-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 3 2009, 10:28 PM
[b]
[b][i][u][color=darkred]ירין:[/color][/u][/i][/b]
אתה פותח את הספר בדף על דרטיני מתחיל לקרוא:
"[i]דרטיני-
פוקימון נחש הדרקון. בכל פעם שדרטיני סופג פגיעה בסטטוסים שלו (הרעלה, קיפאון, שריפה, שיתוק או שינה) יש סיכוי של 1 ל-3 שהוא ירפה מזה. דרטיני נקרא גם [b]"פוקימון החזיון/תעתועים"[/b] כיוון שרק מעטים זוכים לראותו.
[b]התקפות שיכולות להלמד:[/b]
קשירה
לייזר
גל רעם
"טוויסטר"
זעם הדרקון
טריקה
זנב אקווה
הסתערות דרקון
קרן על
[b]מתקפות שיכולות להלמד ע"י מורה:[/b]
מטאור דרקון
רוח קרה
נחירה
מהירות
זנב אקווה
זעם מתפרץ
טוויסטר
אפשרויות רבייה:
קבוצת מים 1
קבוצת הדרקונים
סוג: דרקון
התפתחויות:
דרטיני מתפתח לדרגונייר- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa148.png[/img]
ודרגונייר מתפתח לדרגונייט- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa149.png[/img]
תמונה של דרטיני:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa147.png[/img][/i]"
אתה מסיים לקרוא וקורא שוב. איזה חלק הכי עניין אותך?
[/b][/quote]
"נחלק שהכי ענין אותי זה המתקפות שאני יכול ללמד אותו! אני חייב להתחיל ללמד אותו!" אני אומר לעצמי
-
[b]
[b][i][u][color=darkred]גון:[/color][/u][/i][/b]
באטרפרי מכרסם לך את היד בחיבה ומביט בך, כאילו הוא מקווה שתשלוף פוקדור בכל רגע ותלכוד אותו. אתה נחוש לעשות את זה אבל פוחד שהבאטרפרישייך למישהו. אתה מחליט לחכות למנהיג המכון ולהאכיל את הפוקימונים שלך ואת באטרפרי ולהציג אותו לפוקימונים שלך. אתה שולף את קופסת האוכל לפוקימונים ומאכיל את הפוקימונים שלך את באטרפרי. לפתע אתה רואה שנגמר לך האוכל לפוקימונים. אתה יודע שיש בקרבת מקום חנות אבל מחליט לחכות לסוף הקרב. בינתיים חוזר האיש שדיברת איתו ואומר שמנהיג המכון יקבל אותך לקרב בעוד 10 דקות. ואז הוא מבחין בבאטרפרי. "מה אתה עוש עם הבאטרפרי הזה?" הוא שואל.
[/b][/quote]
"כלום הוא פשוט היתישב עלי תגיד הוא שיך למישאו"אני אומר ומסתכל על הבחור
-
[b] [b][i][u][color=darkred]לני:[/color][/u][/i][/b]
"2 על 2" עונה המאמן "בלי החלפות, בלי להכנס לזירה באמצע הקרב. הטוב ינצח" הוא מחייך בערמומיות "צא ריידון!" הוא צועק ומהפוקדור שלו יוצא פוקימון אפור עם מעיין קרן-מקדחה על האף ואוזניים מחודדות. היא לו זנב ארוך ובטן בהירה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa112.png[/img])
אתה יודע שריידון הוא פוקימון מסוג אבן/אדמה, בגלל שבתוכניות טלוויזיה הוא היה חלק מקרבות גדולים. מה תעשה? [/b][/quote]
"אני לא יכול להביס את זה!!" אני אומר לו בקול ומצביע על ריידון.
"הפוקימונים שלי לא יעמדו בזה!" אני ממשיך.
-
[b][i][u][color=darkred]דודי:[/color][/u][/i][/b]
שינקס- קצת אחרי הקרב
ריולו-בערך אחרי העיר הבאה.
---------------------------------------------------------------------------------------------
תקרא למתקפה "כדור צל אווירי"
---------------------------------------------------------------------------------------------
דריפלון פוגע ישירות בגסטלי. גסטלי מאבד את ההכרה נופל מסוחרר. אבל להפתעתך, הוא פתאום משתנה לרגיל ואתה רואה משהו שחור יוצא ממנו ובורח. אתה מאמין שזה מה שהופך פוקימונים לאפלים אבלאתה חייב להתייחס לגסטלי כעת. מה תעשה בקשר אליו?
