-
[quote=roi857;627504][COLOR=purple][CENTER][COLOR=purple][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]טורצ'יק שלך רץ אחורה מסתובב ויורה על טורצ'יק של יריבך גיצים, הטורצ'יק השני פשוט מפוצץ את הגיצים שנורו בעזרת ניקור כפול, לא היה אתגר אפילו, היריב שלך אמר: "אל תתעסקו עם הטורצ'יק של ג'מלו, כן!"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=#006400][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"טורצ'יק אל תוותר לו תקוף אותו בניקור כפול וחזק!" אני אומר לו
-
[quote=roi857;627783][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה מבצע סריקה קרובה של פוקימונים ורואה שנמצאו 5 פוקימונים עיקריים באזור:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/402.png[/IMG] אתה מסתכל למיקום שצוין שהוא נמצא וכן אתה רואה אותו, לאחר מכן אתה מסתכל לפוקימון השני וכפי שמצוין מצאת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] לאחר מכן שוב הסורק קלט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/253.png[/IMG] במיקום שצוין, וגם נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/267.png[/IMG] עומד על עץ ואפילו נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/190.png[/IMG] משחקת עץ עץ בקפיצה על הזנב, לפתע אתה רואה שאפשר להגדיל את הטווח, עכשיו זה קולט גם בשמיים, אתה לא מאמין למראה עיניך, אתה רואה שיש זאפדוס, לפתע אתה שם לב בשמיים ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/145.png[/IMG] נמצא שם והוריד ברק, שרפה נוצרה ביער, זאפדוס התעופף משם מיד, אתה לא מבין למה, לפתע פלייגון התעורר, [/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"זה לא טוב אני צריך לחבות את השריפה אך אין כאן פוקימוני מים!"אני אומר והולך למתקיפ ממקודם כדי לתפוס אותו למשימה.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
לפתע סוויקון רץ אל היער, הוא עושה לך לא עם הצוואר ונעלם מן האופק
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
טורצ'יק רץ והשתמש בניקור, אבל הטורצ'יק של ג'רמו ישתמש בניקור כפול, כמות ניקורים מוכפלת באותו זמן, טורצ'יק שלך שלא ידע לעשות זאת לא עמד בקצב, ג'רמו אמר: "אוקי טירון בוא נסיים את זה!", טורצ'יק רץ וקפץ לאויר, הוא הפנה את המקור שלו לטורצ'יק שלך שקם בכוחות אחרונים וגמר אותו, ג'רמו התסכל אליך במבט אפרורי ואמר: "אני לא ממליץ לך להתקדם כל כך מהר למכון, כולנו כאן נחתכנו לגזרים שם", לפתע אור לבן הקיף את טורצ'יק של ג'רמו, צורתו השתנה והוא התפתח ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/256.png[/IMG] ג'רמו אמר לך: "גם לך כדאי להמשיך להתאמן כדי שטור'ציק שלך התפתח", כבר אמצע הלילה, בשמיים מתחיל להפציע מאט אור, ולא תספיק להגיע לעיר מג'ירה,
[COLOR=Purple]נייט:
האנטר פתח את החלון ונכנס, מאגבי נבהל וישתמש בגל חום, הגל חום פגע בו חזק מאוד והאנטר נפל והובס
[/COLOR]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים מוטשים מהמערה, אתם רואים שהאור מתחיל לעלות ובקרוב יהיה שוב בוקר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;627954][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]לפתע סוויקון רץ אל היער, הוא עושה לך לא עם הצוואר ונעלם מן האופק[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][CENTER][COLOR=sienna][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני משיך להתקדם בכיווני ומחכה לראות דברים מעניינים.
-
[quote=roi857;627771][CENTER][COLOR=Red]קווין:
הלילה כבר ירד מזמן, אתה טרטוויג וסניזל יוצאים להתאמן, מצאתם חלקת אדמה טובה עם סלעים גבוהים
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Purple][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"טרטוויג, סניזל, צאו!"
"טרטוויג, כשאתה תתפתח.. משקל גופך יוכפל פי 20 ולא תוכל להתחמק יותר, אז הגיע הזמן שניתאמן על כוח הסיבולת שלך"
"סניזל, תשתמש ברוח כסופה כדי להאט את טרטוויג ואז תמשיך בחבטות זעם, קדימה צא!"
