-
[quote=PikaRevulotion;1033215][COLOR=darkolivegreen]_Kodak_[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=indigo]lipion[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]את לוקחת את הפוקדור של פיצ'ו והאיש אומר לך:"אני ייקח את פאצ'יריסו שיהיה פייר,צא פאצ'יריסו!" את רואה שהוא זורק את הפוקדור של פאצ'יריסו לאוויר ומשם יוצא פאצ'יריסו זוהרת. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"איזו פאצ'ריסו יפה!" אומר לו ואשאל: "אילו מתקפות פיצ'ו יודע? ומי יתחיל בקרב?"
-
[QUOTE=PikaRevulotion;1033215][COLOR=darkolivegreen[COLOR=sienna]Em Moderator[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טראפינץ' מסנוור את הבידרילים ואז הבידרילים יורים קוצי רעל לכל הכיוונים, קוצים עומדים לפגוע בטראפינץ' ופתאום מבין השיחים קופץ פוקימון לא מזוהה ( [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/de1nwmtmehmj.png[/IMG][/URL]) שצועק:"אלק!" ויורה מין כדורים ירוקים אל כל הבידרילים, אתה רואה שהוא מסתובב סביב טראפינץ' ב צורה מוזרה. [/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR][/QUOTE]
"שלום פוקימון לא מזוהה תודה שהיצלת את טרפינץ' שלי!"אומר לפוקימון המוזר ואז אזרוק על בידריל שלא ברח פוקדור.
-
[quote=PikaRevulotion;1033215][COLOR=darkolivegreen]_Kodak_[/COLOR]
[COLOR=#556b2f]"הבומבאסט הזה הוא שלי,הוא הציל אותך מפצצה ואתה צריך להודות לו" האיש המוזר אומר ופתאום אתה שומע קול של סילון ,האיש שורק ובומבאסט בא במהירות ליידו. הוא אומר:"שמי עומר,ואני לא חבר של רוארק,אינני. עוד שאלות או שאפשר להמשיך?"[/COLOR]
[/quote]
זה שנפגש איתי..עומר..אתה נכון ? תעדכן את הפוקימון ..ושהוא נפגש איתי אם זה אתה..
---
אומר לו : " תודה רבה ! הייתי רוצה לראות את שאר הפוקימונים שלך אם יש לך ..."
לאחר שהוא יוציא ( אם יש לו ) אומר :" וואו ! איזה חזקים ! "
ואוסיף : " היי עומר ! שמי הוא קודק...רציתי לשאול למה הצלת אותי..וגם אתה יודע איפה יש פוקימוינם חזקים בסביבה ? אשמח להסתובב איתך כאן עד העיר הבאה ! " ואחכה לתגובתו ..
-
[quote=PikaRevulotion;1033215]
[COLOR=navy]Marshmellow[/COLOR]
[COLOR=#000080]צבע חדש :P[/COLOR]
[COLOR=#000080]------------[/COLOR]
[COLOR=#000080]את מחזיקה את הפוקימון בידיים ואז את שומעת במוחך קול:"גברתי תוכלי להוריד אותי? אני יוביל אותך למקום חשוב" את רואה שהפוקימון מחייך והקול מגיע מכיוונו. פתאום את שומעת מאחד הביניינים פיצוץ מוזר . מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
אני מניחה את הפוקמון במהירות ומתחילה לרוץ לכיוון שממנו הגיע רעש הפיצוץ. "בוא איתי!" אני אומרת בקול וממשיכה לרוץ לעבר הבניין.
-
פעם אחרונה שא ני אומר, אל תגידו אם זה וזה!
