-
תומר
ראלטס מנסה לעשות את אשר אמרת לו, אך הוא מצליח להביא רק אגרופים רגילים לפידוב. פידוב נותן מכה עם הכנף שלו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב טס אל ראלטס ודוחף אותו.
לי
"סלוברו, אם הוא מצליח לפגוע בך, רוץ עם אגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מחכה מעט, אך רואה שסלוברו לא מתכוון להפסיק. שימאמא מתחיל לשלוח כדורים חשמליים לכל עבר, עד אשר כדור אחד פוגע בסלוברו. סלוברו מפסיק את ההתקפה, רץ אל שימאמא, ונותן לו אגרוף מגה.
שיר
האם זו מתקפה של דור חמש?
--
סניזל מעביר את ציפורניו זו בזה במטרה חדד אותן. לאחר מכן הוא קופץ על ספירו ושורט אותו. ספירו בתגובה טס אל סניזל, ומנקר אותו.
תמיר
"שיפטרי, השתמש בפיצוץ מרוכז (Focus Blast), לאחר מכן קפוץ מעלה, והשתמש בקרן סולארית!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל לרוץ ושולח כדור צל שפוגע בשיפטרי. שיפטרי רץ אל הדוואר, בעוד שהוא מרכז כח בידיו, ואז מנחית מהלומה חזקה בהנדוואר. הנדוואר שורט קצת את שיפטרי,אך אז שיפטרי קופץ גבוה, ויורה במהירות קרן סולארית (זירה שטופת שמש). הנדוואר מגיב בלהביור (ואני מודע לזה שהוא מתחזק בגלל שטיפות השמש של הזירה) ושתי המתקפות מתנגשות. נוצר פיצוץ די חזק, שהודף את שני הפוקימונים אחורה. שיפטרי נוחת/מתרסק מטה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1021434]תומר
ראלטס מנסה לעשות את אשר אמרת לו, אך הוא מצליח להביא רק אגרופים רגילים לפידוב. פידוב נותן מכה עם הכנף שלו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב טס אל ראלטס ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"רלטס תנסה להשתמש באגרוף חשמל על פידוב!אתה יכול להצליח רלטס!ואם אתה מצליח אז אחרי שתשתמש באגרוף חשמל תשתמש בבלימה שוב בכול הכוח!"אומר לרלטס בתקווה שהוא יצליח לעשות אגרוף חשמל על פידוב.
-
[quote=LordAbizi;1021434]
לי
"סלוברו, אם הוא מצליח לפגוע בך, רוץ עם אגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מחכה מעט, אך רואה שסלוברו לא מתכוון להפסיק. שימאמא מתחיל לשלוח כדורים חשמליים לכל עבר, עד אשר כדור אחד פוגע בסלוברו. סלוברו מפסיק את ההתקפה, רץ אל שימאמא, ונותן לו אגרוף מגה.
[/quote]
אני אומר לשיממא"שלח כדורי חשמל לכול עבר שיפגעו בסלוברו ויגמו אותו"
-
[quote=LordAbizi;1021434]
שיר
האם זו מתקפה של דור חמש?
--
סניזל מעביר את ציפורניו זו בזה במטרה חדד אותן. לאחר מכן הוא קופץ על ספירו ושורט אותו. ספירו בתגובה טס אל סניזל, ומנקר אותו.
[/quote]
[I]אה כן, זה לא בסדר? :$
המתקפה כעקרון מגבירה את הדיוק וההתקפה.[/I]
~~
"מהר סניזל, השתמש בחבטות זעם ותחבוט בו מספר פעמים והעף אותו ממך!" אני פוקדת עליו, "מיד, השתמש במתקפה מהירה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1021434]
תמיר
"שיפטרי, השתמש בפיצוץ מרוכז (Focus Blast), לאחר מכן קפוץ מעלה, והשתמש בקרן סולארית!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל לרוץ ושולח כדור צל שפוגע בשיפטרי. שיפטרי רץ אל הדוואר, בעוד שהוא מרכז כח בידיו, ואז מנחית מהלומה חזקה בהנדוואר. הנדוואר שורט קצת את שיפטרי,אך אז שיפטרי קופץ גבוה, ויורה במהירות קרן סולארית (זירה שטופת שמש). הנדוואר מגיב בלהביור (ואני מודע לזה שהוא מתחזק בגלל שטיפות השמש של הזירה) ושתי המתקפות מתנגשות. נוצר פיצוץ די חזק, שהודף את שני הפוקימונים אחורה. שיפטרי נוחת/מתרסק מטה.[/QUOTE]
"הנדוואר,תשתמש בגחלת ואז להביור על שיפטרי!"
