-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה עוקב אחריי האיש ולשניה מסיט את מבטך,מיד אחר כך אתה רואה שהוא נעלם.
אתה מרגיש דפיקות קלות בכתף,מסתובב ורואה את האיש שאומר:"אני יודע מי עשה את זה לאבא שלך ותסמוך עליי,זה לא אני","בוא איתי ועם טוקומון למפקדה ונסביר לך הכל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אף אחד לא יודע מה זה באמת דיג'ימונים חוץ מההגדרה שלהם:מפצות דיגיטליות מהעולם הדיגיטלי","אני מפקד הצוות אמנם אני זקן אך תן לי קצת קרדיט".
"כמו שאמרתי אין תשובה מספיק טובה למה הם דיג'ימונים וכאן אנחנו נכנסים,אנחנו מנסים לברר" הוא אומר לך.
"המכשיר הזה נקרא דיג'יכלי מכשיר משוכלל מאוד שיקשר בינך לבין שני העולומות שלנו והדיגיטלי","איתו תוכל לתפוס דיג'ימונים ולאחסן אותם שם,תוכל לתפוס בעזרת מכשיר מיוחד".
"אתה זה שיציל את הדיג'ימונים מידיו של שליט הדיג'ימונים או שמו כאשר עולמנו מכיר:"ג'יי טירוסה" הוא אומר לך את כל הדברים האלו ומסיים ב:"מוטימון צריך להשאר כאן עבור אימונים",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]בקשר לדיג'ימון שלך,נוכל לתת לך תשובות אם תבוא איתנו,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"כן" הוא אומר לך בביטחון מלא,"נפגש בקרוב",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR]
[U][I][B][COLOR="Red"]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מיקומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]
-
[quote=adidas;621264][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]בקשר לדיג'ימון שלך,נוכל לתת לך תשובות אם תבוא איתנו,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב אז למה לא שאלת אותה?יוקומון הם רוצים אותך מה דעתך בנידון?אני אישית חושב שאין מה להפסיד והיתי בא לבדוק אבל אני מקווה שזה לא רע!"אני אומר בהתלהבות ומחליט שכדי לנסות להפעיל את המכשיר שנפל מהשמיים,אני לוחץ על כל כפתור ומנסה להבין איך זה בדיוק עוזר!'מעניין באמת מה הם רוצים ואולי כדי בתור התחלה לדעת מה המכשיר הזה עושה כדי לעזור לי להבין!'
-
[QUOTE=adidas;621264][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"כן" הוא אומר לך בביטחון מלא,"נפגש בקרוב",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי. ביי בינתיים . "אני אחייך ואלך.
-
[quote=adidas;621264][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אף אחד לא יודע מה זה באמת דיג'ימונים חוץ מההגדרה שלהם:מפצות דיגיטליות מהעולם הדיגיטלי","אני מפקד הצוות אמנם אני זקן אך תן לי קצת קרדיט".
"כמו שאמרתי אין תשובה מספיק טובה למה הם דיג'ימונים וכאן אנחנו נכנסים,אנחנו מנסים לברר" הוא אומר לך.
"המכשיר הזה נקרא דיג'יכלי מכשיר משוכלל מאוד שיקשר בינך לבין שני העולומות שלנו והדיגיטלי","איתו תוכל לתפוס דיג'ימונים ולאחסן אותם שם,תוכל לתפוס בעזרת מכשיר מיוחד".
"אתה זה שיציל את הדיג'ימונים מידיו של שליט הדיג'ימונים או שמו כאשר עולמנו מכיר:"ג'יי טירוסה" הוא אומר לך את כל הדברים האלו ומסיים ב:"מוטימון צריך להשאר כאן עבור אימונים",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"כן יש רק בעיה קטנה אם זה, אמרתי לאימא שלי שהוא בובה חדשה לאחותי."אני אומר לו ומוציא את מוטימון מהתיק.
-
[quote=adidas;621264][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אתה עוקב אחריי האיש ולשניה מסיט את מבטך,מיד אחר כך אתה רואה שהוא נעלם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מרגיש דפיקות קלות בכתף,מסתובב ורואה את האיש שאומר:"אני יודע מי עשה את זה לאבא שלך ותסמוך עליי,זה לא אני","בוא איתי ועם טוקומון למפקדה ונסביר לך הכל,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"בסדר.." אני ממלמל בלי להבין את כוונתי.
"איפה המפקדה?" אני שואל.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"במרכז העיר" הוא אומר.
"שנלך?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"עתיד העולם הדיגיטלי תלוי בו ואולי אף עתיד העולם שלנו" הוא אומר ברצינות רבה.
"ג'ון!",הוא קורא לאחד העוזרים שלו,"קח אותו ותקנה איתו חמישה צעצועים".
"כן אדוני" אומר העוזר,"קדימה נלך?"שואל אותך העוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"זה הם!",היא אומרת וקוםצת לידיהם אפילו לפני סיום המשפט שלך.
"אנחנו הולכים","רוצה לבוא בדי לקבל תשובות או מה?" אומרים לך כאשר הם מוכנים ללכת,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]עכשיו כבר ערב ואתה הולך לביתך.
