-
[quote=שניצל מרושע;639641]קודי -
נידורן מעוצבן על שרומה, ומחזיר לטדיאורסה כהוגן עם מנה אדירה של עוקץ רעל.
טדיאורסה, שכבר מורעל ממקודם, מורעל לגמרי עכשיו, והוא מתעוור!
טדיאורסה לא רואה כלום ושורט כל דבר שהוא נוגע בו, בתקווה שזה נידורן.
נידורן צופה מהצד וצוחק, ולאחר מכן נכנס בו עם קצה כפול, מתקפה שגומרת את טדיאורסה.
טדיאורסה מחוסל![/quote]
"עבודה טובה נידורן."אני אומר ומחבק אותו, אחרי זה אני מחזיר אותו לפוקדור ומחפש יריב טוב לטרייקו.
-
קודי - עצה: תפוס את טדיאורסה, יש לו קרן על וההתפתחות שלו בלתי ניתנת לעצירה. רק עצה.
----
אתה ממשיך ומשאיר את טדיאורסה מאחור (למרות שאתה יכול לחזור ללכוד אותו),
ומוצא פוקימון שניראה יריב טוב בשביל טריקו - וולטורב [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fa/Spr_4d_100.png[/IMG].
עומר -
אתה מוציא את סמוצ'אם. "סמוצ'אם הא" היא אומרת. "פוקימון חמוד".
לאחר מכן היא מוציאה וינונאט [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/048.png[/IMG]. "וינונאט הוא הפוקימון האהוב עלי, וליומולדת שלי ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי אותו... ואיתו התחלתי את המסע" היא אומרת.
אתה נעצר. המילים "אבא שלי". לא תוכל להשתמש בצמד המילים הזה יותר. כבר שכחת מזה, והיא הזכירה לך את זה עכשיו. אתה מנסה המשיך כאילו כלום, כאילו הכל רגיל.
"הקרב היה 3 על 3, הראשון ששלושת הפוקימונים שלו מובסים, מפסיד! מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" היא אומרת, והקרב מתחיל.
"נבג הלם, וינונט!" היא אומרת ווינונט שולח אבקה כתומה שאם היא תגיעה לסמוצ'אם, היא תשתק אותה!
מונסטר -
אתה מוציא את צ'ימצ'אר כנגד קארניביין - פוקימון אש נגד פוקימון עשב, בחירה חכמה.
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ושורף את קארניביין, קארניביין מנסה לברוח אך צ'ימצ'אר לא מאפשר לו לברוח וממשיך לירות עליו. בשלב מסויים קארניביין מתעצבן ומחליט להחזיר מלחמה, הוא יורה קליע זרעים כמתקפת נגד ומעיף את צ'ימצ'אר ממנו. קארניביין רץ אל צ'ימצ'אר, נושך אותו ובולע אותו, אך צ'ימצ'אר שורט אותו מבפנים וקארניביין יורק אותו החוצה. קארניביין יורה עוד קליע זרעים...
ברנדון - יש לך האונדור, לא האונדום... האונדום זה הצורה המפותחת.
----
מורקרו מתקרב אל האונדור עם מתקפת שמיים, ניראה כאילו זה הסוף! אך בשנייה האחרונה האונדור שורט אותו עם ציפורן צל ומעיף אותו לתוך עץ. מורקרו נפגע אך הוא חוזר מהאוויר ומשתמש בניקור על ראשו של האונדור, האונדור אותו ומורקרו משתחרר בעזרת מכת כנף. מורקרו יורה דופק אפל!
בוויזל - כן, יש לך גלייגר.
----
טראפינץ' קופץ על בלדום ומועך אותו אך המתקפה לא כל כך משפיעה עליו, בלדום משתמש בראש ברזל אך מחטיא וטראפינץ' נושך את רגלו. בלדום מטלטל אותו וזורק אותו, ומתקרב עם עוד ראש ברזל והפעם הוא פוגע, אך טראפינץ' מחזיר במהירות עם מתקפת חול. בלדום נקבר עם כל גופו חוץ מראשו בתוך חול, ולא מצליח לצאת. טראפינץ' מתקרב אל בלדום אם נשיכה אך בלדום משתמש בנגיחת זן אל טראפינץ' ובכך משתחרר מהחול, שני הצדדים פגועים, ובלדום מתקרב עם עוד ראשיית זן.
זאק - סליחה שלא הגבתי.
