-
רוני-
אתה רואה שהאירועים בעליית הגג מתפתחים, ברנדון לא מצליח לגבור על קול, קול נעלם אך שלושת המכשפות יוצאות מן הגוף הרוחני ועוברות להיות בשר ודם!
פיבי מקריאה לחש מוזר ומגלה את קול, כאשר פייג' משתמשת בקסם וקול נלכד במעגל של קריסטלים בשדה הגנה מוזר.
פייפר אומרת שחייבים להכין את השיקוי, אז פייג' אומרת שהיא תלך להביא עלה מחומש, שליאו יילך להביא נוצה מנץ עם נקודות על הפרווה שלו, פייפר תלך להשיג את העור של המתגשם מקול, שפיבי תלך אליכם ותיקח את הדם שלכם, וכולם יכינו את השיקוי.
ליאו ופייג' נעלמים, פייפר הולכת לקול, ופיבי הולכת אליכם ושואלת אם אתם מוכנים.
-
"אני לא מבין מה אני וברנדון אמורים לעשות "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 1 2009, 08:30 PM
[b] ברנדון וסטיב(תקרא את זה גם עומר.)-
ברנדון אתה שואל את ליאו, ליאו נבהל ואומר, ''לעזאזאל, קול סגר את הבית עם קסמים, לא נוכל לצאת מהבית!'' אומר ליאו כשהוא מודאג.
''טוב, אנחנו יכולות לצאת ממצב הרוח למשך שעתיים בתקופה של חצי שנה, ננצל את זה עכשיו.'' אומרות שלושת הבנות, אומרות לחש מסויים והינה לפתע הן בשר ודם!
''טוב, ברנדון סטיב ורוני, אנחנו נעזור לכם, יש לנו את הכוחות שהיו לנו שהיינו בחיים.'' אומרת פייפר, פיבי במהירות מקריאה לחש מוזר, וקול נגלה לפניכם כאשר המבט שלו מופתע והוא רועד, ''פפיבי..? פייפר, פייג'?! איך הגעתן לכאן?!'' הוא אומר בחשש.
''ככה! קריסטלים, מעגל!'' אומרת פייג', מניפה את ידייה ומעגל של קריסטלים מקיף את קול ויוצר מעגל אנרגיה שלא נותן לו לצאת.
''מה עושים עכשיו..'' אומרת פייפר.
פיבי נאנחת ואומרת, ''לפחות הוא לא מאיים עלינו עכשיו.''
ואז פייג' אומרת, ''צריך לעשות את השיקוי, ליאו, אתה תלך להביא נוצה של נץ, אני אלך להביא עלה מחומש, פייפר את תחתכי את העור של קול, ופיבי את תיקחי דם מברנדון, סטיב ורוני.
מובן?'' היא אומרת ונעלמת משם ביחד עם ליאו, פייפר הולכת אל קול ופיבי מתקרבת אליכם.
''נו? אתם מוכנים?'' היא אומרת. [/b][/quote]
" דם ?! מה דם ?!, אל תיגעו לי בדם ! " אני אומר וצוחק קצת.
-
מה קרה הורדתם פעילות במשחק? /=
מבטיח שיהיה מעניין בהמשך.
-------
ברנדון וסטיב-
''אנחנו צריכות טיפת דם של אחד מהמכושפים.
מי מתנדב?'' אומרת פיבי ופונה אליך ברנדון, אליך סטיב ואליך רוני.
בנתיים, אתם רואים שפייפר חתכה לקול חתיכה מעורו, וליאו ופייג' חזרו עם הדברים.
כולם מחכים רק לכם, ובנתיים ליאו ירד להביא בקבוקון של שיקוי, וקרא לפייג' ולפייפר להביא את הדברים ולפיבי להביא את הדם שלכם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 2 2009, 05:19 PM
[b] מה קרה הורדתם פעילות במשחק? /=
מבטיח שיהיה מעניין בהמשך.
-------
ברנדון וסטיב-
''אנחנו צריכות טיפת דם של אחד מהמכושפים.
מי מתנדב?'' אומרת פיבי ופונה אליך ברנדון, אליך סטיב ואליך רוני.
בנתיים, אתם רואים שפייפר חתכה לקול חתיכה מעורו, וליאו ופייג' חזרו עם הדברים.
כולם מחכים רק לכם, ובנתיים ליאו ירד להביא בקבוקון של שיקוי, וקרא לפייג' ולפייפר להביא את הדברים ולפיבי להביא את הדם שלכם. [/b][/quote]
אני מושיט את היד שלי לתת להם דם
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 1 2009, 01:24 PM
[b]
ברנדון ומפייר-
חיכיתי שתגיב אחי.
