-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:14 PM
[b] [color=gray]מייקל- לאחר כמה שניות אתה שומע צעדים, והאיש הגבוה שחישמל אותך נכנס. "מייקל! התעוררת!"[/color] [/b][/quote]
"מה אתה רוצה ממני !?"אומר לו בעצבים.
בזמן שאני מדבר איתו אנסה להשכיל את הידיים שלי דרך החבלים .
-
[b]
[color=orange]אדריאן-"חתכים?" אומר אייס בחיוך. הוא מביט באקדח שלך. אתה מסתכל אליו שוב, אבל יכולת להישבע שהעיניים שלו היו חומות ולא אדומות שניה לפני כן. פתאום אתה מרגיש כאב חד ביד שלך, כאילו היא נכווית מבפנים. אתה שומט את האקדח, נאנק מכאבים, ואייס מרים אותו. העיניים שלו שוב חומות. "זה קצת יותר מחתכים." הוא אומר והולך אל החלון. כשהוא מפנה אליך את הגב אתה רואה שיש לו בחולצה שני חתכים אנכיים. מתוכם יוצא משהו לבן וגדול, מהר.
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png[/url]
"נתראה בחיים אחרים, אח" הוא אומר, פורש את הכנפיים ועף דרך החלון[/color]
[/b][/quote]
"אוקיי, אני השתגעתי. זה לא היה אמתי, לא יהיו לי כנפיים וג'יימס עדיין חי. אחלה" אגיד ואלך לישון.
'אולי כשאתעורר הכל יהיה שוב נורמאלי'
-
[color=gray]מייקל- "רק רגע אחד." הוא אומר ומתחיל ללכת. "ואל תנסה להשתחרר, אין לך לאן לברוח מכאן." כשהוא חוזר הוא מביא איתו כיסא. הוא מתיישב מולך, מוציא סיגריה ומתחיל לעשן. "אני יודע, זה הורס את הבריאות, אבל לא יכול להפסיק." הוא אומר[/color]
[color=orange]נדב- אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה מוצא את עצמך על הרצפה, על הבטן. הכאב בגב פסק.[/color]
-
[b]
[color=blue]אריאל- הוא לא נשמע שמח במיוחד לדבר על העבודה אחרי שעות העבודה, אבל הוא מסכים. אתם נפגשים בפאב כמה דקות לאחר מכן. "אז, מה רצית להגיד?" שואל סטן אחרי שתי כוסות בירה[/color] [/b][/quote]
"נכון שבזמן האחרון התרחשו כמה אירועי טירור בשניים מרובעי ניו יורק?" אשאלו.
"אני יודע מהם שלוש המטרות הבאות" אומר לו.
"תחילה, קווינס" אסביר לסטן בלחש.
"אחר כך, בברונקס ומיד לאחר מכן בסטטן איילנד" אלחש לו שוב.
"אני רוצה שמחר בבוקר נגיע לגן הפסלים סוקרטס" אעלה כולי בכוונה תוך כדי כך שאני חושד שמישהו עוקב אחרינו.
אך למעשה אנפץ את הכוס שלי על הרצפה ואתכוףף יחד עם סטן כדי לאסוף את השברים.
"היכל המדע של ניו יורק" אלחש לו בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:22 PM
[b] [color=gray]מייקל- "רק רגע אחד." הוא אומר ומתחיל ללכת. "ואל תנסה להשתחרר, אין לך לאן לברוח מכאן." כשהוא חוזר הוא מביא איתו כיסא. הוא מתיישב מולך, מוציא סיגריה ומתחיל לעשן. "אני יודע, זה הורס את הבריאות, אבל לא יכול להפסיק." הוא אומר[/color] [/b][/quote]
"אז מה אני עושה פה ?"אשאל אותו .
-
[color=blue]אריאל- סטן נראה מוטרד. "אתה בטוח? זה... נראה לי קצת מוקצן... אתה יודע למה זה קורה?"[/color]
[color=gray]מייקל-"לא שיקרתי." אומר לך טד. "אני באמת מהCIA. ואנחנו צריכים את העזרה שלך. אתה זוכר את אייס אנג'ל? " הוא שואל. "הייתם שניכם חברים טובים בזמן שהייתם ביחד בNBA"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:22 PM
[b]
[color=orange]נדב- אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה מוצא את עצמך על הרצפה, על הבטן. הכאב בגב פסק.[/color] [/b][/quote]
"הו יופי, אז צדקתי למרות הכל" אגיד ואסתכל אם אני נמצא בבית שלי ובאמת חלמתי או שאני עדיין במלון ופשוט הזיתי.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:26 PM
[b] [color=gray]מייקל-"לא שיקרתי." אומר לך טד. "אני באמת מהCIA. ואנחנו צריכים את העזרה שלך. אתה זוכר את אייס אנג'ל? " הוא שואל. "הייתם שניכם חברים טובים בזמן שהייתם ביחד בNBA"[/color] [/b][/quote]
"כה הבן* הזה בגללו אני ישבתי 5 שנים בכלא "אומר לו .
