-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 29 2009, 09:55 PM
[b]
תמיר
אנדרסן תופס את השוטר וזורק אותו על האדמה.
"אתה יצאת מדעתך?! זוכר מה שאמרתי לך?! רק, כל ובדיוק מה שאני אומר! שלא תעז לעשות טעות כזאת שוב! אם סקיפלום היה יוצא לשם, הוא היה הורג אותו. כדור מהיר יותר מכדור אנרגיה. כעת תן לי לטפל בזה" הוא אומר, ומחליף את השוטגן לעוזי.
"היי, חזיר! אתה נראה לי מוכר. לא עצרת חצי מהפוקדים שלי פעם?" אומר האיש עם האקדח.
"יכול להיות. אם הייתי זוכר כל קצין שלכם, גנבי המשקל, שהייתי עוצר חצי מהפוקדים שלו, לא הייתי יכול לזכור שום דבר אחר. אולי נעיף עוד מבט?" אנדרסן עונה.
"בטח!" אומר האיש. אנדרסן קופץ ונשמעות יריות וגם אנדרסן יורה, ואנדרסן מתגלגל לצד השני של המסדרון, והוא לא נפגע.
"אוקיי, עכשיו נזכרתי! נראה לי שדיברתי עם הבת שלי בטלפון אז, זה היה מעניין. היא אמרה לי שהילדים מגבעת נפולאיון היא סדרה טובה יותר מפוקימון, והיא כמעט שכנעה אותי, רק שהיא שחכה שהילדים מגבעת נפולאיון הדרדרו ב3 עונות הרבה יותר ממה שפוקימון התדרדרה עד כה. אז בקיצור... פוקימון טובה יותר." אומר אנדרסן. לפתע האורות מתחילים להדלק
"החשמל חוזר.." אומר האיש
"האבטחה חוזרת" אומר אנדרסן. אתה שומע קולות של צעדים, ואז דלת זזה, ואז האור נדלק בחלק שבו אתם עומדים.
"שיט!" אומר אנדרסן, ורץ לדלת. הוא פוגע בדלת, אבל לא קורה לה דבר. הוא יורה בדלת והיא לא נשברת. "לעזאזל, דלת חסינת כדורים!! ראין! בוא לפה!" [/b][/quote]
לאחר שהוא נוזף בי אני אומר לו:"רק רציתי לעזור לא צריך..."
לאחר שהוא קורא לי אני בא אליו "תן לי לנחש,אני צריך לפתוח את הדלת?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 25 2009, 08:37 PM
[b] מקס
מה? לא הבנתי. לא משנה. תחליט מה אתה עושה במשחק כבר. [/b][/quote]
סליחה שלא הגבתי
בעיה בפורום
--
"אאיך אני מגיע לשמה?" אני שואל את האיש
-
ירין
"אוקיי, ירין.. בוא נדלג על השאלות הטיפשיות שכתוב לי שאני צריך לשאול אותך. מה לעזאזל עשית בתחנת הכח?" הוא שואל אותך.
תמיר
"מה פתאום, אני צריך רק שתשמור עליי בזמן שאני פורץ למפעל הזה ומנטרל את ההגנה של הדלת הזאת" הוא אומר, ומושיט לך אקדח "אתה יודע איך לתפעל את זה, נכון? תירה בכל אחד שיתקרב יותר מדי לכאן.". אתה לוקח את האקדח. הוא מוציא מחשב נייד, ומחבר אליו משהו בUSB ומכניס את זה למכשיר עם מספרים שנמצא ליד הדלת. לאחר מכן הוא מתחיל להקליד דברים.
מקס
"אתה צריך ל..." אומר השומר, אבל אז מגיעות ניידות משטרה לתוך העיר "לא משנה, נראה לי שכבר טיפלו בזה. תחנת הכח תחזור כנראה עוד מעט" אתה מחכה מעט, ואז הוא אומר "אוקיי, החשמל חזר. אתה יכול לחזור למכון"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 11:03 AM
[b] ירין
"אוקיי, ירין.. בוא נדלג על השאלות הטיפשיות שכתוב לי שאני צריך לשאול אותך. מה לעזאזל עשית בתחנת הכח?" הוא שואל אותך.
[/b][/quote]
" אני הייתי באמצא קרב מכון במימד הבאחר ולפתע החשמל הופסק אז אחד האנשים שם שלח אותי לבדוק מה קורה שם" אני מסביר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 29 2009, 08:55 PM
[b] ניתאי+ירין
ניתאי: על מה אתה מדבר?
--
כולכם יוצאים ואז אתם נכנסים לניידות, ונוסעים לזאוגוויל. בינתיים אתם שומעים בקשר בניידת
"הטכניפ החזירו את החשמל. משימה הושלמה". לאחר מכן אתם מובלים לחדרים נפרדים, וכעבור כמה זמן נכנס שוטר לכל חדר.
"שם מלא בבקשה" הוא אומר [/b][/quote]
שהשתמשתה בטעות כתיבה מהירה שלי O:
----------------
"קורי מורור" אענה לו
-
ירין
"ירין, בוא נהיה רציניים. אני צריך לדעת את כל מה שאתה יודע, ואם אתה עונה לי 'אחד האנשים', זה לא מקדם אותנו לשום מקום. היה מדויק ככל האפשר, בשאלות שלי מעכשיו. אז מי אמר לך ללכת לשם?" הוא אומר לך
ניתאי
הא?
