-
[quote=Steve;950201][B]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה נותן לו אגרוף והוא זז אחורנית , פתאום צללים שחורים נאספים עליו ושהצללים יורדים אתה רואה דמות אחרת .
לא ברור מהי הדמות אך גם היא נעלמת עם הצללים , אתה לבד בחדר הזה .. יוצא החוצה ומוצא את עצמך שוב בפיצירה .
[/COLOR][COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
"מזה- היה ? " אשאל את עצמי תוך כדי ניסיון לעקל את המצב ' אוי אני חייב ללכת לבית החולים ' אחשוב לעצמי תוך כדי ריצה מהירה לבית החולים ' מעניין כמה זמן נשאר לי להפסקה ? ' אחשוב שוב ואסתכל בשעון ואראה שהזמן לא זז
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה במהרה רץ לסלון ותוקע צעקה .. ואז אתה שומע קול מהמקלחת "אני מתקלחתתתתתת"
ומבין שהיא רק מתקלחת , נבהלת לרגע , שאולי שוב זאת אשליה .. כמו מה שהיה בבר .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה רץ לבית החולים , מגיע לאחר כמה דקות ספוג בזיעה ועייף מאוד ,
רץ למרכזיה של בית החולים והנה מגיע תורך "כן אדוני מה קרה ?" שואלת האחות שבמודיעין .
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה יורה בחיילך , בחבריך , ובכל מי שהיה שותף לארגון הזה , מסוק משטרתי מתקרב ואתה שם לב שיש משטרות למטה , אתם מחוסלים . כולם מתים , חלקם פצועים קשה , ורק אתה השורד האולטימטיבי .. שמצליח לעמוד על הרגליים למרות שיש לך כדור בשוק , בכתף , ובכף היד .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;950201]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"עצור" אתה שומע בעודך כבר בדרך הביתה , אתה מסתובב ורואה את ניק בפתח .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"ג'ק .. אני מצטער ששיקרתי לך אבל ביתי הוא לא משרד סוכנויות זמר , אתה שר יפה למרות שהשירים שלך לא משהו מיוחד , אבל אני עוסק במשהו אחר .. אתה ניראה לי מתאים ומשועמם קצת ולכן אני יכול להסכים לך להישאר ללון אצלי ואולי לחקור מה באמת צריך לקרות . כי אני רואה אותך בעתידי ." אומר ניק ופותח את דלת הטירה .[/COLOR][/B]
[/quote]
"טוב תגיד,אתה אחרי לתופעה אצלו? או קשור בדרך כלשהיא לבעיה שצצה איתו?לפי מה שהספקתי לגלות בנתיים יש לו סוג של יכולת מיוחדת המאפשרת לו להעלם ממקום למקום במהירות האור או משהו בסגנון."אני אומר ומסתובב לעברו של האיש שראיתי קודם.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה במהרה רץ לסלון ותוקע צעקה .. ואז אתה שומע קול מהמקלחת "אני מתקלחתתתתתת"
ומבין שהיא רק מתקלחת , נבהלת לרגע , שאולי שוב זאת אשליה .. כמו מה שהיה בבר .[/color][/b]
[/quote]
אשב ואחכה לה בסלון עד שתצא מהמקלחת.לפני זה אלך אל המטבחואקח כוס קפה שחור חזק כדיי להיות בטוח שאני לא הוזה שום דבר.
-
אתה מכין לעצמך קפה שחור במטבח שקרוב מאוד לחדר האמבטיה , ופתאום אתה שומע שהבחורה שוב אומרת "אני במקלחת" .. אתה מתעלם וממשיך להכין את הקפה , אך אחרי דקה שוב באותה נימה היא אומרת "אני במקלחת.."
משהו מרגיש לך מאוד מוזר שהרבה זמן לוקח לא להתקלח , אתה נכנס למקלחת אבל היא נעולה , אתה צועק לה שתפתח ואין מענה , אתה שובר את הדלת ורואה טייפ ליד הכיור שמנגן כל פעם מחדש "אני במקלחתתת.."
