שנינו כבר הגבנו P:
Printable View
שנינו כבר הגבנו P:
מי פה?
אני D:
ועוד כמה <<
מה קורה שקד?
[quote=MCshay;666395]מה קורה שקד?[/quote]
בסדר ורק שתדע שהמפעל פוקדורים שלך יוצא משליטה יש שם כאלה ממש גרועים וכולם (חוץ ממגה מן) מדביקים, מה זה שווה אם מדביקים?? O:
לילה טוב
לילה טוב אביב D:
שקד נראה לי אני פורש משם הם ממש חופרים לי עם הפוכדורים האלה ובאמת יש כאלה שלא יודעים לעשות
[QUOTE=Kratos;666396]בסדר ורק שתדע שהמפעל פוקדורים שלך יוצא משליטה יש שם כאלה ממש גרועים וכולם (חוץ ממגה מן) מדביקים, מה זה שווה אם מדביקים?? O:[/QUOTE]
לדעתי הפוכדורים מאוד יפים...
יש פה ושם כאלה שלא ממש....
שי!!! היית אומר לי את זה לפני זה!!לפחות תגיד שהם לא טובים ולא הייתי מבזבז את כל הזמן על לעשות אותם!
[quote=MCshay;666400]שקד נראה לי אני פורש משם הם ממש חופרים לי עם הפוכדורים האלה ובאמת יש כאלה שלא יודעים לעשות[/quote]
אמרתי לך O:
וביוזל יש יפים אני מודה, אבל מלא מדביקים, מה הקטע לעשות את זה אם רק מדביקים, אתם צריכים להתחיל לפקסל P:
אני יכול לעשות כמה פוקדורים אם אתה רוצים P:
אבל זה רג ויש מתחנן אלינו שנעשה לו ואני כבר פרשתי מלעשות כדורים ואז ראיתי שלא עושים אז החלטתי לעשות ולהשקיע ועכשיו הוא אומר שאני חופר לו עם זה!
[quote=buizel שולט;666403]בל זה רג ותיש מתחנן אלינו שנעשה לו ואני כבר פרשתי מלעשות כדורים ואז ראיתי שלא עושים אז החלטתי לעשות ולהשקיע ועכשיו הוא אומר שאני חופר לו עם זה![/quote]
תמשיך אם אתה רוצה, מה אכפת לך, אם אתה אוהב לעשות בצייר תמשיך לעשות פוקדורים, זנ אימון טוב דווקא P:
ושי יצאת דביל XD
לא יצאתי דביל פשוט אין לי כח כבר לעשות פוכדורים אמרתי שאני פורש כאילו אבל שמישהו אחר ימשיך עם המוזיאון
[quote=MCshay;666405]לא יצאתי דביל פשוט אין לי כח כבר לעשות פוכדורים אמרתי שאני פורש כאילו אבל שמישהו אחר ימשיך עם המוזיאון[/quote]
אבל אתה כתבת שאין לך כוח להעלות את התמונות.. XD
פשוט עושים העתק הדבק XD
יש לפחות 3 תגובות שאתה אומר לי שאני יחזור להכין ואחרי שהשתכנעתי אתה אומר שאני חופר עם זה.....
אתה זה שאומר לנו להמשיך ולעשות!
עכשיו תכתוב שם בנושא לא להכין עוד כדי שהאחרים לא יבזבזו זמן ויתאמצו סתם!