-
[quote=אדון פריון;610977][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]כסכון מחייך ועוד פעם מתפתח ואתה רואה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]דסטוקס[/FONT][/COLOR]</SPAN>[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush] שידוע על חושי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני ילך למרכז פוקימונים ואלך לבדוק אם מישהו רוצה להחליף איתי פוקימוניפ
-
[quote=אדון פריון;610977]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ומיסטי באים לאחות ג'וי והאחות אומרת לך "לא קרה לו כלום הוא רק מתפתח"[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/SIZE]
[/quote]
"כל הכבוד מתקיפ אתה מתפתח,נראה לי שאני אחכה שתתפתח ואז נלחם בקרב המכון!"אני אומר למתקיפ ומחכה בסבלנות שהוא התפתח לאחר מכן אני נכנס איתו למכון הראשון, מכון הנורמל.
-
[QUOTE=אדון פריון;610977][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']כסכון מחייך ועוד פעם מתפתח ואתה רואה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']דסטוקס[/FONT][/COLOR]</SPAN>[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] שידוע על חושי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*לא פה זה לא כמו [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']RSE[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']. המשחק המכון הראשון פה.[/FONT][/SIZE]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ומיסטי באים לאחות ג'וי והאחות אומרת לך "לא קרה לו כלום הוא רק מתפתח"
מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שנורמן נמצא בפנים והוא אומר לך :"קרב 1 על 1 מתחילים כאן ועכשיו זה צא סלקוץ'".[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=ziyvzmkktwxo.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/ziyvzmkktwxo.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']][COLOR=#00ccff] [/COLOR][/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר:"פוצ'יאנה אני בוחר בך!
ואני שואל את מנהיג המכון מי מתחיל אני או אתה?
-
[quote=אדון פריון;610917]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מגיע לעיר פטלבורג ואתה רואה שבמכון פתוח![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני ילך לאחות ג'וי כדי שתרפא את הפוקימונים שלי ויחפש אימון קטן לפני הכניסה למכון
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה מאמן שרוצה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]דסטוקס[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush] בתמורה לביוטיפליי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך ליער פטלבורג ואתה רואה נינג'דה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שמדקיפ מתפתח ואתה רואה מרצ'ומפ שהוא שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? יש לך מרצ'ומפ [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]adidas[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]נורמן אומר לך בלגלוג :"נשים קודם תתחיל"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מחפש מאמן ואתה רואה הוטהוט ישן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
נורמן אומר לך בלגלוג :"נשים קודם תתחיל"
מה תעשה?[/QUOTE]
בראש:"חתיכת מעצבן"
בעודי כועס אני אומר לפוצ'יאנה:"פוצ'יאנה בוא נלמד אותו לקח,תשתמש בנשיכה!"
-
[quote=אדון פריון;611021][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה מאמן שרוצה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]דסטוקס[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush] בתמורה לביוטיפליי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני יחפש מישהו אחר
-
[quote=אדון פריון;611021][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מחפש מאמן ואתה רואה הוטהוט ישן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי האימון הזה יספיק לנו,צא צ'יקוריטה תשתמש בדחיפה ואז צעקה"אני יגיד לצ'יקוריטה שנמצא לידי
-
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'יקוריטה מסחרר את הראש ויוצאים לו עלי תער שפוגעים בהוטהוט שמתעורר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?צ'יקוריטה למד עלי תער [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המהלך מצליח "שינה סלקוץ'" סלקוץ' נרדם.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שאין אף אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
המהלך מצליח "שינה סלקוץ'" סלקוץ' נרדם.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לפוצ'יאנה:"פוצ'יאנה נשיכה עוד הפעם מהר!"
-
[quote=אדון פריון;611038][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'יקוריטה מסחרר את הראש ויוצאים לו עלי תער שפוגעים בהוטהוט שמתעורר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?צ'יקוריטה למד עלי תער [/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד צ'יקוריטה!"אומר לו בחיוך "עכשיו תמשיך בצעקה ואז מתווח 0 תשתמש בעלי תער"אצעק לו את התוכנית
-
[quote=אדון פריון;611021]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שמדקיפ מתפתח ואתה רואה מרצ'ומפ שהוא שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? יש לך מרצ'ומפ [/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני מחבק את מרצ'ומפ שלי ואומר לו "כל הכבוד התפתחת עכשיו בוא נתמודד בקרב המכון אני בטוח שתצליח!"
-
[quote=אדון פריון;611038]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שאין אף אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני יחכה שם עד שמישהו יבוא ובנתיים אני ינוח קצת עם הפוקימונים שלי
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה את המאמן שמציע לך קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] מה תעשה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הוטהוט מפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה נכנס למכון אבל אתה רואה מישהו נלחם כבר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מצליח אבל סלקוץ' שרט אותו ופוצ'יאנה כמעט מפסיד.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611070][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה את המאמן שמציע לך קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני יגיד לו כן בשמחה וגם אשאל אותו עם אחרי הקרב הוא רוצה להחליף איתי פוקימון