-
[quote=אדון פריון;673723][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"כן זה בן שלו מה לא ידעת,הוא נראה בדיוק כמהו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"וואלה לא שמתי לב" אומר לה תוך כדי נגיסה בעוף שלי
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אתה צריך יותר לשים לב לפרטים במיוחד בעולם הקוסמים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ילדו של הארי פוטר מגיע ושואל אותך :"תגיד לילד איך אתה עם לעוף על מטאטא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר לוחשת לך :"ילדו של הארי פוטר הוא קפטן קבוצת הקווידיץ' של גריפינדור אולי הוא רוצה שתהיה בהרכב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"נכון ילדה אני רוצה שהוא יהיה בקבוצה אגב שמי אלבוס סוורוס פוטר אבל תקרא לי אלבוס ואיך קוראים לך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הרוחות באות אל עבר הרוח החדשה ואומרות לו בזעם :"פיבס אתה הרחקת לכת כבר מלפני 100 שנה כמה אתה חושב מועצת הרוחות יכולה לסלוח,אתה משוחרר לאלתר מיןהטירה ומין העולם הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הרוח החדשה אומרת בפחד :"בבקשה ניקי חסר הראש הכומר הדוב אנא סלחו לי אני אשתנה". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הרוחות נראות יותר כועסות,הרוח החדשה פניה מחווירות יותר מין הרגיל הוא רץ אל עבר הקיר והוא בורח מין הטירה. [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674264][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוחות באות אל עבר הרוח החדשה ואומרות לו בזעם :"פיבס אתה הרחקת לכת כבר מלפני 100 שנה כמה אתה חושב מועצת הרוחות יכולה לסלוח,אתה משוחרר לאלתר מיןהטירה ומין העולם הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוח החדשה אומרת בפחד :"בבקשה ניקי חסר הראש הכומר הדוב אנא סלחו לי אני אשתנה". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוחות נראות יותר כועסות,הרוח החדשה פניה מחווירות יותר מין הרגיל הוא רץ אל עבר הקיר והוא בורח מין הטירה. [/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתעלמת מזה ומחכה שהאישה והענק יחזרו
-
[quote=אדון פריון;674264][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אתה צריך יותר לשים לב לפרטים במיוחד בעולם הקוסמים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ילדו של הארי פוטר מגיע ושואל אותך :"תגיד לילד איך אתה עם לעוף על מטאטא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר לוחשת לך :"ילדו של הארי פוטר הוא קפטן קבוצת הקווידיץ' של גריפינדור אולי הוא רוצה שתהיה בהרכב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"נכון ילדה אני רוצה שהוא יהיה בקבוצה אגב שמי אלבוס סוורוס פוטר אבל תקרא לי אלבוס ואיך קוראים לך?".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוחות באות אל עבר הרוח החדשה ואומרות לו בזעם :"פיבס אתה הרחקת לכת כבר מלפני 100 שנה כמה אתה חושב מועצת הרוחות יכולה לסלוח,אתה משוחרר לאלתר מיןהטירה ומין העולם הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוח החדשה אומרת בפחד :"בבקשה ניקי חסר הראש הכומר הדוב אנא סלחו לי אני אשתנה". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוחות נראות יותר כועסות,הרוח החדשה פניה מחווירות יותר מין הרגיל הוא רץ אל עבר הקיר והוא בורח מין הטירה. [/FONT][/COLOR][/quote]
לא כתבת לי
-
[quote=אדון פריון;674264][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אתה צריך יותר לשים לב לפרטים במיוחד בעולם הקוסמים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ילדו של הארי פוטר מגיע ושואל אותך :"תגיד לילד איך אתה עם לעוף על מטאטא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר לוחשת לך :"ילדו של הארי פוטר הוא קפטן קבוצת הקווידיץ' של גריפינדור אולי הוא רוצה שתהיה בהרכב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"נכון ילדה אני רוצה שהוא יהיה בקבוצה אגב שמי אלבוס סוורוס פוטר אבל תקרא לי אלבוס ואיך קוראים לך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני סאם והיא ספיר, אבל למה סרוורוס הוא לא היה הרע הרי הוא הרג את דמבלדור" אומר לאלבוס
