-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:23 PM
[b] עומר-
אושר גדול! אושר גדול!
------------------------------
"אוף! אבל ככה איווי לא חזק כל כך, ואין לי עוד פוקימונים" אומר הילד
מיכה-
פתאום מגיע בחור ודוחף אותך, "תגיד לי! אתה דפוק?!" הוא אומר בעם
לורן-
"ארון שלך לא יצליח לנצח אותי" אומרת הסבתא "צא שינג'י", היא מוציאה שיפטרי-[img]http://i42.tinypic.com/awmfl.png[/img] מהפוכדור [/b][/quote]
"מה..מה עשיתי?"
אומר בבילבול
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:23 PM
[b] עומר-
אושר גדול! אושר גדול!
------------------------------
"אוף! אבל ככה איווי לא חזק כל כך, ואין לי עוד פוקימונים" אומר הילד
[/b][/quote]
"אולי תנסה לפתח אותו לצורה אחרת שלו מה עם אולי פלאריון? או ופוריאן?
או שפשפוט תתאמן איתו אם תרצה אני אעזור לך"
-
[b] ניב-
"תעופה בטי" אומרת טורה. אלקיד משתמש בלייזר, גולבט פורץ אליו וגורר בתעופה איתו את אלקיד-גולבט משאיר אחריו שובל אור
אלקיד-75%
גולבט-100% [/b][/quote]
"אלקיד עכשיו כשאתה באוויר מכת חשמל לכל עבר, ואז לייזר ישר לגולבט"
-
לורן-
זנב ברזל אפשר ללמוד שיש זנב גדול, לארון יש זנב מאוד קטן שאי אפשר להכות איתו
---------------------------------------------------
"זריזות ואז עלי תער שיפטרי" אומרת הסבתא. ארון מתקדם אל שיפטרי בראשייה אך פתאום שיפטרי נעלם ואז הוא מופיע מאחוריו, לא עובר שנייה ושיפםטרי פוגע בארון בעלי תער-אך ההתקפה לא כל כך משפיעה
ארתור-
השקיעה מגיעה ואתם מחכים, פתאום יוצאת מהאדמה גבעה ענקית וירוקה וכולה מלאה פוקימונים. אתה בוהה במראה ומשותק מכך, "אתה בא?" שואל ראש השלישיה-הוא כבר עלה על ההר
מיכה-
תקרא בעמוד הראשי על דרך 4
----------------------------
"ספויינק הוא פוקימון על חושי" אומר האיש "פוקימונים על חושיים לא שייכים לדרך 3, הם שייכים לדרך 4! הוא פשוט יצא ממנה והיא נעלמה"
עומר-
"
אני רוצה לפתח אותו" אומר הילד "אבל אין לי שום אבן פיתוח, ובכלל אין לי עוד פוקימונים וצריך יותר מאחד לתחריות סרט"
ניב-
אלקיד שולח מכות חשמל לכל עבר ויוצר שלוחות הנראות טוב במיוחד, הלייזר מסנוור את גולבט והוא מתרסק על הריצפה בעוד שאלקיד נוחת בנוח-השופטים מורשמים.
אלקיד-75%
גולבט-90%%
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:35 PM
[b]
עומר-
"
אני רוצה לפתח אותו" אומר הילד "אבל אין לי שום אבן פיתוח, ובכלל אין לי עוד פוקימונים וצריך יותר מאחד לתחריות סרט" [/b][/quote]
"טוב קודם כל מה שמך?" אני אומר לו " שנית איזה סגנון פוקימון אתה רוצה חרק? רגיל? אבן? תבחר ונוכל לנסות לחפש משהו" אני אומר במטרה לעודד אותו
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:35 PM
[b] לורן-
"זריזות ואז עלי תער שיפטרי" אומרת הסבתא. ארון מתקדם אל שיפטרי בראשייה אך פתאום שיפטרי נעלם ואז הוא מופיע מאחוריו, לא עובר שנייה ושיפםטרי פוגע בארון בעלי תער-אך ההתקפה לא כל כך משפיעה
ארתור-
השקיעה מגיעה ואתם מחכים, פתאום יוצאת מהאדמה גבעה ענקית וירוקה וכולה מלאה פוקימונים. אתה בוהה במראה ומשותק מכך, "אתה בא?" שואל ראש השלישיה-הוא כבר עלה על ההר
מיכה-
תקרא בעמוד הראשי על דרך 4
----------------------------
"ספויינק הוא פוקימון על חושי" אומר האיש "פוקימונים על חושיים לא שייכים לדרך 3, הם שייכים לדרך 4! הוא פשוט יצא ממנה והיא נעלמה"
עומר-
"
אני רוצה לפתח אותו" אומר הילד "אבל אין לי שום אבן פיתוח, ובכלל אין לי עוד פוקימונים וצריך יותר מאחד לתחריות סרט"
ניב-
אלקיד שולח מכות חשמל לכל עבר ויוצר שלוחות הנראות טוב במיוחד, הלייזר מסנוור את גולבט והוא מתרסק על הריצפה בעוד שאלקיד נוחת בנוח-השופטים מורשמים.
אלקיד-75%
גולבט-90%% [/b][/quote]
"אז למה זו בעיה?פוקימונים מסתגלים מהר בסביבות חדשות..."
