-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 2 2009, 02:32 PM
[b] ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
אתה יורדים מהצד השני על הגדר. "נשק תמיד יש לי" היא אומרת שוב במבטא צרפתי מעצבן, מרימה את שמלתה הכסופה ומראה לך אקדח CZ שדבוק לה לרגל. היא מוציאה אותו. לך יש אקדח GLOCK שלקחת מהגופה של הנער המת, שהיה בצד שלך. "לא משנה לי אם הוא בגד בי או מת. החוק הראשון אצלינו ביחידה 409, הוא לעולם לא להשאיר חבר מאחור" היא אומרת. "קדימה, בוא נצא לדרך" היא ממשיכה ואתם מתחילים לרוץ לתוך הקולוסיאום. הקולוסיאום... מבנה אצטדיון ענק, שבתקופת ימי הביניים היו משתמשים בו לקרבות גלדיאטורים. אתה נכנסים פנימה בשקט בשקט. אתם מגיעים לזירה, שמלאה בסלעים גדולים במיוחד בצבע כתום בהיר, שאפשר להסתתר מאחוריהם. אתם מיד הולכים ומתחבאים מאחורי סלע כזה שדיי מזכיר בצורתו מלבן. אתם מציצים טיפה פנימה. ורואים שני אנשים עם חולצה לבנה שעליה מצויירת גולגולת סגולה. אותה חולצה הייתה לאיש שהתחזה לנציג. הם עומדים מול בוק, הנער הצ'כי. לפתע הבחור השמאלי מוציא אקדח, ומכוון לראש של בוק! [/b][/quote]
אקח את אקדח הגלוק שלי.
"מישל תחכי ואל תעשי כלום" אגיד לה.
אתסכל טוב טוב על האנשים ואחפש את הנקודה שבה היורה הוא הכי חשוף.
ואז אני יורה 3 יריות:אחת באקדח של האיש השמאלי,אחרי זה בראש שלו ולבסוף גם באיש הימני.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 2 2009, 02:32 PM
[b] ג'ייסון ריק -
"סבבה, תתלבש ונצא תוך חמש דקות" מלך הגנבים אומר לך. כעבור חמש דקות אתם מוצאים את עצמיכם זרוקים על הספה וטוחנים פופקורן, מול תכנית הטלוויזיה "העוקץ". "מה זאת התכנית הזאת בכלל?" אתה שואל וזורק עוד פופקורן לפה. "זה על כמה שחקנים שיוצאים כל פעם לחנות אחרת בשביל לשדוד אותה, בדרכים מתוחכמות במיוחד. בכל פרק הונאה אחרת, ולא רק בחנויות. הם עושים כל מיני תרגילי כיוס ברחוב" מלך הגנבי אומר לך. "אז אתה אומר שכדאי לי ללמוד מהם?" אתה שואל. "למה לחכות כל שבוע בשביל ללמוד הונאה? כל מה שהם עושים, עשיתי 10 שנים לפני שהתכנית הזאת יצאה" הוא מחייך חיוך שטני. "אתה יכול פשוט ללמוד ממני" הוא אומר, וגומר את הפופקורן האחרון שנשאר. "רגע... לא אמרנו שנצא לאימון?" אתה שואל כאילו כלום. "כן, אבל אתה יודע... לא יצא בדיוק, חוץ מזה כבר מאוחר" הוא משיב. "מה מאוחר?!?!? מה השעה!!!?!??!" נופל לך לפתע האסימון. "אממממ 21:50, למה?" הוא שואל וקם. "כי עוד עשר דקות אני צריך לעלות על מטוס בדרך לפורטוגל!" אתה נלחץ. "אה, יש לך מספיק זמן. לך תארוז את המזוודה שלך" הוא אומר. אז.... מה תארוז? [/b][/quote]
אני אורז בגדים תמונה של ההורים שלי אקדח מתחת לחולצה .
את הסכין אני שם בגרב שלי .
