איקי
השתמש ב " " כשאתה מדבר להבא, טוב?
"כן... אני מניח.. אתה כבר השישי שביעי, לא יודע שבא לכאן מאז הבוקר... איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ופותח דף ריק במחשב.
Printable View
איקי
השתמש ב " " כשאתה מדבר להבא, טוב?
"כן... אני מניח.. אתה כבר השישי שביעי, לא יודע שבא לכאן מאז הבוקר... איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ופותח דף ריק במחשב.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:25 PM
[b] תמיר
הופיפ מתאושש, ורואה את גיבל הרץ לכיוונו, הוא מתחיל להתרומם למעלה, אך אינו מספיק ולכן נפגע. הוא מתחיל לרחף ומשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"תתחמק,ואז כשהוא פוגע באדמה תשתמש בנגיחה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:42 PM
[b] ירין
הממ למי בדיוק אתה פונה, בחירה דפולטיבית האחות ג'וי
"אה כן, מכון הפקוימונים הנורמליים, כן זה כאן" היא אומרת וממשיכה להתעסק עם המכשיר
[/b][/quote]
"טוב עוד כמה זמן?" אני שואל
תמיר
גיבל מנסה להתחמק, אך לפתע בה משב רוח שעוזר להופיפ לפגוע בגיבל, אך הוא לא נפגע יותר מדי כי הפגיעה הייתה בראש שלו (שכאמור הוא קשיח למדי.) הופיפ ננשא עם כיוון הרוח ומתרחק מגיבל.
ירין
"אוקיי...." היא מחכה מספר שניות "זהו, הם כמו חדשים. תודה שהשתמשת במרכז הפוקימונים, בהצלחה" האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את הפוכדורים שלהם.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:44 PM
[b] ירין
"אוקיי...." היא מחכה מספר שניות "זהו, הם כמו חדשים. תודה שהשתמשת במרכז הפוקימונים, בהצלחה" האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את הפוכדורים שלהם. [/b][/quote]
"תודה! ביי!" אני אומר ומתקדם לכיוון המכון הראשון
ירין
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב מעט בעיר, עד שאתה מוצא מבנה די מרשים שלידו יש שלט
"מכון הנורמאל של העיר מרוול"
אתה מסיק מכך שזהו המכון.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:48 PM
[b] ירין
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב מעט בעיר, עד שאתה מוצא מבנה די מרשים שלידו יש שלט
"מכון הנורמאל של העיר מרוול"
אתה מסיק מכך שזהו המכון. [/b][/quote]
איזה מתתקפות אני יכול ללמד את זיגזגון או מנקי?
__________________________________-
"לפני שאני אכנס אני חייב ללמד את זיגזגון ומנקי ואלקיד מתקפות! טוב אז שלושתכם צאו!" אני אומר
"הפוקימון שאני רוצה הוא קרבי!" אומר בהתלהבות
ירין
שאלה מכשילה >.<... את מנקי בתור פוקימון לוחם אתה יכול לנסות ללמד אותו מיני מתקפות לוחם (זריקה, מכת קארטה, בעיטת טיקוואנדו, מהלך קונג פו מהמטריקס וכד')... את זיגזגון אני מניח שאתה יכול ללמד כל מיני מתקפות כמו מהירות, חבטת ראש, נשיכה...
--
השלושה יוצאים ומסתכלים עליך בציפיה
איקי
הפרופסור מתחיל להקליד במהירות על שורות במחשב, ובסוף מריץ אותן, ועל המסך מודפסת ההודעה Transmition Successfull, ועל השולחן מופיע פוקדור "הנה הפוקדור של קרבי" הוא אומר, "אתה גם צריך 5 פוקדורים נוספים ופוקדע, הנה" הוא אומר, תוך כדי חיוך במילה פוקדע, והוא נותן לך את הכל "בהצלחה".
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 08:49 PM
[b] ליאו
אני עלול לכתוב את המתקפות, אבל הקטע ההוא שבהתחלה הפוקימון יודע רק מתקפות בסיסיות, למשל לסניזל יש ציפורניים אז הוא יכול לשרוט, יש לו ראש אז הוא יכול לבצע חבטת ראש, וכל פקוימון יכול לדחוף. אני ארשום רק את המתקפות שאתה מלמד את הפוקימון בדרף הראש.
פיג'י הלא מוכן נפגע, ולאחר מכן מתחיל לעוף למעלה והוא מתכוון להשתמש בדחיפה.
