[quote=buizel שולט;904333]דניס:
"נראה לי שנלך לעיר אולדייל, שמעתי שיש שם מתחם קרבות" הוא אומר.
מה תעשה?[/quote]
"בוא" אגיד לו ואתחיל ללכת לעיר אולדייל
Printable View
[quote=buizel שולט;904333]דניס:
"נראה לי שנלך לעיר אולדייל, שמעתי שיש שם מתחם קרבות" הוא אומר.
מה תעשה?[/quote]
"בוא" אגיד לו ואתחיל ללכת לעיר אולדייל
סליחה שלא הגבתי מלא זמן....
יובל:
הוא אומר שהוא נמצא עכשיו, זאת אומרת הוא עובר את המסע שלו שם והוא בא עכשיו לפה....
~~~~~~~~~~~~
"אין זמן נסביר לך בדרך" אש אומר ושניכם עולים על האופנוע. "יש צוות מסוכן מאוד, קוראים להם ציידי הפוקימונים, הם מנסים עכשיו לתפוס את הפוקימון האגדי לוגיה" הוא אומר ומוציא את הפוקידע ומראה לך תמונה שלו (תזכור שהוא ראה אותו לפי העלילה). "המטרה שלנו עכשיו זה למנוע מהם לתפוס את לוגיה, והמטרה הכללתי היא לעצור אותם ולפרק את הצוות שלהם".
מה תגיד?
ג'ק:
טורצ'יק זז הצידהוטריקו עובר לידו ונעצר, טורצ'יק משתמש בדחיפה ופוגע! "מזל של המחילים" הם אומרים ביחד. מדקיפ נפגע!!
מה תעשה?
דניס:
אתם הולכים ומגיעים למתחם הקרבות. אתם נכנסים. "שלום לכם מאמנין צעירים!!!!" איש ענק צועק אלכם. "הגעתם למתחם הקרבות!!!! כאן תוכלו למצוא מאמנים ברמהשלכם ולהתאמן נגדם!!!!" הוא צועק.
מה תעשה?
[QUOTE=buizel שולט;898685]רון:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים. אתה שם את הפוקימונים לריפוי ואז ניר נכנס בריצה ומתנשף. "גנבו..בו לי את מרשטאמפ!" הוא אומר.
מה תעשה?[/][/QUOTE]
אני יגיד לניר:"אני יעזור לך אל תדאג"ואז אני אחפש עם ניר את מרשטאמפ.
רון:
"תודה" הוא אומר ומנסה להפסיק להתנשף. אתם הולכים ליער ורואים שם את מרשטמפ מוחזק ברגליים ובידיים עם חבלים. אתם רואים גם את אותו איש שהיה במרכז הפוקימונים שרצה לשדוד אותו. לידו עומד אמפרוס והוא מצווה עליו לשלוח רעם. אמפרוס עושה את זה וזה לא מזיז למרשטמפ. לפתע נגלה אליכם גם מדען שכותב כל מיני דברים בקלסר אדום לבן. "אני לא אתן להם!" ניא צעק ואתה היית מופתע.
מה תעשה??
[QUOTE=buizel שולט;912349]רון:
"תודה" הוא אומר ומנסה להפסיק להתנשף. אתם הולכים ליער ורואים שם את מרשטמפ מוחזק ברגליים ובידיים עם חבלים. אתם רואים גם את אותו איש שהיה במרכז הפוקימונים שרצה לשדוד אותו. לידו עומד אמפרוס והוא מצווה עליו לשלוח רעם. אמפרוס עושה את זה וזה לא מזיז למרשטמפ. לפתע נגלה אליכם גם מדען שכותב כל מיני דברים בקלסר אדום לבן. "אני לא אתן להם!" ניר צעק ואתה היית מופתע.
מה תעשה??[/QUOTE]
אני אוציא את טריקו ויגיד:"קליע זרעים על אמפרוס,ואז תיקרע את החבלים שמחזיקים את מרשטצפ."
