מישהו יכול לשים בבקשה מדריך להפעיל את זה בdsl איך לדעת אם הr$ שלך ועודכן ואיך מפצפצים...
או שהוא יכול להסביר פה או אם הוא יכול להביר לי בפרטי...
Printable View
מישהו יכול לשים בבקשה מדריך להפעיל את זה בdsl איך לדעת אם הr$ שלך ועודכן ואיך מפצפצים...
או שהוא יכול להסביר פה או אם הוא יכול להביר לי בפרטי...
עדיין לא ראיתי מישהו שפועל לו פריצה בds
איך מחליפים עונות? ניסיתי עם שעון הוינדוס וזה לא עובד
לbrock זה עובד והוא בדרך איך להסביר לי...
ואני מת כבר לשחק בDSL אם הגירסה האנגלית לא תיהיה פשוטה להפעלה אני הולך וקונה אותה...
בנתיים אני בעיר ההתחלה עם האש חשבתי אני אשחק בגרסה האנגלית אבל שיכנעתם אותי מה לעשות ואינ מחכה כבר לצלע השלישית לראות איזה שינויים יעשו במשחק הזה חחח שילוב בין שחור ללבן יהיה אדיר
אוףףף הורדתי את האמולטור ואת המשחק ששמתם אבל זה לא עובד איך שאני פותח זה פשוט עושה מסך לבן וכלום לא קורה
מה זה אומר מה צריך לעשות???:((((
איזה חיים מבאסים כולם כבר משחקים במשחק ואני עדיין מחפש הורדה למכשיר שלי, סעמק למה אין משחק שיעבוד במכשיר ולא במחשב
[QUOTE=PO ZON;813427]איזה חיים מבאסים כולם כבר משחקים במשחק ואני עדיין מחפש הורדה למכשיר שלי, סעמק למה אין משחק שיעבוד במכשיר ולא במחשב[/QUOTE]
גם אני לא משחק פשוט עושה לי מסך שחור יש בעיות הפעלה עם הפריצה AceKard 2 V2.1
שזה מה שיש לי איזה באסה אני חייב לחכות לעדכון החדש של הAKIAO
פשוט אין ביכלל באגים
המשחק עובד טוב ומהיר גם בלי Tab
אבל Tab שווה דווקא
מישהוא יודע איך עושים שהפוקימון יעקוב אחרייכם כמו בלב זהב ונישמת כסף
[quote=niv961;813445]פשוט אין ביכלל באגים
המשחק עובד טוב ומהיר גם בלי Tab
אבל Tab שווה דווקא
מישהוא יודע איך עושים שהפוקימון יעקוב אחרייכם כמו בלב זהב ונישמת כסף[/quote]
אין את זה בפוקימון שחור ולבן רק בלב זהב ונשמת כסף .
קודם כל שלום, שמי זיו ואני חדש כאן ואני צופה הדוק בסדרה. רציתי לשאול שאלה בקשר להורדה של האימולטור:
באתר של ההורדה הופיעו לי כמה גרסאות מהאימולטור שנתתם רציתי לשאול איזו גירסה היא הנכונה?
תודה מראש לעונה
לא עובד לי שום לינק על הפריצה, על המחשב עובד אבל בפריצה בds לא עובד =[ למישהו יש Supercard One I ועובד לו?
מישהו יודע מתי תצא הצלע השלישית
תודה רבה אנשים
[QUOTE=nehorai308;814287]מישהו יודע מתי תצא הצלע השלישית[/QUOTE]
עדיין לא סיימת את המשחק אתה כבר רוצה צלע שלישית?
אם היא תצא היא תצא שנה הבאה
מה כל הסיבוך ההורדות פה ממש טובות להוריד את DESMUME 0.9.6 האחרון לא ה0.9.5 שלכם שם זה לא עובד רק בחדש
להוריד מההורדה של רותם UPO
להריץ את המשחק מהאימולטור מה לא עובד די לשאול כל היום למה לא עובד בDESMUME ואיך שומרים
ההורדת מ upo לא עובדות לי מה עושים