[quote=אדון פלריון;733359]הוא יותר חשוב מעורב[/quote]
קאלין הופיע בערך 10 פרקים (עם אתה רואה את הפרקים ישר שהם יוצאים ביפנית),ולקראו יש בערך 50,אבל עם זה לא קאלין אז לאו.
Printable View
[quote=אדון פלריון;733359]הוא יותר חשוב מעורב[/quote]
קאלין הופיע בערך 10 פרקים (עם אתה רואה את הפרקים ישר שהם יוצאים ביפנית),ולקראו יש בערך 50,אבל עם זה לא קאלין אז לאו.
[quote=METAGROSS16;733371]קאלין הופיע בערך 10 פרקים (עם אתה רואה את הפרקים ישר שהם יוצאים ביפנית),ולקראו יש בערך 50,אבל עם זה לא קאלין אז לאו.[/quote]
לאו יותר חשוב מעורב וקאלין הוא דמות מרכזית בסדרה [בגלל לונה]
טנזן ינאגי
[quote=monster;733378]טנזן ינאגי[/quote]
הזקן ההוא שהיה במתקן יחד עם יוסיי הוא לא הדמות.
[quote=אדון פלריון;733376]לאו יותר חשוב מעורב וקאלין הוא דמות מרכזית בסדרה [בגלל לונה][/quote]
הוא השתתף במספר די קטן של פרקים יחסית לעורב,-ואתה רואה את הפרקים שהם יוצאים ביפנית?,-כי עם אתה רואה רק בערוץ הילדים אז לאו באמת דמות מאוד חשובה בעונה שלהם,-אני מנחש שזה גריגר.
[quote=METAGROSS16;733390]הוא השתתף במספר די קטן של פרקים יחסית לעורב,-ואתה רואה את הפרקים שהם יוצאים ביפנית?,-כי עם אתה רואה רק בערוץ הילדים אז לאו באמת דמות מאוד חשובה בעונה שלהם,-אני מנחש שזה גריגר.[/quote]
גריגר ויוסיי חברים זה חדש לי.
[SIZE=7]רמז:הוא חבר של ריילי וגם של יוסיי.[/SIZE]
[quote=אדון פלריון;733395]גריגר ויוסיי חברים זה חדש לי.
[size=7]רמז:הוא חבר של ריילי וגם של יוסיי.[/size][/quote]
תראה ביוטיוב את פרקים 111-113 שבהם יש את גריגר והוא חבר טוב של יוסיי (הפרקים ביפנית עם תרגום לאנגלית).
----------------
ג'ק אטלס.
בולט טאנר
[quote=METAGROSS16;733401]תראה ביוטיוב את פרקים 111-113 שבהם יש את גריגר והוא חבר טוב של יוסיי (הפרקים ביפנית עם תרגום לאנגלית).
----------------
ג'ק אטלס.[/quote]
ג'ק אטלס הוא דמות מאוד מאוד חשובה.
גם בולט טאנר לא.
[quote=אדון פלריון;733410]ג'ק אטלס הוא דמות מאוד מאוד חשובה.
גם בולט טאנר לא.[/quote]
הוא היחיד שאני מכיר ומכיר גם את ראלי וגם את יוסיי,-אני לא מכיר את כל החברים של יוסיי מהלווין.
לא זוכר את שמו אך זה איש שיוסיפג העונה ה1 ונכנכס ללוין רק כדי להגיד ליוסי אם חברו בסדר.בעוניה השניההוא היה עם מרתה ועזר לילדי הלון
בליסטר?
לא לא ולא
ריילי
[quote=monster;735339]ריילי[/quote]
כבר אמרו את זה טוב אף אחד לא יודע התשובה היא טנק.
[SIZE=4]שאלה שלושים ושמונה-3 נק'.[/SIZE]
[SIZE=4]מי אני:[/SIZE]
[SIZE=4]הייתי שמח אם "התאונה" הזו לא הייתה קוראת מצד שני בלי התאונה החברים שלי היו עצובים ובלי חברים הם היו צריכים לגנוב בשביל להתקיים אז אני לא יודע מה יותר רע לחיות חיים שלמים בלי אבי ואמי או לחיות חיים שלמים בלי החברים הכי טובים שלי,מי אני? [רמז הוא מיוגי הו D5][/SIZE]