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר בעצבנות :"סוורוס סנייפ לא רצח את פרופסור דמבלדור הם סיכמו את זה מראש וגם אבי קרא לי כך בגלל שסנייפ הקריב את חייו בשבילו הבנת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מוסיפה :"כן זה נכון הוא לא היה אוכל מוות הוא היה במסדר עוף החול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס מוסיף בחיוך :"אני צריך לספר לאבי שיש בבית הספר הרמיוני חדשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האישה חוזרת ואומרת לכם :"תלמידים חדשים אתם יותר ממוזמנים להיכנס לאולם הגדול ולעבור את טקס המיון בשלום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']התלמידים מתחילים לזוז,את רואה את הילד שדחף את ג'ון טיפה לחוץ.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']*סליחה לא שמתי לב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר :"אולי אתה צודק אך לא נוכל להיות יחד כמו תמיד ולא שמעת הם בגריפינדור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אישה גבוהה עם גלימת מסעות ירוקה כמו אזמרגד קמה ואומרת :"אלבוס דמבלדור ז''ל תמיד אמר לחדשים ברוכים הבאים,לוותיקים ברוכים השבים,אני רוצה לברך מורה חדש בבית הספר והוא לא אחר מאשר הארי פוטר הוא ילמד אתכם התגוננות מפני האופל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה גבר עם שיער שחור כלילה ובמצחו צלקת בצורת ברק משתחווה. [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674294][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האישה חוזרת ואומרת לכם :"תלמידים חדשים אתם יותר ממוזמנים להיכנס לאולם הגדול ולעבור את טקס המיון בשלום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]התלמידים מתחילים לזוז,את רואה את הילד שדחף את ג'ון טיפה לחוץ.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מחייכת לי בשקט והולכת עם התלמידים מודאגת ומלאה במחשבות
-
[quote=אדון פריון;674294]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]*סליחה לא שמתי לב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"אולי אתה צודק אך לא נוכל להיות יחד כמו תמיד ולא שמעת הם בגריפינדור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אישה גבוהה עם גלימת מסעות ירוקה כמו אזמרגד קמה ואומרת :"אלבוס דמבלדור ז''ל תמיד אמר לחדשים ברוכים הבאים,לוותיקים ברוכים השבים,אני רוצה לברך מורה חדש בבית הספר והוא לא אחר מאשר הארי פוטר הוא ילמד אתכם התגוננות מפני האופל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה גבר עם שיער שחור כלילה ובמצחו צלקת בצורת ברק משתחווה. [/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו זה הארי פוטר המפורסם!" אני אומר לרובין ומסתכל עליו (הארי) בהתרגשות
-
[quote=אדון פריון;674294][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר בעצבנות :"סוורוס סנייפ לא רצח את פרופסור דמבלדור הם סיכמו את זה מראש וגם אבי קרא לי כך בגלל שסנייפ הקריב את חייו בשבילו הבנת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר מוסיפה :"כן זה נכון הוא לא היה אוכל מוות הוא היה במסדר עוף החול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס מוסיף בחיוך :"אני צריך לספר לאבי שיש בבית הספר הרמיוני חדשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/quote]
"גם לי עבר בראש על הרמיוני כשראיתי את ספיר" אומר בחיוך " אנחנו יכולים להיות השלישיה הבאה " אומר תוך כדי ציחקוק
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר :"כבר יש לי חבורה בת דודתי ואיזה חבר אחר שלי,תחפשו חבר אחר אך נוכל להיות חברים עכשיו מעסיק אותי למה אבא שלי פתאום החליט לוותר על קריירת הקווידיץ' שלו בשביל להיות מורה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"אולי הוא בא להשגיח אליך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס חושב לרגע ומהנהן הוא חוזר להתיישב וכך גם ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"באמת אתה חושב שאני כמו הרמיוני?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הדלתות של האולם הגדול נפתחות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מחיאות הכפיים מפתיעות אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה מרחוק את השרפרף הקטן ועליו המצנפת שאלבוס סיפר לך עליה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את נזכרת במה שהוא אמר לגבי ההתחשבות של המצנפת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר :"זה באמת הוא אני לא מאמין,סיפרו לי שהוא היה אלוף בהתגוננות מעניין איזה שיעורים הוא יעשה נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הגברת קמה שוב ואומרת :"במקום שהשיעורים יהיו עיוניים הם יהיו מעשיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']יותר מחצי מין התלמידים צועק קריאות הידד וחלק אחר עושה אנחת עצב.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674328][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הדלתות של האולם הגדול נפתחות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מחיאות הכפיים מפתיעות אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה מרחוק את השרפרף הקטן ועליו המצנפת שאלבוס סיפר לך עליה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את נזכרת במה שהוא אמר לגבי ההתחשבות של המצנפת.[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו" אני מביטה בה מוקסמת בעודי נזכרת בדברי אלבוס
---
איפה הציוד וחיית המחמד בזמן הזה?
