-
[quote=פיקא'צו;865813]אני לא יכול להיתנתק[/quote]
מישהו
-
[QUOTE=monster;865820]הגעתי למקומות חדשים כן[/QUOTE]
איזה?!
יכול להיות שאתה מתקדם,זה לא טוב:O.
-
[QUOTE=yossi;865823]טוב נו.. אני מקווה לחזור, ראיתי את המשחק שלי במשחקי תפקידים וזה עשה לי חשק.[/QUOT]
איך קראו למשחק?
-
[quote=yossi;865823]טוב נו.. אני מקווה לחזור, ראיתי את המשחק שלי במשחקי תפקידים וזה עשה לי חשק.[/quote]
תחזור אחי תחזור...
מה קרה איתי?
-
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;865826]איזה?!
יכול להיות שאתה מתקדם,זה לא טוב:O.[/QUOTE]
הכלא שראית
זאב צל בעיקר היתי זה המקומות שעשיתי משימות בעיקר בשאר סתם הסתי יצורים
ועולם שחור לבן עשיתי משימות
-
[QUOTE=monster;865830]הכלא שראית
זאב צל בעיקר היתי זה המקומות שעשיתי משימות בעיקר בשאר סתם הסתי יצורים
ועולם שחור לבן עשיתי משימות[/QUOTE]
זה,זה סתם משימה...
אני עושה מדריך לכסף.
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;865832]זה,זה סתם משימה...
אני עושה מדריך לכסף.[/QUOTE]
יופי אשתמש בו
-
תגיד,כמה Xp אתה צריך כדי לעלות רמה?
-
חחחחח תראו מה זה באן
באן מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
Josip Jelačić, הבאן של קרואטיה (1848-1859)באן (בהונגרית:bán) היה תואר אצולה בהונגריה, בנסיכות ולאכיה, בנסיכות מולדובה ובכמה מארצות חצי האי הבלקני.
נראה שמקור השם הוא במילה המונגולית bajan, במשמעות של בעל נכסים. המילה הגיעה לעמי האזור באמצעות האווארים. הבאן היה כינויו של רוזן הונגרי במחוזות הגבול המזרחיים ומהשפה ההונגרית התואר עבר גם אל הרומנית, הסרבית והצ'כית[1].
בוולאכיה הבאן היה אציל בעל אחוזה, החשוב שבין הדרגטורים. הבאן הרומני הנו האציל היחיד המוסמך להטיל עונש מוות. התואר מופיע לראשונה במועצה המלכותית של מירצ'אה הזקן. מסוף המאה ה-15 הבאן הנו מנהיג/שליט המחוז אולטניה. החל משנת 1761 כבר לא הוצב באן באולטניה, אלא ממלא מקום לבאן, בכינוי הטורקי, הקאימאקאן של קראיובה.
באנים היו מורשים להטביע מטבעות, לכן ניתן השם באן למטבע הכסף רומני ובמשך הזמן זה הפך להיות השם הרומני לכל מטבע. המטבע הרומני לאו מתחלק ל-100 באני.
חבל ארץ במפגש גבולות רומניה, הונגריה וסרביה, שנשלט תקופה ארוכה במהלך ההיסטוריה על ידי באן, נקרא על כן באנאט.
בנסיכות מולדובה הבאן היה דרגטור רב מעלה, שרק הספטאר הגדול היה גבוה ממנו בדרגתו. הכנסתו נקבעה כאחוז מסוים מהכנסות ממכר המלח שנחצב במכרות אוקנלה מארי (Ocnele Mari).
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;865834]תגיד,כמה Xp אתה צריך כדי לעלות רמה?[/QUOTE]
הרבה אני צריך להגיע ל20,000 ויש לי 3000 בערך
-
[quote=פיקא'צו;865835]חחחחח תראו מה זה באן
Josip Jelačić, הבאן של קרואטיה (1848-1859)באן (בהונגרית:bán) היה תואר אצולה בהונגריה, בנסיכות ולאכיה, בנסיכות מולדובה ובכמה מארצות חצי האי הבלקני.
נראה שמקור השם הוא במילה המונגולית bajan, במשמעות של בעל נכסים. המילה הגיעה לעמי האזור באמצעות האווארים. הבאן היה כינויו של רוזן הונגרי במחוזות הגבול המזרחיים ומהשפה ההונגרית התואר עבר גם אל הרומנית, הסרבית והצ'כית[1].
בוולאכיה הבאן היה אציל בעל אחוזה, החשוב שבין הדרגטורים. הבאן הרומני הנו האציל היחיד המוסמך להטיל עונש מוות. התואר מופיע לראשונה במועצה המלכותית של מירצ'אה הזקן. מסוף המאה ה-15 הבאן הנו מנהיג/שליט המחוז אולטניה. החל משנת 1761 כבר לא הוצב באן באולטניה, אלא ממלא מקום לבאן, בכינוי הטורקי, הקאימאקאן של קראיובה.
באנים היו מורשים להטביע מטבעות, לכן ניתן השם באן למטבע הכסף רומני ובמשך הזמן זה הפך להיות השם הרומני לכל מטבע. המטבע הרומני לאו מתחלק ל-100 באני.
חבל ארץ במפגש גבולות רומניה, הונגריה וסרביה, שנשלט תקופה ארוכה במהלך ההיסטוריה על ידי באן, נקרא על כן באנאט.
בנסיכות מולדובה הבאן היה דרגטור רב מעלה, שרק הספטאר הגדול היה גבוה ממנו בדרגתו. הכנסתו נקבעה כאחוז מסוים מהכנסות ממכר המלח שנחצב במכרות אוקנלה מארי (Ocnele Mari).[/quote]
WTF O_O
-
[QUOTE=פיקא'צו;865835]חחחחח תראו מה זה באן
בנסיכות מולדובה הבאן היה דרגטור רב מעלה, שרק הספטאר הגדול היה גבוה ממנו בדרגתו. הכנסתו נקבעה כאחוז מסוים מהכנסות ממכר המלח שנחצב במכרות אוקנלה מארי (Ocnele Mari).[/QUOTE]
מוזר מאוד
-
[QUOTE=SysTem;865839]WTF O_O[/QUOTE]
Without English
-
[QUOTE=monster;865836]הרבה אני צריך להגיע ל20,000 ויש לי 3000 בערך[/QUOTE]
אתה צריך כלום לעומתי...
אני צריך להגיע ל106,250.
ויש לי 901.