-
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][spoiler]
היא מסתכל לך בעיניים ומנשקת אותך..*תיזרום \לא תיזרום ההחלטה שלך.. ותפרט מה אתה עושה עם הלשון XDDD*
[/spoiler]
[COLOR=Gray][B]ג'ק-[/B][/COLOR][SPOILER]
"שקטט בן אנוש מטוטם אני יהרוג אותך לפני שתספיק לסיים את המשפט הבאה שלך אם לא תישתוק..." צועק עלייך השד השומר.. אתה שוטק ושם לב שאחד האנשים היתעורר והוא מסמן לך להיתקרב..
[/SPOILER]
[COLOR=Orange][B]דניס-[/B][/COLOR][SPOILER]
אתה מנסה להיתגלל אחורה ומצליח אך לפתע את מרגיש דקירה ברגל שלך ורואה שהשד הצליח לפגוע בך... השד קופץ עלייך כלפתע נשמע קול:"עזוב אותו בהמה " והשד מתאדה וישר אחר כך חרב האש של המלאך עוברת מעלייך וחותך את המקום בו השד היה...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642321][COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][SPOILER]
היא מסתכל לך בעיניים ומנשקת אותך..*תיזרום \לא תיזרום ההחלטה שלך.. ותפרט מה אתה עושה עם הלשון XDDD*
[/SPOILER][/QUOTE]
אזרום איתה,אכניס את לשוני לפיה ואתחיל להרקיד את הלשון שלי עם הלשון שלה[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642321][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
אתה מנסה להיתגלל אחורה ומצליח אך לפתע את מרגיש דקירה ברגל שלך ורואה שהשד הצליח לפגוע בך... השד קופץ עלייך כלפתע נשמע קול:"עזוב אותו בהמה " והשד מתאדה וישר אחר כך חרב האש של המלאך עוברת מעלייך וחותך את המקום בו השד היה...
[/spoiler][/quote]
"תו...תודה" אני מגמגם "איפה השד השני?"
[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][SPOILER]
אתם מתנשקים במשך דקה בערך ואז היא אומרת:"מקווה שנהנת נראה אותך מתשיהוא" עוזבת אותך ועפה משם.. אתה שם לב שהיא הכניסה לך לכיס משו בזמן שהיתנשקתם..
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=Orange][B]דניס-[/B][/COLOR][SPOILER]
"מת הוא היה יותר חלש מהשד שתקף אותך , עשיתי טעות בכך שתקפתי תשד החלש יותר ונתתי לך שד מיחידה מובחרת של השדים. דרך אגב שמי הוא מייקל ושלך?" אומר לך המלאך המתגלה כמייקל..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642367][COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][SPOILER]
אתם מתנשקים במשך דקה בערך ואז היא אומרת:"מקווה שנהנת נראה אותך מתשיהוא" עוזבת אותך ועפה משם.. אתה שם לב שהיא הכניסה לך לכיס משו בזמן שהיתנשקתם..
[/SPOILER]
[/QUOTE]
[/SPOILER]
אכניס את ידי לכיסי ואוציא את הדבר שהיא הכניסה[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642367][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
"מת הוא היה יותר חלש מהשד שתקף אותך , עשיתי טעות בכך שתקפתי תשד החלש יותר ונתתי לך שד מיחידה מובחרת של השדים. דרך אגב שמי הוא מייקל ושלך?" אומר לך המלאך המתגלה כמייקל..
[/spoiler][/quote]
"אני דניס" אני מושיט את ידי ללחיצת יד ומנסה לקום
[/SPOILER]
-
[COLOR=Orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=black]הוא לוחץ לך את היד ואומר:"אתה פצוע קשה והשד הזה החדיר ביחד עם הלהב שלו רעל לגופך כדי שאקח אותך לבסיס, אתה מסכים לבוא איתי?".[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR]
[SPOILER]אתה מוציא את זה ומגלה שזאת שרשרת זהב עם תליון בצורת אקדח זהב ועליו חרוט באותיות קטנות אנג'לינה...[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642389][COLOR=Orange][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR]
[SPOILER]אתה מוציא את זה ומגלה שזאת שרשרת זהב עם תליון בצורת אקדח זהב ועליו חרוט באותיות קטנות אנג'לינה...[/SPOILER][/QUOTE]
אני מגרד את ראשי ואומר,"אני מקווה שאראה אותך שוב." ותולה את התליון על צווארי ואז מסתכל מסביב וברגע שאני רואה שאין יותר שדים ארוץ לחנות הנשקים[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;641972][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לקחת אותך כשאתה בדמות אדם..אני לא יכול אבל אם תהפוך לשד בעזרת סכין השינוי אני יוכל " הוא אומר לך ובקולו נשמעת נימה מוזרה של אי רוגע..