"אתה יודע לא היית צריך לחשמל אותי "הוסיף.
"מה אתם צריכים ממני?"אשאל לסיום.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:26 PM
[b] [color=blue]אריאל- סטן נראה מוטרד. "אתה בטוח? זה... נראה לי קצת מוקצן... אתה יודע למה זה קורה?"[/color]
[/b][/quote]
"אני לא יודע בינתיים, הייתי עסוק בלחקור זאת לפני שהתקשרת אליי" אלחש לו ואתבונן לפתע לצדדים לבדוק אם עוקבים אחרינו.
-
[color=orange]אדריאן- אתה קם ובדרך מפיל כמה אגרטלים. כלומר לא אתה. מהגב שלך יוצאות שתי כנפיים אדירות. אתה מרגיש שהן שלך, כי הרגשת את הנגיעה שלהן באגרטלים. אתה מנסה להזיז אותן ומצליח לנופף בהן.[/color]
[color=gray]מייקל- "תראה, גם בקשר למה שאני עושה בCIA לא שיקרתי. אני חוקר את האסונות האחרונים שפקדו את ניו יורק. ואנג'ל אולי קשור לכל מה שקורה." טד עוצר כדי לשאוף עוד מנה של ניקוטין. "בפיצוץ השני, הוא נכח. הוא היה על גג בניין בלי נשק, ובלי הגנה, אבל כל היריות שלנו לא עשו לו כלום. שלושה שוטרים נפצעו קשה, ויש להם כמה כוויות שהם לא יכולים להחלים מהן. אני יודע שזה הוא, וכבר הייתי קרוב לתפוס אותו לפני שלושה ימים, כשהגעתי למקום שהוא שהה בו. אבל איחרתי את המועד."[/color]
[color=blue]אריאל- הכול נראה נקי. סטן עדיין נראה מבולבל. "למה אז לא התקשרת למישהו חשוב, כמו המשטרה, או הCIA? צריך להזהיר אותם אם זה נכון."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:35 PM
[b] [color=orange]אדריאן- אתה קם ובדרך מפיל כמה אגרטלים. כלומר לא אתה. מהגב שלך יוצאות שתי כנפיים אדירות. אתה מרגיש שהן שלך, כי הרגשת את הנגיעה שלהן באגרטלים. אתה מנסה להזיז אותן ומצליח לנופף בהן.[/color] [/b][/quote]
"הולי שיט!" אני צועק בבהלה.
"מה לעזאזל הולך פה?!" אגיד ואז אזכר שאייס הצליח להכניס אותם בחזרה אל הגב שלו ואני אנסה להכניס את שלי לגב גם.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:35 PM
[b] [color=gray]מייקל- "תראה, גם בקשר למה שאני עושה בCIA לא שיקרתי. אני חוקר את האסונות האחרונים שפקדו את ניו יורק. ואנג'ל אולי קשור לכל מה שקורה." טד עוצר כדי לשאוף עוד מנה של ניקוטין. "בפיצוץ השני, הוא נכח. הוא היה על גג בניין בלי נשק, ובלי הגנה, אבל כל היריות שלנו לא עשו לו כלום. שלושה שוטרים נפצעו קשה, ויש להם כמה כוויות שהם לא יכולים להחלים מהן. אני יודע שזה הוא, וכבר הייתי קרוב לתפוס אותו לפני שלושה ימים, כשהגעתי למקום שהוא שהה בו. אבל איחרתי את המועד."[/color] [/b][/quote]
"אם הוא נשאר אותו דבר אז עכשיו הוא נמצא באיזה חור מסניף משהו "אומר לו .
"אתה יודע קצת קשה לדבר עם מישהו שאתה כולך קשור "הוסיף בלעג.
-
[color=orange]
הוכחה שאני אל רחמן
----------------------------------
אדריאן- אתה מנסה להרגיש את הכנפיים ולהחזיר אותן אל הגב, ומצליח.[/color]
[color=gray]מייקל-"החבלים נשארים. אני מכיר אותך מייקל, אבל עוד לא מספיק טוב בשביל לדעת אם אפשר לסמוך עליך."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:40 PM
[b] [color=gray]מייקל-"החבלים נשארים. אני מכיר אותך מייקל, אבל עוד לא מספיק טוב בשביל לדעת אם אפשר לסמוך עליך."[/color] [/b][/quote]
"תחשוב על זה איך אני אעזור לך עם אני אהיה קשור ?"אומר לו .
"טוב עם אני תקוע פה אז אפשר קצת אוכל ?"אשאל אותו .
-
[color=gray]מייקל- טד מחייך ונושף עליך את העשן. "קודם תעזור לי."[/color]