-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 12:33 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
"אתה צריך להכניס אותו לפוכדור כדי שיהיה שלך" האחות ג'וי אומרת לך
אתה יוצא מהמרכז מה תעשה??
~~~~~~~~~~~~~~~
מיתקפות יעודכנו בעוד 3 הודעות [/b][/quote]
אני מחזיר אותו לפוקדור ומכקה שיחשיך
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 12:33 AM
[b] [b]ג'ון[/b]
השינקס לוקח את הרייר קנדי ואוכל אותו בשמחה פיתאום אתה רואה שהוא מתחיל לרוץ סביבך
בשמחה אתה בסוף חושב שהוא לא רוצה להיצטרף אלייך סתם ככה אלה אחרי קרב את מי תוציא נגד שינקס?? [/b][/quote]
אני אומר:"אוקיי אתה רוצה את זה אתה תקבל! ליירון צא, תשתמש בציפורן מתכת על שינקס!" ואני מוציא את ליירון ומצביע על שינקס.
-
[b]ירין[/b]
מתכת/על חושי
[b]מאט[/b]
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:00 AM
[b]
[b]מאט[/b]
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה?? [/b][/quote]
"אוניקס תשתמש בקשיחות ואז השפרצת בוץ!"אני צועק לו.
-
[b]ירין[/b]
מתכת/על חושי
[b]מאט[/b]
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
תגובה תוקעת
~~~~~~~~~~
הלילה ירד ואתה מיסתובב בעיר ביפוש אחר פוקימון או מאמן להיאמן עליו ופיתאום אתה רואה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/302.png[/img] ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa447.png[/img] שלו מיתקרבים אלייך מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
שינקס חומק ומישתמש בניב קרח על ליירון ליירון ניפגע שינקס מיתכונן להישתמש במיתקפה מהירה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:05 AM
[b]
[b]מאט[/b]
[/b][/quote]
"אוניקס תשתמש בקשיחות ואז השפרצת בוץ!"אני צועק לו.
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:00 AM
[b] [b]ירין[/b]
מתכת/על חושי
[/b][/quote]
"זאנגוס צא! תשתמש במבט עם ריקוד חרבות! ואז התחמק מהמתקפה שלו והשתמש בזעם משולב עם שריטה ותחזק בריקוד חרבות!" אני אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס חומק ומישתמש בניב קרח על ליירון ליירון ניפגע שינקס מיתכונן להישתמש במיתקפה מהירה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לליירון:"ליירון תשתמש בהגנת ברזל ואז תשתמש בדירדור אבנים, ותקפוץ על אחד האבנים ותהיה מעל שינקס ותשתמש בנגיחה!"
-
סורי יש לי לאגים
[b]מאט[/b]
ברונזור מפספס ואז שולח קרן בילבול ביחד עם כדור מגנט מה תעשה אוניקס עומד להיפגע??
[b]ירין[/b]
זאנגוס פוגע בו בכל המיתקפות ברונזורג מישתמש קרן בילבול עוצמתית משולבת עם להביור מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
ליירון מישתמש בהגנת ברזל,ואז בדירדור אבנים ליירון מנסה לקפוץ על האבן ולא מצליח כי האו ניהיה גדול ומרושל ליירון מנסה לרוץ אליו ולינגוח אך שינקס מיתחמק ופוגע בו עם ניב קרח מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:26 AM
[b] [b]מאט[/b]
[/b][/quote]
פעם שלישית שאתה מגיב אותו דבר כבר לכולם!
-
-
[b] [b]ג'יי[/b]
תגובה תוקעת
~~~~~~~~~~
הלילה ירד ואתה מיסתובב בעיר ביפוש אחר פוקימון או מאמן להיאמן עליו ופיתאום אתה רואה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/302.png[/img] ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa447.png[/img] שלו מיתקרבים אלייך מה תעשה?? [/b][/quote]
"וואי ריולו מגניב תמיד רציתי אחד בא לך קרב?"
-
[b] [b]מאט[/b]
ברונזור מפספס ואז שולח קרן בילבול ביחד עם כדור מגנט מה תעשה אוניקס עומד להיפגע??
[/b][/quote]
"תתפוס את ברונזור עם הזנב שלך ואז תתקוף אותו בהשלכת אבנים!בכל הכוח!" אני צועק לאוניקס.
-
[b]
[b]ירין[/b]
זאנגוס פוגע בו בכל המיתקפות ברונזורג מישתמש קרן בילבול עוצמתית משולבת עם להביור מה תעשה??
[/b][/quote]
"מהר תתחמק עם מתקפה מהירה משולב בשריטה בחיזוק ריקוד חרבות ואז זעם עם ריקוד חרבות!!" אנינ אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
ליירון מישתמש בהגנת ברזל,ואז בדירדור אבנים ליירון מנסה לקפוץ על האבן ולא מצליח כי האו ניהיה גדול ומרושל ליירון מנסה לרוץ אליו ולינגוח אך שינקס מיתחמק ופוגע בו עם ניב קרח מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לליירון:"תשתמש בציפורן מתכת ואז מהר בנגיחה!"