ואת המים עובדים , אבל אף אחד לא שם , אתה יוצא החוצה במהרה ופתאום משהו עוטף אותך בשק , אתה מריח משהו שגורם לך להתעלף וקם אחרי כמה שעות במקום שלא מוכר לך , לא תנחש מי האדם שעומד מולך .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
"למעשה.." אומר ניק ופתאום צללים שחורים נאספים על גופו .. הצללים יורדים ואת מי אתה רואה .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
את אותו האדם , אבל רק עכשיו שמת לב ! שחוץ מהשיער שלו הוא זהה לניק , לניק יש שיער בלונדיני ולו יש שיער כחול~שחור .
"זה אני , מתי שאני משתמש בכוח שלי צבע שיערי משתנה , יש מימד אחר בו יש אנשים עם כוחות מיוחדים שגרים בממלכות מיוחדות המסווגות לפי הכוחות של בני האדם , לפי מה שראיתי יש לך כישרון ואני חושב שהכישרון זה הכוח החבוי בך , אני נמצא כאן ולא במימד הזה כי שלחו אותי לחפש את היורשים לפי האגדה , ואני חושב ..
שאתה אחד מהם , האם אתה מוכן להתגורר אצלי עד שאצליח לבדוק זאת ? אם טעיתי אמחק לך את הזיכרון ."
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;951748][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"למעשה.." אומר ניק ופתאום צללים שחורים נאספים על גופו .. הצללים יורדים ואת מי אתה רואה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את אותו האדם , אבל רק עכשיו שמת לב ! שחוץ מהשיער שלו הוא זהה לניק , לניק יש שיער בלונדיני ולו יש שיער כחול~שחור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"זה אני , מתי שאני משתמש בכוח שלי צבע שיערי משתנה , יש מימד אחר בו יש אנשים עם כוחות מיוחדים שגרים בממלכות מיוחדות המסווגות לפי הכוחות של בני האדם , לפי מה שראיתי יש לך כישרון ואני חושב שהכישרון זה הכוח החבוי בך , אני נמצא כאן ולא במימד הזה כי שלחו אותי לחפש את היורשים לפי האגדה , ואני חושב ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]שאתה אחד מהם , האם אתה מוכן להתגורר אצלי עד שאצליח לבדוק זאת ? אם טעיתי אמחק לך את הזיכרון ."[/COLOR][/B]
[/quote]
'ההסבר הזה מסביר הרבה דברים,מעניין האם העולמות ועל מה שהוא דיבר אכן נכונים,זאת יכולה יכולה להיות חוויה יוצאת דופן עם אני אכן הנבחר'אנני חושב לעצמי ומסכים לנסות ולראות האם הגורל בחר אותי להרפתקאה יוצאת הדופן ואומר את הסכמתי:"כן אני מוכן"
-
[quote=Steve;950201][B][COLOR=Green][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
האישה מחייכת ומכניסה אותך מהר למחסן שלה , אתה שומע שוטרים רצים ועורכים חיפושים מספר דקות .. מדלגים על המחסן של האישה הזקנה ומגיע הלילה , האישה פותחת את המחסן ולוחשת "השטח נקי .. רק היה זהיר , מה קרה ? אתה רוצה לספר לי .. אולי אוכל לעזור לך "[/COLOR]
[/B][/quote]
"אני חשוד ברצח שלא עשיתי , הם טועים אבל אין להם עוד את מי להאשים , הצלחתי לברוח מן התחנה והגעתי לכאן "
אומר לה .
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"אתה הרגת אותו" היא אומרת ונותנת לך ללכת מהמקום או להישאר ללון במחסן .