-
[QUOTE=roi857;627954][CENTER]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים מוטשים מהמערה, אתם רואים שהאור מתחיל לעלות ובקרוב יהיה שוב בוקר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אנו עדין ממשיכים ללכת למרכז הפוקימונים
-
[quote=roi857;627954][COLOR=#0000ff][/COLOR]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]טורצ'יק רץ והשתמש בניקור, אבל הטורצ'יק של ג'רמו ישתמש בניקור כפול, כמות ניקורים מוכפלת באותו זמן, טורצ'יק שלך שלא ידע לעשות זאת לא עמד בקצב, ג'רמו אמר: "אוקי טירון בוא נסיים את זה!", טורצ'יק רץ וקפץ לאויר, הוא הפנה את המקור שלו לטורצ'יק שלך שקם בכוחות אחרונים וגמר אותו, ג'רמו התסכל אליך במבט אפרורי ואמר: "אני לא ממליץ לך להתקדם כל כך מהר למכון, כולנו כאן נחתכנו לגזרים שם", לפתע אור לבן הקיף את טורצ'יק של ג'רמו, צורתו השתנה והוא התפתח ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/256.png[/IMG] ג'רמו אמר לך: "גם לך כדאי להמשיך להתאמן כדי שטור'ציק שלך התפתח", כבר אמצע הלילה, בשמיים מתחיל להפציע מאט אור, ולא תספיק להגיע לעיר מג'ירה,[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני רץ לעיר כשאני חושב לעצמי שאולי אני אספיק להגיע
-
[quote=roi857;627853]
[CENTER][COLOR=Purple] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אזומריל חתף את הגל רעם ברצינות, הוא השתתף ולא יכל לזוז באותו רגע, אוניקס מהריפלקס הטבעי השליך את הזנב לעבר הצד של מריפ וצ'רמיליון, אבל הכדור שם הזעם דרקון פגע בו, לפתע כמות מים די גדולה פגעה בצ'רמיליון והוא עף, אזורמאריל השתחרר מהחשמל ויצא בטוב[COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"לאא צ'ארמיליון תחזיק מעמד, תתקפו ביחד את אזומריל!! צ'ארמיליון תשתמש בשריטה מריפ מכת רעם!"
-
[COLOR=blue]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]האנטר פתח את החלון ונכנס, מאגבי נבהל וישתמש בגל חום, הגל חום פגע בו חזק מאוד והאנטר נפל והובס[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR] [/CENTER]
אני חושב לעצמי שמגבי ממש חזק ואני זורק פוכדור על ההונטר
-
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
מאגבי קופץ על הפוקדור, הוא מראה לך שהוא לא רוצה את האנטר כי הוא מפחיד אותו, דמעות התחילו לרדת מעיניו של מאגבי
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
גל הרעם שיתק את אזומאריל ואז הגיע הזמן לתקוף, צ'רמיליון זינק בקפיצה לעברו והשתמש בסריטה, אזומאריל עף אחורה מופתע מכוחו האדיר של צ'רמיליון, לפתע אוניקס הניף את הזנב לצ'רמיליון וצ'רמיליון נדבק, הוא המשיך בתזוזת הזנב וזה פגע במריפ ושתיהם נפגעו, המון אבק ועשן נוצרו באותו מקום, סטיליקס עמד מחוץ לא, לפתע רואים את צ'רמיליון יוצא ומחזיק את ידו הפצועה, מריפ לא שרד את המתקפה
[COLOR=Blue]לוקאס:
אתה מגיע למכרז פוקימונים ורואה בשעון שהשעה כבר 4, האחות ג'וי לא בדלפק, כל המרכז חשוך לגמרי וכולם יושבים, יש שם ספה שתוכל לישון עליה
[COLOR=Red]קווין:
הרוח כסופה הקשתה על טרטוויג להישאר באדמה, וגם די קיררה אותו, הוא נשאר במאמץ אדיר להישאר באדמה, סניזל קפצה לתוך הרוח ונתנה חבטת זהם אדירה לטרטוויג, טרטוויג עף עם הרוח, סניזל נפגעה מכדור אנרגיה ועפה ביחד איתו להמשך המסלול שלו, טרטוויג חזר לעמדה שלו מלא גאווה ומוטיבציה
[/COLOR]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למכרז הפוקימונים, אתה רואה שחשוך והשעה כבר 4 בבוקר, יש ספות שאפשר לישון עליהם, מה תעשה תישאר לישון ביחד עם טרטוויג או פשוט תתקדם כשאתה פותח פער? או שבכלל תלך להתאמן ולתפוס פוקימונים
[COLOR=Blue] סמיט:
אתה ממשיך ולפתע אתה רואה שכל האש נעלמה כלא הייתה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;628766]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה ממשיך ולפתע אתה רואה שכל האש נעלמה כלא הייתה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני ופתע אך אין לי מה לעשות בנידון ולכן אני מתקדם צעד וצעד.