[/spoiler][/quote]
"יש לי שאלה אחת לפני שאני נוגע בחפץ, אני יהייה בשליטה מלא על עצמי או לא?"אני שואל אותו בחשש[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;642321][COLOR=DeepSkyBlue][B]
"שקטט בן אנוש מטוטם אני יהרוג אותך לפני שתספיק לסיים את המשפט הבאה שלך אם לא תישתוק..." צועק עלייך השד השומר.. אתה שוטק ושם לב שאחד האנשים היתעורר והוא מסמן לך להיתקרב..
[/SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER] אני שותק במהרה מרגע שהשומר צעק עלי ומנסה להיראות מפוחד.
אחרי זה אני נשכב ממש ליד האיש שסימן לי לבוא ומדמה עצמי ישן ברגע שאני שואל אותו בשקט "מה?"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642389][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=black]הוא לוחץ לך את היד ואומר:"אתה פצוע קשה והשד הזה החדיר ביחד עם הלהב שלו רעל לגופך כדי שאקח אותך לבסיס, אתה מסכים לבוא איתי?".[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כן" אני נאנח "זה לא יכול להזיק"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;642392][spoiler]
אני מגרד את ראשי ואומר,"אני מקווה שאראה אותך שוב." ותולה את התליון על צווארי ואז מסתכל מסביב וברגע שאני רואה שאין יותר שדים ארוץ לחנות הנשקים[/spoiler][/quote]
אתה פותח את הסוגרים של הטליון במרה ליתלוט אותו על צווארך, שם את הטליון על הצוואר וסוגר אתה סוגרים ברגע שהם נסגרים אתה מרגיש כאבים בכל הגוף במיוחד באזור הכתפיים..
אתה מרגיש ששיערך מיתארך ,עיניייך צורבות ושהעור של הכתפיים נקרע וממנו יוצאות עמצות..*מראה חדש-[URL="http://tektek.org/avatar/37532262"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0657/7766259.png[/IMG][/URL]-*[/SPOILER]
-
[COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"על כל אחד זה פועל אחרת אבל נראה לי שאם אתה לא תרצה להרוג אתה אל תהרוג" הוא אומר לך ומשתנה חזרה לצורת השד שלו...
[/spoiler]
[COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
"טוב אבל אני צריך שתהפוך לצורת האדם שלך קודם" הוא אומר לך..
[/spoiler]
הבחור עונה לך בשקט:"לך תסיח את דעתו של השומר , אל תדאג לא יקרה לך כלום אני מלאך ופשוט שיניתי את צורתי לצורת האדם שלי כדי שאני יוכל להיכנס לכאן".
[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642458][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
"טוב אבל אני צריך שתהפוך לצורת האדם שלך קודם" הוא אומר לך..
[/spoiler][/quote]
"איך??" אני מתאמץ בכל כוחי "אני לא יודע איך"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642454][SPOILER]
אתה פותח את הסוגרים של הטליון במרה ליתלוט אותו על צווארך, שם את הטליון על הצוואר וסוגר אתה סוגרים ברגע שהם נסגרים אתה מרגיש כאבים בכל הגוף במיוחד באזור הכתפיים..
אתה מרגיש ששיערך מיתארך ,עיניייך צורבות ושהעור של הכתפיים נקרע וממנו יוצאות עמצות..*מראה חדש-[URL="http://tektek.org/avatar/37532262"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0657/7766259.png[/IMG][/URL]-*[/SPOILER][/QUOTE]
[/SPOILER]
אסתכל על הידיים שלי ועל הרגליים שלי אומר,"מה לעזאזל? מה קרה לי?"[/SPOILER]