-
[b] ניב-
אלקיד-75%
גולבט-90%% [/b][/quote]
"אלקיד לייזר לגולבט ואז תיצור סביבך מעטפת חשמלית ואז מתקפה מהירה עם המעטפת, מהר כשגולבט מסונוור"
-
עומר-
"שמי פיליפ" אומר הילד "איזה סוג לדעתך הכי מועדף? ובכלל מה הוא סוג הפוקימון ההתחלתי שלך?"
מיכה-
"תסתכל טוב, הוא תינוק!" אומר האיש "כלומר הוא נולד בדרך 4 ומעולם לא היה בעולם הגדול"
ניב-
"תעוף למעלה, ואז תשתמש בעוקץ רעל בצורת מטר" אומרת טורה. גולבט עף למעלה ומתחמק מהתקפותיו של אלקיד, לאחר מכן הוא שולח המון עוקצי רעל שיורדים בצורת מטר-המראה מדהים להפליא ומרעיל את אלקיד
אלקיד-65%
גולבט-90%
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:46 PM
[b] ניב-
"תעוף למעלה, ואז תשתמש בעוקץ רעל בצורת מטר" אומרת טורה. גולבט עף למעלה ומתחמק מהתקפותיו של אלקיד, לאחר מכן הוא שולח המון עוקצי רעל שיורדים בצורת מטר-המראה מדהים להפליא ומרעיל את אלקיד
אלקיד-65%
גולבט-90% [/b][/quote]
"נגמרו לי המהלכים" אומר בקול מופתע ומודאג.
"אלקיד, כנראה שכאן נפסיד, אבל בוא ניתן את הכול בסדר? תשלח את מכת החשמל הכי חזקה ויפה שלך למעלה לכיוון גולבט, זה הכל או כלום. כמה שיותר רחב, ככה יותר טוב"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:46 PM
[b] עומר-
"שמי פיליפ" אומר הילד "איזה סוג לדעתך הכי מועדף? ובכלל מה הוא סוג הפוקימון ההתחלתי שלך?"
[/b][/quote]
"נעים מאוד פיליפ אני עומר. וזה האמת תלוי נורא למה אתה רוצפה לפתח את איווי שלך אם אתה רוצה להיות מתאם יכול להיות ביוטיפליי מתאים נורא לתחרויות סרט או משהו בסגנון. אהה והתחלתי שלי זה גסטלי הוא רוח ורעל." אני אומר לו.
-
[b] עומר-
מיכה-
"תסתכל טוב, הוא תינוק!" אומר האיש "כלומר הוא נולד בדרך 4 ומעולם לא היה בעולם הגדול"
ניב-
אלקיד-65%
גולבט-90% [/b][/quote]
"אז כדי שאני ישמור אליו בינתיים..."
-
[quote][b]לורן-
"זריזות ואז עלי תער שיפטרי" אומרת הסבתא. ארון מתקדם אל שיפטרי בראשייה אך פתאום שיפטרי נעלם ואז הוא מופיע מאחוריו, לא עובר שנייה ושיפםטרי פוגע בארון בעלי תער-אך ההתקפה לא כל כך משפיעה[/b][/quote]"ראשיה שוב, ואז חבטה!"
-
עומר-
"וגסטלי שלך הוא פוקימון חזק?" שואל פיליפ
מיכה-
ספויינק מנדנד את הראש, נראה שהוא לא רוצה להיות איתך
ניב-
"תשתמש בסופה שתחצה את מכת החשמל" אומת טורה. אלקיד תוקף במכת חשמל לשמיים אבל אז גולבט הודף את מכת הברק בסופה, הסופה נראת זוהרת ומעורבת בחשמל, הסופה נוחתת על אלקיד וגומרת אותו. "יש לנו אלופה! טורה!" אומר השופט "אך בואו נריע גם לניב שהגיע למקום השני", הקהל מריע ומוחא כפיים לך ולטורה. התחרות נגמרה ואתם ממשיכים, "אז גם אתה רוצה להיות מתאם?" שואלת טורה
לורן-
"זריזוטת ואז חיתוך" אומרת הסבתא. שיפטרי שוב נעלם אל מאחוריי ארון, הוא תוקף בחיתוך חזק את ארון ופוגע בו קשות-ארון כבר מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:58 PM
[b] עומר-
"וגסטלי שלך הוא פוקימון חזק?" שואל פיליפ [/b][/quote]
"לדעתי כן. וזה לא הכי חשוב אם הוא חזק זה חשוב לזה שיש לכם קשר חברות כלשהו ביניכם זה מה שיתן לו את הכוח."
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 04:58 PM
[b] ניב-
"תשתמש בסופה שתחצה את מכת החשמל" אומת טורה. אלקיד תוקף במכת חשמל לשמיים אבל אז גולבט הודף את מכת הברק בסופה, הסופה נראת זוהרת ומעורבת בחשמל, הסופה נוחתת על אלקיד וגומרת אותו. "יש לנו אלופה! טורה!" אומר השופט "אך בואו נריע גם לניב שהגיע למקום השני", הקהל מריע ומוחא כפיים לך ולטורה. התחרות נגמרה ואתם ממשיכים, "אז גם אתה רוצה להיות מתאם?" שואלת טורה [/b][/quote]
"בטח."
עוצר לרגע ואז אומר "מה נראה לך? אמרתי שאני רוצה לזכות בכל מתקני הקרבות.
הפרס הוא מה שמשך אותי, ובאמת, חפץ מהחנות, אני יכול לפתח את מרקרוו שלי"