-
[quote=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR=darkorange]אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[/quote]
"בסדר" אגיד בקול ואתחיל ללכת לכיוון הדלת הירוקה
באמצע הדרך אני יעצור ואפתח את הפתק שמצאתי מתחת לעוגה ואתחיל לקרוא אותו
-
[quote=THE NUGGET MAN;907112]"לא מאמין לך",אגיד לרון.
אני בלתי נראה,איך אתה יכול לראות אותי בכלל?
אקח את הפטיש והפוצץ את הדלת הירוקה.[/quote]
אתה מרגיש אגרוף חזק שפוגע בך,
אתה שם לב שאינך מסוגל להזיז את היד שלך.
הפטיש נשמט מידך ופוגע לך ברגל,
אתה חוזר להיות נראה ונופל על הריצפה.
[quote=DarkTiger;907139]אקפל את זרועותיי כדי ליצור צורה של טפרי טיגריס ואשאף נשימה ארוכה.
אטיח בעוצמה את 'טפריי' בעודי לוקח אנרגיה מן האדמה כדי להעצים את המתקפה [כי ככה באמת משתמשים בטכניקה, עם מעין "שאיבת אנרגיה" מן האדמה]
אמשיף בהטחות עיגוליות, ואשלב בעיטות, כדי לתקוף את הדלת בעוצמה המירבית.[/quote]
אתה מקפל את זרועותך לצורת טיגריס,
לאחר מכן אתה מטיח את "טפרייך" בחוזקה
אתה מרגיש כאילו אתה פוגע בספוג.
לאחר כמה שניות אתה מוצא מפתח קטן שבוהק באור השמש.
[quote=PokerArt;907144]"אבל... אבל איך?, איך אתה יכול להיות כזה חסר רגישות!?" אני שואל אותו בכעס, עומד לפני צ'יקוריטה "מה אתה רוצים מימני עכשיו?, לא מפסיק שפגעתי בצ'יקוריטה המסכן אתם רוצים עוד לפגוע בי?!" אני שואל בכעס רב, לא מבין כרגע בשביל מה כל האימונים האלא משמשים, תביא לי את הפוכדור שלו!" אני צועק לעברו בכעס רב וניתן לראות מעט דמעות זולגות מעיניי, האש מתחילה להיחלש ולאחר כמספר שניות ניתן לראות אותי, חשוף ופצוע מן אגרופי של אור.
*אגב, זה שהוא התחמק מן ההתקפה המיוחדת שלי לא אומר שאין לי שליטה עליה, עובדה שהפעלתי אותה! :), כמה אחוזים יש לי בה בינתיים?*[/quote]
אור לוקח אותך לעבר זירת האימונים,
אתה מבחין בצוות של רפואי שלוקח את צ'יקוריטה
הוא מורה לך "זאת היא מכונת הקרח היא תשגר לכיוונך קרחונים,
מטרתך להמיס אותם ולנטרל אותה."
לאחר מכן אתה שומע קול מתכתי *רמת קושי 1 הופעלה*.
המכונה פועלת ותוקפת אותך
[quote=GeneralAdam;907227]"בסדר" אגיד בקול ואתחיל ללכת לכיוון הדלת הירוקה
באמצע הדרך אני יעצור ואפתח את הפתק שמצאתי מתחת לעוגה ואתחיל לקרוא אותו[/quote]
בפתק כתוב *קישקאשתא*,
אתה מתקרב אל הדלת פותח אותה
לאחר מכן אתה רואה שער.
אתה מנסה לעבור בשער אך הוא מבקש סיסמא מה תעשה?