[QUOTE=buizel שולט;912302]
[QUOTE]ג'ק:
טורצ'יק זז הצידהוטריקו עובר לידו ונעצר, טורצ'יק משתמש בדחיפה ופוגע! "מזל של המחילים" הם אומרים ביחד. מדקיפ נפגע!!
מה תעשה?
[/QUOTE]
טורצ'יק
תשתמש בשריטה!
[quote=buizel שולט;912302]דניס:
אתם הולכים ומגיעים למתחם הקרבות. אתם נכנסים. "שלום לכם מאמנין צעירים!!!!" איש ענק צועק אלכם. "הגעתם למתחם הקרבות!!!! כאן תוכלו למצוא מאמנים ברמה שלכם ולהתאמן נגדם!!!!" הוא צועק.
מה תעשה?[/quote]
אסרוק את המתחם ואפנה אל לי "אולי תלחם מולי?"
רון:
טריקו יוצא ומשתמש בקליע זרעים שפוגע באמפרוס. טריקו רץ לקרוע את החבל ואמפרוס משתמש באגרוף רעם.
"צא ליירון!" ניר זורק את הפוכדור. "קדימה האריאמה!" המדען אומר ומוציא האריאמה.
מה תעשה??
ג'ק:
טורצ'יק רץ לעבר טריקו."מדקיפ תתמוך בו בעזרת דחיפה!" שון צועק. טריקו קופצים הצידה וטורצ'יק ומדקיפ נעצרים. "טריקו דחיפה עכשיו!" שניהם אומרים.
מה תעשה?
דניס:
"זה רעיון מצויין!" לי אומר, "כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל.
מה תענה?
[quote=buizel שולט;921034]דניס:
"זה רעיון מצויין!" לי אומר, "כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל.
מה תענה?[/quote]
"שניים" אענה "כמה לך?"
[QUOTE=buizel שולט;912302]סליחה שלא הגבתי מלא זמן....
יובל:
הוא אומר שהוא נמצא עכשיו, זאת אומרת הוא עובר את המסע שלו שם והוא בא עכשיו לפה....
~~~~~~~~~~~~
"אין זמן נסביר לך בדרך" אש אומר ושניכם עולים על האופנוע. "יש צוות מסוכן מאוד, קוראים להם ציידי הפוקימונים, הם מנסים עכשיו לתפוס את הפוקימון האגדי לוגיה" הוא אומר ומוציא את הפוקידע ומראה לך תמונה שלו (תזכור שהוא ראה אותו לפי העלילה). "המטרה שלנו עכשיו זה למנוע מהם לתפוס את לוגיה, והמטרה הכללתי היא לעצור אותם ולפרק את הצוות שלהם".
מה תגיד?
ג'ק:
מה תעשה?
דניס:
אתם הולכים ומגיעים למתחם הקרבות. אתם נכנסים. "שלום לכם מאמנין צעירים!!!!" איש ענק צועק אלכם. "הגעתם למתחם הקרבות!!!! כאן תוכלו למצוא מאמנים ברמהשלכם ולהתאמן נגדם!!!!" הוא צועק.
מה תעשה?[/QUOTE]
"קדימה להרוס את ציידי הפוקימונים!!!"
[QUOTE=buizel שולט;921034]רון:
טריקו יוצא ומשתמש בקליע זרעים שפוגע באמפרוס. טריקו רץ לקרוע את החבל ואמפרוס משתמש באגרוף רעם.
"צא ליירון!" ניר זורק את הפוכדור. "קדימה האריאמה!" המדען אומר ומוציא האריאמה.
מה תעשה??
[/QUOTE]
"צא פוציאנה דחיפה על אמפרוס וטריקו קליע זרעים על אמפרוס גם"אני אומר.
דניס:
"לי יש שלושה עם מדקיפ" הוא אומר "אז אני אשתמש במדקיפ ועוד אחד". "אתה מוכנים?!!!!!!!" האיש הגדול שואל.
מה תענה?