-
תומר
ובכל זאת, עדיין לא הסברת מה זה בלימה. [b]אני [/b]אינני מבין מה זה, ובטח שראלטס גם לא יבין מה זה.
--
ראלטס מנסה לתת אגרוף חשמל אך נכשל, ונותן אגרוף רגיל לפידוב. פידוב מנקר את ראלטס.
לי
"אין זה נראה לי! סלוברו, השתמש בעל חושי כדי לגרור אותו לתוך המים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי ברק, אך באמצעות כח על חושי סלוברו שולח זרועות מן המים שתופסות את שימאמא וגוררות אותו למים, ואז מתקפות החשמל שלא אינן פוגעות יותר בדבר.
שיר
אין שום בעיה, מבחינתי גם מותר להמציא מתקפות.
שאלתי רק כדי לוודא.
--
סניזל מניף את ידיו הלוך ושוב מספר פעמים וספירו מתרחק ממנו. לאחר מכן סניזל קופץ במהירות ודוחף את ספירו. ספירו טס אל סניזל ונותן לו מכה עם הכנף.
תמיר
"שיפטרי, תקוף בעלי תער כנגד הגחלת שלו, ובסופת עלים כנגד הלהביור!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח גחלות לכיוון שיפטרי, ושיפטרי מגיב בעלים. העלים מכלים חלק מהאנרגיה של הגחלות, ואם הן בכלל מגיעות אחר כך לשיפטרי, זה בעצמה חלושה מאוד. הנדוואר שולח להביור, ושיפטרי שולח שוב סופת עלים. עם זאת, נראה הפעם שהלהביור גובר על שיפטרי ופוגע בו מעט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1022055]
לי
"אין זה נראה לי! סלוברו, השתמש בעל חושי כדי לגרור אותו לתוך המים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי ברק, אך באמצעות כח על חושי סלוברו שולח זרועות מן המים שתופסות את שימאמא וגוררות אותו למים, ואז מתקפות החשמל שלא אינן פוגעות יותר בדבר.
[/QUOTE]
אני אומר לשימא"שלח כדורי חשמל לעבר המים כך שיחשמלו את כול זירת המים ואלי סלוברו יפגע מזה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1022055]תומר
ובכל זאת, עדיין לא הסברת מה זה בלימה. [b]אני [/b]אינני מבין מה זה, ובטח שראלטס גם לא יבין מה זה.
--
ראלטס מנסה לתת אגרוף חשמל אך נכשל, ונותן אגרוף רגיל לפידוב. פידוב מנקר את ראלטס.
[/QUOTE]
התבלבלתי רציתי לכתוב דחיפה...
-----
"רלטס אתה יכול להשתמש באגרוף חשמל!אתה יכול!"אצעק לרלטס ואז אוסיף:"אם לא תצליח תעיף את פידוב בעזרת דחיפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1022055]
תמיר
"שיפטרי, תקוף בעלי תער כנגד הגחלת שלו, ובסופת עלים כנגד הלהביור!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח גחלות לכיוון שיפטרי, ושיפטרי מגיב בעלים. העלים מכלים חלק מהאנרגיה של הגחלות, ואם הן בכלל מגיעות אחר כך לשיפטרי, זה בעצמה חלושה מאוד. הנדוואר שולח להביור, ושיפטרי שולח שוב סופת עלים. עם זאת, נראה הפעם שהלהביור גובר על שיפטרי ופוגע בו מעט.[/QUOTE]
"תשתמש בלהביור על שיפטרי,ואז תצית באש עם הלהביור את הדשא מסביב לשיפטרי (קוראים לזה FIRE SPIN או שזאת מתקפה שונה?)!"
-
[quote=LordAbizi;1022055]
שיר
אין שום בעיה, מבחינתי גם מותר להמציא מתקפות.