[COLOR=blue]Marshmellow[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"ראגון!" הפוקימון צועק,פתאום הוא גודל קצת ומעלה אותך על גבו, הוא רץ ממש מהר ואת מגיע למן ביניין עסקים שיש עליו שלט:"הריסות הביניין" מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]_Kodak_[/COLOR]
[COLOR=#006400]סתכל על ההודעה שרשמתי למעלה וניסניון יפה אבל הפוקימונים שלו סודיים,אני רק יראה אחד שכבר הראו. ואני לא מעדכן את בומבאסט בגלל..[/COLOR]
[COLOR=#006400]------------[/COLOR]
[COLOR=#006400]"באסטי" בומבאסט צועק ופתאום הוא מתפוצץ פיצוץ קטן ונעלם,עומר אומר:"חח,הפוקימון הזה נועד לעשות את זה. אני מקווה שיהיה לו כיף שם למעלה" הוא מחייך אלייך ומוציא פוקדור מוזר שממנו יוצר סטאראפטור עם צבעים מיוחדים. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna]Em Moderator[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"דרילי" הבידריל אומר ובורח. אתה רואה שהפוקימון הולך דרך השיחים ופתאום נעלם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]Lipion[/COLOR]
[COLOR=#483d8b]"פיצ'ו יודע נשיקה מתוקה,משיכה וניצוץ. בואי נתחיל,את רשאית להתחיל" הוא מחייך ומחכה לפקודה ממך בשביל להתחיל את הקרב.[/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR]
[COLOR=darkred]שלושה מחוזות[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]בלי הכפלות..[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---------------[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה שם את היהלום על הכיסא מולך ונוצר פוקימון ענק בצורת אל השמיים היווני זאוס. פתאום הוא נעלם ובמקומו מגיע האל שראית מקודם. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=PikaRevulotion;1035018][COLOR=sienna]Em Moderator[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"דרילי" הבידריל אומר ובורח. אתה רואה שהפוקימון הולך דרך השיחים ופתאום נעלם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אמשיך בדרכי עם טרפינץ' תוך כדי שאני מעודד איתו ושר שיר שמח שישמח אותי ואת טרפינץ' חברי הטוב.
-
[quote=PikaRevulotion;1035018]
[COLOR=#8b0000]אתה שם את היהלום על הכיסא מולך ונוצר פוקימון ענק בצורת אל השמיים היווני זאוס. פתאום הוא נעלם ובמקומו מגיע האל שראית מקודם. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומרל אל שמולי"הי אל.אתה יכול להגיד לי מה אני עושה פה?.מה אתה עושה פה?.מי אתה בכלל אתה פוקימון או לא פוקימון?.תענה על כול השאלות שלי יש לי הרבה זמן"
-
[quote=PikaRevulotion;1035018]פעם אחרונה שא ני אומר, אל תגידו אם זה וזה!
[COLOR=blue]Marshmellow[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"ראגון!" הפוקימון צועק,פתאום הוא גודל קצת ומעלה אותך על גבו, הוא רץ ממש מהר ואת מגיע למן ביניין עסקים שיש עליו שלט:"הריסות הביניין" מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=#006400]סתכל על ההודעה שרשמתי למעלה וניסניון יפה אבל הפוקימונים שלו סודיים,אני רק יראה אחד שכבר הראו. ואני לא מעדכן את בומבאסט בגלל..[/COLOR]
[COLOR=#006400]"באסטי" בומבאסט צועק ופתאום הוא מתפוצץ פיצוץ קטן ונעלם,עומר אומר:"חח,הפוקימון הזה נועד לעשות את זה. אני מקווה שיהיה לו כיף שם למעלה" הוא מחייך אלייך ומוציא פוקדור מוזר שממנו יוצר סטאראפטור עם צבעים מיוחדים. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]Em Moderator[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]Lipion[/COLOR]
[COLOR=#483d8b]"פיצ'ו יודע נשיקה מתוקה,משיכה וניצוץ. בואי נתחיל,את רשאית להתחיל" הוא מחייך ומחכה לפקודה ממך בשביל להתחיל את הקרב.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה שם את היהלום על הכיסא מולך ונוצר פוקימון ענק בצורת אל השמיים היווני זאוס. פתאום הוא נעלם ובמקומו מגיע האל שראית מקודם. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
פיצ'ו, תשתמש בניצוץ, מהר!" אקרא לו ואשמח על הקרב הראשון שלי.
-
[quote=PikaRevulotion;1035018]פעם אחרונה שא ני אומר, אל תגידו אם זה וזה!
[/quote]
אני אומר לו "חח ! גדול ! איפה מצאת את הפוקימון הזה ? " אשאל אותו .
לאחר שהוא יענה אומר "וואו ! זה סטארפטור זוהר ! גם לי יש דרגונייר זוהר ! "
ואז אשאל בפעם האחרונה "סתכל..הדרגונייר שלי חזק נכון ? אתה יודע על מקום עם פוקימון מסתורי שאוכל לתפוס והוא יעזור לי ? " ואחכה בציפייה לתשובותיו ...
-
[COLOR=navy]The Saw[/COLOR]
[COLOR=#000080]מצטער אבל אתה יוצא מהמשחק. אתה לא משקיע מספיק וכבר הזערתי שמי שלא ישקיע.[/COLOR]
אולי תחזור בהמשך אבל אתה מוקפא לעוד 2 המשכים.
