כן,נשמע מגניב. אני מקווה רק שיהיו פוקימונים טובים שיתנו כי חלק מהפוקימונים במשחקים הקודמים מזה חרטות..
Printable View
כן,נשמע מגניב. אני מקווה רק שיהיו פוקימונים טובים שיתנו כי חלק מהפוקימונים במשחקים הקודמים מזה חרטות..
[QUOTE=yoyoav02;635097]אתם חושבים שגם הפעם ישימו בכל מערה את זובאט וגולבאט המעפנים?
ובקשר לאגדיים זה לא נראה הגיוני שהשחור הוא דרקון וחשמל והלבן הוא דרקון ואש נכון?[/QUOTE]
בטח שכן זובאט, גולבאט, גיודוד, אוניקס, מג'יקארפ ועוד (בדרך כלל הפוקמונים במערות) מופיעות בכל משחק ! אבל אני לא חושב שזובט וגולבאט מעפנים הם שווים את ההשקעה מתי שמפתחים אותם לקרובאט הם נעשים חזקים קרובאט זה פוקמון טוב מאוד אותו דבר מג'יקארפ הפוקמון עצמו חלש מאוד אבל כאשר הוא מתפתח הוא מאוד חזק
[QUOTE=NIKO;635256]מה אתם אמרים יהיה באטל פרונטיר?או שיהיה בצלע השלישית?[/QUOTE]
חד משמעית לא ! הבאטל פרונטיר הוא אחד מהסיבות למה לקנות את הצלע השלישית לכן נינטנדו לא יהיו דפוקים ויעשו באטל פרונטיר בשחור ובלבן אלא רק בצלע השלישית
אתם חושבים שהצלע השלישית תהיה 'אפור'? ובאיזה צבע יהיה האגדי הראשי שלו? (הדרקונים בצבע מנוגד למשחק: הלבן לשחור, השחור ללבן...)
[quote=kretorrbwly;636203]אתם חושבים שהצלע השלישית תהיה 'אפור'? ובאיזה צבע יהיה האגדי הראשי שלו? (הדרקונים בצבע מנוגד למשחק: הלבן לשחור, השחור ללבן...)[/quote]
לא זה לא יהיה לדעתי אפור בגלל שזה יהיה מאוד דומה לפוקמון סילבר וגם לפוקמון סול סילבר מבחינת הצבעים ואנשים דיי יתבלבולו מצד שני שחור ולבן ביחד זה צבע אפור אולי יעשו פוקמון חום ומי אמר שהפוקמון בצלע השלישית יהיה דווקא מסוג דרקון?שאנחנו ניראה את כל האגדיים של דור חמישי אנחנו נעשה פה דיון קטן על איזה מהם יהיה הפוקמון הראשי בצלע השלישית.אני עדיין עומד במחשבה שלי שיהיה פוקמון חום דווקא ולא אפור.
כידוע לכל מי שמשתמש קצת בצייר, שאפור זה הנגדי של אפור, ולכן אם הצלע השלישית תהיה אפור האגדי יהיה אפור והכל מסתדר באופן זה או אחר. אם זה יהיה החום, הנגדי של חום זה סוג של כחול (עד כמה שזכור לי) ולכן זה לא יהיה "סגור".
נראה לי שיהיה אפשר להעביר פוקימונים(החלפות) וקרבות wi-fi גם דרך המחשב..
תראו:
[URL]http://www.pokemon-sp.jp/series/bw/[/URL]
קרדיט ל-NIKO
[quote=DarK LuGiA;636840]נראה לי שיהיה אפשר להעביר פוקימונים(החלפות) וקרבות wi-fi גם דרך המחשב..
תראו:
[URL]http://www.pokemon-sp.jp/series/bw/[/URL]
קרדיט ל-NIKO[/quote]
יש מצב,למרות שאני לא מבין למה להם לעשות את זה,זה יחרבן להם את כל המכירות...
