-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 11:06 AM
[b]
[color=blue][u][i][b]YABOBI[/b][/i][/u][/color]
אתה מגיע להר הגש מנקודה אחרת, אתה רואה אגם של מים רותחים ומאמן שעומד ליד הגשר של האגם הוא מחפש משהו במים.
[/b][/quote]
"שלום לך" אני אומר בנימוס ושואל אם אפשר לעזור בחיפושים
-
[b] [color=blue][u][i][b]norg[/b][/i][/u][/color]
זה פוקימון שנימצא באגם ואם עוברים את הגשר אז הוא תוקף אותך, הוא הפוקימון היחיד שיכול לשחות בתוך מים רותחים כאלה." אמר המאמן. [/b][/quote]
אז איך אני עובר לצד השני?
-
[color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
סטריפיין תוקף בחבטה אבל טורקול מרוב בהלה מתעטש ויוצא מהאף שלו עשן ואתה לא רואה מה קורה.
לפתע אתהה רואה שמהעשן יוצאים בועות, כעבור כמה דקות אתה רואה את טורקול פצוע ואת סטריפין שרוף.
אבל סטריפין לא וויתר הוא תקף בבועות וטורקול בלהביור, הלהביור נעלם תוך כמה שניות שהבועות פגעו בו.
ואז הבועות פגעו בטורקול והוא התחיל לברוח עם כל הנזקים שלו, הוא ניכנס למערת פוקימוני הדרקון.
סטריפין למד בועות.
"באגם הזה יש דרקון שקשה לתפוס ואני מנסה להוציא אותו מהאגם הזה יש לו יכולות מיוחדות." אמר המאמן.
[color=blue][u][i][b]norg[/b][/i][/u][/color]
אתה תצטרך הלחם הדרקון הזה כדי לעבור לצד השני פשוט תעלה על הגשר ואז הוא יוצא, אבל עם אתה לא רוצה להלחם נגדו לך דרך מערת הדרקונים שנימצאת בראש ההר." אמר המאמן.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 11:22 AM
[b] [color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
סטריפיין תוקף בחבטה אבל טורקול מרוב בהלה מתעטש ויוצא מהאף שלו עשן ואתה לא רואה מה קורה.
לפתע אתהה רואה שמהעשן יוצאים בועות, כעבור כמה דקות אתה רואה את טורקול פצוע ואת סטריפין שרוף.
אבל סטריפין לא וויתר הוא תקף בבועות וטורקול בלהביור, הלהביור נעלם תוך כמה שניות שהבועות פגעו בו.
ואז הבועות פגעו בטורקול והוא התחיל לברוח עם כל הנזקים שלו, הוא ניכנס למערת פוקימוני הדרקון.
סטריפין למד בועות.
[/b][/quote]
"היי חכה!" ואני מתחיל לרוץ אחריו.
-
[b] [color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
סטריפין למד בועות.
"באגם הזה יש דרקון שקשה לתפוס ואני מנסה להוציא אותו מהאגם הזה יש לו יכולות מיוחדות." אמר המאמן.
אתה תצטרך הלחם הדרקון הזה כדי לעבור לצד השני פשוט תעלה על הגשר ואז הוא יוצא, אבל עם אתה לא רוצה להלחם נגדו לך דרך מערת הדרקונים שנימצאת בראש ההר." אמר המאמן. [/b][/quote]
"דרקון בעל יכולות מיוחד" אני חושב לעצמי ומצחקק
"אני רוצה לתפוס גם אותו" אני יושב ליד האיש ומחכה בסבלנות לדרקון
-
אתה תצטרך הלחם הדרקון הזה כדי לעבור לצד השני פשוט תעלה על הגשר ואז הוא יוצא, אבל עם אתה לא רוצה להלחם נגדו לך דרך מערת הדרקונים שנימצאת בראש ההר." אמר המאמן. [/b][/quote]
דרקון?
רוצה לעזור לי לתפוס אותו? קוראים לי ניב"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 10:06 AM
[b] [color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
"המאמן הזה תפס אוקטופאף([img]http://img41.imageshack.us/img41/8739/89176168.png[/img]) פוקימון שנכחד מזמן ורק מעטים מוצאים את האקטופאפים האחרונים." אמר המאמן.