אתה להוט להתחיל לאמן אותו ומתחיל לחפש נייר ועט כדי להכין לוח אימונים כלפתע האחות ג'וי נכנסת. "מעולם לא ראיתי דבר כזה!" הא אומרת "דרטיני כמעט החלים לגמרי, הפציעה הייתה חמורה מאוד מאוד והוא כבר בשלבי החלמה! אפילו הפציה שלו כבר החלה להכחיל ולחזור לצבע המקורי! אה רוצה לראות אותו? הוא בוכה קצת ואני מניחה שזה כי אתה לא איתו..."
"הוא לא שייך לאיש." ודה בפנייך האיש "אבל התחברתי אליו בשבועות האחרונים... אבל נראה שהוא מחבב אותך מאוד... אם אתה רוצה, תלכוד אותו... רק אחרי זה תיתן לי להיפרד ממנו, טוב?" אתה מסכים כשלפתע אחד העצים שבמכון קורס. "מה קורה פה?!" שואל האיש. מה אתה תעשה?
[b][i][u][color=darkred]לני:[/color][/u][/i][/b]
לפתע אתה נזכר בפיפלאפ. אתה נזכר שהוא פוקימון מים, שלמד התקפת מים ונמצא ביתרון סוג על ריידון. אתה חושש מעט אבל חוש שזה יהיה אימון טוב לפיפלאפ.אתה מחייך לרגע אז המאמן שואל: "אל תגיד לי שאתה משתפן?! איזה פחדן!"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 3 2009, 11:03 PM
[b]
אתה להוט להתחיל לאמן אותו ומתחיל לחפש נייר ועט כדי להכין לוח אימונים כלפתע האחות ג'וי נכנסת. "מעולם לא ראיתי דבר כזה!" הא אומרת "דרטיני כמעט החלים לגמרי, הפציעה הייתה חמורה מאוד מאוד והוא כבר בשלבי החלמה! אפילו הפציה שלו כבר החלה להכחיל ולחזור לצבע המקורי! אה רוצה לראות אותו? הוא בוכה קצת ואני מניחה שזה כי אתה לא איתו..."
[/b][/quote]
"ברור! רק יש לי בקשה קטנה.. אני יכול לקחת את הספר הזה איתי?" אנ י שואל
-
[b] [b][i][u][color=darkred]לני:[/color][/u][/i][/b]
לפתע אתה נזכר בפיפלאפ. אתה נזכר שהוא פוקימון מים, שלמד התקפת מים ונמצא ביתרון סוג על ריידון. אתה חושש מעט אבל חוש שזה יהיה אימון טוב לפיפלאפ.אתה מחייך לרגע אז המאמן שואל: "אל תגיד לי שאתה משתפן?! איזה פחדן!" [/b][/quote]
"מי אמר שאני משתפן?!" אני אומר וזורק את הפוקדור של פיפלאפ.
"קדימה פיפלאפ! בועות!" אני אומר לו ומקווה שזה יעבוד.
-
[b]
"הוא לא שייך לאיש." ודה בפנייך האיש "אבל התחברתי אליו בשבועות האחרונים... אבל נראה שהוא מחבב אותך מאוד... אם אתה רוצה, תלכוד אותו... רק אחרי זה תיתן לי להיפרד ממנו, טוב?" אתה מסכים כשלפתע אחד העצים שבמכון קורס. "מה קורה פה?!" שואל האיש. מה אתה תעשה?
[/b][/quote]
אני הולך לצד כדי לא להיפגה מהעץ ואז אומר "מה קורה פה?" ומסתכל על הבחור כדי ליבדוק שהוא בסדר ואז אומר לבאטרפרי "אתה רוצה להיצתרף עלי"ואז מכין פוקדור
-
[b] [b][i][u][color=darkred]דודי:[/color][/u][/i][/b]
שינקס- קצת אחרי הקרב
ריולו-בערך אחרי העיר הבאה.
