-
[QUOTE=מאסטר אספיון;879292][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה אמרת ק[B]לפר[/B]י הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי ק[B]טרפ[/B]י.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחריך ואתה רואה את פרופסור אוק מתקרב אליך והוא אומר לך:"שמעתי מה קרה ולא אני לא נותן עוד פוקימונים רק פוקימון התחלתי אחד זה ברור לך!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]פוקאבו קופץ לידיים שלך ושניכם נופלים,אתה רואה שהלבה עוד שנייה פוגעת בך ואתה רואה שאתה בתוך מערה מוזרה כולך מלאה לבה קרה,אתה רואה את עומר ניגש אליך והוא אומר לך:"לא חשבת שזה לבה חמה נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*הפוקימון ציפור מתכת של ג'וטו ואני חשבתי לעשות ספרייטים אבל זה די מעצבן אותי שאני לא כותב את השם שלהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן שאומר:"אנא ממך עזור לי,אני צריך עזרה מאמן כמוך ומפוקימון זריז כמו טריקו!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מאוחר מדי סילון החשמל השחור פוגע בפיפלאפ,שאדו אומר לך ולשאדו-פיקאצ'ו שלו:"ילד אי אפשר לנצח שאדו פוקימון בלי שאדו פוקימון,אני אתן לך פוקימון שאדו חלש שאתה תאמן ואז אנחנו ניפגש ביום מין הימים ברור,תפוס,שאדו-פיקאצ'ו חזור",אתה רואה פוכדור שחור מתגלגל אל עבריך ואתה רואה ששאדו נעלם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קיבלת משאדו שאדו פוקימון![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
טיפש!,אגיד לעצמי.
ארוץ מהר למעבדה,ואנסה לקחת לי מיג'מרו מתוך המעבדה,או כל פוקדור שיש.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880606]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*על ארבע הודעות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הואו משתמש במתקפה שלא ראית בחיים שלך,אתה שומע פיצוץ אדיר,עשן מתפשט באוויר ואחרי זה הקרוקנו נעלם ואיתו גם עומר והילדה הקטנה,אתה רואה פתק קטן שאומר לך:"להתראות בר,מעומר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לעצמי : "מה קורה פה? אני ראיתי את עומר במו עיניי איך זה יכול להיות?" אחשוב לעצמי, "כנראה עומר רצה לבדוק אותי מה אני עושה במקרים כאלה.."
"קדימה טריקו הייתה נפלא אתה ממש רצית לעזור כנראה רצו לבדוק אותנו מה אנחנו באמת שווים ביחד, אז קדימה בוא נמשיך לחפש עוד פוקימונים לאימונים ולתפיסה, אבל עכשיו שכחתי לספר לך תכיר חבר חדש, עכשיו צא!, פיצ'ו ותכיר את טריקו". אגיד לטריקו והוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו.
לאחר שיכירו אגיד להם: "קדימה חברים בואו נמשיך אז חזרו!" ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם והמשיך בחיפוש אחר פוקימונים לאימון ולתפיסה.
~~~~~
זה עוד כוכב?