[/b][/quote]
"וואו הוא ניראה חמוד טוב תודה ולהיתראות" אני אומר
אני מחפש דרך ללכת למקום אחר בחוף שאני יוכל לפגוש שם פוקימון מים
-
[b] [color=blue][u][i][b]דרטיני לשלטון![/b][/i][/u][/color]
לפתע אתה רואה מאמן עם חולצה של דרטיני הוא ניכנס עמוד יותר אל תוך המערה, ונעלם לאט לאט בחושך של המערה.
לפתע אתה שומע מאחוריך "ראיתה את המאמן הזה עם החולצה של הדרטיני שמעתי שמועות שהוא יודע איפה נימצאים הדרטינים בהר הזה." אמר אחד המאמנים למאמן אחר. [/b][/quote]
"לא ראיתי אותו" אני אומר למאמנים ומתחיל לעקוב באין מפריע אחרי האיש
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 12:06 PM
זה פוקימון שנימצא באגם ואם עוברים את הגשר אז הוא תוקף אותך, הוא הפוקימון היחיד שיכול לשחות בתוך מים רותחים כאלה." אמר המאמן.
[color=blue][u][i][b]Raichu sama[/b][/i][/u][/color]
לשינקס אין טעינה, את המתקפות שלו כתבתי לך בעמוד הראשי.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
מן הפוקדור יוצא תמנון קטן וחמוד ([img]http://img41.imageshack.us/img41/8739/89176168.png[/img]), "ואוו איך הסגתה את האקטופאף הזה?" שאלה אביך.
[color=blue][u][i][b]דרטיני לשלטון![/b][/i][/u][/color]
לפתע אתה רואה מאמן עם חולצה של דרטיני הוא ניכנס עמוד יותר אל תוך המערה, ונעלם לאט לאט בחושך של המערה.
לפתע אתה שומע מאחוריך "ראיתה את המאמן הזה עם החולצה של הדרטיני שמעתי שמועות שהוא יודע איפה נימצאים הדרטינים בהר הזה." אמר אחד המאמנים למאמן אחר.
[color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
"המאמן הזה תפס אוקטופאף([img]http://img41.imageshack.us/img41/8739/89176168.png[/img]) פוקימון שנכחד מזמן ורק מעטים מוצאים את האקטופאפים האחרונים." אמר המאמן.
אתה מגיע להר הגש מנקודה אחרת, אתה רואה אגם של מים רותחים ומאמן שעומד ליד הגשר של האגם הוא מחפש משהו במים.
[color=blue][u][i][b]venom1[/b][/i][/u][/color]
"זו רקכת שעוברת דרך הר הגעש ועוצרת במערת פוקימוני הדרקון שבמערה, ואז נוסע עד לעיר קומפו!" אמר המדריך.
[color=blue][u][i][b]Randy Orton[/b][/i][/u][/color]
"אתה יכול לבחור כל פוקימון שאתה רוצה מהשלושה האלה, אבל אני רואה שיש לך טוגפי." אמר הפרופסור
אה יוצא מהמעבדה והולך לכיוון הר הגעש, כעבור הרבה זמן אתה מגיע להר הגעש, אתה רואה שיש בהר מלא חורים.
ומהם יוצא רוח חמה מאוד, לפתע מאחד החורים יוצא טורקול זוהר ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/2/2d/Spr_4d_324_s.png[/img]) [/b][/quote]
יש לו, אתה רשמת ובדקתי
-
אתה רודף אחרי הטורקול, אתה ניכנס למערת פוקימוני הדרקון.
"טורקול" אתה צועק, לפתע אתה רואה עשן שמגיע מאזור מסויים במערה.
"עם תעמוד שם ותחכה שהפוקימון יצא, אז אין סיכוי שאני רתן לך אפשרות לתפוס אותו, כי אני זה שמחפש אותו" אמר המאמן בכעס והמשיך לחפש.