אני הולך אל מלך הגנבים ואומר :
" סיימתי "
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Nov 2 2009, 01:49 PM
[b] מקס סטרונג-
לאטא לאט אתה מתחיל להכנס אל המעבר ובדרכך סורק את האיזור מפני מנגנונים. אחרי כמה דקות שבהן אתה לא מצליח למצוא כלום חשוד אומר אחד הילדים: "בואו נתקדם אולי יש משהו!". הילד מתחיל להתקדם בזריזות במעבר ואתה שם לב שהוא מחפש על הקירות משהו. "מה יש לך?" שואל הילד השני (שנמצא לידך). "אולי יש עוד דלת שפותחת מעבר לחדר!" הוא עונה ברצינות וממשיך לסרוק את המעבר כדי למצוא דלת סתרים נוספת. אחרי כמה דקות כשהוא מתחיל להתייאש הוא נשען על הקיר ואחת מהלבנים שבקיר נדחפת פנימה ופותחת דלת לחדר. מהמעבר אף אחד מכם לא מצליח להבין מה הוא נימצא בחדר. [/b][/quote]
אני נכנס לחדר ומסתכל שם בקפידה
-
ג'ק מנדל -
"לצערי את ג'יין לא הצלחנו למצוא... עברנו בכל הגופות, אחת אחת. אף אחת מהם לא הייתה ג'יין. אתה בטוח שהיא הייתה איתך על הבניין שקרס?" מלך הגנבים מתחקר אותך בניב חשוד.
ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
אתה מסמן למישל לחכות שנייה בעזרת אצבעותייך, ולאט לאט אתה עובר מסלע לסלע. בשלב מסויים אתה כבר ממש קרוב אליהם. אתה מטעין את האקדח בשקט, בא אל האנשים מאחורה... מכוון את האקדח.. אך לפתע האצבע הקטנה שברגל שלך נדפקת בסלע הגדול, וצליל של "אהה" נפלט מפיך בטעות. שני האנשים מסתובבים אלייך. "פולש!" צועק השמאלי. אך כאשר בוק מאחוריהם, והם לא מסתכלים אליו. הוא דופק לשמאלי, זה שכיוון אליו אקדח; בעיטה לרגל ומעיף אותו על הריצפה. הימני יורה לו בכתף, אך זה לא עוצר אותו, והוא תופס אותו מהצוואר, מרים אותו ודופק אותו בסלע. "מי שלח אותכם!?" הוא צורח אליו. שמיד אחר כך השני קם מאחוריו, מכוון אליו אקדח ו... נשמעת ירייה. אבל לא! מישל ירתה לו ברגל מאחורה! ההוא שבוק מחזיק מתחמק ממנו עם בוקס לפנים, ומתחיל ביניכם קרב פיזי קשה מאוד!
ג'ייסון ריק -
אתם שם בגדים חמים ובגדים קצרים, נעליים, גרביים, תחתונים, וכמובן תמונה של ההורים שלך. אתה לוקח את אקדח הSTEYR שלך, ומחביא אותו מתחת לערימת חולצות במזוודה. את הסכין אתה מחביא בכיס. אתה סוגר את המזוודה השחורה עם ריץ' רץ', ומתקדם לכיוון החצר. אתה יוצא החוצה, שם מחכה לך יבגני עם תרמיל ענק על הגב שלו. לידו עומד בחור גבוה במיוחד בשיער שחור קוצני, משקפי שמש שהשמשה שלהם היא מראה, וזיפים. מאחוריהם יש מטוס לבן עם פסים אדומים, ומהצד השני פסים כחולים. "אתה מאחר בדקה ו49 שניות" מתעצבן עלייך יבגני בדיבורו האיטי שמתלווה למבטא רוסי כבד. "קדימה, בוא נצא" אומר הבחור במשקפי השמש. "צונאמי, איפה לשים תיק שלי?" אומר לו יבגני, שעדיין לא למד לדבר כל כך טוב. "שימו בתא המטען" הוא אומר. יבגני זורק בעצבים את התרמיל לתוך התא, ולאחר כך אתה מרים בעדינות את המזוודה, ומניח אותה שם. אתה סוגר את תא המטען בחוזקה. שניכם מתיישבים בתוך המטוס וסוגרים את הדלתות. אתם חוגרים חגורות, ומיד אחריכם צונאמי נכנס. כולם כאן בסדר? הוא שואל, ושניכם משיבים בהנהון. "אז בואו נצא לדרך" הוא אומר בטון מתנשא ודוחף קיסם לפה שלו. תוך מספר דקות, המטוס מתחיל להמריא.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 2 2009, 03:38 PM