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[COLOR="YellowGreen"][B]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG] .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]כן
אתה שואב את כול החשמל שיש מסביבך.מכו דבר ומרכז את זה לכדור חשמל ענק .אתה מנפץ את כדור החשמל לרסיסי חשמל קטנים.רסיסי החשמל הקטני פוגעים ב10 מטרות.אור נדהם מזה ואומר לך"כול הכבוד לך.אתה שולט בחצי כוחתיך"עלה ב10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אתה שמח שחסר לך רק עוד 73% עד סיום האימונים שלך פה.אתה מנסה להכין הפעם 5 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש באופן מושלם.אתה מנסה תרביעי ומצליח אך בגודל קטן.אתה מנסה תכדור ה5 ואתה מצליח אך הוא כדור קטן מכול השאר.השליטה עלתה הב7%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]האיש אומר לך"שמי רון.בוא אחרי אני עזור לך לאמן את המתקפה המיוחדת שלך עד סוף גבול היכולת.בוא תעקוב אחרי"רון הולך לדלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]
אתה שולח קרן חשמל על הגראנטואר שלחת אליו קרן חשמל מקודם.הגנראטור מעביר את קרן החשמל ששלחת אליו הגנראטור הבא וכך הלאה 5 הגנראטור.עד שקרןם החשמל מגיעה לסוף החדר.אור אומר לך"כול הכבוד לך נסה שוב" עליה ב10%[/COLOR][/B]
דניס רשום שתמציא עוד מתקפות היו לך משאר הסיגנות תגיב להתחלה שבעמ' 4 או 3[/QUOTE]
אני מנסה להגדיל את הכדורים 4 ו5 ואחרי זה אני זורק אותם על ערמות הקש קב
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080]
[B][COLOR="YellowGreen"]
אתה שולח קרן חשמל על הגראנטואר שלחת אליו קרן חשמל מקודם.הגנראטור מעביר את קרן החשמל ששלחת אליו הגנראטור הבא וכך הלאה 5 הגנראטור.עד שקרןם החשמל מגיעה לסוף החדר.אור אומר לך"כול הכבוד לך נסה שוב" עליה ב10%[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אשלח עוד קרן חשמל על אותו גנראטור, אם היא תעוף עלי אשלח קרן חשמל כדי לנטרל אותה.
-
[quote]אור לוקח אותך לעבר זירת האימונים,
אתה מבחין בצוות של רפואי שלוקח את צ'יקוריטה
הוא מורה לך "זאת היא מכונת הקרח היא תשגר לכיוונך קרחונים,
מטרתך להמיס אותם ולנטרל אותה."
לאחר מכן אתה שומע קול מתכתי *רמת קושי 1 הופעלה*.
המכונה פועלת ותוקפת אותך[/quote]
*דניאל זה ממש מציק שאתה מדלג על קטעים רבים מדי וזה מחסיר מן העלילה עצמה...
אני כבתי בהודעה שאני דורש מן אור לקבל את הפוכדור של צ'יקוריטה-אולי היה לי משהו לעשות?
ובנוסף על כך המהירות שאתה מדלג עלזה מהירה מדיי.. =.=, אבל בכל מקרה אני יגיב לזה כאילו הדמות שלי מסכימה עם דברים הללו ><"*
כאשר אני שומע את דברי המכונה אני מיד מתעשת על עצמי, מסתכל על המכונה ומנסה להיות הכי מוכן שאני יכול, מסתכל מעט על החדר ומנסה לקבל הרבה מידע עליו(צורתו,גודלו,טמפ') ולאחר מכן חוזר למטרה שלי-להשמיד את המכונה. אנימ יד מתרכז ומעלה במהירות רבה את חום גופי לכ-1000 מעלות וליצירת אלפי להבות מכל מקומות גופי, הופך להיות כ-איש אש, העוצמה והמהירות של כל הלהבות בבת אחת יוצרת פיצוץ גדול ברחבי החדר מה שבעצם עלול לפגוע במכונה ולהמיס את כל הקרחונים אשר נורים לעברי, לאחר שהפיצוץ קורה אני מיד טוען אנרגית חום בתוך ידי, מרגיש איך היא מתחילה לגדול ולהתחזק בכל שניה של אגירה ואז בשלב מסויים, אני יורה אותו בצורה אופקית לעבר המכונה
-
[quote=לוקאס;907288]בפתק כתוב *קישקאשתא*,
אתה מתקרב אל הדלת פותח אותה
לאחר מכן אתה רואה שער.
