[QUOTE=LordAbizi;852648]סטיבן
אתה מחפש פוכדור.... אבל אז נזכר שאין דבר כזה.
[/QUOTE]
אני מוציא פוקירשת פותח אותה, רץ לעבר לדיבה עוטף אותו בפוקירשת וסוגר את האבזם ומקווה ללכוד אותו.
-----------
כמו תמיד שוכח את הפרטים הקטנים...
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;852648]סטיבן
אתה מחפש פוכדור.... אבל אז נזכר שאין דבר כזה.
[/QUOTE]
אני מוציא פוקירשת פותח אותה, רץ לעבר לדיבה עוטף אותו בפוקירשת וסוגר את האבזם ומקווה ללכוד אותו.
-----------
כמו תמיד שוכח את הפרטים הקטנים...
[QUOTE=LordAbizi;852648]
פלופי
צ'ארמנדר פותח את פיו ומתכונן להשתמש בלהביור, וזה נותן זמן לפיג'י לטוס מפיו ולהתרחק משם מעט. צ'ארמנדר שולח את הלהביור שלו, שבינתיים הוא סילון אש דקיק, אך הוא מתקשה גם להתרכז בכנף הנעה של פיג'י, וגם בלהביור, ועל כן מחטיא מדי פעם את הכנף (ולכן גם מדי פעם פוגע). פיג'י טס קדימה ודוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר סופג את המכה, בולם את ההדיפה שלו לאחור וקופץ ודוחף את פיג'י. לבסוף פיג'י מנקר את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אמרת שהוא לא יכול לעוף.
------------------------
"צארמנדר תשתמש בנשיכה על הכנף הפצוע תזרוק אותו על הריצפה ואז תטיח עליו את זנבך"
סטיבן
אתה מוציא מתרמילך את אחת מהפוקרשתות, פורש אותה ומתקרב אל לדיבה. אתה עוטף אותו בפוקרשת, וסוגר את הפוקרשת. הפוקרשת מתכווצת מעט, עד שהיא נסגרת בצורה יציבה. לכדת לדיבה, יעודכן מיד.
פלופי
הוא לא יכל לעוף, כי חלק ממנו היה תקוע בפה של צ'ארמנדר. אחרי שהוא נפתר מהמכשול המינורי הזה, הוא יכול לעוף.
--
צ'ארמנדר שוב תופס את פיג'י עם פיו ונושך את כנפו. פיג'י נאבק כדי להשתחרר אך אין זה ביכולתו, והוא במקום מנקר את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר זורק ממנו את פיג'י, ופיג'י נזרק אל האדמה ופוגע בה. צ'ארמנדר מסתובב ומכה עם זנבו בפיג'י.
[QUOTE=LordAbizi;854056]
פלופי
הוא לא יכל לעוף, כי חלק ממנו היה תקוע בפה של צ'ארמנדר. אחרי שהוא נפתר מהמכשול המינורי הזה, הוא יכול לעוף.
--
צ'ארמנדר שוב תופס את פיג'י עם פיו ונושך את כנפו. פיג'י נאבק כדי להשתחרר אך אין זה ביכולתו, והוא במקום מנקר את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר זורק ממנו את פיג'י, ופיג'י נזרק אל האדמה ופוגע בה. צ'ארמנדר מסתובב ומכה עם זנבו בפיג'י.[/QUOTE]
X.X הקרבות אצלך ארוכים X.X
----------------------------
"צארמנדר תיתן לו מכה זנב תנסה לגרום לו להישרף מהאש שעל זנבך!"
[QUOTE=LordAbizi;852648]
דן
אבן זו נקבה.
--
אתה בנקל ממלא את שתי ידיך באבנים קטנות מהדרך.
[/QUOTE]
עומד מול דריניטי ואומר לו להתרכז בכעס מתחיל לזרוק עליו אבנים קטנות ואומר לו שיתזרק בזעם וינסה לשחרר אותו מהבטן דרך הפה למתקפה קוראים זעם דרקון
[QUOTE=LordAbizi;854056]סטיבן
אתה מוציא מתרמילך את אחת מהפוקרשתות, פורש אותה ומתקרב אל לדיבה. אתה עוטף אותו בפוקרשת, וסוגר את הפוקרשת. הפוקרשת מתכווצת מעט, עד שהיא נסגרת בצורה יציבה. לכדת לדיבה, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
אני מכניס את לדיבה לתרמילי וממשיך בדרכי.
פלופי
תודה שהזכרת לי, אני צריך להוסיף הערה בה נגד קרבות פראיים אתה קובע מתי לסיים את הקרב.
--
צ'ארמנדר מנחית את הזנב שלו על פיג'י, ומכוון את הלהבה אליו. פיג'י נפגע מעט אך אז טס אחורה, ולאחר מכן מסתובב ודוחף את צ'ארמנדר. פיג'י נראה ממש עייף.
דן
ההסבר די מוזר, אבל המתקפה די מוזרה אז זה לא נורא
--
אתה מתחיל בהשלכת האבנים אל דרטיני ואתה פוגע בו. האבנים מכאיבות מעט לדרטיני, דרטיני מנסה לבצע את זעם הדרקון. הוא אוסף בפה שלו כח ואז יורה את זה, אך זה די חלש ומתפזר לכל הכיוונים ולא ממש פוגע בכלום.