[b] ג'ייסון ריק -
אתם שם בגדים חמים ובגדים קצרים, נעליים, גרביים, תחתונים, וכמובן תמונה של ההורים שלך. אתה לוקח את אקדח הSTEYR שלך, ומחביא אותו מתחת לערימת חולצות במזוודה. את הסכין אתה מחביא בכיס. אתה סוגר את המזוודה השחורה עם ריץ' רץ', ומתקדם לכיוון החצר. אתה יוצא החוצה, שם מחכה לך יבגני עם תרמיל ענק על הגב שלו. לידו עומד בחור גבוה במיוחד בשיער שחור קוצני, משקפי שמש שהשמשה שלהם היא מראה, וזיפים. מאחוריהם יש מטוס לבן עם פסים אדומים, ומהצד השני פסים כחולים. "אתה מאחר בדקה ו49 שניות" מתעצבן עלייך יבגני בדיבורו האיטי שמתלווה למבטא רוסי כבד. "קדימה, בוא נצא" אומר הבחור במשקפי השמש. "צונאמי, איפה לשים תיק שלי?" אומר לו יבגני, שעדיין לא למד לדבר כל כך טוב. "שימו בתא המטען" הוא אומר. יבגני זורק בעצבים את התרמיל לתוך התא, ולאחר כך אתה מרים בעדינות את המזוודה, ומניח אותה שם. אתה סוגר את תא המטען בחוזקה. שניכם מתיישבים בתוך המטוס וסוגרים את הדלתות. אתם חוגרים חגורות, ומיד אחריכם צונאמי נכנס. כולם כאן בסדר? הוא שואל, ושניכם משיבים בהנהון. "אז בואו נצא לדרך" הוא אומר בטון מתנשא ודוחף קיסם לפה שלו. תוך מספר דקות, המטוס מתחיל להמריא. [/b][/quote]
אני אומר :
" כמה זמן יקח לנו להגיע ? , מה אני יעשה בנתיים ? ואני צריך ליפרווץ את כל הכספות ? "
-
[b] ג'ק מנדל -
"לצערי את ג'יין לא הצלחנו למצוא... עברנו בכל הגופות, אחת אחת. אף אחת מהם לא הייתה ג'יין. אתה בטוח שהיא הייתה איתך על הבניין שקרס?" מלך הגנבים מתחקר אותך בניב חשוד.
[/b][/quote]
"כן..היא בדיוק התכוננה לרדת מהבניין ואז היה את הפיצוץ.." אני אומר בצער..
-----
נבניין שלה גם התפוצץ נכון?, אם טעיתי אני אומר לו שהייא לא הייתה עם הבניין שהתפוצץ...
-
[b] ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
אתה מסמן למישל לחכות שנייה בעזרת אצבעותייך, ולאט לאט אתה עובר מסלע לסלע. בשלב מסויים אתה כבר ממש קרוב אליהם. אתה מטעין את האקדח בשקט, בא אל האנשים מאחורה... מכוון את האקדח.. אך לפתע האצבע הקטנה שברגל שלך נדפקת בסלע הגדול, וצליל של "אהה" נפלט מפיך בטעות. שני האנשים מסתובבים אלייך. "פולש!" צועק השמאלי. אך כאשר בוק מאחוריהם, והם לא מסתכלים אליו. הוא דופק לשמאלי, זה שכיוון אליו אקדח; בעיטה לרגל ומעיף אותו על הריצפה. הימני יורה לו בכתף, אך זה לא עוצר אותו, והוא תופס אותו מהצוואר, מרים אותו ודופק אותו בסלע. "מי שלח אותכם!?" הוא צורח אליו. שמיד אחר כך השני קם מאחוריו, מכוון אליו אקדח ו... נשמעת ירייה. אבל לא! מישל ירתה לו ברגל מאחורה! ההוא שבוק מחזיק מתחמק ממנו עם בוקס לפנים, ומתחיל ביניכם קרב פיזי קשה מאוד!
[/b][/quote]
אבעט לו בבטן ואתן לו אגרופים בסנטר.
ואחרי זה אני מוציא את הגלוק ויורה בו.