[/COLOR]
"מצוין .. קח את זה" הוא אומר ושולף מפתח מכיסו "הטירה הזאת היא גם חדר מגורים לאנשים בעלי כוח או אנשים כמוך שנבחנים ואנחנו בוחנים אותם בשביל להבין האם הם בעלי כוחות . חדר מס' 6 הוא שלך , שם יהיו חפצים בשבילך , בהצלחה . המשך יום נעים ." אומר ניק ומכניס אותך לטירה שלא ניראית שונה מהפעם הקודמת שהיית בה ,
ביום בו נחתכה ידך .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]אתה מכין לעצמך קפה שחור במטבח שקרוב מאוד לחדר האמבטיה , ופתאום אתה שומע שהבחורה שוב אומרת "אני במקלחת" .. אתה מתעלם וממשיך להכין את הקפה , אך אחרי דקה שוב באותה נימה היא אומרת "אני במקלחת.."
משהו מרגיש לך מאוד מוזר שהרבה זמן לוקח לא להתקלח , אתה נכנס למקלחת אבל היא נעולה , אתה צועק לה שתפתח ואין מענה , אתה שובר את הדלת ורואה טייפ ליד הכיור שמנגן כל פעם מחדש "אני במקלחתתת.."
ואת המים עובדים , אבל אף אחד לא שם , אתה יוצא החוצה במהרה ופתאום משהו עוטף אותך בשק , אתה מריח משהו שגורם לך להתעלף וקם אחרי כמה שעות במקום שלא מוכר לך , לא תנחש מי האדם שעומד מולך .[/COLOR][/B]
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG]
[/QUOTE]
"מה..מה..מה אתה עושה פה?"אשאל בגמגום ופחד.
"אתה אמיתי?מי אתה לעזאזל??"אתקיף אותו בשאלות."מה אתה רוצה ממני?"
ארוץ אליו במהירות כשאני מפשיל את השרוולים הארוכים שלי כדי להכין אגרוף בכל הכוח שיוכנס לו ישר בפנים.
-
[QUOTE=Steve;951639][B]
אתה יורה בחיילך , בחבריך , ובכל מי שהיה שותף לארגון הזה , מסוק משטרתי מתקרב ואתה שם לב שיש משטרות למטה , אתם מחוסלים . כולם מתים , חלקם פצועים קשה , ורק אתה השורד האולטימטיבי .. שמצליח לעמוד על הרגליים למרות שיש לך כדור בשוק , בכתף , ובכף היד .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
ארד למטה לאט לאט ואצא מהביניין 'ברור שהפתרון הלא נכון הוא להסגיר את עצמי למשטרה,יש המון מתים שם ובגלל שאני היחיד ששרד עוד יאשימו אותי ברצח של כולם' אחשוב ואחביא את הנשקים שלי,אנסה להתחמק מהמשטרה שמחכה.
-
[quote=Steve;951942][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"מצוין .. קח את זה" הוא אומר ושולף מפתח מכיסו "הטירה הזאת היא גם חדר מגורים לאנשים בעלי כוח או אנשים כמוך שנבחנים ואנחנו בוחנים אותם בשביל להבין האם הם בעלי כוחות . חדר מס' 6 הוא שלך , שם יהיו חפצים בשבילך , בהצלחה . המשך יום נעים ." אומר ניק ומכניס אותך לטירה שלא ניראית שונה מהפעם הקודמת שהיית בה ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ביום בו נחתכה ידך .[/COLOR][/B]
[/quote]
'כנראה שאחד מין האנשים שהשצתכנו בבית,הרג אותי ולכן כדי שהסתתר ולא החשף יותר מדי אבל שגם לא יראו אותי יותר מדי כחשוד.'אני חושב נצמד לצד החשוך בבית כדי להסתיר את עצמיו מתקדם לעבר דירה מס' 6.
-
[quote=Steve;951639][B]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה רץ לבית החולים , מגיע לאחר כמה דקות ספוג בזיעה ועייף מאוד ,
רץ למרכזיה של בית החולים והנה מגיע תורך "כן אדוני מה קרה ?" שואלת האחות שבמודיעין .
