-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 25 2009, 05:05 PM
[b]
[b]נדב[/b]~
סייטר מנסה להתחמק מההיפנוזה ובינתיים באלבאזור תוקף אותו בחיתוך והוא מאבד קצת אנרגיה. [/b][/quote]
"בלבזאור, זרע עלוקה! פוליוואג, היפנוזה!" אני צועק.
"בלבזאור, תשתמש בדחיפה! פוליוואג, בועות!" אני מוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 25 2009, 05:05 PM
[b] [b]תמיר[/b]~
צ'ארמנדר שולח שריטות לאקסגקיוט, והוא מתעלף. [/b][/quote]
"צא פוכדור!" אני קורא ושולח פוכדור ריק על אקזקיוט המעולף.
-
מחר אני יעדכן לכולם את דף הרשומים :) שתדעו לכם שהמשחק לא יהיה פעיל כל כך עד תחילת הלימודים. סיבות אישיות, לא כל כך משנה. בכ"מ, שיתחיל והלימודים אנחנו נשחק הרבה מאוד אחרי הצהריים ובערב.
[b]תמיר[/b]~
הפוכדור נפתח באוויר ואור אדום מושך את אקסגקיוט פנימה. הפכודר מתנדנד פעמיים הצידה ובחזרה ואז עצר. האור האדום שנכבה במרכז מסמן על לכידתו של אקסגקיוט.
[b]נדב[/b]~
סייטר מנסה להדוף את המתקפות, אך ההיפנוזה של פולייאוג משפיעה עליו והוא נופל, הוא מאבד ועוד חיים.
לפתע הוא קם על רגליו ותוקף את פוליוואג בחיתוך, פוליוואג מתעלף.
[b]דודי[/b]~
אתה מתקדם לכיוון מעבדתו של הפרופסור, אתה מגיע אחרי כמה דקות ורואה שאין אף אחד בכניסה למעבדה, הדלת סגורה.
[b]עמרי[/b]~
האנשים שרצים כבר היו רחוקים ממך והתעלמו ממך, הם נעלמו.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 25 2009, 11:29 PM
[b] [b]נדב[/b]~
סייטר מנסה להדוף את המתקפות, אך ההיפנוזה של פולייאוג משפיעה עליו והוא נופל, הוא מאבד ועוד חיים.
לפתע הוא קם על רגליו ותוקף את פוליוואג בחיתוך, פוליוואג מתעלף.
[/b][/quote]
"פוליוואג, חזור!" אני צועק ומחזיר את פוליוואג לכדור.
"בלבזאור, תשתמש בחיתוך, ואז בדחיפה!"
-
[b] [b]דודי[/b]~
אתה מתקדם לכיוון מעבדתו של הפרופסור, אתה מגיע אחרי כמה דקות ורואה שאין אף אחד בכניסה למעבדה, הדלת סגורה. [/b][/quote]
"מה פיספסתי את הקבלת פוקימון אני לא מאמין זה לא נכון! אוף...." אני אומר מיתישב ליד המעבדה עצוב
-
[b] מחר אני יעדכן לכולם את דף הרשומים :) שתדעו לכם שהמשחק לא יהיה פעיל כל כך עד תחילת הלימודים. סיבות אישיות, לא כל כך משנה. בכ"מ, שיתחיל והלימודים אנחנו נשחק הרבה מאוד אחרי הצהריים ובערב.
[b]תמיר[/b]~
הפוכדור נפתח באוויר ואור אדום מושך את אקסגקיוט פנימה. הפכודר מתנדנד פעמיים הצידה ובחזרה ואז עצר. האור האדום שנכבה במרכז מסמן על לכידתו של אקסגקיוט. [/b][/quote]
"כל הכבוד, צ'רמנדר! עשינו זאת!" אני אומר לו בשמחה, מרים את הפוכדור מהרצפה ומסמן לצ'רמנדר לצעוד לידי. אנחנו ממשיכים בדרכנו.
-
[b] [b]עמרי[/b]~
האנשים שרצים כבר היו רחוקים ממך והתעלמו ממך, הם נעלמו. [/b][/quote]
'מוזרים' אני חושב לעצמי.
'מעניין מה זה הדיסק האפור הזה' אני חושב לעצמי ומוציא אותו מהתיק כדי לבדוק.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 25 2009, 02:05 PM
[b] [b]מתן[/b]~
צ'ארמיליו ןשולך את מסך העשן לכיוון סנדשרו, ברגע שהעשן מתפזר אתה לא רואה את סנדשרו. צ'ארמיליון מפספס את השריטות. לפתע, סנדשרו תוקף אותו מאחור, הוא יצא מהאדמה! [/b][/quote]
האמת לא ממש הבנתי מה סנדשרו עשה...
---
אני אומר לצ'ארמיליון:"צ'ארמיליון תקפוץ ותשתמש בצעקה ואז תשתמש בשריטות"
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 25 2009, 02:05 PM
[b] [b]ניר[/b]~
פינסיר מתרחק בסקווירטל. הוא תוקף אותו שוב בדחיפה. סקווירטל נבהל.
[/b][/quote]
"סקווירטל כסה את כל האזור בבועות, אחר כך קפץ עליהם בכדי להשתמש בדחיפה על הקרניים שלו!" אני פוקד עליו ומסביר לו.