[QUOTE=Uzumaki Naruto;1275088]חח כן לזה התכוונתי..
ואני לא יודע אם כדאי לי לעבור ישר לשיפודן? כי אני מת להתחיל שיפודן..[/QUOTE]
אני עברתי מפרק 70 לשיפודן ולא הפסדתי כלום..
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1275088]חח כן לזה התכוונתי..
ואני לא יודע אם כדאי לי לעבור ישר לשיפודן? כי אני מת להתחיל שיפודן..[/QUOTE]
אני עברתי מפרק 70 לשיפודן ולא הפסדתי כלום..
[quote=Sakurai Tomoki;1275092]אני רק אמרתי שאין הרבה עד סוף הסאגה הראשונה, כדי שהוא יבין שצריך להתחיל כבר שיפודן, ייקח לו זמן לסיים את הסאגה הזאת.
דרך אגב, החילזון הזה של השלוש זנבות לפי המנגה נלכד כבר מזמן ומת, סתם שמו את זה באנימה כדי להרוויח עוד זמן אוויר, פילרים = כסף.
וכן, לפעמים זה באמת מעצבן, גם במנגה, כשתוקעים מליון פלאשבקים (שאני זוכר) וככה פרק נגמר, סאגת פגישת הקאגה הייתה מלאה בכאלה.. וההסברים של מאדרה חופרים לפעמים.[/quote]
מה שעצבן אותי במיוחד בכמה אינסוף פרקים שהם עשו על הSANBI היה הילד המפגר הזה שהם השתמשו בו כדי ללכוד את זה שכמעט לא היה פרק שבו הוא חשב על הWHITE CAMELLIAS (פרח) שמוקז עליהם דם ולכן הם הפוכים לRED CAMELLIAS....
[QUOTE=LordAbizi;1275096]מה שעצבן אותי במיוחד בכמה אינסוף פרקים שהם עשו על הSANBI היה הילד המפגר הזה שהם השתמשו בו כדי ללכוד את זה שכמעט לא היה פרק שבו הוא חשב על הWHITE CAMELLIAS (פרח) שמוקז עליהם דם ולכן הם הפוכים לRED CAMELLIAS....[/QUOTE]
אני לא חושב שראיתי את זה.. דילגתי על הרבה פילרים S:
בקיצור, יש הרבה פילרים באנימה הזאת והם מעצבנים, אז תתחיל לקרוא את המנגה, כבר שכנעתי את חבר שלי לקרוא למרות שהוא התעקש אז עכשיו גם אתה..!
[quote=Sakurai Tomoki;1275097]אני לא חושב שראיתי את זה.. דילגתי על הרבה פילרים S:
בקיצור, יש הרבה פילרים באנימה הזאת והם מעצבנים, אז תתחיל לקרוא את המנגה, כבר שכנעתי את חבר שלי לקרוא למרות שהוא התעקש אז עכשיו גם אתה..![/quote]
לא, אבל אין לי בעיה עם הפילרים. יש לי בעיה עם הפלשבאקים, והם קיימים גם במנגה, אז מה עשיתי בזה...
הפילרים הם מעניינים, כי יש בהם עוד סיפורים, עוד דמויות, עוד הבטים על הדמויות הראשיות.... זה נחמד.
הלכתי לארץ נהדרת
[QUOTE=LordAbizi;1275098]לא, אבל אין לי בעיה עם הפילרים. יש לי בעיה עם הפלשבאקים, והם קיימים גם במנגה, אז מה עשיתי בזה...
הפילרים הם מעניינים, כי יש בהם עוד סיפורים, עוד דמויות, עוד הבטים על הדמויות הראשיות.... זה נחמד.[/QUOTE]
במנגה זה עובר מהר יותר, הם מתחילים עם פלאשבקים ומסיימים ולא חורשים על זה מלא מלא מלא מלא פעמים, באנימה הם מכניסים את זה כפילר, כמו שכבר כתבתי, יותר זמן אוויר = יותר כסף.
הבעיה שלי עם פילרים זה שכלום לא ממשיך, זה לא מקדם בשום צורה שהיא, אתה אומר שזה מראה על היבטים של הדמויות, אבל אלה דברים שאתה כבר יודע מצוין עליהם אבל החליטו שצריך לדחוף אותם לקצה ולהראות אותם שוב ושוב.
העלילה בונה לי מתח, אני אוהב לקרוא כל פעם את הפרק החדש שחושף דברים חדשים ולא להיות תקוע מלא זמן על משהו בכלל לא קשור, אני מעדיף שיוציאו עכשיו עוד פרקים שיגלו לי דברים שאני סקרן כבר לדעת (דברים שאני אגיד לך) ולא לראות איזה מישהו בן 13 שמתחבר עם נארוטו והם יוצאים לסופר דופר משימה ביחד בלי שום קשר לכלום.
[quote=Sakurai Tomoki;1275102]במנגה זה עובר מהר יותר, הם מתחילים עם פלאשבקים ומסיימים ולא חורשים על זה מלא מלא מלא מלא פעמים, באנימה הם מכניסים את זה כפילר, כמו שכבר כתבתי, יותר זמן אוויר = יותר כסף.
הבעיה שלי עם פילרים זה שכלום לא ממשיך, זה לא מקדם בשום צורה שהיא, אתה אומר שזה מראה על היבטים של הדמויות, אבל אלה דברים שאתה כבר יודע מצוין עליהם אבל החליטו שצריך לדחוף אותם לקצה ולהראות אותם שוב ושוב.
העלילה בונה לי מתח, אני אוהב לקרוא כל פעם את הפרק החדש שחושף דברים חדשים ולא להיות תקוע מלא זמן על משהו בכלל לא קשור, אני מעדיף שיוציאו עכשיו עוד פרקים שיגלו לי דברים שאני סקרן כבר לדעת (דברים שאני אגיד לך) ולא לראות איזה מישהו בן 13 שמתחבר עם נארוטו והם יוצאים לסופר דופר משימה ביחד בלי שום קשר לכלום.[/quote]
אני לא ממהר לשום מקום.
חזרתי מארץ נהדרת
חח אתם ממש מדכאים אותי בקשר למה שאני הולך לעבור..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1275113]חח אתם ממש מדכאים אותי בקשר למה שאני הולך לעבור..[/QUOTE]
תתחיל את שיפודן בינתיים, ייקח לך זמן עד סוף הסאגה הראשונה ותחילת הפילרים, פשוט תבדוק באתרים עם מדריכי פרקים מתי יש פילרים, אני יכול לעזור..
[QUOTE=Ritsuka Kun;1275055]יופי זה חשוב למוניטין שלי כנאצי הראשי(בדימוס) של הפורום.
ושמך בישראל? Xd[/QUOTE]
ראיתי עליך מלא נושאים במשוב D:
שמי מגל D:
נשבע XD
בוקר..
בוקר.. בוא נאחל לי בהצלחה בתנ"ך..
בהצלחה
הלכתי לבצפר
שלום !