[QUOTE=Bronzong;873532][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנסה להעיר את ספינד וכאשר הוא מתעורר הוא שואל אותך:"מה קרה לי?,ואיך הגעתי לכאן?"כנראה שהוא נשלט מוחית על-ידי מישהו מקודם,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לספנדה"אתה התעלפת פה"
Printable View
[QUOTE=Bronzong;873532][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה מנסה להעיר את ספינד וכאשר הוא מתעורר הוא שואל אותך:"מה קרה לי?,ואיך הגעתי לכאן?"כנראה שהוא נשלט מוחית על-ידי מישהו מקודם,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לספנדה"אתה התעלפת פה"
[quote]
~לוקאס~
אתה משתמש בחוש הריח הטוב שלך בכדי לאתר את הפושע,-יוצא מהמערה,ולאחר זמן לא רב של חיפושים אתה רואה עץ שלידו יש מאנצ'לאקס שאוכל ברי,"זאת הייתה ארוחה מצויינת"הוא אומר בעודו מכניס את שאר הברי לפיו,ותוקע גרעפס,מה תעשה?
[/quote]
אני שואל אותו בכעס "היה טעים <?"
[QUOTE=Bronzong;873532][COLOR="Lime"]
~סקורפיו~
"אני עפתי בשמיים שלפתע ראיתי אותך נופל מהשמיים ועומד להתרסק,-אז הצלתי אותך והבאתי אותך לכאן"הוא אומר לך,מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר:"תודה לך, אין לי מושג מה הולך סביבי, הכל משתנה כל רגע, אתה יכול לספר לי קצת איך ומאיפה עפתי ומי אתה?"
[quote]~ריאן~
אתם מנסים לזוז אך לפתע אתם מפסיקים לרחף ונופלים על האדמה שוב!,"אוווווווווו"צורח טירוג מרוב כאב,"בבקשה,-תיקחו את זה ותעצרו את בלטוי,זה יכול להגן עליכם משינוי כוח הכבידה כך שתמשיכו ללכת רגיל"הוא אומר ונותן לכם חפץ דמוי כוכב,מה תעשה?[/quote]
"זה יכול לעזור לנו קאטרפי." אומר לקאטרפי."אולי תוכל לבוא איתנו טירוג?נצטרך עוד תגבורת.."
[COLOR="Blue"]~לוקאס~[/COLOR]
הוא מתעלם ממך,-מה תעשה?
~סקורפיו~
"אני לא יודע מה קרה בדיוק,אבל שמעתי קול חזק של פיצוץ,-כנראה שנפגעת ממנו עפת והתעלפת תוך כדי נפילה"הוא משיב לך,מה תעשה?
[COLOR="Silver"]~ריאן~[/COLOR]
"מצטער אבל נפגעתי יותר מדי,-ולכן אני יותר יזיק לכם במשימה מאשר שאני יוכל לעזור"הוא אומר בעצב,ולאחר מכן ממשיך את דבריו:"כדאי שתמהרו,-לא נשאר עוד הרבה זמן עד לשינוי הבא,-ואז המון פוקימונים יפגעו"ואז פתאום הוא מרחף באוויר שוב,(כמובן שאתם לא בגלל החפץ) מה תעשה?
[COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
"באמת?"הוא שואל אותך,ואז הוא ממשיך את דבריו:"הדבר היחיד שאני זוכר הוא שהלכתי לבית-הקברות בשביל להניח פרחים על הקבר של אמא שלי,-ואז קבוצת פוקימונים מוזרים הופיעה",מה תעשה?
[QUOTE=Bronzong;873982]
~סקורפיו~
"אני לא יודע מה קרה בדיוק,אבל שמעתי קול חזק של פיצוץ,-כנראה שנפגעת ממנו עפת והתעלפת תוך כדי נפילה"הוא משיב לך,מה תעשה?
[/QUOTE]
אגיד לו:"שוב תודה רבה לך" ואצא לטיול מסביב בכדי לראות את הסביבה ולנסות להבין איפה אני נמצא
[quote]~לוקאס~
הוא מתעלם ממך,-מה תעשה?[/quote]
'אני משתמש עליו בחתכי זעם!'
מאנצ'לאקס לא שם לב אליך ונפגע מחתכי הזעם!,"היי!,למה עשית את זה?"הוא אומר בכעס,ותוקף אותך עם מתקפת חבטה,מה תעשה?