[/b][/quote]
"סניזל על תתחמק מזה אני רוצה ששנייה לפני שהוא פוגע בך תתפוס אותו בידיים ותמחץ אותו חזק עם הציפורניים!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:55 PM
[b] איקי
הפרופסור מתחיל להקליד במהירות על שורות במחשב, ובסוף מריץ אותן, ועל המסך מודפסת ההודעה Transmition Successfull, ועל השולחן מופיע פוקדור "הנה הפוקדור של קרבי" הוא אומר, "אתה גם צריך 5 פוקדורים נוספים ופוקדע, הנה" הוא אומר, תוך כדי חיוך במילה פוקדע, והוא נותן לך את הכל "בהצלחה". [/b][/quote]
"תודה רבה לך פרופסור!" אומר בהתלהבות בקפיצה קלה.
"קרבי צא!" מוציא את קרבי בהתלהבות לראשונה. "קרבי, אני המאמן שלך איקי! אני בטוח שנוכל להסתדר היטב" אומר לקרבי ויוצא מהמעבדה לכיוון העיר הבא.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:55 PM
[b] ירין
שאלה מכשילה >.<... את מנקי בתור פוקימון לוחם אתה יכול לנסות ללמד אותו מיני מתקפות לוחם (זריקה, מכת קארטה, בעיטת טיקוואנדו, מהלך קונג פו מהמטריקס וכד')... את זיגזגון אני מניח שאתה יכול ללמד כל מיני מתקפות כמו מהירות, חבטת ראש, נשיכה...
--
השלושה יוצאים ומסתכלים עליך בציפיה
[/b][/quote]
"מנקי בוא נתחיל איתך! בואו נחפש פוקימונים!" אני אומר
ליאו
סניזל לא תופס את פיג'י בזמן: הוא נפגש מהדחיפה, ורק אז תופס את פיג'י בציפורניים, היכנשהו באזור בזנב של פיג'י, ככה שהוא לא נפגע יותר מדי
איקי
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה הולך לכיוון מרוול. אתה ביציאה מזרנטל, ויש שדה, שבו יש הרבה פויקמונים, עוד שחקנים מהמשחק הזה ששקועים בקרבות פוקימונים, (אלא אם כן אתה זה שבחרת לא להיות מודע לאחרים) והפוקימון הכי קרוב אליך הוא סידוט.
ירין
בתוך העיר אין פוקימונים, אתה מסתובב בה ואתה רואה שלט "שמורת פוקימונים של מרוול, אסור לתפוס פוקימונים, אסור לפגוע קשה מדי בפוקימונים ---->" ואתה אכן רואה בכיוון ההוא שביל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:10 PM
[b] ליאו
סניזל לא תופס את פיג'י בזמן: הוא נפגש מהדחיפה, ורק אז תופס את פיג'י בציפורניים, היכנשהו באזור בזנב של פיג'י, ככה שהוא לא נפגע יותר מדי
[/b][/quote]
"סניזל בו ננסה משהו חדש! אני רוצה שתמקד אנרגית אופל בצורת כדור ותשליך את הכדור אנרגיה הזה אל פיג'י!"
[u]נ.ב[/u]
מדובר במתקפת כדור צל מסוג רוח שאני רוצה שהוא ישתמש בה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:17 AM
[b] ירין
הוא אוגר אנרגיה חשמלית באנטנה, ויש מספר ניצוצות, הוא מנסה להוציא את זה אך זה לא מתקדם יותר מדי מהאנטנה שלו. לאחר אלקיד ואתה מבחינים שזגזגון כבר תקרב עם מתקפת דחיפה.
וד"א, אולי אתמול לא הייתי מספיק מרוכז כדי להבהיר שהדמות שמלווה אותך לא מלווה אותך כל הזמן כמו ברוק בסדרה, אלא פשוט לפעמים נפגשת איתך.
מקס
למה שלא תוכל להוציא את צ'אמרנדר?
בכל אופן אתה מוציא את הפוקדע
"מערכת פוקדע.. מופעלת.. מערכת הנחייה דרך מצלמה... מופעלת. אנא כוון על פקימון שברצונך לקבל עליו מידע" נשמע קול מונוטוני מהפוקדע.
ניתאי
"כן אבל לא רק, אני גם זה שבונה אלגוריתמים מתוחכמים לפוקדע" הוא אומר "אז אני מבין שבאת לקבל פוקימון, מי אתה רוצה?" הוא פותח דף ריק במחשב. [/b][/quote]
איך אתם בעמוד 12?!
אחי,אתה ממשיך עם אחד עד סוף הסיפור שלו
אל תגיב כל שנייה אלא רק אחרי שכמה מגיבים
בכל מקרה:
אני מכוון את הפוקדע על סטארלי ואז נותן פקודה לצ'ארמנדר
"צ'ארמנדר!" אני צועק "תתחיל בשריטה"