שאלתי רק כדי לוודא.
--
סניזל מניף את ידיו הלוך ושוב מספר פעמים וספירו מתרחק ממנו. לאחר מכן סניזל קופץ במהירות ודוחף את ספירו. ספירו טס אל סניזל ונותן לו מכה עם הכנף.[/quote]
"סניזל, ננסה שוב את הרוח הקפואה! תשאב אוויר ותנשוף אותו על ספירו בנוסף לחלקיקי שלג וקרח שיקפיאו את הרוח. עכשיו!" אני פוקדת על סניזל.
-
לי
"סלוברו, השתדל להשאירו מתחת למים כמה שאפשר!" אומרת ג'ן קרלסון. סלוברו מנסה להחזיק את שימאמא כמה שאפשר במים, בזמן ששימאמא מנסה לשלוח כדורי ברק, אך הם אינם פוגעים בכלום. קשה לסלוברו להחזיק במתקפה זמן רב, והוא משחרר את שימאמא, ששוחה לפני המים ואז שולח כדור ברק אל סלוברו.
תומר
ראלטס נותן אגרוף לפידוב, אך כמקודם אין זה אגרוף חשמלי. פידוב נותן מכות עם כנפיו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב בחזרה דוחף את ראלטס. נראה שפידוב מתחיל להתעייף.
תמיר
השם אינו משנה.
--
"שיפטרי, קפוץ מעלה והנחת עליו מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ולאחר מכן שיפטרי קופץ. בינתיים הנדוואר מצית את הדשא, אך אז נוחת עליו מלמעלה שיפטרי עם מכת ריכוז, שעוצרת אותו. חלק מהזירה בוערת קצת.
שיר
סניזל מתרחק מספירו בזמן שהוא מנסה לשאוף כמה שיותר אוויר. סניזל טס אחריו במטרה לדחוף אותו. סניזל מסתובב ואז נושב את האוויר. הדבר מאט קצת את ספירו, אך הוא עדיין ממשיך לנוע.
-
[quote=LordAbizi;1023550]לי
"סלוברו, השתדל להשאירו מתחת למים כמה שאפשר!" אומרת ג'ן קרלסון. סלוברו מנסה להחזיק את שימאמא כמה שאפשר במים, בזמן ששימאמא מנסה לשלוח כדורי ברק, אך הם אינם פוגעים בכלום. קשה לסלוברו להחזיק במתקפה זמן רב, והוא משחרר את שימאמא, ששוחה לפני המים ואז שולח כדור ברק אל סלוברו.
[/quote]
אני אומר לשימאמא"שלח מכת ברק לעבר סלוברו ואז כדור חשמל עליו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1023550]תומר
ראלטס נותן אגרוף לפידוב, אך כמקודם אין זה אגרוף חשמלי. פידוב נותן מכות עם כנפיו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב בחזרה דוחף את ראלטס. נראה שפידוב מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"רלטס תשתמש בדחיפה אל פידוב במהירות!"אצעק על רלטס ואז אזרוק אל פידוב פוקדור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1023550]
תמיר
השם אינו משנה.
--
"שיפטרי, קפוץ מעלה והנחת עליו מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ולאחר מכן שיפטרי קופץ. בינתיים הנדוואר מצית את הדשא, אך אז נוחת עליו מלמעלה שיפטרי עם מכת ריכוז, שעוצרת אותו. חלק מהזירה בוערת קצת.
[/QUOTE]
זה משנה כי אם זה מתקפה שונה,אתה צריך לעדכן
---
"הנדוואר,כדור צל ואז שריטות
-
[quote=LordAbizi;1023550]
שיר
סניזל מתרחק מספירו בזמן שהוא מנסה לשאוף כמה שיותר אוויר. סניזל טס אחריו במטרה לדחוף אותו. סניזל מסתובב ואז נושב את האוויר. הדבר מאט קצת את ספירו, אך הוא עדיין ממשיך לנוע.[/quote]
)':
~~
'ספירו הזה עולה לי על העצבים.' אני אומרת בליבי ונאנחת. "אוקי סניזל, אנחנו חייבים לסיים כבר עם הקרב הזה." אני אומרת בנחישות, "תקוף אותו עם שריטות וחבטות זעם בכל הכח!"