תקרא למתקפה "כדור צל אווירי"
דריפלון פוגע ישירות בגסטלי. גסטלי מאבד את ההכרה נופל מסוחרר. אבל להפתעתך, הוא פתאום משתנה לרגיל ואתה רואה משהו שחור יוצא ממנו ובורח. אתה מאמין שזה מה שהופך פוקימונים לאפלים אבלאתה חייב להתייחס לגסטלי כעת. מה תעשה בקשר אליו? [/b][/quote]
אני לוקח את גרסטלי לאחות ג'ו ואומר לה:
"פיתאום הוא ניהיה רגיל אבל אני רוצה אותו תוכלי לטפל בו?"
-
"נראה לי שכן." אומרת האחת ג'וי "אבל כשתסיים איתו, תשאיר אותו באחד ממרכזי הפוקימונים ותודיע לי, טוב? אני אדאג לטפל בזה. עכשיו בו תיכנס" היא אומרת ולוקחת אותך לחדר של דרטיני, שם אתה רואה את דרטייבוכה אבל הזנב שלו לא נראה פצוע. אתה מתקרב אליו ודרטיני מבחין בך. מיד הוא מפסיק לבכות וקורא לך בהתרגשות.
פיפלאפ יוצא מהפוקדור ומתחיל להשתמש בבועות. הוא עושה את הבועות בצורה מושלמת! פיפלאפ למד סופית בועות. הבועות פוקעות ישירות בריידון. רידון נפגע חזק מהבועות. המאמן נלחץ. "מהר ריידון, קרן קידוח!" אומר המאמן. ריידון מתחיל לרוץ אל פיפלאפ עם המקדחה המסתובבת מקדימה. מה תעשה?
באטרפרי מהנהן. "לא!!!" צועק האיש בזמן שאתה זורק את הפוקדור באוויר ובאטרפרי נוגע בו. באטרפרי נלכד בתוך הפוקדור במהירות. יש לך באטרפרי!
עכשיו אתה בודק מה קרה לעץ ורואה סימנים ברורים לכירסום. "אבל לא ייתכן שהם כירסמו את העץ עד שהוא נפל!" אומר האיש "זה אף פעם לא קרה! קטרפי וווידל לא יכולים להפיל עץ!"
האחות ג'וי נראת מבולבלת ממה שאמרת. "מה? מה זאת אומרת 'נהיה רגיל'?" אתה מסביר לה מה קרה והיא אומרת: "רגע אחד... אתה בטוח שזה מה שקרה? לא השתמשת במכשיר שנתן לך הפרופסור?! אתה בטוח?"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 4 2009, 07:43 AM
האחות ג'וי נראת מבולבלת ממה שאמרת. "מה? מה זאת אומרת 'נהיה רגיל'?" אתה מסביר לה מה קרה והיא אומרת: "רגע אחד... אתה בטוח שזה מה שקרה? לא השתמשת במכשיר שנתן לך הפרופסור?! אתה בטוח?" [/b][/quote]
אני אומר לה:
"כן אני בטוח את יכולה כבר לטפל בו אני רוצה שיהיה איתי במסע"
-
[b]
באטרפרי מהנהן. "לא!!!" צועק האיש בזמן שאתה זורק את הפוקדור באוויר ובאטרפרי נוגע בו. באטרפרי נלכד בתוך הפוקדור במהירות. יש לך באטרפרי!
עכשיו אתה בודק מה קרה לעץ ורואה סימנים ברורים לכירסום. "אבל לא ייתכן שהם כירסמו את העץ עד שהוא נפל!" אומר האיש "זה אף פעם לא קרה! קטרפי וווידל לא יכולים להפיל עץ!"
[/b][/quote]
"תתרחק מהעץ בטח אחד מהם הפך לפוקימון אפל"אני אומר
-
[b] [b][i][u][color=darkred]ירין:[/color][/u][/i][/b]
"נראה לי שכן." אומרת האחת ג'וי "אבל כשתסיים איתו, תשאיר אותו באחד ממרכזי הפוקימונים ותודיע לי, טוב? אני אדאג לטפל בזה. עכשיו בו תיכנס" היא אומרת ולוקחת אותך לחדר של דרטיני, שם אתה רואה את דרטייבוכה אבל הזנב שלו לא נראה פצוע. אתה מתקרב אליו ודרטיני מבחין בך. מיד הוא מפסיק לבכות וקורא לך בהתרגשות.