~סקורפיו~
"חכה רגע,חבר שלי גולדין שנמצא באגם הסמוך לכאן סיפר לי שיום אחד הגיע לשם טנטקול מהים,-והוא כל הזמן פוגע בכל שאר הפוקימונים ולוקח להם את מקומות המגורים והאוכל"הוא אומר לך,מה תעשה?
[quote]~לוקאס~
מאנצ'לאקס לא שם לב אליך ונפגע מחתכי הזעם!,"היי!,למה עשית את זה?"הוא אומר בכעס,ותוקף אותך עם מתקפת חבטה,מה תעשה?[/quote]
"אכלת את כל האוכל שלי ולא ענית לי" אני אומר בזעם ומשגר לכיוונו קרן קרח
ולא עידכנת את האבן עלה שלי
[QUOTE=Bronzong;873982][COLOR="Blue"]
"באמת?"הוא שואל אותך,ואז הוא ממשיך את דבריו:"הדבר היחיד שאני זוכר הוא שהלכתי לבית-הקברות בשביל להניח פרחים על הקבר של אמא שלי,-ואז קבוצת פוקימונים מוזרים הופיעה",מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לספנדה"מה קבוצת הפוקימונים עשתנה לך?"
QUOTE=Bronzong;874116]e"]
~סקורפיו~
"חכה רגע,חבר שלי גולדין שנמצא באגם הסמוך לכאן סיפר לי שיום אחד הגיע לשם טנטקול מהים,-והוא כל הזמן פוגע בכל שאר הפוקימונים ולוקח להם את מקומות המגורים והאוכל"הוא אומר לך,מה תעשה?[/QUOTE]
אני אתמלא בכעס, אנוח מעט ואלך לאגם הסמוך בדי לראות מה קורה שם
[COLOR="Red"]~הודעה חשובה~[/COLOR]
בר לא הגיבה הרבה זמן ולכן יוצאת מהמשחק
"הם היו מפוזרים שם הם בכלל לא שלך"אומר מאנצ'לאקס,שלפתע קרן הקרח מקפיאה את ידו ועוצרת את מתקפת החבטה!,"אתה עוד תשלם על זה"הוא אומר ואוכל את הקרח שעל ידו,מה תעשה?
"אני לא יודע,הדבר היחיד שראיתי היה הצלליות שלהם ומשם אני כבר לא זוכר כלום"הוא עונה לך בעצב,מה תעשה?
~סקורפיו~
אתה הולך בליוויו של ווינגל לאגם הסמוך,-וכאשר אתה מגיע ווינגל מתקרב לשפת האגם ואומר:"גולדין איפה אתה?",ולפתע אתה רואה דג יוצא מהמים,-ואתה מבין שזה גולדין [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zjcnmlwmjdtm.png[/IMG][/URL] "מצאת מישהו שיכול לעצור את טנטקול?"שואל גולדין בחשש,"כן"הוא אומר ומצביע עליך,כשלפתע יוצא מהמים טנטקול! [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/znt3ccmytjo2.gif[/IMG][/URL] "אז אני מבין שאתה עומד להיות הארוחה הבאה שלי"הוא אומר,וצולל בחזרה אל מתחת למים,מה תעשה?
[QUOTE=Bronzong;874384][COLOR="Red"]
"אני לא יודע,הדבר היחיד שראיתי היה הצלליות שלהם ומשם אני כבר לא זוכר כלום"הוא עונה לך בעצב,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לספאנדה"בי" אני בורח מהמקום לפני שישימו לב
[quote]~לוקאס~
"הם היו מפוזרים שם הם בכלל לא שלך"אומר מאנצ'לאקס,שלפתע קרן הקרח מקפיאה את ידו ועוצרת את מתקפת החבטה!,"אתה עוד תשלם על זה"הוא אומר ואוכל את הקרח שעל ידו,מה תעשה?[/quote]
אני מקפיא את כל הגוף שלו חוץ מפה ואומר לו "אם כך אז כל אחד ימשיך בדרכו".
אתה בורח משם במהירות רבה,-ומרוב שאתה מתמקד בריצה אתה לא שם לב שאבדת בתוך היער!,אתה מנסה למצוא את היציאה אך הצמחים סבוכים מאוד וקשה לעבור דרכם!,-כשלפתע אתה רואה מגדל עתיק במרחק לא גדול במיוחד,מה תעשה?
אתה מנסה להקפיא אותו,-אך הוא מתחמק!,ולאחר מכן יורה לעברך מתקפת להביור עוצמתית ביותר!,מה תעשה?