-
לי
"סלוברו, לך לשם ותן לו אגרוף מגה שיחזיר אותו למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח את מתקפות החשמל אל סלוברו המתקרב. ברגע שסלוברו מגיע, הוא מנחית אגרוף על ראשו של שימאמא מה שגורם לו שוב לנפול מטה אל המים.
תומר
ראלטס מתקרב לפידוב ואז דוחף אותו. פידוב נפגע ואינו מספיק להגיב שהפוכדור הנזרק אליו. פידוב נכנס לפוכדור. הפוכדור מתנדנד מעט ונעצר. לכדת פידוב, יעודכן מיד.
תמיר
אני לא באמת מסתכל על המתקפות, אלא אני מסתכל על מתקפות דומות. אין שום הבדל בין להביור לבין סיבוב אש מבחינתי, כי שניהם דורשים אותה מיומנות של שליחת אש קדימה בצורה רציפה. לעומת זאת, יש הבדל בין זה לבין גלגל להבה.
--
"שיפטרי, אס אווירי ולאחר מכן עלי תער!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות, מופיע מאחורי הנדוואר ומשסע אותו בחזקה. הנדוואר מסתובב ושולח את ציפורניו קדימה ושורט את שיפטרי. שיפטרי מתרחק ואז שולח כמה עלים אל הנדוואר.
שיר
סניזל יוצא לסדרת התקפות אגרסיבית על ספירו, וספירו מדי פעם מנקר את סניזל. נראה שסניזל מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1024625]
תומר
ראלטס מתקרב לפידוב ואז דוחף אותו. פידוב נפגע ואינו מספיק להגיב שהפוכדור הנזרק אליו. פידוב נכנס לפוכדור. הפוכדור מתנדנד מעט ונעצר. לכדת פידוב, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
תוכל לרשום את המתקפות של הפוקימונים שלי ולשים את הספרייטים שלהם בבקשה?
------
'יש תפסתי פידוב'אחשוב בשמחה ואז אוציא את פידוב מהפוקדור שלו ואגיד:"פידוב צא!תראה לי את המתקפות שלך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1024625]לי
"סלוברו, לך לשם ותן לו אגרוף מגה שיחזיר אותו למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח את מתקפות החשמל אל סלוברו המתקרב. ברגע שסלוברו מגיע, הוא מנחית אגרוף על ראשו של שימאמא מה שגורם לו שוב לנפול מטה אל המים.
.[/QUOTE]
אני אומר לשימא , צא מהמים ואז דחוף את סלוברו למים כך שיפול אליהם.וראז חשמל אותו ואת המים במכת ברק"
-
[QUOTE=LordAbizi;1024625]תמיר
אני לא באמת מסתכל על המתקפות, אלא אני מסתכל על מתקפות דומות. אין שום הבדל בין להביור לבין סיבוב אש מבחינתי, כי שניהם דורשים אותה מיומנות של שליחת אש קדימה בצורה רציפה. לעומת זאת, יש הבדל בין זה לבין גלגל להבה.
--
"שיפטרי, אס אווירי ולאחר מכן עלי תער!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות, מופיע מאחורי הנדוואר ומשסע אותו בחזקה. הנדוואר מסתובב ושולח את ציפורניו קדימה ושורט את שיפטרי. שיפטרי מתרחק ואז שולח כמה עלים אל הנדוואר.
[/QUOTE]
זה משנה לי מאוד,כי סיבוב אש לא דורש פליטה רציפה של אש,אלא האש ממשיכה לבעור כטבעת מסביב לאוייב...
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
"הנדוואר,תשרוף את העלים עם להביור שגם יפגע בשיפטרי,ואז שריטה וכדור צל!"
-
תומר
אשים את הספרייטים, ובמתקפות אני ארשום רק את המתקפות הלא טריוויאיות שלהם, כי מתקפות טריוויאלית יש אינסוף.
--
פידוב, כדמות במשחק הזה, מכיר את חוקים היטב ויודע שאין למעשה הגבלה על כמות המתקפות, ושיכולות להיות מתקפות שהוא יכול לבצע, אך מעולם לא חשב עליהן, ואת כל הדבר הזה פידוב משדר לך בטלפאתיא.