------
אתה מתעורר בחדר מוזר בעולם התחתון, לפידים נמצאים בחדר, ארון עם ספרים של כוחות כישוף אפל, אתה קם ומתחיל להיזכר בכל מה שקרה.
לפתע, מגיח מן האפלה המקור בכבודו ובעצמו, לבוש גלימה שמסתירה את כל גופו, אפילו את פניו לא ניתן לראות, ''נו נו, ברנדון, החלטת שאתה רוצה לעבוד אצלי?'' אומר המקור בקול אפל ושקט. [/b][/quote]
"כן אני אעבוד אצלך,אבל אתה יודע מה התנאים" אומר לו.
-
"אין בעיה " אני אומר ומתקרב לפיבי שתיקח ממני דם .
-
ברנדון וסטיב(גם לך עומר)-
''יופי..''
אומרת פיבי, לוקחת סכין ובזהירות לוקחת לכם דם על הסכין.
''דם של שתי מכושפים מספיק.''
מוסיפה פיבי ומחייכת.
ליאו מביא את הבקבוקון, העור, הנוצה, העלה והדם מעורבבים ביחד, לאחר חצי שעה הבקבוקון מוכן.
''מילים אחרונות?'' אומרת פיבי לקול שנמצא בשדה האנרגיה, כולכם: ליאו, שלושתכם והמכושפות עומדים מול קול שזועק ומבקש רחמים.
לפתע, מופיעים בטא B ובטא A, ''שלום קול, חשבנו שאתה צריך עזרה.'' אומר בטא A, ומפוצץ את ליאו בפיצוץ ענק.
פייפר מושיטה את ידייה ובטא B מתפוצץ גם.
פיבי מעיפה על בטא B את השיקוי, והוא נשרף אל מול עיניכם.. בטא A שובר את המחסום ולוקח את קול משם.
''אל תידאגו, אנחנו נחזור.. אבל לא כרגע, תחיו כמה שאתם יכולים!''
אומר בטא A ונעלם עם קול.
ליאו חוזר למזלכם, וכולכם יורדים ומתיישבים בספות בסלון.
ברנדון ומפייר-
אתה שומע ציחקוק מכיוונו של המקור.
''ילד, אתה תהיה שד ותעבוד אצלי גם בלי העסקה המטופשת הזאת, כי אתה שד מרמה גבוהה, ואם תמשיך להתחצף אליי, אני אהרוג אותך וגם את ההורים שלך.''
אומר המקור בטון גבוה ומאיים.
לפתע מופיעים שתי שומרים ברמה נמוכה, ''קח אותם, אתה שד ברמה גבוהה, אתה אורח כבוד במסיבה שנערכת עכשיו.. תבלה.''
אומר המקור ונעלם בלהבות.
''אדוני? לאן תרצה ללכת? למסיבה?'' אומרים שני השומרים, יש להם צורה של בני אדם, אפוד מגן בצבע ארד, ופיגיון ענק שהם תופסים בשניי ידייהם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 2 2009, 01:01 PM
[b] רוני-
אתה רואה שהאירועים בעליית הגג מתפתחים, ברנדון לא מצליח לגבור על קול, קול נעלם אך שלושת המכשפות יוצאות מן הגוף הרוחני ועוברות להיות בשר ודם!
פיבי מקריאה לחש מוזר ומגלה את קול, כאשר פייג' משתמשת בקסם וקול נלכד במעגל של קריסטלים בשדה הגנה מוזר.
פייפר אומרת שחייבים להכין את השיקוי, אז פייג' אומרת שהיא תלך להביא עלה מחומש, שליאו יילך להביא נוצה מנץ עם נקודות על הפרווה שלו, פייפר תלך להשיג את העור של המתגשם מקול, שפיבי תלך אליכם ותיקח את הדם שלכם, וכולם יכינו את השיקוי.
ליאו ופייג' נעלמים, פייפר הולכת לקול, ופיבי הולכת אליכם ושואלת אם אתם מוכנים. [/b][/quote]
"אמממ, אז איך אתן חיות שוב?" אשאל במעט בילבול
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 2 2009, 07:37 PM
[b] ברנדון וסטיב(גם לך עומר)-
''יופי..''
מוסיפה פיבי ומחייכת.
ליאו מביא את הבקבוקון, העור, הנוצה, העלה והדם מעורבבים ביחד, לאחר חצי שעה הבקבוקון מוכן.
''מילים אחרונות?'' אומרת פיבי לקול שנמצא בשדה האנרגיה, כולכם: ליאו, שלושתכם והמכושפות עומדים מול קול שזועק ומבקש רחמים.
לפתע, מופיעים בטא B ובטא A, ''שלום קול, חשבנו שאתה צריך עזרה.'' אומר בטא A, ומפוצץ את ליאו בפיצוץ ענק.