-
ג'ייסון ריק -
"לפרוץ? אני לא לפרוץ כספות. אני לשבור אותם" אומר יבגני במבטא הרוסי המעצבן שלו. "אני מומחיות לפרק דברים" הוא ממשיך. אתה מתחיל לפחד קצת ממנו, אבל מצד השני אתה מרגיש בטוח שהוא בצד שלך. "ומה אמורים לעשות בינתיים?" אתה שואל אותו. "שקט כבר, חוליגן! תפסיק לד.." בוםם, ירייה מנפצת את החלון של המטוס. שניכם מיד משתחררים מהחגורות ומשתטחים על הריצפה, בשביל שלא יפגעו בכם. "צונאמי, מה קורה כאן?" אתה צועק לכיוון תא הטייס. "אנחנו מותקפים! תשארו על הריצפה ואל תזוזו! אני ינסה לברוח, אבל זה יכול לגרום לכם בחילה. יש שקיות הקאה בתא הלבן שלידכם!" הוא אומר ולפתע המטוס מתחיל להסתחרר ולעלות יותר גבוה. המטוס מסתובב במקום עשרות פעמים ומבצע גלגולים מרשימים במיוחד. המתקיף כניראה איבד אותכם, לאחר שתי דקות. "צונאמי, הכל בסדר!?" אתה צועק שוב. "אני חושב ש.." הוא לא מספיק לסיים את המשפט, וכבר מספר יריות שמתנגשות במטוס קוטעות את דבריו. "כוסעמקקק..." אומר צונאמי. "נמאס לי לשתוק, אני להתקיף!" אומר יבגני ושולף שני רובי תת מקלע עם משתיק קול מהתרמיל שלו. אחד בכל יד. "אתה להשאר כאן, אני ללכת מלחמה" הוא אומר לך, ומתחיל לזחול עם הרובים, עד שהוא מגיע לדלת המטוס. שהוא מגיע לדלת המטוס, הוא קשר את החגורה של המושב שלידו אל הרגל שלו בקשר הדוק וחזק במיוחד, וככה הוא עושה גם עם החגורה השנייה, לרגל השנייה. לפתע הוא קם, פותח את דלת המטוס ו.... מתחיל לירות! "הליקופטר כאן!!!" הוא אומר, ומהדיבור הלא ברור שלו אתה מבין שהתוקף הוא מסוק. לפתע אקדח מהנעל שלו מתגלגל לכיוון שלך, ונוחת ישר בתוך היד שלך. מה תעשה?
ג'ק מנדל -
לא, אתה באמת קורא מה שאני כותב? שאני אנשים בחליפה הירוקה הכהה חטפו אותה לתוך מסוק.
----
"באו שני ברנשים עם בגדים מוזרים ומשקפי שמש משולשות באו וזרקו אותה לתוך מסוק. שהפרופלו של המסוק התחיל להסתובב, הבניין שלי כבר התחיל לקרוס... אז אני לא שמתי לב. אבל אני משער שהם חטפו אותה" אתה אומר בעצב, והזיכרון הצורב חוזר אלייך לאט לאט. "אכן טרגדיה..." אומר המאבטח הימני ומצחקק לו צחקוק חשוד. "אדוני המלך... מה קורה כאן?" אתה שואל בסקרנות. "כלום פשוט... לאחר שלא נמצאו ראיות... או כל גורם שיפיל את הבניין... הוסק כי אתה הפלת אותו. אם אתה לא יודע, בבניין שקרס, התרחשה באותו זמן ישיבה דחופה של כמה מהתנקשים הבכירים שלנו. כולם נספו" הוא אומר ודופק את מקל ההליכה השחור עשוי המתכת שלו על הריצפה. בקצה של המקל יש ראש לבן של נמר, ובפה שלו יהלום ירוק מנצנץ. "לא ידעתי שאתה זקוק למקל הליכה" אתה אומר למלך. "זה לא מקל הליכה רגיל. הקצה שלו מחשמל" הוא אומר. "בשביל מה אתה צריך מקל הליכה מחשמל?" אתה שואל אותו באי הבנה. "בשביל החקירה" הוא עונה באופן לא ברור. "איזו חקירה?" אתה שואל. "החקירה שלך!" הוא מרים את קולו ואז מכניס לך את המקל בבטן. אתה חוטף שוק חשמלי אדיר. "המלך! דיי! למה אתה עושה את זה!?" אתה שואל שכולך מתקפל מכאבים. "בשביל שתגיד לי למה לעזאזל הפלת את הבניין ורצחת את האנשים שלי! אתה מנסה לבגוד בי!!?!? אההה?! מי משלם לך?! איזו מאפיה??!" הוא צועק ודוחף לך את המקל שוב בצוואר, הפעם לזמן דיי ארוך. "תדע לך שהצטיינתי בהרבה מאוד דברים שהייתי צעיר! שוחד, סחיטה, ואפילו ניאוף. אבל החביב ביותר עלי היה... עינויים!" הוא אומר ומעלה את רמת הוואט במקל שלו.
ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
אתה דופק לאחד בעיטה מקפלת בבטן, ולשני אתה מכניס רצף אגרופים קטלני בסנטר. שניהם עפים על הריצפה. הקודם שבעטת בו שולף סכין ומתקרב אלייך שהסכין מונף, אבל אתה דופק לו ירייה בגרון, שגומרת אותו. דם עף לכל עבר. לפתע עוד ארבעה בחורים בגופייה לבנה עם גולגולת סגולה באים. "שיט!" אומר בוק. "יש עוד מהם!?" מישל מתעצבנת. "הם חמישה על שלושה!" מישל מוסיפה. "מה נעשה!?" בוק שואל. "אסור להתייאש!" אתה אומר ויורה אל האנשים, אך מפספס בכל ירייה. האיש שהכנסת לו אגרופים בסנטר קם מאחורייך ומעיף לך את האקדח קיבינימט בבעיטה, ואז מכניס לך עוד בוקס צדדי לאף. הפרצוף שלך ניראה כאילו קפצת ראש לבריכת בטון. הארבעה האחרים מתנפלים על בוק ומישל, ויש להם סכין זהה להוא שהרגת.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 2 2009, 04:19 PM
[b]
ג'ק מנדל -
לא, אתה באמת קורא מה שאני כותב? שאני אנשים בחליפה הירוקה הכהה חטפו אותה לתוך מסוק.
----
"באו שני ברנשים עם בגדים מוזרים ומשקפי שמש משולשות באו וזרקו אותה לתוך מסוק. שהפרופלו של המסוק התחיל להסתובב, הבניין שלי כבר התחיל לקרוס... אז אני לא שמתי לב. אבל אני משער שהם חטפו אותה" אתה אומר בעצב, והזיכרון הצורב חוזר אלייך לאט לאט. "אכן טרגדיה..." אומר המאבטח הימני ומצחקק לו צחקוק חשוד. "אדוני המלך... מה קורה כאן?" אתה שואל בסקרנות. "כלום פשוט... לאחר שלא נמצאו ראיות... או כל גורם שיפיל את הבניין... הוסק כי אתה הפלת אותו. אם אתה לא יודע, בבניין שקרס, התרחשה באותו זמן ישיבה דחופה של כמה מהתנקשים הבכירים שלנו. כולם נספו" הוא אומר ודופק את מקל ההליכה השחור עשוי המתכת שלו על הריצפה. בקצה של המקל יש ראש לבן של נמר, ובפה שלו יהלום ירוק מנצנץ. "לא ידעתי שאתה זקוק למקל הליכה" אתה אומר למלך. "זה לא מקל הליכה רגיל. הקצה שלו מחשמל" הוא אומר. "בשביל מה אתה צריך מקל הליכה מחשמל?" אתה שואל אותו באי הבנה. "בשביל החקירה" הוא עונה באופן לא ברור. "איזו חקירה?" אתה שואל. "החקירה שלך!" הוא מרים את קולו ואז מכניס לך את המקל בבטן. אתה חוטף שוק חשמלי אדיר. "המלך! דיי! למה אתה עושה את זה!?" אתה שואל שכולך מתקפל מכאבים. "בשביל שתגיד לי למה לעזאזל הפלת את הבניין ורצחת את האנשים שלי! אתה מנסה לבגוד בי!!?!? אההה?! מי משלם לך?! איזו מאפיה??!" הוא צועק ודוחף לך את המקל שוב בצוואר, הפעם לזמן דיי ארוך. "תדע לך שהצטיינתי בהרבה מאוד דברים שהייתי צעיר! שוחד, סחיטה, ואפילו ניאוף. אבל החביב ביותר עלי היה... עינויים!" הוא אומר ומעלה את רמת הוואט במקל שלו.
[/b][/quote]
מצתער שחכתי..מה תאה רוצה עברתי תאונה..שחכת..
-----
"אני נשבע לך שלא עשיתי את זה!!" אני צועק
-
[b]
ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
אתה דופק לאחד בעיטה מקפלת בבטן, ולשני אתה מכניס רצף אגרופים קטלני בסנטר. שניהם עפים על הריצפה. הקודם שבעטת בו שולף סכין ומתקרב אלייך שהסכין מונף, אבל אתה דופק לו ירייה בגרון, שגומרת אותו. דם עף לכל עבר. לפתע עוד ארבעה בחורים בגופייה לבנה עם גולגולת סגולה באים. "שיט!" אומר בוק. "יש עוד מהם!?" מישל מתעצבנת. "הם חמישה על שלושה!" מישל מוסיפה. "מה נעשה!?" בוק שואל. "אסור להתייאש!" אתה אומר ויורה אל האנשים, אך מפספס בכל ירייה. האיש שהכנסת לו אגרופים בסנטר קם מאחורייך ומעיף לך את האקדח קיבינימט בבעיטה, ואז מכניס לך עוד בוקס צדדי לאף. הפרצוף שלך ניראה כאילו קפצת ראש לבריכת בטון. הארבעה האחרים מתנפלים על בוק ומישל, ויש להם סכין זהה להוא שהרגת. [/b][/quote]
ארוץ ואקפוץ ואתן להם בעיטה מסובבת בחוזק שיכול להעיף להם ת'ראש.