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880606][B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה מקום האימונים שלי,תכיר קולוסאום האי סינבר,וזה המתמודד שלך ג'ונס,אתה מוכן להתמודד מולו או שאתה לא רוצה ותיחשב כפחדן בפני כול המאמנים הכי גדולים,גרי אוק,אש קאצ'ם,סינת'יה,סטיבן סטון ועוד כמה".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"ואו מגניב קולסאום.בתוך אי סינביר.אוקי אני אלחם מול היריב שלי."אני מוציא את פוקאבו לקרב שלי נגד ג'ונסון
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את גרי אוק נמצא בחדר הפוכדורים בודק משהו במחשב שלו והוא אומר לך:"נו ילד,אתה לא יודע שמאז שבן ראש העיר יצא למסע שלנו יש פה מצלמות ואני מפקח אליהם,אז אני רואה הכול,כמו מי שמנסה לקחת פוכדורים".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*המתחרים בקולוסאום לא נחשבים למאמנים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]המתחרה שלך אומר:"שמי הוא ג'ונס,אלרב ג'ונס הגעתי לליגת אישו אך הפסדתי בסיבוב הראשון,צא מיג'ומרו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מיג'ומרו זוהר וקטן מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אפשר לקבל אחד ביום...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880655][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את גרי אוק נמצא בחדר הפוכדורים בודק משהו במחשב שלו והוא אומר לך:"נו ילד,אתה לא יודע שמאז שבן ראש העיר יצא למסע שלנו יש פה מצלמות ואני מפקח אליהם,אז אני רואה הכול,כמו מי שמנסה לקחת פוכדורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*המתחרים בקולוסאום לא נחשבים למאמנים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]המתחרה שלך אומר:"שמי הוא ג'ונס,אלרב ג'ונס הגעתי לליגת אישו אך הפסדתי בסיבוב הראשון,צא מיג'ומרו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מיג'ומרו זוהר וקטן מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני פשוט פורץ וממשיך לנסות לקחת פוקדור,בלי גרי.
אני אומר בזמן הריצה שלי: "גרי,תמצא לי את הצ'ימצ'אר,שהיה נורמאלי,ואז נדבר" ואני בורח מהמקום.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880655][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"אוקי פוקאבו.אני סומך עליך שתנצח את מיגמירו.למרות שזה היה קשה.בהצלחה לך.עכשיו נגיחה על מיגימיארו הזה"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880572][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הניבים של קרוקנו הפוכים להיות קרח,כמו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]ליבו,אתה רואה שהמתקפה של טריקו נכשלת בגלל ניב הקרח העוצמתי של קרוקנו,אתה רואה את עומר קופץ מראש ההר והוא אומר:"הפוקימון החדש שלי קדימה,צא הואו!",אתה רואה הואו ענק וזוהר יוצא מין הפוכדור של עומר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]יש לעומר הואו זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*המידע על פיקאצ'ו בדף הרשומים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הפיקאצ'ו יוצא מין הפוכדור ואתה רואה שהשאדו-פיקאצ'ו של שאדו והפיקאצ'ו הרגיל שלך לא דומים בכלל היות והשאדו פיקאצ'ו שחור כולו והפיקאצ'ו שלך צהוב.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו שלי ''שלום אני המאמן שלך''
ואחרי זה אני מוציא את פיפלאפ שיכיר את פיקאצ'ו
-
[COLOR=#000000]שם משתמש:zoro[/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]שם במשחק:זורו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים התחלתי:מיג'ימרו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות:אין[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880535][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק שבו כתוב 'יין' שעכשיו כתוב בו:"ברוך...לעולם...יין ו...",ובפתק שבו כתוב 'יאנג':"...הבא...שלנו...יאנג",אתה מחבר את שני הפתקים ויוצא לך:"ברוך הבא לעולם שלנו יין ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני מתחיל לצעוק:"לעולם שלכם? על מה אתם מדברים? מי אתם?" ומתחיל לרוץ לכל הכיוונים
-
פורש, לא יכול 2 משחקים במקביל ובשני כבר יש לי 4 ]וקמונים,, התפנה מקום בג'טו, תהנו אחלה משחק באמת
-
[quote=מאסטר אספיון;880535]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*עוד פעם אתה והברים שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה אלקיד קטן וחמוד מחפש לו מקלט,אתה שומע צלילים שאומר:"נו מצאת את האלקיד הזה,זה האלקיד היחיד שיודע מכת וולט,צוות די ייתן עשרת אלפים פוקשקל!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*מת עליהם :)
"שלום אלקיד קטן איבדתה את דרכך?" אומר לו בחיוך ואתן לו יד כדי שהראה לו שאני חברותי ואז אומר לרטטה :"תגיד לו שאני רוצה לעזור לו להגיע למקום שהוא רוצה להגיע,תשאל לאן הוא רוצה להגיע" ואחכה לתשובה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880655]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" מיזה שם מזה שם, תגלה את עצמך אני מוכן, אתה רוצה קרב?" אגיד בבהלה גבוהה.
