-
[QUOTE=bw1234;856202][COLOR="Red"]לי
Y אומר לך "אני צריך לרפא קודם את הפוקימונים שלי מהקרב הקודם אז בוא נלך למרכז הפוקימונים פה בעיר, תוכל לרפא גם את הפוקימונים שלך" והולך לכיוון מרכז הפוקימונים. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים גם
-
[COLOR="Red"]לי
אתם הולכים למרכז הפוקימונים. אחרי זמן קצר אתם מגיעים אליו ונכנסים, בפנים מחכה לכם האחות ג'וי ששואלת אתכם "במה אני יכולה לעזור לכם?" Y עונה לה מייד "אנחנו צריכים לרפא את הפוקימונים לקראת קרב שיתקיים ביני לבין הבחור שנמצא פה לידי, לי" היא לוקחת את 6 הפוכדורים שY נותן לה. אתה מביא לה את הפוכדורים שלך. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם ואומרת לכם "עכשיו הם כמו חדשים". אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וY אומר לך "בוא נתחיל את הקרב פה". מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;856165][COLOR="Green"]בר
טיילו מתקרב אל עבר המורקרוו כדי להתקיף אותו עם הכנף שלו כשלפתע אתה מוצא את עצמך מול נהר ענקי. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לטיילו: "קדימה אתה יכול לעשות זאת תתעלם מהנהר ותתקיף את מורקרוו במכת כנף חזקה"
-
[QUOTE=bw1234;856165]["]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר וירידיאן, מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
אלך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אלך ליער(אם יש בסביבה ואם לא אז כל מקום אחר שיש בו פוקימונים-ואם יש אז מקום עם פוקימוני אש), בשביל לאמן עוד קצת את הפיג'י שלי ולנסות ללכוד פוקימון לפני המכון הראשון.
-
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]בר
הוא אומר לך "טיילו טייל" דבר שאתה לא מבין ומוביל אותך למקום. במקום אתה רואה שפע של עצים עם גרגירים מכל הסוגים. בנוסף אתה רואה שם [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/198.png[/IMG] אוכל גרגירים. מה תעשה?[/COLOR]
חן
אתה אומר לצ'ארמנדר "אל תתיאש" שלשמע קריאת עידוד זו קם על הרגליים ומתחיל לצעוק על הפידג'י כמה שהוא חוצפן מה שהוא עשה לו. הפידג'י נעלב ואז צ'ארמנדר בא ושורט אותו בכל הגוף, הפידג'י התעייף. מה תעשה?
איתי
פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טוטודייל, הוא אומר לטוטודייל "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
אתה מעודד את בן שנמצא באמצע קרב מרתק שבסופו Y מנצח. אתה רואה אותם מאחלים בהצלחה אחד לשני ואת בן ממשיך בדרכו. פתאום אתה שם לב ש-Y הבחין בך ובא לקראתך. הוא אומר לך "היה קרב טוב, נכון?" ושואל אותך "אתה לכיוון העיר ג'ובילייף? אני בדרכי לשם לרפא את הפוקימונים שלי, אם אתה גם בדרך לשם נוכל ללכת ביחד לשם ולאחר מכן לערוך קרב" ושואל אותך "מה דעתך?". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה לא הרס לך שום דבר אבל להבא תדע...
-------------------------------------------
סטארלי מתחיל להתקרב לשינקס כדי להכות בו עם הכנף שלו שלפתע השינקס קופץ לפידג'י על הגב, מה תעשה?[/COLOR]
דן
פוקאבו נשאר כדי לעקב אותם ואתה רץ כדי לקטוף כמה גרגירים מהצד השני. כשאתה חוזר אתה רואה מינוזומי אחד שכל חבורת המינוזומי מכים אותו בחוזקה ואת פוקאבו מהצד שלא יודע מה לעשות. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לו תודה ויוצא מהמעבדה כדי לחפש פוקימוני אש
-
[COLOR="Green"]בר
אתה אומר לטיילו להתעלם מזה והוא מנסה לעוף קדימה לעבר המורקרוו אך הוא נתקל בעץ הוא מנסה לקום וללכת לכיוון אחר ושוב הוא רואה נהר גדול ועף לכיוונו ונתקל בעץ. הוא ממשיך להסתובב ככה ומתבלבל. הוא מתחיל להכות את עצמו עם הכנף שלו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. לאחר מכן אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וממשיך לעבר יער וירידיאן. אתה נכנס לתוך היער ומתחיל לחפש פוקימונים שפתאום אתה רואה נחיל של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/15.png[/IMG] ישן על העצים שם. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה אומר לו תודה, יוצא מהמעבדה והולך לחפש פוקימונים כשלפתע אתה רואה בקרבת מקום [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/228.png[/IMG] פצוע, מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;856639][COLOR="Green"]
איתי
אתה אומר לו תודה, יוצא מהמעבדה והולך לחפש פוקימונים כשלפתע אתה רואה בקרבת מקום [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/228.png[/IMG] פצוע, מה תעשה?[/QUOTE]
אני יתקרב עליו ואחר כך מרים אותו ורץ למהר למרכז פוקימונים הקרוב
-
איתי
אם אתה יכול תצטט בבקשה רק את ההמשך שלך.