-
[b] ג'ייסון ריק -
"לפרוץ? אני לא לפרוץ כספות. אני לשבור אותם" אומר יבגני במבטא הרוסי המעצבן שלו. "אני מומחיות לפרק דברים" הוא ממשיך. אתה מתחיל לפחד קצת ממנו, אבל מצד השני אתה מרגיש בטוח שהוא בצד שלך. "ומה אמורים לעשות בינתיים?" אתה שואל אותו. "שקט כבר, חוליגן! תפסיק לד.." בוםם, ירייה מנפצת את החלון של המטוס. שניכם מיד משתחררים מהחגורות ומשתטחים על הריצפה, בשביל שלא יפגעו בכם. "צונאמי, מה קורה כאן?" אתה צועק לכיוון תא הטייס. "אנחנו מותקפים! תשארו על הריצפה ואל תזוזו! אני ינסה לברוח, אבל זה יכול לגרום לכם בחילה. יש שקיות הקאה בתא הלבן שלידכם!" הוא אומר ולפתע המטוס מתחיל להסתחרר ולעלות יותר גבוה. המטוס מסתובב במקום עשרות פעמים ומבצע גלגולים מרשימים במיוחד. המתקיף כניראה איבד אותכם, לאחר שתי דקות. "צונאמי, הכל בסדר!?" אתה צועק שוב. "אני חושב ש.." הוא לא מספיק לסיים את המשפט, וכבר מספר יריות שמתנגשות במטוס קוטעות את דבריו. "כוסעמקקק..." אומר צונאמי. "נמאס לי לשתוק, אני להתקיף!" אומר יבגני ושולף שני רובי תת מקלע עם משתיק קול מהתרמיל שלו. אחד בכל יד. "אתה להשאר כאן, אני ללכת מלחמה" הוא אומר לך, ומתחיל לזחול עם הרובים, עד שהוא מגיע לדלת המטוס. שהוא מגיע לדלת המטוס, הוא קשר את החגורה של המושב שלידו אל הרגל שלו בקשר הדוק וחזק במיוחד, וככה הוא עושה גם עם החגורה השנייה, לרגל השנייה. לפתע הוא קם, פותח את דלת המטוס ו.... מתחיל לירות! "הליקופטר כאן!!!" הוא אומר, ומהדיבור הלא ברור שלו אתה מבין שהתוקף הוא מסוק. לפתע אקדח מהנעל שלו מתגלגל לכיוון שלך, ונוחת ישר בתוך היד שלך. מה תעשה? [/b][/quote]
אני לוקח את האקדח רץ לחלון שהיריה פיצצה ,
מקוון לראשו של הטיס של האליקופטר ויורה 3 יריות בתקווה להרוג אותו .
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Nov 1 2009, 09:00 PM
[b]
סטיב פוקס-
אתה עונה בחיוב לשאלתו של וינס המנהל ואז שואל אותו מה שלומו. "בסדר גמור, תודה ששאלת" הוא אומר לך בנימוס, כאילו הוא מנסה להסתיר משהו ואתה חושד קצת. אחד הילדים יוצא קצת ממחבואו (ככה שרק אתה רואה אותו) ומסמן לך להמשיך את השיחה. אתה שם לב שהוא גם מוציא מכיס מכנסו נייר מקומט וחתיכת פחם ומתחיל לכתוב על הנייר. אחרי חצי דקה הוא מרים את הפתק ועליו כתוב: "תנסה לשטות בו כדי לגרום לו לתת לנו משהו בזמן שאנחנו נגנוב בשקט בזמן שהוא לא שם לב". פתאום וינס מסתכל עליך ושואל: "משהו קרה? אתה פתאום נורא שקט".
[/b][/quote]
[color=red]"שום דבר אדוני , פשוט הייתי רוצה להתחיל את הפגישה בנימה חיובית ולספר בדיחה אבל אני לא זוכר כל כך איך היא הולכת , וזאת בדיחה שקשורה לנושא שאנחנו מדברים עליו היום , כניראה שלא אספר אותה כי אני לא זוכר את התוכן שלה , אולי בדיחה אחרת תעניין אותך..
אז..