בבית נמצאים אביך ואמך והם שואלים אותך:"איכן היית?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
[U][I][B][COLOR="Red"]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR="red"][U][I][B]התבלבלתי בשם האיש הזקן קוראים לו גנאי-Gennai [/B][/I][/U][/COLOR]
-
[QUOTE=adidas;621280][B][COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/B]
]
[COLOR="Red"][B]עכשיו כבר ערב ואתה הולך לביתך.
בבית נמצאים אביך ואמך והם שואלים אותך:"איכן היית?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מיקומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR][/QUOTE]
"הלכתי לסרט עם חברים."
-
[quote=adidas;621280][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עתיד העולם הדיגיטלי תלוי בו ואולי אף עתיד העולם שלנו" הוא אומר ברצינות רבה.
"ג'ון!",הוא קורא לאחד העוזרים שלו,"קח אותו ותקנה איתו חמישה צעצועים".
"כן אדוני" אומר העוזר,"קדימה נלך?"שואל אותך העוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי אז נתראה בעוד שבוע."אני אומר למוגנאי, והולך עם העיוזר שלו ג'ון לקנות צעוצועים ובנתיים חושב על כיסוי.
-
[quote=adidas;621280][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"זה הם!",היא אומרת וקופצת לידיהם אפילו לפני סיום המשפט שלך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"אנחנו הולכים","רוצה לבוא בכי לקבל תשובות או מה?" אומרים לך כאשר הם מוכנים ללכת,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"לא התכוננתי להכנת בוחן פתע אבל יש לי בהחלט שאלות!אוקי עם היא חושבת שזה בסדר אז זה כנראה בסדר!"אני אומר ומחליט ללכת,אני עומד להרדם על המקום וכדי לא להרדם אני רץ לכיוום ריצה קלילה.
-
[quote=adidas;621280][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"במרכז העיר" הוא אומר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"שנלך?",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"רק בקשה קטנה... טוקומון יכול להיות עליי?" אני שואל, מעט בחשש מן התגובה.
"אם לא, רק בוא נלך..." אני מוסיף.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"אין לך צורך לפחד" אומ האיש בחליפה בקול נעים ורגוע.
"אתה חבר שלי!",אומר טוקומון וקופץ על ראשך.
"ככה זה יותר נוח מהכתף" הוא אומר.
אתם ממשיכים ללכת ומגיעים למרכז העיר שם אתה רואה פתח ביוב פתוח והאיש בחליפה אומר לך:"כנס עם טוקומון אני אשאר פה",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתם נכנסים לחנות צעצועים וקונים.
"אני הולך עכשיו,משלוח הצעצעוים יגיע לביתך בעוד כשעה" הוא אומר ואחר כך עוזב.
אתה יוצא מהחנות ושם לב שמחשיך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתם הולכים ומגיעים לאיזור בית הספר,אתם נכנסים למחסן,זה שכל התלמידים תוהים מה יש שם במשך השנים.
שם אתה רואה מעלית והם אומרים לך להכנס עם יוקומון,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"אוקיי"היא אומרת לך בחיוב.
"תעשה שיעורים תאכל ארוחת ערב ואז לישון",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][U][I][B]התבלבלתי בשם האיש הזקן קוראים לו גנאי-Gennai [/B][/I][/U][/COLOR]
-
[B][COLOR=darkgreen][QUOTE]
[B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אין לך צורך לפחד" אומ האיש בחליפה בקול נעים ורגוע.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"אתה חבר שלי!",אומר טוקומון וקופץ על ראשך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"ככה זה יותר נוח מהכתף" הוא אומר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתם ממשיכים ללכת ומגיעים למרכז העיר שם אתה רואה פתח ביוב פתוח והאיש בחליפה אומר לך:"כנס עם טוקומון אני אשאר פה",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אמ... ולמה אתה תשאר פה? מה יש שם בפנים?" אני שואל בחשש.
"טוב נו.." אני ממלמל, "בוא טוקומון" אני אומר לו ונכנס.[/COLOR][/B]
-
[quote=adidas;621298][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתם נכנסים לחנות צעצועים וקונים.
"אני הולך עכשיו,משלוח הצעצעוים יגיע לביתך בעוד כשעה" הוא אומר ואחר כך עוזב.
אתה יוצא מהחנות ושם לב שמחשיך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][U][I][B]התבלבלתי בשם האיש הזקן קוראים לו גנאי-Gennai [/B][/I][/U][/COLOR][/quote]
אני ממהר להגיע הביתה לפני שהמשלוח יגיע לשם
-
[quote]טושירו
"אוקיי"היא אומרת לך בחיוב.
"תעשה שיעורים תאכל ארוחת ערב ואז לישון",מה תעשה?[/quote]
אני יעשה מה שהיא אמרה ואלך לישון , ' מעניין מה טסונאמון עושה עכשיו... ' , אני אחשוב כשאני מנסה להירדם.
-
[quote=adidas;621298]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=red][/COLOR][/quote]
אני מחייך בטיפשות לאבי ומקווה שלא ישאל אותי מה אני עושה בחוץ
"היי אבא" אני אומר לו