לי
"סלוברו, האבק בשימאא ואל תתן לו לזרוק אותך למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא יוצא מהמים ואז פותח בעימות חזיתי כנגד סלוברו, שמצליח להתנגד לו ולא נזרק למים. שיאמאמא שולח מכת ברק שפוגע בסלוברו.
תמיר
אה.... כן. טוב, לייצר מנגנון כזה של גרימה לאש להסתובב סביב עצם בכוחות עצמה לא קיים, ולכן אני אאפשר את קיום המתקפה (בסתירה להיגיון הבריא).
--
"קרן סולארית, ואחר כך מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ששורף את העלים ומגיע קצת אל שיפטרי. שיפטרי קופץ מעלה ושולח להביור אל הנדוואר. הנדאוור נפגע ומתקרב לשיפטרי, וכששיפטרי נופל, הנדוואר שורט אותו. שיפטרי מנחית מכת ריכו על הנדוואר, ולאחר מכן הנדוואר שולח עליו כדור צל ופוגע בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1026557]תומר
אשים את הספרייטים, ובמתקפות אני ארשום רק את המתקפות הלא טריוויאיות שלהם, כי מתקפות טריוויאלית יש אינסוף.
--
פידוב, כדמות במשחק הזה, מכיר את חוקים היטב ויודע שאין למעשה הגבלה על כמות המתקפות, ושיכולות להיות מתקפות שהוא יכול לבצע, אך מעולם לא חשב עליהן, ואת כל הדבר הזה פידוב משדר לך בטלפאתיא.
[/QUOTE]
אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פידוב ואת רלטס.
-
[quote=LordAbizi;1024625]
שיר
סניזל יוצא לסדרת התקפות אגרסיבית על ספירו, וספירו מדי פעם מנקר את סניזל. נראה שסניזל מתחיל להתעייף.[/quote]
"תחזיק מעמד, סניזל. רק עוד קצת. אתה מעולה עד עכשיו." אני מעודדת את סניזל, "קדימה סניזי, נסה להשתמש שוב ברוח קפואה! מיד אחר כך, תמשיך תקוף אותו במתקפה מהירה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1026557]
לי
"סלוברו, האבק בשימאא ואל תתן לו לזרוק אותך למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא יוצא מהמים ואז פותח בעימות חזיתי כנגד סלוברו, שמצליח להתנגד לו ולא נזרק למים. שיאמאמא שולח מכת ברק שפוגע בסלוברו.
[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא"כול הכבוד תשתמש עכשיו בקצה כפול.רוץ במהירות לסלוברו ותקוף אותו בקצה הגוף שלך"
-
[QUOTE=LordAbizi;1026557]
תמיר
אה.... כן. טוב, לייצר מנגנון כזה של גרימה לאש להסתובב סביב עצם בכוחות עצמה לא קיים, ולכן אני אאפשר את קיום המתקפה (בסתירה להיגיון הבריא).
--
"קרן סולארית, ואחר כך מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ששורף את העלים ומגיע קצת אל שיפטרי. שיפטרי קופץ מעלה ושולח להביור אל הנדוואר. הנדאוור נפגע ומתקרב לשיפטרי, וכששיפטרי נופל, הנדוואר שורט אותו. שיפטרי מנחית מכת ריכו על הנדוואר, ולאחר מכן הנדוואר שולח עליו כדור צל ופוגע בו.[/QUOTE]
האש לא מופיעה בעצמה,זה תכנית כמו להביור(כמו שאמרת),רק שאתה מצווה על הפוקימון לשלוח אותו בצורה שתסתובב סביב היריב.זה פשוט שם קצר יותר.
--
"הנדוואר,להביור מסביב לשיפטרי בצורת טבעת,להביור ואז כדור צל עליו!"
-
תומר
הערה חשובה להבא, הואיל ואין רק מרכז פוקימונים אחד במרכז הזה, ציין לאיזה הם אתה הולך.
--
את הולך חזרה לעיר מרוול ונכנס למרכז הפוקימונים. לא עובר זמן רב והפוקימונים שלך מרופאים.
שיר
סניל שוב נושף אוויר לכיוון ספירו אך ללא הועיל. ספירו טס ומכה עם כנפיו בסניזל. סניזל יוצא שוב לסדרת התקפות מהירות.