-
[quote=roi857;628766]
[CENTER][COLOR=Purple] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
גל הרעם שיתק את אזומאריל ואז הגיע הזמן לתקוף, צ'רמיליון זינק בקפיצה לעברו והשתמש בסריטה, אזומאריל עף אחורה מופתע מכוחו האדיר של צ'רמיליון, לפתע אוניקס הניף את הזנב לצ'רמיליון וצ'רמיליון נדבק, הוא המשיך בתזוזת הזנב וזה פגע במריפ ושתיהם נפגעו, המון אבק ועשן נוצרו באותו מקום, סטיליקס עמד מחוץ לא, לפתע רואים את צ'רמיליון יוצא ומחזיק את ידו הפצועה, מריפ לא שרד את המתקפה[COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[/quote]
"לאאא מריפ תחזור..." אשאל את צ'ארמיליון:"אתה עוד מסוגל להילחם??"
-
[quote=roi857;628766][CENTER][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=Blue]
[COLOR=Red]קווין:
הרוח כסופה הקשתה על טרטוויג להישאר באדמה, וגם די קיררה אותו, הוא נשאר במאמץ אדיר להישאר באדמה, סניזל קפצה לתוך הרוח ונתנה חבטת זהם אדירה לטרטוויג, טרטוויג עף עם הרוח, סניזל נפגעה מכדור אנרגיה ועפה ביחד איתו להמשך המסלול שלו, טרטוויג חזר לעמדה שלו מלא גאווה ומוטיבציה
[/COLOR][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[/quote]
"אוקיי זה מספיק, עכשיו נחפש דרך לאמן את שניכם..."
"סניזל, כשאת תתפתחי המהירות וההתקפה הפיזית שלך ישתפרו משמעותית.. לכן נעבוד איתך על מהירות והתקפה"
"טרטוויג, תתקיף את סניזל בהמון כדורי אנרגיה! ואת סניזל, תתחמקי מהכדורים ותוך כדי נסי להגיע אל טרטוויג ולהתקיף בהתקפה מהירה, ברגע שהיא תפגע, תספוג את המתקפה ותתקיף חזרה בכל הכח!"
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
טרטוויג התחיל לירות המון כדורי אנרגיה, סניזל הצליחה לפגוע בדיוק באמצע של הכדורים וככה פשוט לשבור אותם, לפתע טרטוויג פגע בה ברגליים עם כדור אנרגיה, סניזל השתמשה ברוח קפואה וגבו של טרטוויג הוקפא, סניזל זינקה לעברו במתקפת מהירות כשהיא מכוונת את ציפורניה החדות, טרטוויג ירה לעברה עלי טער אבל הציפורניים עברו את העלים בקלות, היא שברה את הקרח בקלות ופגעה בקרח, טרטוויג עף אחורה והתחיל לירות שוב כדורי אנרגיה.
לפתע טורטרה שהגן על טרטוויג נכנס מחויך, הוא עמד בחזית מול סניזל וטרטווויג וחיכה ששני הפוקימונים יתקפו אותו, נראה היה שבכוונתו לעזור לכם באימונים בשביל טרטוויג
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון שאג שאגת כעס אדירה והיה מוכן לקרב
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה ממשיך ללכת משועמם ולפתע נדמה לך ששמאת שאגה
-
[quote=roi857;628785]
[CENTER][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון שאג שאגת כעס אדירה והיה מוכן לקרב[COLOR=Blue]
[/quote]
"אנחנו ננצח אותם!! צא צ'ארמיליון! זעם דרקון!"