[/b][/quote]
"דריטני! אתה בסדר! רוצה שאני ילמד אותך מתקפות חדשות?" אני שואל ומחבק אותו
-
פיפלאפ יוצא מהפוקדור ומתחיל להשתמש בבועות. הוא עושה את הבועות בצורה מושלמת! פיפלאפ למד סופית בועות. הבועות פוקעות ישירות בריידון. רידון נפגע חזק מהבועות. המאמן נלחץ. "מהר ריידון, קרן קידוח!" אומר המאמן. ריידון מתחיל לרוץ אל פיפלאפ עם המקדחה המסתובבת מקדימה. מה תעשה? [/b][/quote]
"פיפלאפ מהר! תחמוק ואז תשתמש בבעות שוב!" אני אומר לפילאפ ומתחיל להלחץ קצת.
-
[b] [b][i][u][color=darkred]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו חומק בקלילות ומחל לרוץ ולהשתמש בבלימה. אז, הוא פולט מכיסי החשמל שלו ברקים פוגע ישירות בקטרפי שלא מספיק לחמוק. קטרפי נופל מסוחרר על הריצפה. "קטרפי לא יכול להלחם!" מכריז השופט "פיצ'ו מנצח!". פיצ'ו רוקד ורוקד משמחה ואת שמה לב שהוא קצת זוהר ואז מפסיק לזהור. זה מעורר בך תחושה מוזרה אבל את לא מתייחסת לזה ואת שמחה על היצחון מול קטרפי. [/b][/quote]
"כל הכבוד פיצ'ו^^, היית מעולהD:"אני אומרת ומלטפת אותו
-
האחות ג'וי לוקחת את גסטלי והולכת לטפל בו. אתה הולך לחדר ההמתנה ורואה ספרייה שלמה על פוקימונים. אתה מבחין בספר בשם "[i]סודות גסטלי[/i]". אתה מהרהר אם לקחת אותו או לא. אז אתה רואה ספר בשם "[i]סודות פוקימוני הרוח[/i]". אתה מחליט לקחת אחד מהם, אבל איזה?
אתה מסתכל טוב על הסימני כירסום בעץ. אתה מנסה למצוא רמז כלשהוא לפוקימון אפל. הילה קרה וצוננת, ערפל קלוש, משהו אבל לא מוצא. לפתע אתה רואה תנועה באחד השיחים ומהשיחים יוצא ווידל רגיל ולא אפל. הוא הולך לאחד העצים, יורה עליו עוקץ רעל ומכרסם אותו בנשיכת חרק. העץ שכורסם נופל בשניות. אתה מבין שווידל אחראי לכך, אבל לא מבין איך זה יתכן. מה תעשה?
דרטיני מהנהן במרץ לשמע ההצעה. אבל אז האחות ג'וי אומרת: "הוא אולי בסדר, אבל בכל זאת אני מעדיפה שהוא ינוח וישאר פה הלילה. יכול להיות שיש פה פגע לא מזוהה או משהו כזה כי עדיין הכוחות שלו לא חזרו לעצמם. בינתיים תודיע לפרופסור אוק על המקרה. אולי הוא ידע להסביר את זה..."
[b][i][u][color=darkred]לני:[/color][/u][/i][/b]
למרות שפיפלאפ משתדל לחמוק, קרן הקידוח פוגעת בו במכה קהה שלא בהכרח פצעה את פיפלאפ אבל היממה אותו למספר שניות, מה שנותן יתרון לריידון. "שבירת לבנים" אומר המאמן וריידון מתחיל לרוץ לפיפלאפ עם היד מונפת. לפתע, פיפלאפ מתעשט ומשתמש בבועות שפוגעות לריידון בבטן. הבועות לא סיימו את הקרב, אבל בכל זאת גרמו לריידון נזק וגרמו לו להפסיק להשתמש בשבירת לבנים.
[b][i][u][color=darkred]איימי:[/color][/u][/i][/b]
"יפה מאוד!" מחמיא לך מנהיג המכון "אבל נראה אותך מתמודדת עם זה- צא קומבי!" הוא צועק וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצאת מעיין כוורת עם כנפיים, שלושה תאי כוורת ושלושה פרצופים מחייכים ועוקץ ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa415.png[/img]). את מניחה שזה קומבי. "רוח כסופה קומבי." אומר מנהיג המכון. קומבי מנפנף בכנפיים ומה יוצא משב רוח חזק, כסוף ונוצץ. מה תעשי?