[quote=SexStyle;636841]יש מצב,למרות שאני לא מבין למה להם לעשות את זה,זה יחרבן להם את כל המכירות...[/quote]
לא יודע אויל יהיה דיסק מיוחד למחשב ככה שזה לא יהרוס להם אלה אולי יגדיל
תודה על הקרדיט דאק לוגיה אגב אני מקווה מאוד במשחקים האלה שיהיה אפשר להלחם בבן או בבת שלא יהיה כמו בפלאטניום או לב זהב ונשמת כסף ואני רוצה לדעת גם כמה יריבים יהיו במשחקים ומי יהיה הצוותים הרעים במשחקים יאלה כבר שיחשפו מי הצוות הרע במשחק נמאס לי לחכות היה לנו צוות רוקט היה מגמה ואקווה וגלקטיק מעניין מי יהיה הפעם .ואייך הם יראו בכלל .
כן אני מקווה שיהיו יותר צוותים הפעם ויותר יריבים
אני רוצה התפתחות לקלויסטר ויכול להיות מגניב אם ימציאו סוג אור והצוותים יהיו צוות שחור שמתמקד בפוקימוני אופל שהוא רע וצוות לבן שמתמקד בפוקימוני אור והוא טוב כאילו עוזר לנו
[quote=LordAbizi;636295]כידוע לכל מי שמשתמש קצת בצייר, שאפור זה הנגדי של אפור, ולכן אם הצלע השלישית תהיה אפור האגדי יהיה אפור והכל מסתדר באופן זה או אחר. אם זה יהיה החום, הנגדי של חום זה סוג של כחול (עד כמה שזכור לי) ולכן זה לא יהיה "סגור".[/quote]
אתם מקובעים במחשבה.
שימו לב למשל - כסף וזהב - הצלע השלישית: קריסטל (לא צבע בכלל)
אפור וחום אלה לא צבעים מושכים בכלל, וכמו שנאמר פה "אפור" יכול להיות מבלבל עם סילבר.
ההימור שלי: הצלע השלישית תיהיה משהו כמו "קולורפול" או "ריינבו" או משהו דומה. שחור ולבן הם הצבעים הכי מנוגדים, הצלע השלישית תיהיה חייבת להיות משהו כללי הרבה יותר.
[quote=Udragon;641553]אתם מקובעים במחשבה.
אפור וחום אלה לא צבעים מושכים בכלל, וכמו שנאמר פה "אפור" יכול להיות מבלבל עם סילבר.
ההימור שלי: הצלע השלישית תיהיה משהו כמו "קולורפול" או "ריינבו" או משהו דומה. שחור ולבן הם הצבעים הכי מנוגדים, הצלע השלישית תיהיה חייבת להיות משהו כללי הרבה יותר.[/quote]
צבע זה קריסטל תילך לחנות תכשיטים יגידו לך שם שיש להם תכשיטים בצבע קריסטל זה כמו טורקיז אבל שוב כמו שאמרתי ברגע שאנחנו ניראה את כל האגדיים שיש במשחקים שחור ולבן נוכל לדעת במדוייק על איזה אגדי יהי ההצלע השלישית כמו שהיה בפנינה ויהלום וגם ברובי וספיר.
[QUOTE=Udragon;641553]אתם מקובעים במחשבה.
ההימור שלי: הצלע השלישית תיהיה משהו כמו "קולורפול" או "ריינבו" או משהו דומה. שחור ולבן הם הצבעים הכי מנוגדים, הצלע השלישית תיהיה חייבת להיות משהו כללי הרבה יותר.[/QUOTE]
אבל הם התכוונו לכסף וזהב במובן של אבנים ואז הצלע השלישית זה גם סוג של אבן, אם השניים הראשונים הם צבעים אז גם השלישי זה צבע
אגב לפי מה שאני יודע ותקנו אותי אם אני טועה אין בכלל פוקימון אגדי מסוג אדמה אז יש מצב שדווקא בצלע השלישית יהיה פוקימון חום והוא יהיה דווקא מסוג אדמה אני מהתחלה אמרתי שהמשחקים האלה נחשפו שלפי דעתי יהיה פוקימון חום ניראה אם צדקתי או טעיתי .
אבל נחכה לפחות עד 2012 או 2013 חח.