לי
"קרב צמוד, הא? סלוברו, תקוף אותו בחבת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא וסלוברו נעים זה לכיון זה, ואז הם מתנגשים בחוזקה.
תמיר
אהא, אז למעשה סיבוב אש זה קיבוץ של כמה מהלכים. אם כל אחד מהמלכים בפני עצמו ידוע, אז מספיק רק פעם אחת לציין את התכנית, ואם השילוב עצמו אינו מסובך מדי, הפוקימון גם ילמד את זה מיד.
--
"שיפטרי, קשר עשב (Grass knot) כדי להפיל את הנדוואר ובכך למנוע ממנו להשאיר את טבעת האש. לאחר מכן אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל בלשלוח אש בצורה טבעת מסביב לשיפטרי. שיפטרי באמצעות הדשא שעל הזירה תופס את הרגל של הנדוואר, ואז מושך אותו, וכך הנדוואר מפסיק את טבעת האש. הנדוואר מיד עובר ללהביור ופוגע בשיפטרי. שיפטרי מתחיל לנוע במהירות, מגיע אל מאחורי הדוואר, ומכה אותו. הנדוואר מסתובב ושולח כדור צל אל שיפטרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1028706]תומר
הערה חשובה להבא, הואיל ואין רק מרכז פוקימונים אחד במרכז הזה, ציין לאיזה הם אתה הולך.
--
את הולך חזרה לעיר מרוול ונכנס למרכז הפוקימונים. לא עובר זמן רב והפוקימונים שלך מרופאים.
[/QUOTE]
טוב...
-----
אני אצא מהמרכז פוקימונים של העיר מרוול ואז אלך למכון של העיר מרוול.
-
[QUOTE=LordAbizi;1028706]תומר
"קרב צמוד, הא? סלוברו, תקוף אותו בחבת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא וסלוברו נעים זה לכיון זה, ואז הם מתנגשים בחוזקה.
י.[/QUOTE]
אני אומר לשימא"מכת ברק ואז קצה כפול לעבר סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1028706]
תמיר
אהא, אז למעשה סיבוב אש זה קיבוץ של כמה מהלכים. אם כל אחד מהמלכים בפני עצמו ידוע, אז מספיק רק פעם אחת לציין את התכנית, ואם השילוב עצמו אינו מסובך מדי, הפוקימון גם ילמד את זה מיד.
--
"שיפטרי, קשר עשב (Grass knot) כדי להפיל את הנדוואר ובכך למנוע ממנו להשאיר את טבעת האש. לאחר מכן אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל בלשלוח אש בצורה טבעת מסביב לשיפטרי. שיפטרי באמצעות הדשא שעל הזירה תופס את הרגל של הנדוואר, ואז מושך אותו, וכך הנדוואר מפסיק את טבעת האש. הנדוואר מיד עובר ללהביור ופוגע בשיפטרי. שיפטרי מתחיל לנוע במהירות, מגיע אל מאחורי הדוואר, ומכה אותו. הנדוואר מסתובב ושולח כדור צל אל שיפטרי.[/QUOTE]
"הנדוואר,גחלת על העשבים שקושרים אותך,ואז להביור על שיפטרי!"
-
תומר
אתה מגיע למכון. על השלט ליד המכון כתוב
"מכון העיר מרוול.
סוג: נורמל.
מנהיג: פול מורפי [הערה: זה אדם אמיתי. נסה את כוחך ואמור לי מי הוא]
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט זו או אחרת'"
כשאתה רוצה להכנס למכון, השומר עוצר אותך בטענה שהוא רוצה לערוך עליך בדיקה, כי מכונות הפכו ליעד תקיפה מעודף על ידי ארגונים משונים.
לי
"סלוברו, גלי פסי, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו. סלוברו מייצר גלי עיקום במרחב ושולח אחורה את שימאמא. לאחר מכן השניים יוצאים למתקפה חזיתית ומתנגשים.
תמיר
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גורפוס. בזמן שהנדוואר שולח גחלת ומנתק את העשבים, שיפטרי מתקרב אל הנדוואר ומנחית עליו את מכת הריכוז. הנדוואר מנצל את הקרבה ושולח להביור אל שיפטרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1030136]
"סלוברו, גלי פסי, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו. סלוברו מייצר גלי עיקום במרחב ושולח אחורה את שימאמא. לאחר מכן השניים יוצאים למתקפה חזיתית ומתנגשים.
