ניר המנורנר מה קורה?
Printable View
ניר המנורנר מה קורה?
שחר-
אני לא עוזב לפורום מתחרה, אני עוזב לפורום שבו לא מורידים אנשים מניהול בגלל שהם לא קיצרו את החתימה שלהם.
אני אחזור שאלכס יעזוב פה (זאת אומרת שאני לא אחזור לעולם).
ותזכרו, לכו עם המוטו שלי:
אוננות או נמות.
ותמיד תהיו בעד הפורום הזה:
פורום איברי מין בו כל אחד יפרסם את איבר מינו ויקבל תגובה בונה (;
[QUOTE=Spamer Girl;860103]זאת דעתך .אני מקבלת לא כולם אוהבים .[/QUOTE]
כמוכן אם ישאירו את פורום זה למה לא לפתוח פורום באקוגן בייבלייד (אותו דבר רק בסביבונים) דרגון בול כי יש פורום אנימה מנגה ומצויירים בשביל כל הח*א הזה! למה לפחות לא לפתוח פורום לאנימה טובה ובוגרת כמו בליץ' וכו... כי 3 משתמשים אמרו שפורום יוגיהו יהיה דבר טוב? פשוט בושה לאנושות הסדרה המזוהמת הזאת פיכס פשוט להקיא איכסססס (למרות שהעונה הראשונה הייתה מצויינת לעומת זאת)
[QUOTE=Guille;860108]פורום יוגיהו הוא לא האנימה אלא משחק הקלפים המשובח[/QUOTE]
אכן משובח ביותר :D
[QUOTE=SysTem;860112]ניר המנורנר מה קורה?[/QUOTE]
לא!
אתה מזכיר לי את ליאור הקטן,ילד חופר,הציק לי מכיתה ד' עד ו'.
הוא היה שולח לי במייל: "ניר ימנורנר,מה אתה מנרנר אותי?!"
הקדשתי,אתה המטרה הבאה.
שימו פורום משחקי קלפים יא נכ*ם
[quote=David Villa;860113]שחר-
אני לא עוזב לפורום מתחרה, אני עוזב לפורום שבו לא מורידים אנשים מניהול בגלל שהם לא קיצרו את החתימה שלהם.
אני אחזור שאלכס יעזוב פה (זאת אומרת שאני לא אחזור לעולם).
ותזכרו, לכו עם המוטו שלי:
אוננות או נמות.
ותמיד תהיו בעד הפורום הזה:
פורום איברי מין בו כל אחד יפרסם את איבר מינו ויקבל תגובה בונה (;[/quote]
וואלאק אתה צדיק אתה חחחח...
שיהיה בהצלחה אחי =]
תבוא לבקר
[quote=לוקאס;860114]כמוכן אם ישאירו את פורום זה למה לא לפתוח פורום באקוגן בייבלייד (אותו דבר רק בסביבונים) דרגון בול כי יש פורום אנימה מנגה ומצויירים בשביל כל הח*א הזה! למה לפחות לא לפתוח פורום לאנימה טובה ובוגרת כמו בליץ' וכו... כי 3 משתמשים אמרו שפורום יוגיהו יהיה דבר טוב? פשוט בושה לאנושות הסדרה המזוהמת הזאת פיכס פשוט להקיא איכסססס (למרות שהעונה הראשונה הייתה מצויינת לעומת זאת)[/quote]
טוב ..עכשיו כבר תפסיק ..זה לא לעיניין לומר כזה דבר על אנימה שאתה רק לא אוהב.אני שונאת בליץ' במובן של שונאת .
(אל תדאג אני לא אתן לך אזהרה או משהו)
חוץ מזה הפורום הפך לפורום פרחות ועברייני מקלדת (גם פרחות מקלדת וגם עברייני מקלדת שהם במחשב חשים תתחת שלהם ובמציאות חננות שנראים כמו איך שאני מדמיין את אביזי)
אני לא מפחד מאזהרות אבל זה גם משחק קלפים די אדיוטי ולא אכפת לי שאנשי שונאים בליץ' כי עמוק בלב גם את יודעת שלעומת יוגיהו בליץ' היא סדרה ברמה
[SIZE="7"]הודעה לכל הרוצחים [COLOR="Red"](ז"ל)[/COLOR]]
היום יש רציחה,עד 4.
שחר,הקדשתי.
והנה הודעה של ליאור מהמייל הישן שלי:
כותרת: ניר הסביר
ההודעה: שלום לך ניר הסביר זה אני ליאור מה המצב אחי
200 כאלה ביום...
איזה ____ איזה ____ משעמם __ בלעדיו.
ניר אני עוזר ברציחה
[quote=לוקאס;860114]כמוכן אם ישאירו את פורום זה למה לא לפתוח פורום באקוגן בייבלייד (אותו דבר רק בסביבונים) דרגון בול כי יש פורום אנימה מנגה ומצויירים בשביל כל הח*א הזה! למה לפחות לא לפתוח פורום לאנימה טובה ובוגרת כמו בליץ' וכו... כי 3 משתמשים אמרו שפורום יוגיהו יהיה דבר טוב? פשוט בושה לאנושות הסדרה המזוהמת הזאת פיכס פשוט להקיא איכסססס (למרות שהעונה הראשונה הייתה מצויינת לעומת זאת)[/quote]
כאילו שפורום בליץ' היה פעיל רוב האשים פה באו בשביל פוקימון.אם יפתחו פורום בליץ' הוא היה יבש עדיף פורום כלי אנימה
ליאור אחי מה קורה?
[QUOTE=monster;860127]כאילו שפורום בליץ' היה פעיל רוב האשים פה באו בשביל פוקימון.אם יפתחו פורום בליץ' הוא היה יבש עדיף פורום כלי אנימה[/QUOTE]
זה מה שאני אומר בגלל זה לא צריך פורום יוגיהו...
שימו פורום משחקי קלפים למה לשים כזאת הגבלה?!
יוגיהו זה משחק אסטרטגייה של קלפים לא רק אנימה אם תשים לב בפורום יוגי הו לא מדברים על האנימה אלא על הקלפים
בליץ זה משעמם :|
לפורום יוגיהו קראו משחק קלפים בהתחלה אבל לא דיברו אף פעם שם על סוליטר