שני חברים טובים ברחו מהכלא והתחבאו בבית מלון , שילמו על החדר עם כסף שגנבו..הם נכנסים למלון והכל שם ממש יפה , הם נכנסים לחדר וחוקרים את הדברים שנימצאים שם שניראים להם די חדשים , הם רוצים לראות איזה שכלולים הומצאו ב-10 השנים שהיו בכלא , אחרי 3 ימים החבר הראשון בא לחברו ואומר לו :"לא תאמין אחי , השירותים פה כל כך חדשניים , אני פותח את הדלת והאור נדלק , ושאני סוגר את הדלת האור נסגר , כל כך יפה !"
החבר השני מקמט את פנייו מוריד את חיוכו ואומר :"שוב השתנת במקרר ?!"
"[/color]
[color=green]אני מסיים את הבדיחה , צוחק , צחוק מזוייף , ומסמן עם העיניים לחברים שלי לעשות משהו .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Nov 2 2009, 02:49 PM
[b] ג'ו בלאק-
אתה מתחיל להסתכל טוב טוב על המהלכים של פאולו וסוקר את צעדיו. אתה מחליט להתקרב אליו טיפה וזה מה שאתה עושה. פתאום פאולו קופץ קפיצה יחסית גדולה אחורה ואז ממשיך את מהלכי הקפיצה המוזרים שלו. "נו קדימה! תראה לי מה אתה שווה בן זונה!" הוא צועק עליך וקופץ אליך עם בעיטה. בזמזל אתה מצליח לזוז הצידה טיפה ונמנע מהתקפתו (עכשיו גבו של פאולו מכוון אל הגב שלך). אתה מסתובב במהירות והדבר היחיד שאתה יכול לעשות בדבר כזה הוא לבעוט בו. זה מה שאתה עושה ופאולו נופל על רצפת הבמה ופוגע בפניו. מהר מאוד הוא קם ושוב קופץ רק שעכשיו דם יוצא מאפו והאף נראה שבור. "זה לא יעצור אותי מלכסח אותך!!" הוא צועק ונראה שהוא מתכונן לתת לך מכה.
[/b][/quote]
אני שיר קופץ הצידה ואז מעלה בראשי את המחשבה ליגמור את זה בדקירה או ל**** אותו מכות,ואז אני ישר מזנק אל פאולו ומנסה להפיל אותואם אני מצליח אני מכניס לו אגרוף ללסת ואז מפרק לו תפנים.
-
ג'ק מנדל -
"נשבע לך תגיד לשותפים שלך מהמאפיה המתחרה" הוא אומר ומחשמל אותך שוב. "אלה היו האנשים בחליפות הירוקות! אני נשבע..." אתה מגמגמם מכאב. "חליפות ירוקות?" הוא שואל. "כן כן, חליפות ירוקות!" אתה אומר ומתפלל לא לקבל עוד זרם. "זה היה בערך בגוון של זית רקוב?" הוא שואל ברצינות. "משהו כזה..!" אתה ממלמל. "שיט! זה המדים של מאפיית וונגולה!" הוא מתעצבן וזורק את המקל על הריצפה. "הם הכניסו אותה לתוך מסוק, ואז לא ראיתי כלום!" אתה אומר. "חוץ מזה, אם הייתי רוצה לפגוע באנשים שבכלל לא ידעתי שנמצאים בתוך הבניין הזה, ניראה לך שהייתי הורג את עצמי? אני לא טיפוס שמתאבד" אתה אומר לו ופולט אנחה גדולה. "אז למה בכלל עלית על הבניין הזה?" הוא שואל בחשדנות. "היה שם צלף שניסה לפגוע בג'יין. מיד עזרתי לה. הוא גם פגע בי, פעמיים באותה יד" אתה אומר באמינות. "כן, בגלל הקליעים שהיו תקועים עמוק בתוך היד שלך, הסקנו שאתה ניסית לבגוד. אלה היו הוכחות דיי חותכות, כי הקליעים האלה... אותם קליעים יש בתוך האקדחים שחולקו לכל מי שהשתתף בישיבה שהתרחשה בבניין שקרס" הוא אומר לך. "גאדאמאט, מישו הפליל אותי ובענק..." אתה אומר ונשען אחורה בעצבים. "רגע! מה אמרת השם של המאפיה הזאת?" נופל לך פתאום האסימון. "מאפיית וונגולה" הוא אומר לך בפה מעוקם. "וונגולה! אני זוכר את השם הזה! זה לא המאפיה שג'יין עברה אליה אחרי שהיא בגדה בנו, ואז הפילה אותה!?!!?" אתה אומר בפה פעור. "שיט! נכון!" מלך הגנבים אומר בשוק.
זאת הייתה פעולת נקם של מאפית וונגולה!" אתם אומרים ביחד.
ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
אתה רץ לאחד ודופק לו בעיטה מסובבת אדירה תוך כדי קפיצה, מהלך השובר לו את הצוואר. שאתה בא לשני ומנסה לעשות לו את זה גם, הוא קלט כבר את הטכניקה ותופס לך את הרגל. ביד השנייה הוא מכניס לך בוקס עוצמתי שמההדף מעיף אותך כמה מטרים טובים אחורה, איפה שזה ששברת לו את הצוואר נתלה לך על הגב, נופל איתך אחורה ולא מוכן לעזוב. מיד מתאספים עוד שני בחורים לידך ומתחילים לבעוט בך בחוזקה, שאתה משותק לריצפה. שני הבריונים האחרים כרגע דופקים לבוק ומישל מכות רצח עם אגרופנים. בוק ניראה במצב יותר גרוע מאשר ז'אק, החבר שליווה אותך למשרד.
ג'ייסון ריק -
אתה תופס את האקדח בחוזקה והולך על ארבע ובזהירות אל החלון המנופץ. אתה מציץ קצת ורואה את יבגני מחורר את ההליקופטר עם שני רובי תת מקלע, בזמן שההליקופטר מנסה נואשות לפגוע בו עם קליעים, אך לשווא. לפתע מהתחתית של ההליקופטר נשלח טיל שמוביל אחריו טור עשן... והוא מתקרב אל המטוס שאתה נמצא בו כרגע! המטוס הולך להתפוצץ לרסיסים בכל רגע, ואתם הולכים להתרסק לתוך הים התיכון! אך לא! הבלתי יאומן קורה! יבגני יורה במשך דקה שלמה בטיל, ולבסוף הטיל מתפוצץ מטר לפני יבגני! יבגני עף אחורה מההדף, וניראה כי יש על גופו חבלות רבות. אתה מוציא את האקדח, מכוון היטב ו... מחורר את הטייס! ההליקופטר מתרסק, ולאחר מספר שניות אתם שומעים פיצוץ.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 2 2009, 05:28 PM
[b] ג'ק מנדל -
"נשבע לך תגיד לשותפים שלך מהמאפיה המתחרה" הוא אומר ומחשמל אותך שוב. "אלה היו האנשים בחליפות הירוקות! אני נשבע..." אתה מגמגמם מכאב. "חליפות ירוקות?" הוא שואל. "כן כן, חליפות ירוקות!" אתה אומר ומתפלל לא לקבל עוד זרם. "זה היה בערך בגוון של זית רקוב?" הוא שואל ברצינות. "משהו כזה..!" אתה ממלמל. "שיט! זה המדים של מאפיית וונגולה!" הוא מתעצבן וזורק את המקל על הריצפה. "הם הכניסו אותה לתוך מסוק, ואז לא ראיתי כלום!" אתה אומר. "חוץ מזה, אם הייתי רוצה לפגוע באנשים שבכלל לא ידעתי שנמצאים בתוך הבניין הזה, ניראה לך שהייתי הורג את עצמי? אני לא טיפוס שמתאבד" אתה אומר לו ופולט אנחה גדולה. "אז למה בכלל עלית על הבניין הזה?" הוא שואל בחשדנות. "היה שם צלף שניסה לפגוע בג'יין. מיד עזרתי לה. הוא גם פגע בי, פעמיים באותה יד" אתה אומר באמינות. "כן, בגלל הקליעים שהיו תקועים עמוק בתוך היד שלך, הסקנו שאתה ניסית לבגוד. אלה היו הוכחות דיי חותכות, כי הקליעים האלה... אותם קליעים יש בתוך האקדחים שחולקו לכל מי שהשתתף בישיבה שהתרחשה בבניין שקרס" הוא אומר לך. "גאדאמאט, מישו הפליל אותי ובענק..." אתה אומר ונשען אחורה בעצבים. "רגע! מה אמרת השם של המאפיה הזאת?" נופל לך פתאום האסימון. "מאפיית וונגולה" הוא אומר לך בפה מעוקם. "וונגולה! אני זוכר את השם הזה! זה לא המאפיה שג'יין עברה אליה אחרי שהיא בגדה בנו, ואז הפילה אותה!?!!?" אתה אומר בפה פעור. "שיט! נכון!" מלך הגנבים אומר בשוק.
זאת הייתה פעולת נקם של מאפית וונגולה!" אתם אומרים ביחד.
[/b][/quote]
"חייבים להחזיר אותה! יש להם בסיס או משהו שיגוע לנו?" אני שואל אותו במהירות