אתה מנסה לעבור בשער אך הוא מבקש סיסמא מה תעשה?[/quote]
'אולי הסיסמא זה המילה שבפתק' אחשוב
"נו מה כבר יש לי להפסיד...קישקאשתא" אגיד ואחכה לראות מה קורה
-
[quote=שלושה מחוזות 2;907080]
[B][COLOR=MediumTurquoise]כן
אתה שואב את כול החשמל שיש מסביבך.מכו דבר ומרכז את זה לכדור חשמל ענק .אתה מנפץ את כדור החשמל לרסיסי חשמל קטנים.רסיסי החשמל הקטני פוגעים ב10 מטרות.אור נדהם מזה ואומר לך"כול הכבוד לך.אתה שולט בחצי כוחתיך"עלה ב10%[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה!,סטטיות!" אומר בכעס והוציא שוט חשמלי מידי והצליף בו על כל המטרות בכעס שלי,ושהרגע אומר לאור:"אז איך זה היה?" אחייך אליו ואצחקק קצת
-
[quote=איתי.;907309]אני מנסה להגדיל את הכדורים 4 ו5 ואחרי זה אני זורק אותם על ערמות הקש קב[/quote]
[COLOR=red][B]אתה מנסה להגדיל את הכדורים,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אבל בטעות מחבר את שניהם לכדור ענק.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה מתרשם מגודל הכדור ומטיל את הכדורים לעבר ערמות הקש,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הכדור הענק "בולע" את שאר הכדורים, מעלים את ערמות הקש ומשאיר חור באדמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]*שליטה +10%*[/B][/COLOR]
[quote=Shikamaru Nara;907389]אשלח עוד קרן חשמל על אותו גנראטור, אם היא תעוף עלי אשלח קרן חשמל כדי לנטרל אותה.[/quote]
[COLOR=darkorange][B]הקרן שלך מתקרבת על הגנטרטור,[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]התוצאה שהתרחשה קודם חוזרת על עצמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר כמה שניות הגנרטורים נשרפים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבין שהקרן שלח התחזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]*שליטה +7%*[/B][/COLOR]
[quote=PokerArt;907390]*דניאל זה ממש מציק שאתה מדלג על קטעים רבים מדי וזה מחסיר מן העלילה עצמה...
אני כבתי בהודעה שאני דורש מן אור לקבל את הפוכדור של צ'יקוריטה-אולי היה לי משהו לעשות?
ובנוסף על כך המהירות שאתה מדלג עלזה מהירה מדיי.. =.=, אבל בכל מקרה אני יגיב לזה כאילו הדמות שלי מסכימה עם דברים הללו ><"*
כאשר אני שומע את דברי המכונה אני מיד מתעשת על עצמי, מסתכל על המכונה ומנסה להיות הכי מוכן שאני יכול, מסתכל מעט על החדר ומנסה לקבל הרבה מידע עליו(צורתו,גודלו,טמפ') ולאחר מכן חוזר למטרה שלי-להשמיד את המכונה. אנימ יד מתרכז ומעלה במהירות רבה את חום גופי לכ-1000 מעלות וליצירת אלפי להבות מכל מקומות גופי, הופך להיות כ-איש אש, העוצמה והמהירות של כל הלהבות בבת אחת יוצרת פיצוץ גדול ברחבי החדר מה שבעצם עלול לפגוע במכונה ולהמיס את כל הקרחונים אשר נורים לעברי, לאחר שהפיצוץ קורה אני מיד טוען אנרגית חום בתוך ידי, מרגיש איך היא מתחילה לגדול ולהתחזק בכל שניה של אגירה ואז בשלב מסויים, אני יורה אותו בצורה אופקית לעבר המכונה[/quote]
[COLOR=plum][B]אתה אוגר את כל המידע סביב החדר,[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]אתה שם לב למין מנורה ענקית בתיקרה[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]לאחר מכן אתה אוגר אנרגיה ומעלה את החום של גופך,[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]אתה משחרר את כל האנרגיה האגורה בגופך ויוצר פיצוץ ענק[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]האש שלך כובת אתה ואור נפגעים מההדף והמנורה פוגעת במכונה.[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]המכונה נפגע ואתה שומע קול מתכתי(שכבר מוכר לך) *שלב 1 נגמר, עוד 3 דקות לשלב הבא."[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]אור מחייך ואומר "זה היה מדהים אך קצת מסוכן תנסה לשלוט בפיצוץ ולא להשתגע איתו."[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]*שליטה +15%*[/B][/COLOR]
[quote=GeneralAdam;907393]'אולי הסיסמא זה המילה שבפתק' אחשוב
"נו מה כבר יש לי להפסיד...קישקאשתא" אגיד ואחכה לראות מה קורה[/quote]
[COLOR=slategray][B]קול מתכתי בוקע מהמכונה *סיסמא אושרה*[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה מבחין בשדה פתוח מלא ברובוטים בצורת צמחים ענקיים, [/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]בסוף השדה יש מתג אדום גדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אור אומר "המבחן שלך זה לעבור את הצמחים וללחוץ על הכפתור האדום"[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]/שני צמחים מתקרבים עליך ומנסים לבלוע אותך/[/B][/COLOR]
[quote=~Pika Chef~;907430]"קדימה!,סטטיות!" אומר בכעס והוציא שוט חשמלי מידי והצליף בו על כל המטרות בכעס שלי,ושהרגע אומר לאור:"אז איך זה היה?" אחייך אליו ואצחקק קצת[/quote]
אתה יוצר שוט חשמלי ומצליף במטרות,
המטרות נהרסות במהרה אך החשמל פוגע גם בידך וחורך אותה.