פיבי מעיפה על בטא B את השיקוי, והוא נשרף אל מול עיניכם.. בטא A שובר את המחסום ולוקח את קול משם.
אומר בטא A ונעלם עם קול.
ליאו חוזר למזלכם, וכולכם יורדים ומתיישבים בספות בסלון.
ברנדון ומפייר-
''ילד, אתה תהיה שד ותעבוד אצלי גם בלי העסקה המטופשת הזאת, כי אתה שד מרמה גבוהה, ואם תמשיך להתחצף אליי, אני אהרוג אותך וגם את ההורים שלך.''
לפתע מופיעים שתי שומרים ברמה נמוכה, ''קח אותם, אתה שד ברמה גבוהה, אתה אורח כבוד במסיבה שנערכת עכשיו.. תבלה.''
אומר המקור ונעלם בלהבות.
''אדוני? לאן תרצה ללכת? למסיבה?'' אומרים שני השומרים, יש להם צורה של בני אדם, אפוד מגן בצבע ארד, ופיגיון ענק שהם תופסים בשניי ידייהם. [/b][/quote]
"אני עוד ינקום בקול , אתם תיראו !!!
ליאו לא אמרת שרק בטא A יכול לחסל אותך ?"
-
[b] ברנדון וסטיב(גם לך עומר)-
''יופי..''
מוסיפה פיבי ומחייכת.
אומר בטא A ונעלם עם קול.
ליאו חוזר למזלכם, וכולכם יורדים ומתיישבים בספות בסלון. [/b][/quote]
" מה הלך פה ?!, מה הם עשו בכלל ? "
-
רוני, ברנדון וסטיב-
קול נעלם ביחד עם בטא A, בטא B נשרף למוות.
''בטא A יכל להרוג אותי.. הוא לא עשה את זה כי זה היה פותח במלחמה מול הבכירים למתגשמים, וסביר להניח שהבכירים היו מנצחים כי המתגשמים מעטים מאוד.''
אומר ליאו ונאנח.
פייפר מתחילה לדבר, ''טוב, מכשפים שלנו.. אתם צריכים לחיות חיים רגילים, אי אפשר להיות תמיד בחיי הקסם, תמצאו עבודות, תכירו אנשים, ליאו יעזור לכם בכל דבר..אני בטוחה.''
היא אומרת ומחייכת, ''והכי חשוב, תזהרו מהמקור, הוא חזק.'' מוסיפה פיבי, והן נעלמות משם.
''טוב, מה אתם רוצים לעשות עכשיו? עברנו אירועים לא קלים..'' אומר ליאו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 2 2009, 09:13 PM
[b] רוני, ברנדון וסטיב-
קול נעלם ביחד עם בטא A, בטא B נשרף למוות.
''בטא A יכל להרוג אותי.. הוא לא עשה את זה כי זה היה פותח במלחמה מול הבכירים למתגשמים, וסביר להניח שהבכירים היו מנצחים כי המתגשמים מעטים מאוד.''
אומר ליאו ונאנח.
פייפר מתחילה לדבר, ''טוב, מכשפים שלנו.. אתם צריכים לחיות חיים רגילים, אי אפשר להיות תמיד בחיי הקסם, תמצאו עבודות, תכירו אנשים, ליאו יעזור לכם בכל דבר..אני בטוחה.''
היא אומרת ומחייכת, ''והכי חשוב, תזהרו מהמקור, הוא חזק.'' מוסיפה פיבי, והן נעלמות משם.
''טוב, מה אתם רוצים לעשות עכשיו? עברנו אירועים לא קלים..'' אומר ליאו. [/b][/quote]
" אני ילך לחפש עבודה, גנן נישמע לי טוב. "
-
[b]
ברנדון ומפייר-
אומר המקור ונעלם בלהבות.
''אדוני? לאן תרצה ללכת? למסיבה?'' אומרים שני השומרים, יש להם צורה של בני אדם, אפוד מגן בצבע ארד, ופיגיון ענק שהם תופסים בשניי ידייהם. [/b][/quote]
הם שדים?איפה אני עכשיו?
~~~
אני אדחוף אותם עם היידים שלי ואלך משם.
-
ברנדון-
''יופי.''
אומר ליאו ומחייך, ''הבכירים קוראים לי, הם רוצים דיווח על מה שקרה כאן. להתראות.''
הוא אומר ומבזיק משם.
ברנדון ומפייר-
הם שדים מרמה נמוכה, אתה בחדר שלך בעולם התחתון, והם השומרים שלך.
-----
''רגע אדוני!''
הם אומרים ורצים אחרייך.
''אנחנו השומרים שלך, כל שד מרמה גבוהה חייב שתי שומרים.
לאן תרצה ללכת?'' הם שואלים.