יובל:
אני רק עכשיו הבנתי לזורואה יכול רק לעשות אשליה שהוא פוקימון אחר..... אז תחשיב את זה ככה ובגלל זה גם לא יהיה לך כתוב מה ההתקפות של כל אחד מהשינויים וגם השם של ההתקפה שינוי ישתנה לאשליה:)
------------------------------
אתה מגיעים לשם. "אוקיי אנחנו חייבים לעשות את זה כך" אש אומר "השוטרת ג'ני ואני נלחם נגד הציידים, הם באו לפה כדי לתפוס את לוגיה אז סביר להניח שהוא נמצא פה, יובל כאן אתה נכנס, אתה צריך לגרום לזורואה לראות את לוגיה ולחזור אלינו, לסמן שהצלחת ואז נלך מכאן." הוא אומר מהר. "מוכנים?" הוא שואל. "כן! השוטרת ג'ני עונה בנחישות.
מה תעשה?
רון:
איך שפוצ'יאנה יוצא מן הפוכדור הוא מתחיל לרוץ לעבר אמפרוס. אמפרוס זז הצידה ופוצ'יאנה מפספס, אבל הקליע זרעים פגע בו!! "ליירון זנב ברזל על האריאמה" ניר אומר וזה מה שהוא עושה. "רון, נראה לי שכדאי שאתה תתקוף את אמפרוס והאריאמה ואני אשחרר את מרשטמפ"
מה תעשה??
[QUOTE=buizel שולט;921425]רון:
איך שפוצ'יאנה יוצא מן הפוכדור הוא מתחיל לרוץ לעבר אמפרוס. אמפרוס זז הצידה ופוצ'יאנה מפספס, אבל הקליע זרעים פגע בו!! "ליירון זנב ברזל על האריאמה" ניר אומר וזה מה שהוא עושה. "רון, נראה לי שכדאי שאתה תתקוף את אמפרוס והאריאמה ואני אשחרר את מרשטמפ"
מה תעשה??[/QUOTE]
"טוב ניר,פוצ'יאנה נשיכה על אמפרוס וטריקו קליע זרעים על אמפרוס ואל האריאמה"
אני אומר לניר,פוציאנה ולטריקו.
[QUOTE=buizel שולט;921034]
ג'ק:
טורצ'יק רץ לעבר טריקו."מדקיפ תתמוך בו בעזרת דחיפה!" שון צועק. טריקו קופצים הצידה וטורצ'יק ומדקיפ נעצרים. "טריקו דחיפה עכשיו!" שניהם אומרים.
מה תעשה?
[/QUOTE]
טורצ'יק תשרוט אותו!
[QUOTE=buizel שולט;921425]דניס:
"לי יש שלושה עם מדקיפ" הוא אומר "אז אני אשתמש במדקיפ ועוד אחד". "אתה מוכנים?!!!!!!!" האיש הגדול שואל.
מה תענה?
יובל:
אני רק עכשיו הבנתי לזורואה יכול רק לעשות אשליה שהוא פוקימון אחר..... אז תחשיב את זה ככה ובגלל זה גם לא יהיה לך כתוב מה ההתקפות של כל אחד מהשינויים וגם השם של ההתקפה שינוי ישתנה לאשליה:)
------------------------------
אתה מגיעים לשם. "אוקיי אנחנו חייבים לעשות את זה כך" אש אומר "השוטרת ג'ני ואני נלחם נגד הציידים, הם באו לפה כדי לתפוס את לוגיה אז סביר להניח שהוא נמצא פה, יובל כאן אתה נכנס, אתה צריך לגרום לזורואה לראות את לוגיה ולחזור אלינו, לסמן שהצלחת ואז נלך מכאן." הוא אומר מהר. "מוכנים?" הוא שואל. "כן! השוטרת ג'ני עונה בנחישות.
מה תעשה?
רון:
מה תעשה??[/QUOTE]
"קדימה למשימה!!" ואני נכנס פנימה...