----
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור וזורק עוד אחד על מנקי.
הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע במנקי ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת מנקי! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
-
[quote=שניצל מרושע;639663]
ברנדון - יש לך האונדור, לא האונדום... האונדום זה הצורה המפותחת.
----
מורקרו מתקרב אל האונדור עם מתקפת שמיים, ניראה כאילו זה הסוף! אך בשנייה האחרונה האונדור שורט אותו עם ציפורן צל ומעיף אותו לתוך עץ. מורקרו נפגע אך הוא חוזר מהאוויר ומשתמש בניקור על ראשו של האונדור, האונדור אותו ומורקרו משתחרר בעזרת מכת כנף. מורקרו יורה דופק אפל!
[/quote]
"האונדור תישתמש בלהביור, אנחנו יכולים לנצח" אני אומר לו
-
בוויזל - כן, יש לך גלייגר.
----
טראפינץ' קופץ על בלדום ומועך אותו אך המתקפה לא כל כך משפיעה עליו, בלדום משתמש בראש ברזל אך מחטיא וטראפינץ' נושך את רגלו. בלדום מטלטל אותו וזורק אותו, ומתקרב עם עוד ראש ברזל והפעם הוא פוגע, אך טראפינץ' מחזיר במהירות עם מתקפת חול. בלדום נקבר עם כל גופו חוץ מראשו בתוך חול, ולא מצליח לצאת. טראפינץ' מתקרב אל בלדום אם נשיכה אך בלדום משתמש בנגיחת זן אל טראפינץ' ובכך משתחרר מהחול, שני הצדדים פגועים, ובלדום מתקרב עם עוד ראשיית זן.
[/quote]
"קדימה תשתמש ב(איך קוראים למתקפה חוט חרק? אם כן אז אני מתכוון למתקפה הזו....) ואז בהטחת גוף פעמיים ותסיים את זה עם נשיכה!"
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;639663]
זאק - סליחה שלא הגבתי.
----
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור וזורק עוד אחד על מנקי.
הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע במנקי ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת מנקי! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.[/quote]
אפשר לדעת באיזה עיר אני?
--------------------------------
אני שמח מאוד על התפיסה, אני מרים את הפוקדור ואת היד שמחזיקה אותו וקורא בקול: "תפסתי מאנקיי!", אני חוזר למרכז פוקימונים לרפאות אותם ואז הולך לחפש עוד פוקימונים
[/CENTER]
-
מונסטר -
אתה מוציא את צ'ימצ'אר כנגד קארניביין - פוקימון אש נגד פוקימון עשב, בחירה חכמה.
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ושורף את קארניביין, קארניביין מנסה לברוח אך צ'ימצ'אר לא מאפשר לו לברוח וממשיך לירות עליו. בשלב מסויים קארניביין מתעצבן ומחליט להחזיר מלחמה, הוא יורה קליע זרעים כמתקפת נגד ומעיף את צ'ימצ'אר ממנו. קארניביין רץ אל צ'ימצ'אר, נושך אותו ובולע אותו, אך צ'ימצ'אר שורט אותו מבפנים וקארניביין יורק אותו החוצה. קארניביין יורה עוד קליע זרעים...
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"צ'ימצ'אר תנסה להתחמק מן קליע זרעים ואז שוב גחלת ושריטות על קרניביין"
-
שם: רן רווח
כינוי: שם במשחק; בובי
פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
תמונה:
[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yyhmxtmtjzje.png[/IMG]
תגים:
כסף:
ציוד:
חברים למסע: כן
הערות/הארות: שמח שחזרת התגעגעתי למשחק הזה
אבוקדו: אם בא לכם אבוקדו.
-
יש כבר צ'ארמנדר. תבחר פוקימון התחלתי אחר.
-
[quote=שניצל מרושע;639663]קודי - עצה: תפוס את טדיאורסה, יש לו קרן על וההתפתחות שלו בלתי ניתנת לעצירה. רק עצה.
----
אתה ממשיך ומשאיר את טדיאורסה מאחור (למרות שאתה יכול לחזור ללכוד אותו),
ומוצא פוקימון שניראה יריב טוב בשביל טריקו - וולטורב [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fa/Spr_4d_100.png[/IMG].
[/quote]
*אני יודע אבל אם תסתכל בהרשמה שלי תראה שבקשתי פוקימון חזק יותר לתפוס, ולפי זיכרוני ההתפתחות של טדיאורסה לא יכול להשתמש בקרן על*
"צא טרייקו הפלה ואז שריטה על וולטורב."אני אומר ומוציא את טרייקו.