--
"אוקיי, קורי. אתה יכול להסביר לי, מה מביא אותך לתחנת כח, שבמקרה הפכה לזירת פשע?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 04:41 PM
[b] ירין
"ירין, בוא נהיה רציניים. אני צריך לדעת את כל מה שאתה יודע, ואם אתה עונה לי 'אחד האנשים', זה לא מקדם אותנו לשום מקום. היה מדויק ככל האפשר, בשאלות שלי מעכשיו. אז מי אמר לך ללכת לשם?" הוא אומר לך
[/b][/quote]
"השומר של המכון-הוא לא הצליח להשיג אותם במכשיר קשר אז הוא שלח אותי ואת קורי לבדוק מה קורה פה.."
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 04:41 PM
[b] ניתאי
הא?
--
"אוקיי, קורי. אתה יכול להסביר לי, מה מביא אותך לתחנת כח, שבמקרה הפכה לזירת פשע?" הוא שואל. [/b][/quote]
"הייתי בקרב מכון,ולפתע הוא נעצר כי הייתה הפסקת חשמל,רציתי להמשיך את הקרב מאוד,והלכתי לתחנת הכח"
-
ירין
"שלח אותך? למה לעזאזל שיעשה דבר כזה? אבל זה לא חשוב לחקירה שלך. אוקיי, אז ספר לי מה קרה מרגע שיצאת מזאוגוויל, בלי להשמיט אף פרטים בנוגע למה שעשית. אני לא צריך שתתאר לי את הזירה, כי אנחנו חוקרים שם כעת. רק ספר לי מה עשיתם ומה קרה" הוא אומר
ניתאי
"לבד ידעת איפה תחנת הכח והחלטת שאתה צריך ללכת לשם? הלו!!! אנחנו קיימים!! משטרה, אתה יודע.." הוא אומר כשהוא מתעצבן מעט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 08:25 PM
[b] ירין
"שלח אותך? למה לעזאזל שיעשה דבר כזה? אבל זה לא חשוב לחקירה שלך. אוקיי, אז ספר לי מה קרה מרגע שיצאת מזאוגוויל, בלי להשמיט אף פרטים בנוגע למה שעשית. אני לא צריך שתתאר לי את הזירה, כי אנחנו חוקרים שם כעת. רק ספר לי מה עשיתם ומה קרה" הוא אומר
[/b][/quote]
הלכנו עד להר(נכון?) ואז התפצלנו וכל אחד ניכנס לחדר אחר, ואני מצאתי 2 מטפסים קשוריטם וכבולים בחבלים-שחררתי אותם ואז עלינו לכניסה של תחנת הכח והיו שם 2 אנשים ששמרו אז 2 המטפסים תפסו אותם ואנחנו המשכנו ואז אני ירדתי למטה במדרגות ונכנסתי באחד הדלתות ואז איש עם רובה כיוון עלי אקדח ואז אתם הגעתם... זה מה שקררה בערך.." אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 11:03 AM
[b] מקס
"אתה צריך ל..." אומר השומר, אבל אז מגיעות ניידות משטרה לתוך העיר "לא משנה, נראה לי שכבר טיפלו בזה. תחנת הכח תחזור כנראה עוד מעט" אתה מחכה מעט, ואז הוא אומר "אוקיי, החשמל חזר. אתה יכול לחזור למכון" [/b][/quote]
"אוקיי..." אני אומר וחוזר למכון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 30 2009, 08:25 PM
[b] ניתאי
"לבד ידעת איפה תחנת הכח והחלטת שאתה צריך ללכת לשם? הלו!!! אנחנו קיימים!! משטרה, אתה יודע.." הוא אומר כשהוא מתעצבן מעט. [/b][/quote]
"חיפשתי אתכם,אבל לא מצאתי" אשקר בניסיון להישאר באותו טון
-
ירין
"איזה חדר? איפה? בתחנת הטיפוס של הר רום? שם מצאת את מטפסי ההרים?" הוא שואל אותך.
מקס
"אוקיי, אבל מנהיגת המכון לא כאן, אז אני אעביר אותך ליקום מקביל" הוא אומר, ואתה שוב מופיע במכון. כל השופטים כבר מוכנים.
"החוקים אותם חוקים, אין לי שום כוונה לשמוע אותם שוב" אמרה ג'ן קרלסון. "צא סלוברו!" היא מוציאה סלוברו.
ניתאי
"זה עד כדי כך קשה? העיר הזאת לא כל כך גדולה, אם היית מחפש, היית בוודאות מוצא בניין, או שלט שעליו כתוב 'משטרת זאוגוויל'. זה לא כל כך קשה.
תקשיב, אם ראית סדרות משטרתיות כאלה, אז אתה יודע שהם מקליטים את כל השיחות, ואז מתסכלים בהם שוב. ואם הם לא אוהבים משהו, הם מזמינים אותך שוב. אז כדאי לך לאמר את כל האמת כאן ועכשיו, או שאתה בצרות, חבוב" הוא אומר לך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 31 2009, 10:29 AM
[b] ניתאי
"זה עד כדי כך קשה? העיר הזאת לא כל כך גדולה, אם היית מחפש, היית בוודאות מוצא בניין, או שלט שעליו כתוב 'משטרת זאוגוויל'. זה לא כל כך קשה.
תקשיב, אם ראית סדרות משטרתיות כאלה, אז אתה יודע שהם מקליטים את כל השיחות, ואז מתסכלים בהם שוב. ואם הם לא אוהבים משהו, הם מזמינים אותך שוב. אז כדאי לך לאמר את כל האמת כאן ועכשיו, או שאתה בצרות, חבוב" הוא אומר לך. [/b][/quote]
"יש לכם מצלמות אבטחה בתוך המכון?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 31 2009, 10:29 AM
[b] ירין
"איזה חדר? איפה? בתחנת הטיפוס של הר רום? שם מצאת את מטפסי ההרים?" הוא שואל אותך.
[/b][/quote]
"בדיוק שם!" אני עונה לו