אתה שואל את אור איך זה היה?
הוא עונה "נחמד אך לא מומלץ לך להשתמש במתקפה כזאת בלי משהו שיגן עליך כי היא מסוכנת מאוד.
*שליטה +7%*
-
[quote]אתה אוגר את כל המידע סביב החדר,
אתה שם לב למין מנורה ענקית בתיקרה
לאחר מכן אתה אוגר אנרגיה ומעלה את החום של גופך,
אתה משחרר את כל האנרגיה האגורה בגופך ויוצר פיצוץ ענק
האש שלך כובת אתה ואור נפגעים מההדף והמנורה פוגעת במכונה.
המכונה נפגע ואתה שומע קול מתכתי(שכבר מוכר לך) *שלב 1 נגמר, עוד 3 דקות לשלב הבא."
אור מחייך ואומר "זה היה מדהים אך קצת מסוכן תנסה לשלוט בפיצוץ ולא להשתגע איתו."
*שליטה +15%*[/quote]
"בסדר גמור, אגב, כמה שלבים אני צריך לעבור?" אני שואל אותו בבילבול רב מסתכל על כל החלקים אשר עפו לרצפה מן המכונה שרופים לחלוטין ומעלים ריח מסריח במיוחד "תגיד... מה בקשר לפוקמון הראשון שלי?, מתי אני יקבל אותו?" אני שואל את אור בסקרנות רבה ומקשיב לדבריו ומיד אח"כ מחכה לשלב הבא.
-
[QUOTE=לוקאס;907441]
[COLOR=darkorange][B]הקרן שלך מתקרבת על הגנטרטור,[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]התוצאה שהתרחשה קודם חוזרת על עצמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר כמה שניות הגנרטורים נשרפים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבין שהקרן שלח התחזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]*שליטה +7%*[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מה עכשיו?" אשאל את אור.
-
[quote=לוקאס;907441]
אתה יוצר שוט חשמלי ומצליף במטרות,
המטרות נהרסות במהרה אך החשמל פוגע גם בידך וחורך אותה.
אתה שואל את אור איך זה היה?
הוא עונה "נחמד אך לא מומלץ לך להשתמש במתקפה כזאת בלי משהו שיגן עליך כי היא מסוכנת מאוד.
*שליטה +7%*[/quote]
"סטטיות,שאיבה" אומר בקול נעים ואשאב חשמל בשביל לרפא את ידי,ואז אצור כדור חשמלי אזרוק אותו למעלה ואזרוק עוד אחד לצד,אחבר אותם עם שוט ואזרוק את זה על המטרות בתנועה סיבובית
-
[quote=לוקאס;907288]אתה מקפל את זרועותך לצורת טיגריס,
לאחר מכן אתה מטיח את "טפרייך" בחוזקה
אתה מרגיש כאילו אתה פוגע בספוג.
לאחר כמה שניות אתה מוצא מפתח קטן שבוהק באור השמש.[/quote]
אקח אותו ואחפש את חור המנעול, אכניס אותי ואסובב
-
[quote=לוקאס;907441][COLOR=slategray][B]קול מתכתי בוקע מהמכונה *סיסמא אושרה*[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה מבחין בשדה פתוח מלא ברובוטים בצורת צמחים ענקיים, [/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]בסוף השדה יש מתג אדום גדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אור אומר "המבחן שלך זה לעבור את הצמחים וללחוץ על הכפתור האדום"[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]/שני צמחים מתקרבים עליך ומנסים לבלוע אותך/[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין מצב שאני נכשל עכשיו!" אצעק בזמן שאשרוף את הצמחים
'אני חושב שיש לי רעיון' אחשוב ואחייך חיוך קטן
"מתקפת שליטת אש!" אגיד שוב והפעם אשתמש באש שיוציא מגופי בתור מגן שמקיף אותי ובזמן שהמגן מגן עלי מפני הצמחים אני רץ לעבר המתג האדום ומנסה ללחוץ עליו
-
[quote=שלושה מחוזות 2;907080]
[B][COLOR=Teal]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[/quote]
ארכז כוח בכפות ידי עד שייוצרו כפות האנרגייה ואשלח אותן על סקווירטל .
*תוקף אותך בבועות*
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי" אני אומר לו.
'מקווה שאני אצליח' אני חושב לעצמי בחשש.
אני ניגש לאבנים ועכשיו מנסה להרים עשרה מהם.
אני אוזר את כל הכוח בידי ומושיט את היד קדימה אל עבר האבנים.