-
[quote=TheChosenOne;653518][B]Dark Lugia[/B]
"כן...אני בסדר" היא אומרת "פשוט נאבדתי פה ביער ואני לא יודעת איך לחזור לעיר"
האיפום קופץ על הכתף שלה,"האיפום הזה עזר לי עד עכשיו" היא אומרת בעוד היא מלטפת אותו.
.[/quote]
"בואי אני יעזור לך לחזור הביתה"-אני יגיד לה
-
[B]LordAbizi[/B]
"בוודאי" היא אומרת,היא לוקחת ממך את הפוקדור של הוטהוט ופונה למוכנה מוזרה שצידה הימני.
היא מכניסה את הפוקדור לתוך המכונה ולוחצת על הכפתור,המכונה מצפצפת כמה שניות ומשתתקת.
האחות לוקחת את הפוקדור ומחזירה לך אותו.
"בבקשה,כמו חדש" היא אומרת.
[B]Dark Lugia[/B]
אתה לוקח את ידה ומוביל אותה בחזרה לעיר אולדייל,האיפום נשאר כול הזמן במרחק מאחוריכם.
בסופו של דבר אתם מגיעים לעיר ואחד מאנשי העיר רואה אתכם ורץ לעברכם.
"ליסה! לאן נעלמת כול העיר מחפשת אותך?" הוא רץ ומחבק אותה.
"תודה רבה שמצאת אותה בחור צעיר" אומר האיש.
-
[quote=TheChosenOne;653558]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה לוקח את ידה ומוביל אותה בחזרה לעיר אולדייל,האיפום נשאר כול הזמן במרחק מאחוריכם.
בסופו של דבר אתם מגיעים לעיר ואחד מאנשי העיר רואה אתכם ורץ לעברכם.
"ליסה! לאן נעלמת כול העיר מחפשת אותך?" הוא רץ ומחבק אותה.
"תודה רבה שמצאת אותה בחור צעיר" אומר האיש.[/quote]
"אין בעיה אדוני ד"א שמי אדם"- אני יגיד
-
[quote=TheChosenOne;653558][B]LordAbizi[/B]
"בוודאי" היא אומרת,היא לוקחת ממך את הפוקדור של הוטהוט ופונה למוכנה מוזרה שצידה הימני.
היא מכניסה את הפוקדור לתוך המכונה ולוחצת על הכפתור,המכונה מצפצפת כמה שניות ומשתתקת.
האחות לוקחת את הפוקדור ומחזירה לך אותו.
"בבקשה,כמו חדש" היא אומרת.
[/quote]
אני אצא ממרכז הפוקימונים, אך אעשה זאת לאט כדי לשמוע מה האנשים שם אומרים. אם יהיה משהו מעניין אני לא אצא (כלומר תלוי כמה מעניין זה באמת יהיה).
-
[B]Dark Lugia[/B]
"תודה רבה לך אדם" אומר האיש. "בואי ליסה צריכים לחזור הביתה".
"להתראות אדם" היא אומרת ושניהם הולכים לתוך העיירה.
[B]LordAbizi[/B]
אתה פונה לצאת ממרכז הפוקימונים,בדרך אתה שומע שני מאמנים בערך בגילך מדברים.
"בקיצור חזרתי מהעיר פטלבורג" אומר אחד מהם, "כשיצאתי משם היו במקום המון כוחות משטרה
נראה לי שמשהו קורה..", "אתה שמעת מה קרה בעיר סלייטפורט נכון?" אומר השני
"כן זה היה ממש מוזר" אומר הבחור הראשון.
-
[quote=TheChosenOne;653629]
[B]LordAbizi[/B]
אתה פונה לצאת ממרכז הפוקימונים,בדרך אתה שומע שני מאמנים בערך בגילך מדברים.
"בקיצור חזרתי מהעיר פטלבורג" אומר אחד מהם, "כשיצאתי משם היו במקום המון כוחות משטרה
נראה לי שמשהו קורה..", "אתה שמעת מה קרה בעיר סלייטפורט נכון?" אומר השני
"כן זה היה ממש מוזר" אומר הבחור הראשון.[/quote]
'סלייטפורט ופטלבורג. אני הולך לפטלבורג. נו טוב.' אחשוב לעצמי ואצא ממרכז הפוקימונים. אם לא מאוחר מדי אז אני אתחיל ללכת לכיוון פטלבורג.
-
[B]משתמשים יקרים,ההודעה הבאה שלי תהיה הודעת "הערכת מצב",אני יסביר את הכול בהודעה הבאה.[/B]
[B]LordAbizi[/B]
אתה יוצא לכיוון דרך 103,אתה רואה מימן אגם גדול וסביבו יער,השביל ממשיך מצד
שמאל ואתה רואה שגם הוא נכנס אל תוך היער. שלט קטן בצד השביל מודיע לך שהוא מוביל אל העיר פטלבורג.
-
[quote=TheChosenOne;653684][B]משתמשים יקרים,ההודעה הבאה שלי תהיה הודעת "הערכת מצב",אני יסביר את הכול בהודעה הבאה.[/B]
[B]LordAbizi[/B]
אתה יוצא לכיוון דרך 103,אתה רואה מימן אגם גדול וסביבו יער,השביל ממשיך מצד
שמאל ואתה רואה שגם הוא נכנס אל תוך היער. שלט קטן בצד השביל מודיע לך שהוא מוביל אל העיר פטלבורג.[/quote]
'אז דרך היער נעבור' אחשוב ואלך בשביל ואכנס לתוך היער.
