפאי את הפוקימונים החזקים שלי ולישון פה לילה... ואת יכולה להגיד לי איפה יש טלפונים?"
-
[quote=Akainu;798981][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בראשיית זן!" אני מורה לו "תקפוץ ותפגע בו מהאוויר!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"בפוקידע שלך יש טלפון נייד"האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ומביאה לך את חדר 55 לישון בו הלילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחפש מקום מחבוא ואתה רואה שתי קופסאות גדולות שהם בגדול שלך.הם יכוות להסתיר אותך.ארון גדול שיש בו מקום בפנים להסתתר מפני שני האנשים האלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מחפש פוקימון אחר ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG]סקורפי קטן שזוחל על עץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
באגון משתמש בראשית זן על בידריל.באגון קופץ לאויר ומשם חוב בבידריל חזק.בידריל מתעלף, בקרב.אנה מחזירה את בידריל לפוכדור שלו.ניצחת בקרב[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;799202][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באגון משתמש בראשית זן על בידריל.באגון קופץ לאויר ומשם חוב בבידריל חזק.בידריל מתעלף, בקרב.אנה מחזירה את בידריל לפוכדור שלו.ניצחת בקרב[/COLOR][/B][/quote]
"מה עכשיו?" אני שואל אותה בעודי מביט על הבאגון שלי, שלא התפתח
-
[quote=Akainu;799202][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחפש מקום מחבוא ואתה רואה שתי קופסאות גדולות שהם בגדול שלך.הם יכוות להסתיר אותך.ארון גדול שיש בו מקום בפנים להסתתר מפני שני האנשים האלו[/COLOR][/B]
[/quote]
אני רץ אל עבר הארון נכנס לתוכו ומתחבא מהשניים
'מעניין לאן הם הולכים' אחשוב
'ומה זה הארון הזה?' אחשוב בפחד
-
[quote=Akainu;798981]
[B][COLOR=seagreen]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[/quote]
" וואו היא ממש קשוחה אחרי כמה מכות טובות , באלבזור מכה אחת וזהו , תתחמק ואז אחרי כל מכה שלה תתחמק היא ממש ממש תושושה " אני אומר ומחכה לרגע בו בונארי תתנשף
-
[QUOTE][B][COLOR=#000080]ג'וני
אתה מחפש פוקימון אחר ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG]סקורפי קטן שזוחל על עץ[/COLOR][/B]
[/QUOTE]צאו כולם! תקפו אותו!פידג'י במכת כנף ומתקפה מהירה! שרשואיג תפוס אותו עם גפניך!צ'ימצאר גחלת וסקואירטל דחיפה!