------------------
אתה מרים אותו ורץ מהר לעיר הקרובה. בדרך הונדור הפצוע משתעל ויוצאים לו להבות מהפה שפוגעות בך ועשן מהעף שגורם לך להשתעל. בסופו של דבר אתה מגיע לעיר צ'ריגרוב שם אתה נכנס מהר למרכז הפוקימונים. כשאתה נכנס פנימה האחות ג'וי שואלת אותך "מה קרה לך? אפשר לעזור לך במשהו? אני רואה שיש לך שם הונדור פצוע".מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;856221][COLOR="Red"]לי
אתם הולכים למרכז הפוקימונים. אחרי זמן קצר אתם מגיעים אליו ונכנסים, בפנים מחכה לכם האחות ג'וי ששואלת אתכם "במה אני יכולה לעזור לכם?" Y עונה לה מייד "אנחנו צריכים לרפא את הפוקימונים לקראת קרב שיתקיים ביני לבין הבחור שנמצא פה לידי, לי" היא לוקחת את 6 הפוכדורים שY נותן לה. אתה מביא לה את הפוכדורים שלך. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם ואומרת לכם "עכשיו הם כמו חדשים". אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וY אומר לך "בוא נתחיל את הקרב פה". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לY"בסדר" אני מוציא לקרב את סטארלי שלי
-
[QUOTE=bw1234;856645]איתי
אם אתה יכול תצטט בבקשה רק את ההמשך שלך.
------------------
אתה מרים אותו ורץ מהר לעיר הקרובה. בדרך הונדור הפצוע משתעל ויוצאים לו להבות מהפה שפוגעות בך ועשן מהעף שגורם לך להשתעל. בסופו של דבר אתה מגיע לעיר צ'ריגרוב שם אתה נכנס מהר למרכז הפוקימונים. כשאתה נכנס פנימה האחות ג'וי שואלת אותך "מה קרה לך? אפשר לעזור לך במשהו? אני רואה שיש לך שם הונדור פצוע".מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לה כן ושואל אותה עם היא יכולה לעזור לו?
-
[COLOR="Red"]לי
אתה מוציא את סטארלי מהפוכדור שבא ומתיישב לך על הכתף לחכות לפקודה שלך. בינתיים Y אומר לך "סטארלי, בחירה נחמדה אם ככה לא חשבתי שאני אצטרך להשתמש בו כ"כ מוקדם." ושואל אותך "זוכר מה לימדתי אותך בקשר לסוגים ולחולשה. אם ככה, מה החולשה של מעופף? אני אענה לך-חשמל" ולוקח פוכדור מהתיק ואומר "צא", זורק את הפוכדור לאוויר. פתאום אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/239.png[/IMG]. Y אומר לך "תתחיל אתה".מה תעשה?[/COLOR]
איתי
האחות ג'וי אומרת לך "בוודאי" ואתה מביא לה את הונדור. היא הולכת אל מאחורי מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות חוזרת עם הונדור רץ לצידה. אתה רואה אותו רץ אלייך ומתחיל ללקק לך את הפנים. האחות ג'וי אומרת לך "עכשיו הוא מרופא, נראה שהוא אוהב אותך". אתה אומר לה תודה ויוצא ממרכז הפוקימונים כשהונדור אחרייך. מה תעשה?
הודעה:
עוד פוקימונים של Y התגלה.
-
[QUOTE=bw1234;856657][COLOR="Red"]
איתי
האחות ג'וי אומרת לך "בוודאי" ואתה מביא לה את הונדור. היא הולכת אל מאחורי מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות חוזרת עם הונדור רץ לצידה. אתה רואה אותו רץ אלייך ומתחיל ללקק לך את הפנים. האחות ג'וי אומרת לך "עכשיו הוא מרופא, נראה שהוא אוהב אותך". אתה אומר לה תודה ויוצא ממרכז הפוקימונים כשהונדור אחרייך. מה תעשה?
הודעה:
עוד פוקימונים של Y התגלה.[/QUOTE]
אני שואל את הונדור עם הוא רוצה להיצטרף אלי
-
איתי
אתה שואל את הונדור אם הוא רוצה להצטרף אלייך לשמע המילה להצטרף הונדור נובח בשמחה ומתחיל ללקק אותך שוב. מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;856671]איתי
אתה שואל את הונדור אם הוא רוצה להצטרף אלייך לשמע המילה להצטרף הונדור נובח בשמחה ומתחיל ללקק אותך שוב. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לו בסדר וזורק לעברו פוכדור
-
[QUOTE=bw1234;856657][COLOR="Red"]לי
אתה מוציא את סטארלי מהפוכדור שבא ומתיישב לך על הכתף לחכות לפקודה שלך. בינתיים Y אומר לך "סטארלי, בחירה נחמדה אם ככה לא חשבתי שאני אצטרך להשתמש בו כ"כ מוקדם." ושואל אותך "זוכר מה לימדתי אותך בקשר לסוגים ולחולשה. אם ככה, מה החולשה של מעופף? אני אענה לך-חשמל" ולוקח פוכדור מהתיק ואומר "צא", זורק את הפוכדור לאוויר. פתאום אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/239.png[/IMG]. Y אומר לך "תתחיל אתה".מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"התקפה מהירה ומתקפת כנף"