-
[B]LordAbizi[/B]
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער,אך אחרי כמה צעדים עוצר אותך ילד חבוש בכובע קש.
"אף אחד לא עובר פה בלי להילחם בי!" אומר הילד.
-----
[I]אוקי,הגענו להערכת מצב הראשונה. אני יעשה הערכות מצב כאלה מידי פעם[/I]
[I]אז מה זה הערכת מצב? מבחינתי זאת הודעה שאני אומר לכול אחד את הרמה שלו במשחק[/I]
[I]מבחינת השקעה מבחינת תגובות מבחינת התקדמות.[/I]
[I]בהערכות מצב כול אדם יקבל צבע לפי הרמה שלו עד כה במשחק:[/I]
[I][COLOR=yellowgreen][B]ירוק, שמסמל התקדמות טובה במשחק,השקעה ורצינותו[/B][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][B]ואדום, שמסמל שנחוץ שיפור,יהיה פירוט בהודעה.[/B][/COLOR][/I]
[I][B][SIZE=4][COLOR=black]אז בואו נתחיל בהערכת מצב מספר1.[/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red]Dark Lugia - אתה לא משקיע מספיק בתגובות,חלק גדול מהתגובות שלך מאוד סתמיות.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Metagross - כרגע אתה במצב טוב מאוד במשחק,המשך כך[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Shlomi - מעבר לטיפה חפירה על ההתחלתיים אתה סבבה.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red]Gal - כמו דארק לוגיה אתה לא מספיק משקיע בתגובות,נסה לזכור לצטט תמיד ולקרוא את כול ההודעה בעיון.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red]אתה מפסיד דברים חשובים אם אתה לא קורא הכול.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]LordAbizi - סחטיין על ההשקעה,המשך כך[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][COLOR=black]כאן תמה הערכת מצב מספר אחד,אני מקווה שאנשים יפיקו לקחים מההודעה הזאת[/COLOR][/I][/B]
[B][I]שום דבר לא אישי ואני מקווה שאף אחד לא יעלב מזה.[/I][/B]
-
[quote=TheChosenOne;653712][B]LordAbizi[/B]
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער,אך אחרי כמה צעדים עוצר אותך ילד חבוש בכובע קש.
"אף אחד לא עובר פה בלי להילחם בי!" אומר הילד.
[/quote]
"טוב, אם אתה אומר. מה תנאי הקרב?" אשאל אותו.
-
[quote=TheChosenOne;653629][B]Dark Lugia[/B]
"תודה רבה לך אדם" אומר האיש. "בואי ליסה צריכים לחזור הביתה".
"להתראות אדם" היא אומרת ושניהם הולכים לתוך העיירה.
.[/quote]
אני יאמר:"בבקשה אדוני" וילך להסתובב בעיר ולבדוק אם יש משהו מעניין
-
[B]LordAbizi[/B]
"קרב זוגות 2 על 2!" אומר הילד, הוא זורק שני פוקדורים באוויר.
מתוך אחד הפוקדורים יוצא פוקימון ציפור שישר עלה לאוויר בקריאות "טילללוווו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG]
ומהשני יצא פוקימון זחל בצבע כתום שמילמל "ווידללללל". [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/IMG]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה מסתובב בעיר,האנשים הרבים שחיפשו את הילדה חזרו לבתיהם.
מלבד מרכז הפוקימונים והחנות אתה לא מוצא שום דבר מעניין בעיר.
-
[quote=TheChosenOne;653763]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה מסתובב בעיר,האנשים הרבים שחיפשו את הילדה חזרו לבתיהם.
מלבד מרכז הפוקימונים והחנות אתה לא מוצא שום דבר מעניין בעיר.[/quote]
אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את בגון שלי ויגיד לרופאה:"את יכולה לרפות בבקשה את בגון שלי?"
-
[quote=TheChosenOne;653763][B]LordAbizi[/B]
"קרב זוגות 2 על 2!" אומר הילד, הוא זורק שני פוקדורים באוויר.
מתוך אחד הפוקדורים יוצא פוקימון ציפור שישר עלה לאוויר בקריאות "טילללוווו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG]
ומהשני יצא פוקימון זחל בצבע כתום שמילמל "ווידללללל". [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/IMG]
[/quote]
"מתאים לי! צאו הוטהוט וצ'ארמנדר!" אומר ואוציא את שניהם. "הוטהוט, עוף אל טיילור ונקר אותו! צ'ארמנדר, תקוף במתקפת להביור את ווידל!"
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה רואה בפנים הרבה מאמנים עם הפוקימונים שלהם ודלפק ומולו אחות
"תוכלי לרפא את הבאגון שלי?" אתה שואל והיא עונה שכן,היאא לוקחת את הפוקדור ממך ומכניסה אותה למכונה מוזרה מימינה,המכונה מצפצפת כמה ציפצופים והאחות מחזירה לך את הפוקדור.
"עכשיו הוא בסדר גמור" היא אומרת.
[B]Lord Abizi[/B]
הוטהוט עלה לאוויר למתקפת ניכור אבל הוא פיספס את טיילו. "טיילו תשתמש ברוח!" אומר הילד
וטיילו מנופף בכנפיו ויוצר רוח חזקה שפוגעת בהוטהוט
בינתיים למטה צ'רמנדר משחרר להביור שפוגע בווידל פגיעה אנושה.
"קדימה ווידל תשתמש בעוקץ רעל!" אומר הילד ווידל משחרר קוצים לבנים מראשו שפוגעים בצ'רמנדר.