[COLOR=darkred]שלמח"הם[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אבל לי אין זמן!" הוא אומר בכעס,מכה עם המקל שלו על הריצפה ונעלם,מולך אתה רואה נעליים מוזרות עם כנפיים עליהן מאחורה ואתה רואה פתאום שהיפו ממש נמשך אליהם.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=red]Fire-Nel[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]את מלאה שמחה ואושר,פיצ'ו משחרר ניצוץ גדול לאוויר ונזרק אחורה . הוא מתחיל לבכות ואת רואה שהוא מוקף בהילה אפורה. פתאום הוא הופף לשחור ממש ומתעלף. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]Kodak[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"אתה יכול ללכת לשם" הוא אומר וזורק קוביה מוזרה,הקוביה לא זזה ופתאום נוצר מעלייה מין שער כחול,שמצדו השני אתה רואה יער ענק. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=PikaRevolution;1038033]
[COLOR=yellowgreen][COLOR=#000080][/COLOR]Kodak[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"אתה יכול ללכת לשם" הוא אומר וזורק קוביה מוזרה,הקוביה לא זזה ופתאום נוצר מעלייה מין שער כחול,שמצדו השני אתה רואה יער ענק. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אתקרב לקובייה ואשאל "מה זה ? אתה נכנס איתי לכאן ? "
ואחכה לתשובה .
לאחר מכן אומר "טוב..על החיים ועל המוות .." ואוציא את דרגונייר .
אשב עליו (רק אם הוא דרגונייר גדול D:)
ואומר "קדימה אל הלא נודע ! " ואקפוץ איתו לתוך השער הכחול .
-
[QUOTE=PikaRevolution;1038033][COLOR=navy]The Sa
[COLOR=#8b0000]"אבל לי אין זמן!" הוא אומר בכעס,מכה עם המקל שלו על הריצפה ונעלם,מולך אתה רואה נעליים מוזרות עם כנפיים עליהן מאחורה ואתה רואה פתאום שהיפו ממש נמשך אליהם.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=red]Fire-Nel[/COLOR[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להיפו"תתרחק מהנעלים האלו הם יכולות להיות מלכודות אני אנסה אותם.כשתראה משהו מסוכן תקוף אותי באחת המתקפות שלך..אני מאמין שתציל אותי".אני לובש את הנעלים עם הכנפיים ומנסה לעוף איתם
-
[COLOR=darkgreen]אתה קופץ על דרוגנייר והוא עף יחד איתך אל הקוביה,עומר בא אלייכם בשקט עם ידיים בכיסים,מחייך ואומר:"ברוך הבא לביתי" אתם רואים הרבה דברים חדשניים ועתידיים.. מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה מרחיק את היפו והוא לא מסתכל כדי לא להימשך,אתה שם את הנעליים ופתאום מרגיש קל,אתה חושב על הכנפיים ופתאום אתה מתעופף באוויר,אתה שומע בקולך קול:"אלה נעלי הרמס,שליח האלים.תוכל להתעופף איתם במהירות לכל מקום שתחשוק בו". מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=PikaRevolution;1042170][COLOR=darkgreen]_Kodak_[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה קופץ על דרוגנייר והוא עף יחד איתך אל הקוביה,עומר בא אלייכם בשקט עם ידיים בכיסים,מחייך ואומר:"ברוך הבא לביתי" אתם רואים הרבה דברים חדשניים ועתידיים.. מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
אומר בהתרגשות "וואו ! זה הבית שלך ! מדהים ! "
ואז אפנה אל דרגונייר ואומר בלחש "בוא נלך אל הוריו..זה לא יפה להיכנס כך לבית.."
אני אשאל אותו "יש לך הורים ? "
אם כן אז אלך לפגוש אותם
אם לא אז אמר "אוו..חבל מצטער.."
ולאחר השאלה אומר "נו ? יש פוקימונים חדישיים בעתיד ? ויותר חשוב ! יש לכם מסכי פוקטץ' חדשים ? "
-
המועמדים להדחה מהמשחק עם תומר ונל.. מצטער אבל תצטרכו להשקיע קצת יותר..
[COLOR=darkgreen]Kodak[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מספיק עם השאלות,בא" הוא אומר לך בנחת והוא עולה במדרגות שאתה רואה מהצד. אתה רואה מולך מין דלת שמוקפת באור אדום,לאן תלך אל המדרגון אחרי עומר או אל הדלת?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=blue]The Saw[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך בדרך ואתה מגיע לעיר,אתה רואה שלט שמחוק הכתוביות עם אבק,מה תעשה,תנקה את השלט או תלך אל העיר?[/COLOR]