-
[quote=אדון פריון;674328][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר :"כבר יש לי חבורה בת דודתי ואיזה חבר אחר שלי,תחפשו חבר אחר אך נוכל להיות חברים עכשיו מעסיק אותי למה אבא שלי פתאום החליט לוותר על קריירת הקווידיץ' שלו בשביל להיות מורה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"אולי הוא בא להשגיח אליך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס חושב לרגע ומהנהן הוא חוזר להתיישב וכך גם ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"באמת אתה חושב שאני כמו הרמיוני?".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הדלתות של האולם הגדול נפתחות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מחיאות הכפיים מפתיעות אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה מרחוק את השרפרף הקטן ועליו המצנפת שאלבוס סיפר לך עליה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את נזכרת במה שהוא אמר לגבי ההתחשבות של המצנפת.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"זה באמת הוא אני לא מאמין,סיפרו לי שהוא היה אלוף בהתגוננות מעניין איזה שיעורים הוא יעשה נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הגברת קמה שוב ואומרת :"במקום שהשיעורים יהיו עיוניים הם יהיו מעשיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]יותר מחצי מין התלמידים צועק קריאות הידד וחלק אחר עושה אנחת עצב.[/FONT][/COLOR][/quote]
"כן " אומר בהחלטטיות
-
[quote=אדון פריון;674328]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"זה באמת הוא אני לא מאמין,סיפרו לי שהוא היה אלוף בהתגוננות מעניין איזה שיעורים הוא יעשה נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הגברת קמה שוב ואומרת :"במקום שהשיעורים יהיו עיוניים הם יהיו מעשיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]יותר מחצי מין התלמידים צועק קריאות הידד וחלק אחר עושה אנחת עצב.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מצטרף לאלה שצועקים הידד
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת בחיוך סמוק :"תודה אתה היחיד שחושב כך אתה ואלבוס אם להיות קטנוניים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מסתכלת על השמיים ואומרת לך :"הנחש האדום תסתכל למעלה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מביט לשמיים ואתה רואה את הנחש ממקודם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']*בחדר המועדון שעוד לא נקבע בשבילך מהו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']המכשפה שבאה יחד איתכם מוציאה מגילת קלף,היא מתחילה לקרוא את השמות :"הסילברי ג'ון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ון עולה אל עבר המדרגות המצנפת בקושי נוגעת בראשו והיא צועקת :"הפלפאף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']המכשפה שוב מקריאה :"הסילברי ירון" הילד שדחף את ג'ון עולה אל עבר המדרגות,המצנפת נוגעת בראשו כעבור שתי דקות המצנפת צורחת :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']המכשפה קוראת בשלישית :"וודס סאלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']פתאום כול העיניים עליך.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']האישה קמה בשלישית ואומרת :"ילדים נא להתחיל לאכול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מביט בשולחן שעד לפני חצי שנייה היה ריק פתאום הוא מלא בכול מה שאתה אוהב וגם אתה רואה סוכריות מנטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"אני מפוצץ מין הסוכריות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע צעקה מקפיאה דם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']
[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']אני מבקש שהתגובות שלכם יהיו לפחות שתי שורות.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674360][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*בחדר המועדון שעוד לא נקבע בשבילך מהו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המכשפה שבאה יחד איתכם מוציאה מגילת קלף,היא מתחילה לקרוא את השמות :"הסילברי ג'ון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ון עולה אל עבר המדרגות המצנפת בקושי נוגעת בראשו והיא צועקת :"הפלפאף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המכשפה שוב מקריאה :"הסילברי ירון" הילד שדחף את ג'ון עולה אל עבר המדרגות,המצנפת נוגעת בראשו כעבור שתי דקות המצנפת צורחת :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המכשפה קוראת בשלישית :"וודס סאלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]פתאום כול העיניים עליך.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני עולה רועדת על המדרגות ולא מסירה את מבטי מהקהל.
אני מביטה אל המכשפה ומתישבת על השרפרף.