/QUOTE]
אני אומר לשימא"שגר מלא כדורי חשמל לעבר סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1030136]תומר
אתה מגיע למכון. על השלט ליד המכון כתוב
"מכון העיר מרוול.
סוג: נורמל.
מנהיג: פול מורפי [הערה: זה אדם אמיתי. נסה את כוחך ואמור לי מי הוא]
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט זו או אחרת'"
כשאתה רוצה להכנס למכון, השומר עוצר אותך בטענה שהוא רוצה לערוך עליך בדיקה, כי מכונות הפכו ליעד תקיפה מעודף על ידי ארגונים משונים.
[/QUOTE]
"למה צריך לעשות פה בדיקות אדוני?"אשאל את השומר ואז אחרי הבדיקות אכנס למכון,אוציא את רלטס ואגיד לו:"תתכונן לקרב שלך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1030136]
תמיר
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גורפוס. בזמן שהנדוואר שולח גחלת ומנתק את העשבים, שיפטרי מתקרב אל הנדוואר ומנחית עליו את מכת הריכוז. הנדוואר מנצל את הקרבה ושולח להביור אל שיפטרי.[/QUOTE]
"הנדוואר,תפוס אותו בנשיכה ואז תשתמש בלהביור(בלי לשחרר)!"
-
שיר
נפל עלייך מסוק והרג אותך. ביי!
לי
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשגר כדורי חשמל לעבר סלוברו. חלקם פוגעים. עיניו של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שימאמא מסתובב לכיוון הקיר ומתחיל לירות לשם את כדור החשמל.
תומר
איי, למה אתם כל הזמן חושבים כל כך הרבה קדימה?
--
השומר מסיים לבצע את הבדיקות ונותן לך להיכנס. כשאתה נכנס למכון, אתה רואה מחדר בקצה השני יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך. שלושה מהם מתיישבים ליד שולחן עם מחשבים ניידים וחיישנים בצד אחד של הזירה, והשני הולך לצד השני של הזירה ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל כעת. הקרב יוכרע כאשר אחד הצדדים ינצח על פי קביעה שלי שלושה מפוקימוני הצד השני, באמצעות לא יותר משלושה מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר השופט עם הדגלים.
"צא, בידוף!" אומר זה שמולך, הלא הוא מנהיג המכון, פול מורפי, ומוציא בידוף.
תמיר
זה קצת לא נוח ככה, אינך מסכים?
--
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח את ראשו ותופס חלק משיפטרי, ואז מתחיל לירות להביור (אם כי זה יוצא די חלש כי יש לזה פחות שטח פגיעה). שיפטרי מכין את ידו ומנחית מכת ריכוז על הנדוואר. הנדוואר מרפה משיפטרי בגלל הכאב, ואז שיפטרי בורח אחורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1030945]תומר
איי, למה אתם כל הזמן חושבים כל כך הרבה קדימה?
--
השומר מסיים לבצע את הבדיקות ונותן לך להיכנס. כשאתה נכנס למכון, אתה רואה מחדר בקצה השני יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך. שלושה מהם מתיישבים ליד שולחן עם מחשבים ניידים וחיישנים בצד אחד של הזירה, והשני הולך לצד השני של הזירה ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל כעת. הקרב יוכרע כאשר אחד הצדדים ינצח על פי קביעה שלי שלושה מפוקימוני הצד השני, באמצעות לא יותר משלושה מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר השופט עם הדגלים.
"צא, בידוף!" אומר זה שמולך, הלא הוא מנהיג המכון, פול מורפי, ומוציא בידוף.
[/QUOTE]
מה?!
ולמה אתה עושה תגובות עם מילים גבוהות?אני לא מבין כלום!
----------
"צא פידוב תשתמש בניקור על בידוף!"אומר,אוציא את פידוב ואחכה למהלך שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1030945]ש
לי
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשגר כדורי חשמל לעבר סלוברו. חלקם פוגעים. עיניו של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שימאמא מסתובב לכיוון הקיר ומתחיל לירות לשם את כדור החשמל.