סטיבן
אתה ממשיך להתקדם, ולפתע אתה מבחין בכך שהשמש כבר די גבוהה בשמים, ומאחורך אין אתה כבר העיר נראית. אתה ממשיך הלאה, ואתה מגיע לצ'ארלוגם. אתה מרגיש שרגליך כואבות מעט, ורעב קל.
[QUOTE=LordAbizi;855391]
סטיבן
אתה ממשיך להתקדם, ולפתע אתה מבחין בכך שהשמש כבר די גבוהה בשמים, ומאחורך אין אתה כבר העיר נראית. אתה ממשיך הלאה, ואתה מגיע לצ'ארלוגם. אתה מרגיש שרגליך כואבות מעט, ורעב קל.[/QUOTE]
רגלי כואבות ואני מרגיש רעב קל אז אני הולך לכישופייה של העיר צ'ארלוגם כדי לנוח קצת ולאכול.
סטיבן
בכישופייה לא אוכלים...
--
אתה הולך מהכניסה לעיר הדרך הרחבה ביותר עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית. אתה מחפש את הסמל של הכישופייה, עוקב אחריו, ומגיע לכישופייה. אתה נכנס לכשיופייה.
"שלום לך, מה הנך מחפש כאן?" שואל אחד הקוסמים.
[QUOTE=LordAbizi;856725]סטיבן
בכישופייה לא אוכלים...
--
אתה הולך מהכניסה לעיר הדרך הרחבה ביותר עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית. אתה מחפש את הסמל של הכישופייה, עוקב אחריו, ומגיע לכישופייה. אתה נכנס לכשיופייה.
"שלום לך, מה הנך מחפש כאן?" שואל אחד הקוסמים.[/QUOTE]
אני עונה לו "אני מחפש מקום לנוח קצת ולרפא את הפוקימונים שלי".
---------
אז איפה אוכלים?
[QUOTE=LordAbizi;855391]פלופי
תודה שהזכרת לי, אני צריך להוסיף הערה בה נגד קרבות פראיים אתה קובע מתי לסיים את הקרב.
--
צ'ארמנדר מנחית את הזנב שלו על פיג'י, ומכוון את הלהבה אליו. פיג'י נפגע מעט אך אז טס אחורה, ולאחר מכן מסתובב ודוחף את צ'ארמנדר. פיג'י נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
"צארמנדר תסיים אותו כבר! תשתמש בנשיכה ואז מטווח אפס בלהביור "
[QUOTE=LordAbizi;855391]
דן
ההסבר די מוזר, אבל המתקפה די מוזרה אז זה לא נורא
--
אתה מתחיל בהשלכת האבנים אל דרטיני ואתה פוגע בו. האבנים מכאיבות מעט לדרטיני, דרטיני מנסה לבצע את זעם הדרקון. הוא אוסף בפה שלו כח ואז יורה את זה, אך זה די חלש ומתפזר לכל הכיוונים ולא ממש פוגע בכלום.
[/QUOTE]
מחליש את הזריקות כדי לא לפגוע בדריניטי אומר לו שיתרכז !
סטיבן
זה כתוב איפשהו בהודעה הראשית, בדוק זאת!
--
"אוכל לרפאות את הפוקימונים שלך, בתמורה למטבע ארד" הוא אומר "בנוגע למקום בו תוכל לאכול... יש כמה פונדקים בצ'רלוגם. אני לא ממש בקיא בנושא זה."
פלופי
צ'ארמנדר קופץ אל פיג'י, מתקרב אליו נושוך אותו. פיג'י מנסה להאבק אך זה יותר מדי קשה לו במצב הזה. צ'ארמנדר זורק אותו ממנו ושולח אליו את סילון האש הדקיק, שמהטווח הזה יוצר נזק די הוגן. פיג'י לאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ודוחף אותו.
דן
אתה ממשיך לזרוק על דרטיני את האבנים, ודרטיני בגלל שפחות כואב לו, מצליח להתרכז מעט טוב יותר, והמיקוד של המתקפה נראה קצת יותר טוב.
[QUOTE=LordAbizi;859333]
דן
אתה ממשיך לזרוק על דרטיני את האבנים, ודרטיני בגלל שפחות כואב לו, מצליח להתרכז מעט טוב יותר, והמיקוד של המתקפה נראה קצת יותר טוב.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שיתרכז, מתחיל לקפוץ כדי להרעיש ואומר לו שינסה לחשוב שיש לו מים בפה והוא שורק ואז המים יוצאים כסילון
[QUOTE=LordAbizi;859333]סטיבן
זה כתוב איפשהו בהודעה הראשית, בדוק זאת!
--
"אוכל לרפאות את הפוקימונים שלך, בתמורה למטבע ארד" הוא אומר "בנוגע למקום בו תוכל לאכול... יש כמה פונדקים בצ'רלוגם. אני לא ממש בקיא בנושא זה."
[/QUOTE]
אני אומר לו "בסדר, תודה" ואביא לו מטבע ארד אחד. לאחר שהוא ירפא לי את הפוקימונים אני אלך למשבאה למצוא משהו לאכול.
--------------
מצאתי שזה משבאה.