-
-
[quote=שניצל מרושע;639420]
גיל -
אתה מחזיר את סווינב, וזורק פוכדור על אבסול.
הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע באבסול ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת אבסול! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
[/quote]
"יש" אני אצהל בשמחה ואגש ללטף את סווינאב בהערכה "כל הכבוד לך, היית מעולה!" אני אומר לו בחיוך ואתן לו חטיף פוקימונים קטן או משהו כזה בתור פרס על הקרב המדהים.
"הו כן, כמעט שכחתי" אחשוב בקול ואגש להרים את הפוכדור של אבסול, אחרי שארים את הפוכדור אני אזרוק אותו באוויר כדי להגיד שלום לאבסול.
-
עומר -
אתה מוציא את סמוצ'אם. "סמוצ'אם הא" היא אומרת. "פוקימון חמוד".
לאחר מכן היא מוציאה וינונאט [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/048.png[/IMG]. "וינונאט הוא הפוקימון האהוב עלי, וליומולדת שלי ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי אותו... ואיתו התחלתי את המסע" היא אומרת.
אתה נעצר. המילים "אבא שלי". לא תוכל להשתמש בצמד המילים הזה יותר. כבר שכחת מזה, והיא הזכירה לך את זה עכשיו. אתה מנסה המשיך כאילו כלום, כאילו הכל רגיל.
"הקרב היה 3 על 3, הראשון ששלושת הפוקימונים שלו מובסים, מפסיד! מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" היא אומרת, והקרב מתחיל.
"נבג הלם, וינונט!" היא אומרת ווינונט שולח אבקה כתומה שאם היא תגיעה לסמוצ'אם, היא תשתק אותה!
[/quote]
"סמוצ'אם הישתמשי בבילבול כדי להפנות את הנבגים לכיוונו של וינונאט!" אקרא בזריזות.
"לאחר מכן הישתמשי בעל חושי ואז תנסי ליצור קרן של קרח מפיך כדי לפגוע בו!" אקרא
'קדימה את יכולה' אחשוב לעצמי
-
[quote=שניצל מרושע;639641]
מליפאן - אבל דיברת ככה X.X לא נורא, אתה תפגוש עוד אחד.
----
"בשמחה" הוא עונה לך. הוא ניראה בגילך. "דרך אגב, לי קוראים סלבדור" הוא אומר ולוחץ את ידך. "קדימה, בוא נתחיל!" הוא אומר בהתלהבות ומוציא מהפוכדור שלו פורט [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/06/Spr_4h_162.png[/IMG].[/quote]
אני תמיד אומר בדיוק ורק מה שאני רוצה לאמר. לא אמרתי שאני מתעלם מסייטר, ולא אמרתי שאני רוצה אחד. מה שאני רוצה זה למגר את הרוע הצרפתי מהעולם, ולא נראה לי שהמשחק הזה יסייע לי בכך.
--
"רגע, בכמה פוקימונים ישתמש כל אחד?" אשאל ובלי לחכות לתשובה אקח את הפוכדור של קיובון "קיובון צא!" אומר ואוציא אותו. "התחל בזריקה אבנים!"
-
מליפאן -
"לי יש רק שניים... אז זה יהיה שניים על שניים!" הוא אומר והקרב מתחיל.
קיובון זורק על פורט אך פורט במהירות מתחמק מהם בעזרת מתקפה מהירה, ולאחר מכן פוגע בקיובון עם אותה המתקפה. פורט מתקרב עם עוד מתקפה מהירה אך קיובון מרחיק אותו עם העצם שלו, ושפורט רחוק ממנו, הוא משתמש בבומרנג, אך פורט משתמש בצוות כפול וקיובון מפספס.
עומר -
נבג ההלם מתקרב לוינונאט בעזרת מתקפת הבלבול של סמוצ'אם,
אך וינונאט מתחמק בעזרת גלגול, ולאחר מכן אותו גלגול פוגע בסמוצ'אם.
סמוצ'אם מנסה להקשיב לך ולירות קרן קרח, והיא אכן למספר שניות מועטות,
אבל וינונאט מתחמק בעזרת צוות כפול, והוא שולח אל סמוצ'אם אבקה רעילה!