ת.[/QUOTE]
אני אומר לשימא"שלח כדורי חמל לכול עבר לא משנה במי יפגעו העיקר שתנצח את סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1030945]
תמיר
זה קצת לא נוח ככה, אינך מסכים?
--
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח את ראשו ותופס חלק משיפטרי, ואז מתחיל לירות להביור (אם כי זה יוצא די חלש כי יש לזה פחות שטח פגיעה). שיפטרי מכין את ידו ומנחית מכת ריכוז על הנדוואר. הנדוואר מרפה משיפטרי בגלל הכאב, ואז שיפטרי בורח אחורה.[/QUOTE]
למה לעזאזל נפל על מישהי מסוק והרג אותה?יש דרכים הרבה יותר סדיסטיות להרוג אנשים!
---
"הנדוואר,גחלת ואז כדור צל!"
-
תומר
בהערה בהודעה הקודמת התכוונתי שחשבת מאוד רחוק על להכנס ולהעיר משהו למנהיג, אך זה נכשל כי זה לא קרה.
והשפה הגבוהה לכאורה זה איך שאני מדבר. אם יש לך שאלה בנוגע לתגובה, אתה יכול לפנות אליי בה.פ. זה לא חטא.
אגב, פידוב ובידוף זה נורא מבלבל, אז סלח לי אם יהיו לי הודעות דיסלקטיות מעט.
--
"בידוף, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב יוצא למתקפת ניקור ומנקר את בידוף. לאחר מכן בידוף משסע את שיניו בפידוב.
לי
"סלוברו, תקוף באקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי חשמל לכיוונים שונים ורחוקים, וג'ן קרלסון שולחת אקדח מים שדוחף את שימאמא אחורה. שימאמא מתעשת ואחר כך שולח כדור מים אל סלוברו. סלוברו מתחיל להתעייף.
תמיר
צריך לשמר על גיוון.
--
"שיפטרי, תקוף בסופת עלים ואז אס אווירי!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח פיסות אש שתחילה פוגעת בשיפטרי, ואז שיפטרי שולח עלים רבים שעפים ופוגעים בהנדוואר. הנדוואר מיד שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות וחותך את הנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1032985]תומר
בהערה בהודעה הקודמת התכוונתי שחשבת מאוד רחוק על להכנס ולהעיר משהו למנהיג, אך זה נכשל כי זה לא קרה.
והשפה הגבוהה לכאורה זה איך שאני מדבר. אם יש לך שאלה בנוגע לתגובה, אתה יכול לפנות אליי בה.פ. זה לא חטא.
אגב, פידוב ובידוף זה נורא מבלבל, אז סלח לי אם יהיו לי הודעות דיסלקטיות מעט.
--
"בידוף, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב יוצא למתקפת ניקור ומנקר את בידוף. לאחר מכן בידוף משסע את שיניו בפידוב.
[/QUOTE]
"פידוב תשתמש בדחיפה על בידוף ואז תשתמש במתקפת כנף!ואז תשתמש בניקור על בידוף שוב!"אומר לפידוב בשמחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1032985]ת
לי
"סלוברו, תקוף באקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי חשמל לכיוונים שונים ורחוקים, וג'ן קרלסון שולחת אקדח מים שדוחף את שימאמא אחורה. שימאמא מתעשת ואחר כך שולח כדור מים אל סלוברו. סלוברו מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
אני אומר לשימא"תתמש בשיתוק על סלורו ואז תעיף עליו כדור חשמל"
-
[QUOTE=LordAbizi;1032985]
תמיר
צריך לשמר על גיוון.
--
"שיפטרי, תקוף בסופת עלים ואז אס אווירי!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח פיסות אש שתחילה פוגעת בשיפטרי, ואז שיפטרי שולח עלים רבים שעפים ופוגעים בהנדוואר. הנדוואר מיד שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות וחותך את הנדוואר.[/QUOTE]
אתה חושב?להנדוואר שלי יש רק 4 מתקפות,ונגמרות לי הווריאציות ההגיוניות היחידות שיש לי בראש...
---
"הנדוואר,תשתמש בנגיחה ואז להביור!"
----
אוקיי,כנראה 5 מתקפות...