[u][color=blue][i][b]norg[/b][/i][/color][/u]
"לא! אני לא רוצה שהפוקימון הזה יפגע בפוקימונים שלי, אני רק רוצה לצם תמונה שלו לכתבה שלי." אמר האיש.
[color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
לפתע האתה רואה שלט "גן העדן לפוקימוני מים" אתה רץ לראות מה זה אתה שואל משהו והוא אומר לך שזה כמו סאפרי לפוקימוני מים.
אתה הולך ורואה טור ענקי של אנשים שרוצים לקנות כרטיס למקום.
אתה עוכב אחרי האיש הוא כל הזמן מביט לאחור אבל אתה מתחבא כדי שלא יראה אותו.
כעבר כמה זמן הוא אתה רואה נהר, המאמן הולך לנהר הוא מוציא משרוקית מוזרה ושורק בה.
לפתע מן האגם יוצאים שני דרטינים([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/a/a3/147.png[/img]) קטנים.
המאמן מאכיל אותם ומלטף אותם.
סליחה טעות שלי.
~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס תוקף בטעינה ופוגע בבאגון, באגון חוטף מן שיתוק חשמלי.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 02:22 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Raichu sama[/b][/i][/u][/color]
סליחה טעות שלי.
~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס תוקף בטעינה ופוגע בבאגון, באגון חוטף מן שיתוק חשמלי. [/b][/quote]
שינקס!זנב ברזל" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 01:22 PM
[b] [color=blue][u][i][b]דרטיני לשלטון![/b][/i][/u][/color]
אתה עוכב אחרי האיש הוא כל הזמן מביט לאחור אבל אתה מתחבא כדי שלא יראה אותו.
כעבר כמה זמן הוא אתה רואה נהר, המאמן הולך לנהר הוא מוציא משרוקית מוזרה ושורק בה.
לפתע מן האגם יוצאים שני דרטינים([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/a/a3/147.png[/img]) קטנים.
המאמן מאכיל אותם ומלטף אותם. [/b][/quote]
"אהה, סליחה אדוני?" אני אומר בלחישה: "אתה יכול להביא לי מעט מן האוכל, שאני אאכיל גם את הדרטינים?"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 12:22 PM
[b] [color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
לפתע האתה רואה שלט "גן העדן לפוקימוני מים" אתה רץ לראות מה זה אתה שואל משהו והוא אומר לך שזה כמו סאפרי לפוקימוני מים.
אתה הולך ורואה טור ענקי של אנשים שרוצים לקנות כרטיס למקום.
[/b][/quote]
אני רץ לתור ומחכה עד שיגיע תורי כדי לקנות כרטיס
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 29 2009, 01:22 PM
[b] [u][color=blue][i][b]norg[/b][/i][/color][/u]
"לא! אני לא רוצה שהפוקימון הזה יפגע בפוקימונים שלי, אני רק רוצה לצם תמונה שלו לכתבה שלי." אמר האיש. [/b][/quote]
"עם אתה תעזור לי תוכל לצלם את הפוקימון הזה.
אז עשינו עסק?"
-
שניקס תוקף בזנב ברזל, ופוגע חזק בבאגון ומעיף אותו על קיר המערה.
"מה אתה חושב שאתה עושה פה, ידעתי שמשהו עוקב אחרי אבל לא ראיתי מי זה.
אתם המאמנים רק רוצים לתפוס את הפוקימונים האגדיים והחזקים, אני מזהיר אותך לך מכאן עכשיו אחרת אני אשתמש בכח שלי!" אמר המאמן בכעס.
[color=blue][i][b]איש-האיש[/b][/i][/color]
אתה מגיע אל הקופה וקונה כרטיס, אתה ניכנס אל גן העדן שלפוקימוני מים.
אתה מסתובב באזור ורואה סקווירטל ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/e/e8/007.png[/img]) בויזל ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/3/38/418.png[/img]) ומריל ([img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/5/5a/183.png[/img])
"אמרתי לך עם אתה רוצה שהפוקימון יצא מהאגם תלך על הגשר והוא יצא, אם אני אראה שאתה מסתבך אני אנסה לעזור לך." אמר המאמן