גיל -
אתה מוציא את אבסול מהפוכדור, הוא וסווינב מכירים ואף מתחברים.
ניראה כאילו הם מכירים כבר שנים. אתה ממשיך לטייל שסווינב על כתפך, ואתה רוכב על אבסול,
ככה תגיעו הרבה יותר מהר לעיר הבאה. אתה מגיע לדרך צרה ומפותלת שעוברת בתוך שדה חיטה,
ולידך יש שלט עליו כתוב "דרך 102". אתה מתקדם בדרך זו ופוגש ווינאוט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/360.png[/IMG].
בובי - רשום, תתחיל מההרשמה בעמוד הראשון.
קודי - אל תדאג, אתה עוד תתפוס מאנצ'לקס.
----
אתה מוציא את טריקו, הוא מפיל את וולטורב, ואחר כך שורט אותו מספר פעמים.
וולטורב נבהל ומשתמש בפריקה, משחרר את כל האנרגיה החשמלית שלו על טריקו.
טריקו נפגע באופן קשה! אבל וולטורב נשאר עם כמות מועטה של חשמל.
וולטורב משתמש במתקפת ניצוץ ושנייה לפני שהוא פוגע טריקו משתמש בעלה תער ומעיף אותו!
******טריקו למד עלה תער******
מונסטר -
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מקליע הזרעים אך הוא נפגע ברגלו ונופל.
כנקמה הוא יורה גחלת ופוגע בפרצופו העגול והגדול של קארניביין,
ולאחר מכן קופץ עליו ומתחיל לשרוט אותו בקצה מהיר. לאחר הרבה ניסיונות שחרור, קארנייבין מעיף אותו בעזרת גפן מצליפה,
אך צ'ימצ'אר יורה להביור ישר לתוך הפה הגדול של קארניביין. קארניביין כמעט ומחוסל!
*צ'ימצ'אר למד להביור*
זאק - שתגיע לעיר חדשה אומר לך.
----
אתה מגיע לעיר איטוליף. עיר דיי גדולה עם הרבה מדשאות, עצי ברוש ובתי עץ קטנים.
אתה גאה בעצמך על תפיסת המאנקי ועל הוספת חבר צוות חדש, ומחפש עוד אחד.
אתה מטייל ברחבי העיר וממשיך, שלפתע אתה רואה פינסיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/127.png[/IMG].
בוויזל - זמזום חרק.
----
טראפינץ' משתמש בזמזום חרק, מבלבל את בלדום ואף מפיל אותו, ומשתמש בהטחת גוף פעם אחת על ראשו בהצלחה.
שהוא מנסה עוד הפעם, טראפינץ' נוגח לו בבטן ומעיף אותו ממנו, אך טראפינץ' לא מאבד תקווה ונושך את בלדום ברגלו. "קדימה בלדום, תשתמש במתקפה החדשה שלמדת!" מוריסון אומר, ובלדום משתמש בראש ברזל ומחסל את טראפינץ'. המזל לא משחק לטובתך!
ברנדון -
מורקרו יורה דופק אפל, האונדור יורה להביור. שני הצדדים מנסים כמה שיותר לפגוע בשני,
עד שהמתקפות מתנגשות וזה שאלה של זמן מי יקח את זה. כל פעם הדופק האפל מעיף את הלהביור, ואז הלהביור מעיף את הדופק האפל.
קרב צמוד בין שני פוקימונים אפלים. לפתע הלהביור של האונדור מתחיל להסתחרר לצורה של מערבולת ופוגע במורקרו, ומעיף אותו אל תוך גזע עץ! מורקרו מחוסל.
**האונדור למד סחרור אש**
-
[quote=שניצל מרושע;640105]מליפאן -
"לי יש רק שניים... אז זה יהיה שניים על שניים!" הוא אומר והקרב מתחיל.
קיובון זורק על פורט אך פורט במהירות מתחמק מהם בעזרת מתקפה מהירה, ולאחר מכן פוגע בקיובון עם אותה המתקפה. פורט מתקרב עם עוד מתקפה מהירה אך קיובון מרחיק אותו עם העצם שלו, ושפורט רחוק ממנו, הוא משתמש בבומרנג, אך פורט משתמש בצוות כפול וקיובון מפספס.
[/quote]
"קיובון, תפוס את העצם, קפוץ הצידה ואז השתמש בבומרנג, אבל תזרוק את העצם כך שהיא תפגע בכמה שיותר מההעתקים שלו!" אומר לו.