[/COLOR]
[/B][/quote]
"א.. אחי התעלף הוא הגיעה לפה קוראים לו ___ אוסטיס" ( ה ___ זה כי אני לא יודע איך קוראים לאח שלי במשחק )
"את יכולה להגיד לי איזה חדר הוא ? "
-
[quote=Steve;951942][B][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"אתה הרגת אותו" היא אומרת ונותנת לך ללכת מהמקום או להישאר ללון במחסן .[/COLOR][COLOR=Magenta][/COLOR]
[/B][/quote]
"אני עדיין לא אבל בעתיד אני אחזור לעבר ויהרוג אותו " אומר לה ואשאר ללון במחסן.
-
אתה מפשיל את שרווליך ורץ אליו בכוונה להרביץ לו , אתה מנסה לצבור כוח ולתת לו אגרוף אך הוא לא עונה לך בכלל , אתה מכה אותו ומגלה שלא פגעת בו , מכוון שוב והיד שלך זזה למקום אחר , אתה לא מצליח לפגוע בו .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"לא אתה לא .. אתה רק תצטרך להציל את עצמך בחנות בלי להפליל את עצמך" אומרת הזקנה ויוצאת מהמחסן
"לילה טוב" היא ממלמלת לעצמה ואתה מאוד מופתע איך היא יודעת את כל זה ..
[/COLOR]
הבית ה*מואר* ניראה דווקא די נחמד מפנים 'אוכל להתרגל לזה כל עוד לא יתקפו אותי' אתה חושב לעצמך ומתקדם לכיוון החדר שלך , אתה נכנס לתוך החדר אחרי שפתחת את הדלת עם המפתח שקיבלת ומופתע לראות חדר מאוד יפה , בידיוק כמו שהיית רוצה לעצמך , מרוהט מאוד יפה והמבנה שלו אופנתי לגמריי .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"מצטערים אבל אחיך לא נמצא כאן .. אתה בטוח שהוא פצוע ?" אומרת האישה שעומדת מבעד לזכוכית ומחכה שאולי תשנה את דעתך .
[/COLOR]
אתה מנסה למצוא דרך להתחמק מהמשטרה , אך הם מצליחים לתפס אל הגג "ידיים למעלה חשוד !" אחד השוטרים צועק ומכוון אליך נשק קטלני במיוחד "קדימה ! הרם את ידיך וזרוק את הנשקים !!!!" הוא צועק ופתאום משום מקום עשרות יריות נשמעות ואלפי כדורים נורים ומחסלים את כל הצוות המשטרתי הזה ! מיד אז קופץ מבניין אחר אל הבניין שלך אדם הנראה כך
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d01/1230/e58b546.png[/img]
הוא דומה לך מאוד ואתה חושש שאולי זה אתה "כן , אני זה אתה .. אתה תגלה שהאויבים שלכם יודעים שאתה היחיד שחי ומנסים לנקום בך , תצטרך לשנות את זהותך ולבושך ללבוש כמו שלי , ולהכין בעצמך נשקים , ברגע בו תוכל לחזור בזמן .. תגיע לנקודה הזאת בכדי להציל את עצמך מחדש ולא לשבור את פרקי ההסטוריה ." אומר האדם הזה ונעלם בתוך הצללים .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;953155][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"לא אתה לא .. אתה רק תצטרך להציל את עצמך בחנות בלי להפליל את עצמך" אומרת הזקנה ויוצאת מהמחסן
"לילה טוב" היא ממלמלת לעצמה ואתה מאוד מופתע איך היא יודעת את כל זה ..[/COLOR]
[/B][/quote]
שוב אתה לא יכול להחליט איז הרגשות עוברות בדמות שלי ..גם אם אתה מנחש נכון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ מוזר מה שהולך פה" אחישוב לעצמי ואחפש לי פינה נוחה לישון בה.