" צא טריקו בוא נגלה מזה שם שיוצא מן המערבולת הזאת תיהיה מוכן לכל דבר שיצא מהמיים לכיוונך תעמוד על עץ ושאתה רואה שמשהו מתחיל לצאת תשתמש בחבטה חזקה מאוד שתחסל את מה שיוצא" אגיד לטריקו בנחישות אך טיפה בהלה.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה...ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*וואי למה אתה לא מבין אי אפשר לקחת עוד פוקימון התחלתי,אם אתה רוצה לפרוש מין המ''ת פשוט תגיד ובהודעה פרטית,המ''ת שלי הוא לא מקום לספאם,אז יש לך שתי אפשריות לשלוח לי [B]הודעה פרטית[/B] שאתה רוצה לפרוש או פשוט למצוא את צ'ימצ'אר [B]שלך[/B].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שני האנשים מצביעים על האלקיד הפראי שניסית להתיידד איתו והם אומרים:"זה הוא זה האלקיד בעל מכת הוולט,הוא נדיר בדיוק כמו המטגרוס בעל חמשת הצבעים,הפוקימון הנדיר והחזק ביותר במחוז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אי ענק יוצא מין המים,אתה רואה עשרות ואלפי מאמנים נלחמים בעזרת פוקימונים נדירים מאוד ואגדיים וגם סמי-אגדיים[כמו פיונה ומאנפי]נלחמים זה בזה,אתה רואה תמונה של ההואו המוזהב של עומר על הקירות של האי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו ופיפלאפ עייפים מאוד,אתה רואה מאמן זקן שאומר לך:"אני רואה שיש לך פה פיפלאפ נאה במיוחד וגם פיקאצ'ו,הרשה לי להציג את עצמי ג'ורג' מנהיג מכון ורידיאן,מכון המים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]תשנה את הספרייט שלך בגלל שהוא בשימוש ואז תהיה רשום.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;881600]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שני האנשים מצביעים על האלקיד הפראי שניסית להתיידד איתו והם אומרים:"זה הוא זה האלקיד בעל מכת הוולט,הוא נדיר בדיוק כמו המטגרוס בעל חמשת הצבעים,הפוקימון הנדיר והחזק ביותר במחוז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"תעזבו אותו,הוא רשאי להיות חופשי" אומר להם ואחייך לאלקיד ואומר לו:"כדי שתברח,יש פה אנשים רעים שיפגעו בך בהצלחה בדרך ותיזהר" אומר לו והמשיך בדרכי עם חיוך על הפנים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881600]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אי ענק יוצא מין המים,אתה רואה עשרות ואלפי מאמנים נלחמים בעזרת פוקימונים נדירים מאוד ואגדיים וגם סמי-אגדיים[כמו פיונה ומאנפי]נלחמים זה בזה,אתה רואה תמונה של ההואו המוזהב של עומר על הקירות של האי.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד בקול: " שיוווווווו!, זה ענק זה נראה מקום מעולה לאימונים ולתפיסת פוקימונים".
"טריקו אני מצטער על הזעקת השווא חשבתי שזה איזה פוקימון או משהו כזה אלב כל הכבוד על ההידרכות שלך לדבר המפתיע הזה עכשיו חזור עשית עבודה מעולה" אגיד לטריקו.
"קדימה אני הלך לשם והראה אם יש שם פוקימונים לתפיסה כי יש שם מאמנים עם פוקימונים מאוד נדירים אולי אתפוס לי אחד נדיר כזה" אגיד לעצמי והלך לכיוון האי הזה לתפוס פוקימונים ולהתאמן עם הפוקימונים שיש לי.
~~~~~
זה עוד כוכב XD?